Top 9 roșii și nuanțe Avon Stiluri de viață

Rujul va fi mereu în fruntea graficului de machiaj pentru majoritatea femeilor de acolo. Acest lucru se datorează faptului că toți dintre noi le place să adăugăm oomph, culoare și potecă suplimentare pe buzele noastre. Vrem să arătăm perfect pentru o zi liberă, o petrecere de noapte tot timpul. Culorile avonului cu buze sunt cu adevărat colorate, cremoase și prietenoase cu bugetul. Aceste culori ale buzelor sunt perfecte pentru fetele de facultate. Următoarele sunt primele 9 nuanțe ale rujurilor Avon.

1. Avon Ultra Color Rich: Țara Rose:

Top 9 roșii și nuanțe Avon Stiluri de viață

Aceasta este o frumoasă nuanță de coral roșcat de Avon. Roșul ne vine în minte atunci când mergem la o petrecere. Dar cei mai mulți dintre noi se tem de a avea o nuanță de culoare roșie. Aceasta este o nuanta mai deschisa de culoare rosie si are un efect lucios. Această umbră a buzelor este la prețul Rs. 129 numai.

Vezi mai mult: Loreal Ruj nuanțe în India

2. Avon Ultra Color Rich: Instant Mocha

Top 9 roșii și nuanțe Avon Stiluri de viață

Este adevărat că numele pot fi înșelătoare uneori. Chiar dacă numele culorii buzelor este instant mocha, este departe de culoarea maro / cafea! Culoarea reală a umbrei buzelor este de culoare roz. Aceasta este o nuanță dramatică și profundă de culoare roz. Chiar dacă este într-adevăr o pigmentată și umbra profundă, ea poate fi încă purtată în fiecare zi, dacă doriți, puteți, de asemenea, tonifiați culoarea folosind o perie de buze. Aceasta este o umbra cremoasă și fără strălucire. Această culoare a buzelor este la prețul Rs. 239

3. Avon Beyond Color Ruj: Twig

Top 9 roșii și nuanțe Avon Stiluri de viață

Viteza este o nuanta roz si vine intr-un pachet mic. Are o pigmentare profundă, efect lucios atunci când este aplicat pe buze. Această culoare a buzelor este de fapt un amestec de roz și maro și este extrem de cremoasă. Această culoare a buzelor se va potrivi cu toate tonurile pielii și va lumina cu siguranță o zi plictisitoare. este ușor de transportat și vine la un preț de Rs. 239 numai.

4. Avon Ultra Color Rich: Fuchsia Flirt

Top 9 roșii și nuanțe Avon Stiluri de viață

Dacă vă plac nuanțele de roz și fuchsia strălucitoare pe buzele dvs., atunci cu siguranță vă place culoarea acestui ruj Avon. Este o nuanță îndrăzneață și are o textura cremoasă. Această culoare caldă vă oferă un miros de fructe atunci când este aplicat pe buze. Culoarea buzelor este prețată la Rs. 239 numai.

5. Avon Ultra Color Rich: Racy Red

Top 9 roșii și nuanțe Avon Stiluri de viață

Aceasta este o culoare excelentă de către Avon, dacă doriți, atunci poate fi umbra roșie preferată vreodată. Culoarea acestui ruj este o nuanță roșie de roșii. Este îndrăzneț și, de asemenea, pronunță un pericol! Această culoare este puțin strălucitoare, cremoasă și conține un miros de fructe. Acest ruj este la pretul Rs. 239 numai.

Vezi mai mult: Cea mai bună coral Coral

6. Avon pur și simplu Destul de culoare Bliss: Whisper roz

Top 9 roșii și nuanțe Avon Stiluri de viață

Acesta este un favorit fierbinte printre vizitatori colegiu și fetițe. Acest lucru nu este cu siguranță un maro gri sau nud. Este o culoare cremoasă a buzelor cu puțină strălucire, care poate fi ușor purtată ca o luciu peste alte nuanțe ale buzelor! Această culoare a buzelor aduce cea mai bună culoare naturală din buzele tale. Această umbră a buzelor este la prețul Rs. 129 numai.

7. Minerale netede Avon: Coral de cristal

Top 9 roșii și nuanțe Avon Stiluri de viață

Aceasta este o nuanță de coral deschis de culoare deschisă de Avon și este complet curată. Dar dacă aplicați corect, atunci vă puteți da o culoare medie mare. Puteți aplica-o ca un balsam de buze și este o alegere excelentă pentru utilizarea zilnică. Aceasta nu este o culoare durabilă. Această umbră a buzelor este la prețul Rs. 1400

8. Avon Glazewear Silky Shine: Peach Silk

Top 9 roșii și nuanțe Avon Stiluri de viață

Aceasta este una dintre cele mai bune nuanțe de buze de la Avon. Fiecare mătase este un indiciu ușor de portocaliu cu strălucire care va arăta perfect pe toate tonurile pielii. Această culoare a buzelor oferă o fină cremoasă, lucioasă și uimitoare pe buze. Rujul Avon conține un indiciu de miros de piersic care îl face câștigător! Această umbră a buzelor este la prețul Rs. 259 numai.

9. Avon pur și simplu destul de Ruj: Amber Glitters

Top 9 roșii și nuanțe Avon Stiluri de viață

Această culoare a buzelor este o nuanță de maro cu un indiciu de bronz. Această nuanță Avon este bogată în vitamina E și vine într-un pachet destul. Această umbră oferă un finisaj mediu atunci când este aplicată pe buze. Culoarea buzelor este cremoasă în textură. Această umbră a buzelor este valabilă doar la Rs.169.

Vezi mai mult: Bourjois Ruj de nuanțare

Culorile buzelor Avon sunt o necesitate specială dacă sunteți un colegiu. Aceste culori de către Avon sunt luminoase și dau pigmentarea corectă atunci când sunt purtate pe buze. Rujul Avon este moale pe piele și acționează ca un balsam de buze!

Imagini Sursa: 1.