25 Inele de platină populare din lume și semnificația lor

Inelul este o bijuterie împodobită atât de bărbat cât și de femeie. Inelele ca bijuterii sunt foarte vechi și au urme din istorie. Oamenii din Egiptul Vechi au purtat o varietate de inele de inel și de atunci au fost la modă. Inelul simbolizează lucruri diferite. Ele sunt purtate cu pietre pentru beneficiul purtătorului și în inele de logodnă sunt schimbate între cupluri.

platină rings

A patra cifră sau degetul inelar al mâinii stângi a devenit locul obișnuit de a purta un inel de nuntă în mare parte a lumii. Este asociat cu vechea credință că degetul inelului mâinii stângi este conectat printr-o venă direct la inimă: vena iubirii. În afară de acestea este folosit și ca bijuterii de moda care mărește frumusețea unuia.

Ultimele modele de inele de platină pentru femei și bărbați:

Platina este cel mai frumos metal și sună dacă este uimitor. Iată câteva modele de platină pentru fete și cupluri.

1. Designul platinului cu inel floral pentru fete:

floral-platină-ring1

Florile, ca întotdeauna, simbolizează boom-ul și succesul. Acest inel de platină are trei flori de petale cu diamante și pietre mov. Floarea purpurie cu diamante încorporate în inel o face să arate elegant. Acesta este un inel de platină perfect pentru fete. Arată rece și radiant. Degetele lungi și acest inel este o potrivire excelentă. Se poate muta cu încredere în acest inel colorat de platină.

2. Inel simplu Platinum rotund:

rotund-platină-ring2

Dacă trebuie să mergeți simplu, dar doriți să radiați, atunci acest inel de platină rotund cu diamante mici este ideal. Poate fi purtat pe rochie și ocazie, deoarece trebuie să arate elegant la întâlnirea formală fără a fi prea colorat. Acest inel de platină rotund este un design minunat pentru adolescenți care le poate purta cu ușurință pe orice costum fără să aibă probleme de potrivire a rochiei.

Vezi mai mult: Inel de design în aur pentru femeie.

3. Inel cu plat nuc Bow:

fundă-platină-ring3

Nodul de arc nu este numai în benzile de păr sau în pantofi, ci chiar și pe inele. Inelul de platină din nodul nodului este un inel mare care va fi clar vizibil. Nodul arc făcut pe inel are diamante peste care strălucesc. Este un bijuterii de petrecere perfectă, care va orbi și va fura totul pe care îl face să facă purtătorul să arate destul. Inelele mari de platină de arc sunt în tendință acum, deoarece cineva vrea să arate ce poartă. Mai mare inel mai mult aspectul. Acesta va arăta mai frumos pe tinutele tradiționale.

4. Inel de logodnă de logodnă roșu:

răsucite-platină-ring4

Finisajul frumos al acestui inel de platină îl face un inel de logodnă cu platină. Partea inferioară a degetului va fi acoperită cu acest inel răsucite. Ea are diamante încorporate în bucle răsucite ale inelului, care sunt strălucire cu mare rezistență. Acesta va oferi un aspect foarte elegant la unul. Acest inel va face angajamentul memorabil. De asemenea, poate fi purtat ca un inel regulat la locul de muncă și în petreceri, pentru a vă face ca mâna să arate plăcută.

5. Inel de inima Platinum cu diamante:

platină-inima-ring5

Designul inimii este totuși vechi, dar niciodată în modă. O inimă simbolizează dragostea imensă în relație și acest inel de inel platinic este cel mai bun mod de ao exprima. Acest inel de platină are un design unic; are o imagine a două bucle îmbinate împreună și o inimă făcută cu diamante pe partea de sus. Spațiul dintre inimă este umplut cu un diamant mare, care face ca aspectul său să fie foarte elegant. Ele pot fi dăruite celor dragi.

  25 coliere simplă și recentă pentru femei Stiluri de viață

6. Inele tradiționale de aur și platină pentru femei:

artizanale-in-platina-aur-ring-6

Aurul este în sine un metal prețios. Acest inel de platină din aur artizanal arată frumos. Combinația de metal galben și alb este remarcabilă. Lucrarea de artă a aurului din inel este similară lucrării de artă găsită în monumentele lui Mughals, ceea ce înseamnă că designul frunzelor de flori și curbate este preferat datând din istorie până acum. Acest inel de platină de aur va arăta elegant în atriuri tradiționale și poate fi purtat de femei de orice grup de vârstă.

7. Solitaire Diamond Inel de platină Design:

Solitaire-platină-ring7

Solitarii sunt mereu în frunte în cereri. Acest inel de platină solitaire nu are acele strălucitoare modele de platină și polcături de diamante pe el, cu un solitar mare pe partea de sus. Nu are alte modele încă arată uluitoare. Poate fi purtat pe orice tinuta si va face ca purtatorul sa arate adorabil.

Vezi mai mult: Solitaire Ring Designs.

8. Inel frumos de platină neagră:

negru-platină-ring8

Negru, culoarea regală, atunci când este adăugată la orice, face fermecătoare. Acest inel de platină are o floare neagră cu contururi de diamante, care arată absolut uimitor. Dacă doriți o combinație de culori contrastante, atunci combinația alb-negru este cea mai bună. Acest inel pare perfect. Purtați-l pe petreceri pentru a vă arăta frumusețea.

9. Inel de platină nunta cu pietre:

platină-ring-cu-stones9

Pietrele colorate, cum ar fi rubin, safir, smarald, etc, atunci când sunt adăugate la platină, fac inelul mai prețios. Inelele de platină au pietre care se potrivesc cu tinuta. Acest inel are piatra verde, care este aranjata frumos ca floare. Acest inel cand este purtat pe tinutele traditionale va face aspectul remarcabil. Arată prea atractivă și atractivă pentru ochi.

10. Inel de logodna Platinum cu perla:

perla-la-platină-ring10

Perlele arată elegante și când se adaugă inel de platină, ele adaugă eleganță purtătorului. Pearl oferă un aspect regal și poate fi folosit în inele de platină pentru angajare. Perla cu atingerea sa majestă va face ca relația să dureze pentru totdeauna.

11. Bijuterii cu inel plat de fumat:

fum-platină-ring11

Acest inel de platină are caracteristici fumuri și are diamante învelite în jurul valorii de toate și un diamant mare în centru. Arată clasic. Arată vechi, dar nu este. Acesta va da chiar și un aspect amuzant pe tenul întunecat. Aceasta va face ca purtatorul sa arate adorabil.

12. Inele mari de platină pentru fete:

wide-platină-ring12

Inelele largi fac carcasa degetul acoperită și face ca aspectul să fie admirabil. Acest inel platinic larg are cristale spumante pe partea de sus, care strălucește. Se pare foarte cool și adolescenții îl pot purta în colegii și în fiecare zi pentru a arăta elegant și diferit.

13. Inel de platină cu atingere pentru uz zilnic:

feathery-touch-platină-ring13

Un inel foarte simplu și elegant este acest inel de platină creat cu pene. Oferă un aspect dur și dur și arată îndrăzneala purtătorului. Acesta poate fi purtat oriunde și în scop profesional, unde trebuie să arate simplu și elegant.

  25 modele simple și grele indian de aur de bijuterii

14. Inele de cuplu bold și dulce de platină:

bold-dulce-platină-ring14

Aceasta este o inel de platină pentru cupluri. Există modele foarte rare pentru ca inelele să ajungă în pereche și acesta este unul dintre ele. Cea mai îndrăzneață este pentru omul care este netedă și doar un diamant în vârf, în timp ce pentru femeie este inelul care are desene pe partea diamantului care arată aripi. Un cuplu perfect trebuie să fi căutat aceste inele. Omul poate să obțină acest lucru și să dea aripi soției sale și să o susțină să zboare ca inelele.

15. Touch Blue pe inele de platină pentru cupluri:

albastru-touch-la-platină-ring15

Cerul și apa sunt albastre și această culoare albastră se reflectă în aceste inele. Albastru este o culoare regală și aceste inele sunt jumătate din culoarea platinei și jumătate albastră, care arată destul de drăguță în design foarte simplu. Un diamant mic pe o parte este acoperit cu ele. Se poate purta pe rochie albastră pentru potrivire și cuplurile își pot deschide în tăcere relația prin purtarea unor inele similare în ocazii publice sau la locul de muncă.

16. Inele inel de platină pentru nunta:

inima-joint-platină-ring16

Aceste inele de platină sunt ideale pentru angajare sau nuntă. Inima plină se face numai atunci când se unește. O pereche va avea jumătate inimă cu una și alta jumătate cu partenerul. Aceste inele de platină sunt cel mai bun mod de a-și exprima dragostea reciproc. Pot lupta să se întâmple, dar aceste inele magice ar face cu siguranță partenerii mai aproape.

17. Inel de platină uimitor de fluture:

fluture-platină-ring17

Fluturele reprezintă o transformare imensă în viață și ne cheamă să extindem aripile și să mergem mai departe. Acest inel de fluture de platină poate fi folosit pentru a se putea beneficia de sine, precum și un inel de modă pentru necredincioși. Este inel de platină frumos, cu design fluture pe partea de sus cu diamante încorporate în ea. Acesta va oferi un aspect elegant adolescenților și femeilor tinere.

18. Inele de platină cu diamante pentru femei:

diamant frunze platină-ring18

Iubitorii de natura ar iubi cu siguranta aceasta frunza creata inel de platina. Are un aspect unic având aspectul frunzei cu diamante peste tot și strălucind. Acest inel frumos este adorabil și îl va face pe purtător să se simtă minunat. Acestea pot fi dăruite oricăror femei de vârstă, deoarece vor arăta minunate pentru toată lumea datorită designului său frumos și aspectului orbitor.

19. Inele cu platină prin cablu pentru bărbați și femei:

fir-platină-ring19

Acest inel de platină arată că multe fire au fost bătute una de cealaltă. Oferă un aspect foarte obraznic. Poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei. Colegii de fete purtând acest lucru cu o îmbrăcăminte se răcească îi vor face să pară plini de farmec. Bărbații pot purta acest lucru pe haine negre pentru a face să pară vizibile, ceea ce va adăuga cu siguranță un farmec personalității lor. Ea dă o clasă uneia.

Vezi mai mult: Mens inel de design în aur.

20. Creepers pe inel de platină:

liane-on-platină-ring20

Creepers sunt plante care cresc și se mișcă pe sol. Nu se urcă. Această artă este copiată în acest inel de platină. Acest inel are trei modele rotunde ca un cluster care descrie o floare și linia tulpină. În general, designul arată frumos. Este un design foarte simplu, dar nu este mai puțin decât alte modele de inele. De fapt, are o clasă proprie. Acest lucru va arata cool pe adolescenti si frumos pe unul care partenerul ei cadouri.

  9 modele de cercei mici și mari pentru femei

21. Inele de nuntă antic Platinum:

antic-platină-ring21

Inele de platină antice sunt greu de găsit, dar acesta este unul dintre ele. Arată minunat. Are designuri unice cu aspect fumos. Poate fi folosit ca inel de logodna sau de nunta pentru a face ocazia mai frumoasa folosind acest inel de platina antic. Mireasa sau logodnica se vor simti deasupra lumii cu acest inel de platina uimitor.

22. Inele Simple Star Platinum pentru Cupluri:

stea-platină-ring22

Pentru a obține aspectul unui cuplu de stele, acest inel de platină stea ar fi de ajutor în obținerea acestui aspect. Acest inel este pur și simplu inel elegant, fără modele și doar un mic design de stea, însoțit de un diamant mic. Acesta oferă un aspect foarte elegant și rece. Purtașii ar fi în mod clar observat să arate diferit din cauza inelelor lor de platină.

23. Inele de platină interconectate pentru iubitori:

interblocată-platină-ring23

Modul în care inimile celor doi iubiți sunt înlănțuiți în același fel în care acest inel de platină au realizat desene interconectate. Lucrarea artistică se află între inel și are spații de la capete. Arată al naibii de elegant. Are un aspect care poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei. Acesta va adăuga glam la un stil.

24. Inel de platină din piatră neagră:

negru-piatra-platină-ring24

Negrul este absorbit de toate culorile care este folosit ca pietre în acest inel de platină. Acest inel este proiectat frumos prin încorporarea diamantelor și a pietrei negre, realizând o vedere spirală. Este un inel de platină mare care va arăta minunat pe mirese și pe alte femei, cu ocazia tradițională.

25. Inel de platină intitulat:

artizanale-nume-platină-ring25

Obișnuiam să obținem numele imprimate pe inele de chei, cană de cafea și toate, acum avem chiar și inele cu nume desenate pe ele. Nu este necesar să obțineți numele a două păsări dragoste; poate fi de orice tip de relație frate soră, mama cu copii și alții. Numele inelelor de platină creat va fi acolo pentru totdeauna și ar arăta frumos, precum și s-ar simți mândru să se arate. Acest nume creat inel de platină are un diamant mare în între și numele de pe partea. Arată orbitor.

Inelele sunt bijuterii care fac ca mana sa para frumoasa. Ele erau la modă și vor rămâne întotdeauna. Sunt folosite ca simbol de modă. Acesta poate oferi informația de bază a unuia prin simpla strângere de mână în prima întâlnire. Platina este un metal foarte prețios, iar un inel din ea arată cel mai bine din toate celelalte. Inelele de platină sunt purtate atât de bărbat cât și de femei, iar ambele au modele diferite pentru a arăta adorabil. Există diferite colecții de design pentru inelul de logodnă, nuntă și cupluri. Toți arata excelent.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.