9 Idei de design pentru cele mai bune băi de lux Stiluri de viață

Baia este un loc unde se caută liniște și relaxare. Dimineața, nimic nu-ți luminează ziua mai bine decât o baie caldă și proaspătă. Astfel, având interioare care nu te-au purtat niciodată, este esențială în timpul proiectării băii. În același timp, utilizarea unui spațiu maxim și a luminii naturale sunt esențiale într-o baie care nu vă va dezamăgi niciodată.

Băi de lux și de lux cele mai bune:

Să găsim aici idei de design de baie de lux, care vă oferă o imagine clară în timp ce veți avea băi de lux.

1. modele bej și spațioase de baie de lux:

Bej and Spacious Luxury Bathroom Designs

Una dintre cele mai tradiționale combinații găsite în băi, acest aspect oferă băi mici de lux, cu o suprafață spațioasă de podea, cu tot ce este atârnat pe perete. Spațiul de scăldat limitează intrarea apei în întregul bai, făcându-l curat și uscat în orice moment. Adăugarea de vase naturale pe perete păstrează interioarele proaspete.

2. Băi de lux cu design alb-negru:

Luxos Bathrooms With Black and White Designs

Alb-negru reprezintă o combinație finală pentru interioarele de baie de design de lux. Utilizarea unui negru lucios este de a adăuga o dimensiune întregii zone. Luminile agățate de tavan și de oglindă fac ca locul să strălucească. Utilizarea culorilor albe în partea inferioară oferă un aspect spațios.

3. Baie de lux în design maro și alb:

9 Idei de design pentru cele mai bune băi de lux Stiluri de viață

Jacuzzi-ul alb imens este evidențiat în baie împotriva mozaicului combinat maro-bej și alb. Spațiul de baie din sticlă face ca locul să pară mai mare decât dimensiunea normală. Plafonul este, de asemenea, în combinație de maro și alb, care sincronizează aspectul.

4. Lemn și alb design de baie de lux:

Lemn and White Luxury Bathroom Designs

În aceste suite de baie de lux fereastra imensă face ca locul să arate mai strălucitor și mai mare. Folosirea barelor de prosoape și a rafturilor de perete adaugă spațiul fără a face locul să pară mai mic decât ceea ce este de fapt. Bazinul spațios de spălat sub raft face și un loc excelent pentru a păstra mai multe elemente.

5. Designul Antique Design de baie de lux:

9 Idei de design pentru cele mai bune băi de lux Stiluri de viață

Peretele din cărămidă albă oferă această baie de lux un aspect mai larg. Ecranul albastru și verde de pe față are un mediu liniștitor și tradițional. Pardoselile de bază, vaza înaltă, fitingurile albe și cada de baie ovală sunt sincronizate bine pentru un aspect antic. Folosirea eficientă a spațiului mic se face cu cabinetul din spatele oglinzii.

6. Stilul Evergreen de design de baie de lux:

9 Idei de design pentru cele mai bune băi de lux Stiluri de viață

Acest interior este ceva care nu va merge niciodată greșit sau în stil. Rafturile, dulapul sub chiuveta și decupajul pentru raftul de baie fac spații uriașe pentru a păstra lucruri care altfel ar arăta grupate. Există un amestec perfect de lumină naturală cu accesoriile care fac ca baia să arate mai strălucitoare și mai mare.

7. Marmura finisaj Design de baie de lux:

9 Idei de design pentru cele mai bune băi de lux Stiluri de viață

Marmură poate fi folosită pentru orice în ceea ce privește interiorul. O combinație de alb-negru face ca camera de spălare să fie alungită. Instalarea unei oglinzi de top cu o lățime completă adaugă o nouă dimensiune, făcând baie să pară mai mare. Separarea de jumătate de sticlă a spațiului de baie se adaugă la spațiul de trecere. Dulapurile de pe partea inferioară a chiuvetei fac depozitarea confortabilă.

8. Băi de lux cu aur – nu merge niciodată Vechi:

Luxos Bathrooms with Gold – Never Goes Old

Numai albul are un aspect plictisitor și mort, dar aici, alături de aur, există un aspect regal al întregii băi. Un jacuzzi alături de fereastra înaltă, zona de saună cu uși din sticlă și spațiul separat al toaletei contribuie la bogăția interioarelor. Seturile de mânere, fitinguri și accesorii din aur califică acest loc perfect pentru relaxare.

9. Designul clasic de design de baie de lux:

9 Idei de design pentru cele mai bune băi de lux Stiluri de viață

O baie care vorbește de la sine, aceasta este o baie de vis pentru cei care caută confort, stil și lux. Interiorul foarte liniștitor și clasic îi conferă un avantaj față de câteva băi pe care trebuie să le fi văzut. Marmura, dale, piele si lemn nu ies niciodata din trend si vor ramane in stil pentru totdeauna. Este un design veșnic verde cu efecte luminoase excelente și amestec de natură.

Această combinație clasică de modele de baie de lux a fost un favorit de toate timpurile. Esențială combinată cu clasa adaugă viață oricărui spațiu dat.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.