15 cele mai bune modele de tatuaje cool pentru bărbați și femei

Tatuajele sunt cea mai tare formă de artă corporală disponibilă astăzi. Cu toate acestea, contrar credintei populare, tatuajele nu sunt o creatie moderna. Această tendință a fost începută de mult timp de oamenii care au descoperit pentru prima dată cum să utilizeze simbolurile pentru a comunica.

Oamenii obișnuiau să tipărească diverse simboluri din diferite motive pe corpul lor, din cele mai vechi timpuri. În timp ce strămoșii noștri folosesc tatuajele ca forme de protecție și magie, tineretul de astăzi o folosește ca o formă rece a artei corporale. Dar tatuajele nu sunt doar minunate să se uite, ele pot fi reci din cauza a ceea ce ei simbolizează prea. Tatuajele pot fi folosite pentru a marca evenimentele majore de viață. Ele pot fi folosite ca amintiri ale amintirilor importante și așa mai departe.

misto tattoo designs

Cool tatuaje pentru baieti si fete:

Iată cele 15 imagini ale modelelor de tatuaj cool pe care le puteți lua în considerare.

1. Tattoo drăguț Sankofa pe încheietura mâinii:

Sankofa este folosit de către oamenii Akan din Ghana, ceea ce înseamnă: “Să mă întorc și să o iau”. Acest simbol este adesea asociat cu proverbul: “Nu este niciodată greșit să te întorci pentru ceea ce ai uitat”. Acest tatuaj special trimite o semnificație puternică și este foarte inspirat să ieși și să ne prindem visele.

Sankofa-tatuaj

Oamenii care găsesc să pună bucăți de viață împreună după un punct scăzut pot obține acest înscris și să rămână pozitivi în viață. Semnificația din spatele sancofa ne învață că trebuie să ne întoarcem mai întâi la rădăcinile noastre pentru a merge mai departe. Ar trebui să ne întoarcem și să adunăm cele mai bune lucruri din trecutul nostru pentru a ne învăța astfel încât să putem atinge visele noastre.

2. Tattoo Cool Anchor pe încheietura mâinii:

Ancoră Wrist Tattoo

Tatuajul mic al simbolurilor poate fi plasat în locuri mai puțin vizibile, în spatele urechilor sau pe degete. Ancora poate fi reprezentarea unei persoane sau a unui lucru care oferă stabilitate sau încredere într-o situație altfel nesigură. Ancora este unul dintre simbolurile cel mai frecvent tatuate care reprezintă un sentiment de “împământare”. Anchor deseneaza pentru tatuaje cu adevărat cool, cu siguranță. Ancora tatuaj încheietura mâinii care este una dintre cele mai cutest de modele de tatuaje mici și cool.

3. Cool Angel Tattoo:

Deplin size angel tattoos

Tatuaje de înger de dimensiuni mari arata cel mai bine pe spate sau pe lungimea corpului. Ele pot fi făcute să arate înfricoșător de frumoase sau înfricoșător de înfricoșătoare. Puteți include întregul corp al îngerului sau doar aripile și fața. Mai multe variații pot fi folosite pentru a face tatuajul potrivit pentru un anumit individ. Îngerul tatuajelor vă păstrează astfel și individualitatea!

Vezi mai mult: Body Tatuaje pentru femei

4. Tatuaj Cool Feather:

Pană tattoos

Fetele de tatuaje sunt o noua forma de design. Fetele de tatuaje simbolizează caractere diferite ca și în cazul păsărilor, cum ar fi adevărul, curajul, curajul, libertatea, călătoria etc. Penele sunt privite și ca mesaje. Tatuajul de mai sus arată ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei, mai ales când sunt purtați pe zonele vizibile ale corpului. Ele simbolizează, în general, libertatea, ca și în pene, făcând parte din aripile păsărilor. Acesta este unul dintre cele mai bune modele tatuaj cool pentru fete.

5. Tatuaj Cool Hand Unalome pentru fete:

unalome-tatuaj

Tatuajul Unalome reprezintă simbolul “Iluminării”. Cel mai unic tatuaj din categoriile de tatuaje reci, cu un sens puternic. Calea începe în centrul spiralei și, pe măsură ce continuăm pe drum, ne găsim rătăciți și devenind mai conștienți de împrejurimile noastre. Odată ce ajungem în partea superioară a simbolului, înseamnă că am ajuns la iluminare. Unalome face parte din colecția mare de tatuaje mici și poate acest simbol este pentru toți oamenii răcoroși. Este cel mai bun design tatuaj cool.

Vezi mai mult: Imagini de tatuaje cu tot corpul

6. Cool Phoenix Tattoo pe piept:

fenix tattoo

Dacă tatuajele de animale sunt ceea ce căutați, atunci ar trebui să mergeți cu siguranță la Phoenix. Nu numai că Phoenix arata bine, dar este, de asemenea, una dintre cele mai tari creaturi din mitologie. Acesta reprezintă curajul și focul pentru a lupta pentru ceea ce credeți că este corect. Puteți obține o imprimare realistă a păsării sau a formei tribale a conturului ei. În orice caz, vă va oferi aspectul rece, răcoros, pe care îl căutați.

7. Tatuaj Cool Animal Tribal:

Animal tattoos

Triburile contravine animalelor fac, de asemenea, tatuaje reci. Amprentele de animale în haine, eșarfe, stoale, decorațiuni interioare etc. sunt foarte în zilele noastre. Același lucru încorporat într-un tatuaj vorbește despre o persoană. Se poate alege animalul în funcție de simbolismul său. Se poate face un tatuaj animal colorat sau alegeți să faceți doar o siluetă sau o schiță.

8. Cool Dragon Tattoo Dragon pe spate:

balaur tattoos

Dragonii sunt de departe cele mai frecvente creaturi mitice folosite în designul tatuajelor. Negre tatuaje dragon tribal te face să arate rece și formidabil. Mai mult, în multe culturi, dragonii ar trebui să fie simbolul curajului și al puterii. Astfel, un tatuaj de dragon pe bratul tau te face cu siguranta sa arate cool si descurajante.

9. Tatuaj Cool Owl pentru Fetele Fetelor:

Bufniţă tattoos

Owl tattoos sunt un alt design misto pentru un tatuaj. Tatuajul bufniță este o lucrare complicată și frumoasă de design care este foarte plăcută pentru ochi. De mult timp, tatuajul owl este simbolic pentru educație și înțelepciune. Owl este cunoscut ca pasărea inteligenței. Deci, dacă sunteți o persoană cu înțelepciune alegeți tatuajul bufniței care reprezintă personalitatea voastră. Luați bufnița tatuată și arătați partea înțeleaptă a personalității voastre.

Vezi mai mult: Tatuaj 3D Body

10. Tatuaj Geometric Cool:

Geometric Tatto

Geometria este noua în zilele noastre. Gasim imbracaminte inspirata de geometrie, decor de perete, decoratiuni interioare; mobilier etc. Deci, de ce să nu o încorporați într-un tatuaj rece. tatuaje geometrice face uz de toate simbolurile și forme, cum ar fi cercuri, triunghiuri, plus, minus, etc. În acest caz special tatuaj geometric minimalistă, tatuajul dă un sens care să ateste Dumnezeu este mai mare decât înalte și joase ale vieții. Deci, foarte adevărat și totuși, ținând cont de coeficientul rece. Acesta este un tatuaj grozav pentru fete.

11. Tatuaj Cool Tribal cu maneci pentru bărbați:

Tribal tattoos

Tatuajul tribal este de obicei curbele și liniile negre. Ele par a fi complicate și reprezintă lucruri diferite, variind de la simboluri de curaj, de protecție la animale, flori etc. În general, ele descriu ceva din cultura tribului pe care îl reprezintă. Acestea sunt minunate să se uite și sunt cele mai frecvent observate pe biceps bărbați, accentuând liniile lor musculare.

12. Hakuna Matata Simbol Tattoo:

Hakuna Matata-tatuaj-

Chiar dacă Hakuna Matata nu are un simbol swahili, există un simbol care înseamnă Hakuna Matata pe care oamenii îl tatuau. Simbolul Hakuna Matata folosește alfabetul latin pentru aceleași lucruri. Înseamnă să nu-ți faci griji pentru restul zilelor tale în Swahili. Hakuna Matata este o filozofie fără probleme. Oamenii pot obține acest lucru impregnate pe încheietura mâinii, brațe, glezna, gât etc. Acest tatuaj special inspira unul pentru a aborda toate problemele din viața noastră, fără griji prea mult.

13. Modelul Cool Tattoo Design:

Misto patterned tattoos

Designerii de tatuaje fac adesea modele extrem de cool folosind forme simple precum cercuri, triunghiuri si spirale. Practic, ele sunt realizate folosind un anumit model specific pentru a ridica coeficientul rece și pentru un aspect modern. Folosind un model pentru a obține un design abstract în tatuaj este el cruce de bază de tatuaj cool modelat. Puteți chiar opta pentru modele florale, dacă sunteți în căutarea pentru un aspect frumos. Acesta este unul dintre cele mai bune modele tatuaj cool pentru baieti.

14. Tatuaj răcoros pentru bărbați:

15 cele mai bune modele de tatuaje cool pentru bărbați și femei

Tatuajul craniului este cel mai tare pentru genul de goth și emo al oamenilor. Ele par întuneric și stranie și adesea vă ajută să faceți ca aspectul dvs. să fie mai intimidant. Astfel, tatuajele craniului nu sunt alese de cei timizi și de vorbitori moi. Acestea sunt concepute pentru spărgătorii de genunchi și pentru motociclistii de tip gangster. Puteți avea semnul periculos al craniului și oaselor clasice sau puteți alege să obțineți un schelet intreg tatuat. Sau poți fi mai creativ și să adaugi aripi și să o faci să arate ca îngerul morții.

15. Tatuaj Cool Arrow pe mâna:

arrow-tatuaj

Arrow tatuaj este unul dintre cele mai multe modele în arta tatuaj. Este, de asemenea, cel mai preferat, design simplu pentru iubitorii de tatuaje. de mult timp. Prin urmare, acest tatuaj este o alegere bună pentru primii cronometre. Proiectarea săgeților tatuaje costă mai puțin, deoarece acestea nu sunt elaborate și se face în cel mai scurt timp. Deși aceste tatuaje sunt foarte simple, ele sunt încă elegante. Tastaturile de tip Arrow sunt foarte atractive, astfel încât majoritatea bărbaților și femeilor consideră că este cea mai bună opțiune pentru tatuaje pentru ei. Ele sunt trendy ca nou tatuaj rece. Aceasta poate însemna lucruri diferite pentru diferite persoane. Săgețile ar putea însemna visele tale, au un scop mai înalt și pot însemna și să lucreze până la îndeplinirea viselor.

Cool tatuaje sunt ceva observabil pe oameni, de multe ori intrebam ce poveste in spatele acelui design de imagine sau simbol este. Cool tatuaje sunt tendința pentru prima cronometre experimentarea cu arta corporală și tatuaje. Ele sunt mici, elegante și nu prea grele pe buzunar. Cool, tatuaje mici vin cu elementul de stil în ea, precum și ele sunt accesibile. Tatuajul poate simboliza, exprima și inspira. Tatuajul rău face exact asta. Du-te pentru tatuaje rece pe încheietura, antebrațul, degetele, spatele gâtului, clavicula, spatele urechii, etc și de a lua aceste caturi rece a ta de apel de mare.

Sursa imaginii: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.