15 cele mai bune coafuri pentru forme mici de fata pentru a incerca chiar acum Stiluri de viață

Un număr de coafuri sunt disponibile pentru femeile cu o față mică. Tipul de păr are o mare diferență în ceea ce privește coafura pentru fețele mici. Parul gros poate fi decorat într-un mod destul de decent pentru a face să pară plin de farmec pe chipurile mici. Chiar și coafurile de breton arata bine pe chipurile mici. Tunsul pentru fata mica este de obicei funky care arata drăguț și clasic. Următoarele sunt o serie de coafuri care sunt destinate să se potrivească chipurilor mici.

Coafuri uimitoare pentru chipuri mici cu imagini:

Mai jos sunt diferitele tipuri de coafuri pentru chipul mic cu imagini care fac fata mai bine definita. Cele mai multe dintre ele pot fi sported pentru orice eveniment.

1. Păr mic, gros:

coafuri for small face

Coafurile scurte arată întotdeauna bine pe fețele mici. Această coafură este despărțită să cadă pe frunte. Un accesoriu potrivit va arăta bine cu această coafură. Parul poate fi decorat fără ajutorul unui stilist și va fi vrednic de aproape toate ocaziile și evenimentele.

2. Pixie pentru chipul mic:

coafuri for Small Faces2

Un pixie este următoarea cea mai bună tunsoare pentru fața mică. Acest tip de coafura pentru fata mica arata bine si cu parul blond scurt. Femeile cu fețe mici pot purta cu ușurință această tunsoare, deoarece acest aspect nu are nevoie de multă întreținere. Celebritățile deseori își modelează părul în acest mod și, fără îndoială, acesta este unul dintre cele mai trendy coafuri în acest moment.

3. Coafura scurta cu bastoane:

coafuri for Small Faces3

Acesta este unul dintre cele mai populare și cele mai bune coafuri pentru chipul mic cu păr mediu. Acest aspect vine cu o tăietură și este destinat pentru părul scurt. Aici, partea din față a părului este menită să cadă în fața frunții, iar restul părului se va extinde până la umeri într-un mod buclat. Această coafură pentru fața mică este de asemenea potrivită pentru o nuntă.

4. Fold Over Twist:

coafuri for Small Faces4

Acesta este unul dintre cele mai adorabile coafuri pentru fețele mici. Fetele, care nu depășesc vârsta de 30 de ani, își pot modela părul în acest fel în care părul tăiat din părul părului este legat ferm și plasat sub stratul frontal mai mare. Styling acest aspect este o afacere mare și are nevoie de timp și de răbdare. Aceasta ar putea fi o tunsoare buna pentru parul scurt.

Vezi mai mult:  Tunsor scurt pentru aspectul de grăsime

5. Coafura simetrică:

coafuri for Small Faces5

Aceasta este o altă coafură drăguță pentru chipurile mici. Părul tăiat la marginea părului este foarte bine împărțit în mijlocul locului în care partea din față a părului se leagă de frunte, iar restul are forma unui ciur mic. Reglează textura feței și vă oferă un aspect atrăgător și cosmopolit. Este posibil să trebuiască să vă ridicați cu frânghiile care se încadrează deasupra frunții dvs. tot timpul, dar totuși este o tăiere frumoasă și elegantă.

6. Shaggy Pixie Tuns:

coafuri for Small Faces6

Această tunsoare robustă Pixie este diferită de cea anterioară. Aici părul rămâne ciudat. Se pare că parul scurt este măturat lateral. Femeile cu chipuri mici pot purta acest aspect oriunde doresc. Parul gros și dens va fi un factor decent pentru această coafură. Coafura este inspirată pentru a vă da o formă precisă față. Puteți lăsa franjurile să cadă pe frunte sau să o păstreze pieptănate.

7. Coafuri de tip Half-Up:

coafuri for Small Faces7

În acest aspect, parul este împărțit în mod simetric în primul rând. Acesta vine cu răsturnări boho în cazul în care părul rămâne considerabil lung. Femeile cu păr subțire pot beneficia, de asemenea, acest aspect. Acest tip de coafuri pentru fețele mici ar fi unul ideal în lista celor mai bune stiluri de coafuri.

Vezi mai mult:  Coafura pentru indian rotund

8. Retro Bow:

coafuri for Small Faces8

Această coafură este o coafură de epocă și este perfectă pentru chipurile mici. Aici, cea mai mare parte a părului este asamblat pentru a forma un bun. Coafura arata complet diferita de celelalte coafuri. Acest aspect va fi ideal dacă doriți să impresionați pe cineva în prima zi. S-ar putea să doriți, de asemenea, să colorați puțin franjurile pentru a adăuga un contrast cu fața și părul.

9. Bob scurt cu bombe:

coafuri for Small Faces9

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute tunsori pentru fețele mici cu păr scurt. Acest aspect bobinat este potrivit pentru părul subțire. Coafura pentru fata mica va va oferi un aspect corporatist si profesionist. Celebrități din întreaga lume poartă acest aspect. Puteți face acest aspect chiar mai atrăgător prin purtarea bijuteriilor acceptabile.

10. Lobul bouncy:

coafuri for Small Faces 10

In acest tip de coafura pentru fata scurta, lobii bouncy imbunatatesc frumusetea fetei. Modelul bouncy și ondulat al părului oferă o nouă perspectivă asupra feței care pare a fi atrăgătoare. Atenția este atrasă de acest lob. Oasele obrazului par să aibă o înălțime în această coafură pentru o față scurtă. Acest stil este foarte comun în zilele noastre. Aici, în această imagine, Chrissy Teigen a comercializat acest stil. Este perfectă în special pentru părul de tip ondulat, deoarece este ușor de făcut acest stil. Se recomandă tăierea părului pe o perioadă de aproximativ două luni pentru a îmbunătăți acest stil.

Vezi mai mult:  Coafuri pentru fata lunga

11. Bobul asimetric:

coafuri for Small Faces 11

Aceasta coafura este potrivita pentru fata mica. Tunsul în stil Bob este popular pentru vârste și fără îndoială, femeile arata chic. Dar, coafura asimetrică bob este cea mai recentă tendință. Acest stil atrage atenția multor fete pentru o schimbare. Această tăietură netedă, foarte scurtă, ajută la definirea profilului feței. Este un stil perfect pentru cei cărora le place să-și definească corect fața. Este un stil perfect pentru sportul care preferă părul de lungime scurtă, deoarece lungimea părului este deasupra liniei umărului. Aceasta pur și simplu nu are nevoie de întreținere, cu excepția tăiere și este ușor de a merge în grabă dimineața.

12. Muffed up:

coafuri for Small Faces 12

Coafura cu fața mărită face fața să pară mai lungă și ușor alungită. Acest stil se face prin adăugarea de volum în partea de coroană a părului. Se recomandă acest stil prin curbarea încuietorilor. Femeile care au parul lung sau mediu pot pur și simplu să meargă pentru această coafură prin spatele pieptănând partea din spate a părului și curling partea din față a părului, adică, încuietori într-adevăr. Părul este răsucite în spatele capului, folosind fire de păr și apoi trag niște fire în jurul parului. Acești pași pot fi făcuți cu ușurință, deoarece arată mai sexy, fără îndoială.

13. Nodul superior:

coafuri for Small Faces 13

Această coafură pentru chipul mic câștigă popularitate și este de obicei căutată. Nodul de top este considerat trendul de vară. Femeile cu părul lung pot beneficia de acest aspect și adesea se potrivesc în acest mod. Topknot deasupra capului face ca fata să arate mai elegantă și mai lungă. Astfel, stilul în acest mod este potrivit pentru chipurile mici. Acest stil are și fețe rotunde. În imagine, Kaley Cuoco arată mai sexy sporind această perspectivă și bunul atrage atenția principală. Bunul ajută la alungirea feței.

14. Valuri care curg:

coafuri for Small Faces 14

Parul lung și ondulat se potrivește perfect cu acest stil. Valurile și buclele mici din poțiunile inferioare echilibrează fața mică, făcând gâtul să fie mai subțire. Caracteristicile principale ale valurilor care curg sunt partea superioară și densă inferioară netezită. Volumul părului este în principal în partea inferioară și arată ușor pufos. Poate fi redat rapid, deoarece părul poate fi păstrat deschis. Accesoriile pot fi asociate cu acest val care curge, ceea ce vă face să arătați chiar mai atrăgătoare.

15. Valurile îmbrăcate:

coafuri for Small Faces 15

Pentru a obține această coafură pentru stilul mic al feței îmbrăcate în sus, o parte a părului este ținută înapoi folosind pini bobby. Acești bobi pot fi de pietre lucioase care dau un aspect atractiv. Pentru a oferi o perspectivă îmbunătățită, atingeți buclele cu un fier curling. Aceasta oferă de asemenea o porțiune inferioară voluminoasă. În plus, blocările laterale ajută la alungirea profilului. Adorarea acestui stil oferă într-adevăr un aspect încântător.

Tipurile de coafuri de mai sus pe o față mică vă oferă diferite stiluri care pot fi asociate pentru ocazii speciale. Femeile cu păr scurt sau lung pot opta pentru aceste 15 stiluri în care se simt confortabile. Dar asigurați-vă doar ce vreți să încercați. Unele dintre coafurile pentru fețele mici vor avea niște bretonuri sau franjuri care se încadrează pe frunte sau care vă vor acoperi ochiul. Dacă nu vă place ceea ce vă place, va trebui să vă gândiți. Dacă nimic nu funcționează în interesul tău, scoate-ți unul din imaginația ta. S-ar putea să setați trendul mâine!