15 Antice și cele mai recente modele de tatuaje sanskrite și semnificații

Sanskrit este una dintre cele mai originale limbi. Aproape toate limbile Indiei au fost derivate din acest limbaj prestigios și există și altele care conțin cuvinte care au originea în el. Scriptul Devanagari în care este scris sanscrita are un flux caligrafic frumos. Ca tatuajele cuvintelor scrise în chineză sau japoneză arată frumos și enigmatic, tatuajele din sanscrit fac prea! Există câteva cuvinte hindi precum Om, Shanti, Moksha, Nirvana și așa mai departe, care sunt folosite în mod obișnuit și în țările occidentale. Aceste cuvinte care aproape evacuează puritatea, fac pentru tatuaje excelente! În afară de cuvintele puteți include și alte desene și decorațiuni pentru tatuajul dvs..

sanscrit tattoo designs

Diferite stiluri de tatuaje sanscrit semnificative cu imagini:

Tatuajul sanscrit nu este doar renumit în India, ci în întreaga lume, mai ales în țările americane. Diferitele fonturi curbate îl fac mai atractiv, cu un înțeles frumos. Iată cele 15 cele mai bune modele de tatuaje sanskrite cu imagini și sensuri pentru bărbați și femei de care puteți beneficia.

1. Sanskrit Mother Tattoo Design:

sanscrita-mama-tatuaj-design

Un tatuaj cu un singur cuvânt în hindi și o imagine în spatele lui este un design obișnuit, dar excelent tattoo sanskrit. Imaginea ajută laicii care nu au nici o cunoaștere a sanscrităi să înțeleagă mai ușor sensul. De asemenea, face ca tatuajul să fie mai atractiv și mai atrăgător.

2. Pace în sanskrit Tattoo pe gât:

15 Antice și cele mai recente modele de tatuaje sanskrite și semnificații

Pacea în sanscrită este “shanti”. Este un cuvânt suficient de comun ca majoritatea oamenilor să știe de semnificația sa. Chiar și atunci scenariul Devanagari reușește să facă tatuajul să arate mai degrabă decît simplu. Puteți scrie o singură dată cuvântul shanti sau repetați-l de trei ori, așa cum se face în majoritatea imnurilor sanskrite și shlokas. Dacă doriți, puteți adăuga chiar și un mesaj de pace în sanscrită. Face tatuajul mai cuprinzător.

Vezi mai mult: Imagini Tribal Tattoo

3. Speranța în designul de tatuaje sanskrit la încheietura mâinii:

15 Antice și cele mai recente modele de tatuaje sanskrite și semnificații

Speranța în sanscrită este “asha”. Scrisă în scenariul Devanagari, acest lucru face și pentru un design excelent de tatuaj. Cea mai bună parte este că nu arată doar bine, ci și morală virtuală! Acest tatuaj simplu este foarte efectuat pe încheietura mâinii sau pe gât. Acest tatuaj oferă de asemenea un mesaj inspirat că nu trebuie să pierzi speranța în viață sau să pierzi credința față de Dumnezeu. Acest lucru este foarte frumos tatuat pe încheietura mâinii, care este în mare parte placut de fete tinere.

4. Sanskrit Nirvana Tattoo pe nervuri:

15 Antice și cele mai recente modele de tatuaje sanskrite și semnificații

Nirvana în sanscrită este un cuvânt care înseamnă rai. Este locul unde sufletul merge după ce a murit și a ajuns la “moksha”, astfel încât nu mai trebuie să se întoarcă la planul uman. Cuvântul în sine are o senzație frumoasă despre el, la fel ca cuvintele Eden sau eteric. Puteți să păstrați acest tip de tatuaje sanskrit simplu sau să adăugați podoabe la el.

5. Circular Om Tattoo Design de inscripții:

15 Antice și cele mai recente modele de tatuaje sanskrite și semnificații

Omul este cel mai faimos dintre toate cuvintele sanscrite. este folosit de meditatori din întreaga lume pentru a-și calma nervii și pentru a-și ușura sufletul. Se referă de fapt la strigătul de luptă al Lordului Shiva. Cuvântul a adus pacea multor bărbați, precum și femeilor din întreaga lume. Multe imnuri din sanscrit începe cu acest cuvânt și astfel mulți designeri de tatuaje iau aceste linii și o scriu creativ într-o manieră circulară, vin cu un design excelent de tatuaj. Acesta este un astfel de exemplu.

Vezi mai mult: Modele de tatuaje temporare

6. Simplu Om Sanskrit Tattoo Design:

15 Antice și cele mai recente modele de tatuaje sanskrite și semnificații

Numai Omul deține prea multă putere. Nu trebuie să adăugați alte cuvinte ale liniei imnului sau orice alt fel de înfrumusețare. Doar cuvântul care nu este decât o scrisoare a scriptului Devanagari face pentru un tatuaj excelent. Omul este un simbol al păcii. În acest simbol tatuaj Om este înconjurat de Gayatri Mantra. Flăcările care ies din simbol reprezintă soarele care este unul dintre zeii evlavioși ai hinduismului.

7. Denumiri Designs Sanskrit Tattoo:

15 Antice și cele mai recente modele de tatuaje sanskrite și semnificații

Un alt tipic tipic ar fi să-ți faci un tatuaj în sanscrită pe al tău sau pe cineva apropiat de numele tău. Ar arata excelent datorita frumusetii scenariului si nu trebuie sa intimideze pe altii cu implicatiile sale accentuate si exagerate.

8. Un personaj sanscrit cu o fata Buddha:

15 Antice și cele mai recente modele de tatuaje sanskrite și semnificații

Tatuajele sanscrite sunt alese de mai mulți călugări. Un design excelent pentru ei are imaginea unui Buddha care se ascunde în spatele unui caracter sanscrit. Buddha este un simbol al păcii, iubirii și sacrificiului, așa simbolizează și acest tatuaj. Simbolul sanscrit simbolizează pacea. Design-urile frumoase ale simbolului o face mai atractivă. Acesta este unul dintre cele mai populare modele de tatuaje Buddha Sanskrit pentru călugări și alte persoane care iubește pe domnul Buddha.

9. Popular Gayatri Mantra Sanskrit Cuvinte Tattoo pe umăr:

15 Antice și cele mai recente modele de tatuaje sanskrite și semnificații

Gayatri mantra este unul dintre cele mai evlavioase și cunoscute imnuri sanscrite. Se repetă în multe case de rugăciune din India. Semnificația ei ca toate celelalte imnuri este și ea divină. Poate fi impregnată în diverse moduri artistice care vă fac un tatuaj semnificativ să arate minunat. Acest lucru este simplu, dar ultimele modele de tatuaje sanskrit cu creativitate.

10. Sanskrit Tattoo Citat despre viata:

sanscrit Tattoo Designs 10

Acest tip de tatuaj în sanscrită oferă un citat frumos despre viață. Semnificația acestui tatuaj este “Viața este o luptă frumoasă”. Această expresie este decorată cu curbe frumoase și contururi de design henna. Cerneala neagră neagră îi oferă o imagine îndrăzneață. Acest tatuaj poate fi efectuat și pe spate și pe umeri sau pe gât. Cu toate acestea, fetele îl poartă în general pe talie, pentru a da designului curbat un aspect minunat.

Vezi mai mult: Tatuaj Designs Letters

11. Tattoo sanskrit cu Slokas pentru femei:

sanscrit Tattoo Designs 11

Acest tip de sensul tatuaj sanscrit este legat de relațiile umane. Sensul tatuajului de mai sus este “fie bursa, fie moartea vor fi refugiul meu”. puteți face frazele să fie legate printr-o helix și flăcări. Acest lucru dă un mesaj că oricare ar fi situația, persoana este întotdeauna protejată de Dumnezeu.

Acest tip de tatuaj este în general făcut pe brațe, spate sau umeri. Acest tatuaj, atunci când impregnate cu culori diferite, de asemenea, arată frumos. Acest tatuaj arată o relație pioasă și grijuliu între frați și surori.

12. Citat Tatuaj devoțional pentru bărbați:

sanscrit Tattoo Designs 12

Aceste tipuri de idei de tatuaje sanskrite devin popularitate printre tineri. Acesta este un tatuaj colaj spiritual mare, care este o combinație de diferite simboluri religioase și fonturi sanscrite. Acest tatuaj simbolizează pace, dragoste, sacrificiu, devotament, putere etc..

Această capodoperă poate fi efectuată numai pe spate pentru a avea o privire completă asupra tuturor modelelor care includ simbolurile pioase, cum ar fi Swastik, Yantra, Omkar, alfabete sanskrite etc. Culorile întunecate ale culorilor neagră și negre fac din aceasta mai atractivă. Ajută la o privire religioasă.

13. Trishul Cu Sanskrit Shloka Tattoo pe mâini:

sanscrit Tattoo Designs 13

Acest tip de tatuaj sanskrit shloka devine celebru în aceste zile. Acest tatuaj include portretul chipului Lordului Shiva cu cel de-al treilea ochi deschis, Trishul, care este arma sa divină și Shioka de la Mrityunjay de sub el. Lordul Shiva este distrugătorul final; acest tatuaj simbolizează puterea de a distruge.

Culorile frumoase ale culorilor întunecate și luminoase îl fac mai atractiv. Acest tatuaj este foarte transportat pe spate și umerii. Aceste tipuri de tatuaje sanskrite sunt pe scara larga vazute pe Aghoris ca Lordul Shiva este inspiratia lor. Mrityunjay Shloka, scrisă în fonturi frumoase, adaugă frumusețea sa.

Tattoo muzical sanskrit pentru băieți:

sanscrit Tattoo Designs 14

Acest tip de tatuaj în stil sanscrit este foarte trendy. Acest tatuaj este o combinație de scenariu sanscrită, note muzicale și chitară. Acest tatuaj este realizat pe scară largă de oamenii care sunt iubitori de muzică și sunt pasionați de chitară. Scriptul sanscrită înseamnă, de asemenea, același lucru. Notele muzicale și scrisul shloka sunt frumos curbate în cerneală neagră întunecată, ceea ce îl face mai captivant. Acest tatuaj poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei, mai ales pe încheietura mâinii sau pe brațe. Acest tatuaj oferă de asemenea un mesaj că muzica a fost introdusă anterior de la Bhajans și shlokas.

15. Sanskrit Tattoo Lotus Flori pe braț:

sanscrit Tattoo Designs 15

Acest design de tatuaje lotus sanscrită este realizat pe scară largă de sfinții legați de templul Iscon din întreaga lume. Lotusul este o floare pioasă printre toate, care este văzută ținută atât de Shri Krishna, cât și de Shri Radha din templele Iscon. Sanskritul Shloka încântă mantra pioasă “Hare Rama Hare Krishna”, care este, de asemenea, cunoscută sub numele de moksha mantra. Aceasta este o combinație frumoasă între shloka sanscrită și simbol hindus. Prin urmare, acest tatuaj simbolizează pace, eternitate și dragoste. Acest tatuaj îi motivează pe unul să părăsească lumea și să se ierte în lumea divină a lui Shri Krishna.

Tatuajul sanscrit de orice fel simbolizează puritatea, dragostea, pacea, sacrificiul etc. Ei dau un înțeles frumos atunci când sunt combinate cu diferite simboluri pioase, cum ar fi Swastik, Trishul, Shiv Ling, flori etc. Când sunt făcute cu cea mai mare credință, vă dau un aspect foarte atractiv și religios. Ele sunt pline de imnuri, cuvinte, versuri și simboluri de inspirație. Prin urmare, ei transmit energiei pozitive purtătorului.