9 Idei de proiectare a lămpilor minunate pentru copii Stiluri de viață

Copiii nu-i plac de obicei tip designer sau modele delicate de pandantive. Băieții ca niște modele dură și dure în pandantiv și fetele preferă designul moale. Copiii par să fie superba când poartă pandantivul. Gâtul mic pare să fie frumos. Copiii iubesc, în general, desenele de creaturi de desene animate, desene super-eroice, basme etc. Ele selectează întotdeauna astfel de lucruri pentru ei.

Cel mai bun și drăguț Lockets pentru copii:

Să găsim aici cu diferite tipuri de lănțișoare pentru copiii dvs. pentru a obține un aspect minunat.

1. Lobe de flori pentru copii:

copilăresc Flower Locket

Aceste pantaloni pentru copii sunt foarte uimitoare pentru fetele drăguțe. Există soiuri de flori desenate peste monede de aur. O mica bead este atasata cu acest pandantiv. Unele pandantive au o imagine gravată pe ea, în timp ce unele au modele realizate și cu ceramică.

2. Lockets pentru elefanți:

Elefant Style Children's Lockets

Acesta este un decor de copil al unui elefant atrăgător. Este creat atât de creativ și arată foarte puțin. Are urechi mari și ochi minunați. Acest pandantiv poate fi un cadou bun pentru copilul tău băiat. Acest pandantiv este în aur și se pare ca o jucărie.

3. Blocuri de stil pentru ursuleți pentru copii:

Teddy Bear Style Children's Lockets

Acest medalion adorabil pentru copii are un design de ursuleț de pluș. Un urs mare ursuleț este plasat ținând o piatră albastră în formă de inimă. Pe picioarele de teddy, o piatră albă rotundă este împânzită. Aceste pietre adaugă o strălucire acestui ursuleț de pluș și o fac mai atractivă.

4. Lăcătușele pentru copii Angel:

Înger Children's Lockets
Este un medalion de argint personalizat pentru copii cu Angel. Există un pandantiv frumos creator de înger cu aripi. Peste un înger, un design încrucișat este creat cu ajutorul diamantelor albe. Acest pandantiv înger este o binecuvântare pentru copii. Acesta vă va proteja întotdeauna copilul de rele.

Vezi mai mult: Owl Locket

5. Lockets Figura Barbie pentru copii:

Barbie Figure Lockets for Children

Acest medalion încântător al copilului este gravat cu figura Barbie. În formă ovală, o figură Barbie este desenată și înconjurată are o piatră de culoare roșie. Copiii au înnebunit în spatele păpușilor Barbie. Această imagine cu Barbie este desenată foarte bine.

6. Lacate pentru copii Princess:

Floral Princess Children's Lockets
Acesta este un marionet uimitor pentru copiii cu design floral. Între timp, există un zâmbet și jumătate este acoperită cu petale de trandafir. În restul jumătății, se realizează un design ca un arc care, împreună, pare a fi o prințesă florală. Va arăta foarte bine în gâtul fetelor mici.

Vezi mai mult: Photo Locket Keyring

7. Tiara Cut-out Style Lockets pentru copii:

tiară Cut-out Style Children's Lockets

Acest medalion al acestui copil este un pandantiv de formă diadră. Acesta este un design de decupare pe jumătate de diamant realizat în acest pandantiv. Tiara este ceva pe care fiecare fată iubește să o poarte. Deci este captivant forma a fost dat la acest pandantiv. Patru mici săli rotunde sunt realizate pe această formă și există și un strat drept.

8. Pandantiv Little Princess:

mic princess pendent
Poate fi cel mai bun pandantiv pe care un tată îl poate da fiicei sale. Acest medalion pentru copii este un loc de fotografie unde copiii își pot insera fotografia de familie. O linie frumoasă este scrisă pe pandantiv că fetele sunt prințesă pentru Tatăl ei și este adevărat.

Vezi mai mult: Gold Cross Locket

9. Lockets Tiger pentru copii:

Desen animat Tiger Children's Lockets

Acest medalion al acestui copil hilar are un animal furios desenat ca Tiger. Există un pandantiv circular de argint cu fundal negru, iar imaginea de tigru strălucește peste ea. Imaginea unui tigru portocaliu arată atât de inocentă și pașnică.

Văzând astfel de desene adorabile, și eu simt că o să-i port și eu și să fiu din nou copil. Copiii pot obține un tip atât de funky de desene, ceea ce înseamnă mult pentru ei. Aceste modele sunt prețioase pentru copii și le iubesc. Pălării pentru copii sunt proiectate cu grijă de a lua în considerare tipul lor de alegere.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.