15 cele mai bune modele de tatuaje de chitară cu semnificații pentru fete și băieți

Chitarele aparțin, de obicei, lumii muzicii. Astfel, desenele de tatuaj de chitară sunt mai des decât o reprezentare a iubirii neobișnuite a unui individ pentru muzică. Uneori oamenii primesc tatuaje de chitară pentru a aduce un omagiu unui muzician sau chitarist care a murit. De exemplu, mulți oameni au încă tatuaje de chitară pentru a-și exprima tristețea la moartea lui Elvis Presley! În mod tradițional, există două tipuri de chitare – chitara acustică și chitara electrică. Chitara electrica este disponibila in mai multe forme si culori diferite. Chitara acustica tipica arata la fel, desi are variatii in culori si dimensiuni. Chitara acustica este un instrument pentru muzica folk, country sau clasica in timp ce chitara electrica se foloseste in lumea muzicii rock.

chitară tattoo designs

Oamenii primesc unul din cei doi în tatuajul lor. Împreună cu o chitară, oamenii includ mai multe alte infrumusetări care înseamnă mai mult dacă nu mai mult. Ele adaugă flori, cranii, inimi, simboluri muzicale și așa mai departe. Toate aceste modele suplimentare nu numai că fac tatuajul să arate mai atractiv, dar, de asemenea, conferă un sens mai accentuat sensului tatuajului.

Diferite tipuri de modele de tatuaje de chitară:

Chitara se spune ca este cel mai preferat instrument muzical pentru tineretul de azi. Tatuajul chitara devine trendy cu diferitele sale modele diferite.

1. Tatuaj de chitară pe sub gât:

chitara-tatuaj-design-cu-sensuri-13

Acesta este unul dintre piesele de masterat care este destul de popular printre fetele care iubesc sa auda si sa cante la chitara. Acest tip de tatuaje de chitară pentru fete oferă un aspect clasic purtătorului. Nu numai că arată dragostea și dedicația purtătorului purtătorului, dar oferă și o declarație de modă spectatorilor. Astfel de tatuaje, desenate de profesioniști, dau o atingere Midas tatuajului. Frumoasele frontiere de viță de vie din jurul capului de chitară îi dau o privire din generația anilor ’60.

2. Designul tatuaj de ardere pe braț:

chitara-tatuaj-design-cu-sensuri-11

Acest tip de design tatuaj chitara devine trendy printre motocicliștii care iubesc muzica. Chitara are un efect de ardere, arătând flăcări care ies din ea. Acest tatuaj colorat arată minunat cu flăcările roșii. Diferitele chituri colorate pot fi imprimate pe umăr, încheietura mâinii, spate și talie. Băieții îl primesc, de asemenea, împroșcați în apropierea pieptului. Acest tatuaj exprimă de asemenea dragostea și pasiunea cuiva față de muzică și, în special, de muzica de chitară. Acest tatuaj este favorabil în rândul tinerilor din colegii.

  9 Imagini nevazute ale lui Genelia D'souza fara machiaj Stiluri de viață

Vezi mai mult: Taur Tatuaje pentru femei

3. O chitara cu aripi de tatuaje:

Chitară Tattoo Designs with Meanings 2

Mulți oameni cred că muzica este cel mai bun prieten al lor, sufletul pereche, șansa lor de răscumpărare. Muzica este totul pentru unii oameni. Pentru acești oameni, muzica este ca îngerul lor pazitor trimis pe pământ doar pentru eliberarea lor. Astfel, o chitara cu aripi este ciudat, nu este fantezist pentru ei. Este, de fapt, o imagine exactă a sentimentelor lor! Pentru unii, aripi de înger cu muzică arată de asemenea iubirea celor dragi pentru muzică. Acest tatuaj poate fi, de asemenea, o dedicatie pentru un iubitor de muzica care a jucat chitara si a murit.

4. Tatuaj dedicat cu chitara:

chitara-tatuaj-design-cu-sensuri-14

Acest tip de modele de tatuaje chitara poate fi numit, de asemenea, ca design dedicat tatuaj sau cadou. Astfel de tatuaje de chitară pentru fete sunt foarte purtate pe mâini sau pe spate. Designul floral alături de chitară, în nuanțe de culoare gri, îi conferă un aspect minunat. Tatuajul arată dragostea față de tatăl tău. Aceste tatuaje pot fi de asemenea impregnate pentru părinții care iubesc chitara și memorează acele momente pe care le-au împărtășit chitarilor.

5. Chitara cu notatii muzicale si cuvintele:

Chitară Tattoo Designs with Meanings 1

O chitara cu notatii muzicale si cuvinte este unul dintre cele mai tipice modele. Arată bine și cuvintele pe care le alegeți vă ajută să înțelegeți mai bine sensul tatuajului. Puteți alege să obțineți o bandă de muzică în jurul valorii de chitara dvs. sau pur și simplu adăugați simbolurile și cuvintele din jur în mod întâmplător. Unii oameni primesc câteva linii de cântec sau linii celebre din poezii de postări grozave în jurul chitarei. Diferitele tipuri de fonturi utilizate dau un efect minunat.

Vezi mai mult: Moon Tattoo Înțeles

6. Craniul juca tatuaj chitara pe dreapta:

Chitară Tattoo Designs with Meanings 6

O chitara cu un craniu este un aspect tipic Goth. Arată grozav și nu are nici un sens special, altul decât exprimarea dragostei extreme pentru muzica rock. Un craniu de chitară arată pur și simplu o idee grozavă. Acest lucru arată, de asemenea, că, chiar și după moarte, persoana care poartă un astfel de tatuaj ar rămâne conectată la muzică.

7. Tatuaje pentru chitara si flori pentru fete:

  15 Populare modele Tattoo Spider cu semnificatii

Chitară Tattoo Designs with Meanings 7

Chitara de tatuaje este aleasa de fete si de baieti. Cu toate acestea, fetele tind să-și facă unicul tatuaj prin adăugarea altor feluri de înfrumusețare, pe care băieții nu le deranjează. Florile sunt un astfel de exemplu. Modelele florale din jurul chitării fac tatuajul mai frumos și mai feminin. E ciudat de romantic.

8. Tattoo complet de chitara in spate:

Chitară Tattoo Designs with Meanings 8

Acest tip de tatuaj este foarte diferit de designul tipic pe care îl obțineți pe brațe sau picioare. Puteți obține asta de-a lungul întregii tale spate. Îți face gâtul și coloana vertebrală gâtul chitării, cu baza care se termină la spate. Practic, te face ca spatele sa arate ca o chitara rece.

9. Tatuaj cu cap de chitară Gibson:

Chitară Tattoo Designs with Meanings 9

Gibson este una dintre cele mai cunoscute branduri pentru chitari. Chitaristii primesc adesea chitare Gibson cool tatuate pe antebrațele lor. Astfel de tatuaje sunt purtate de iubitorii de chitara care iubesc sa poarte o chitara cu un anumit brand.

10. Rock Skeleton cu tatuaje de chitară:

chitara-tatuaj-design-cu-sensuri-10

Acest tatuaj arată foarte bine când este purtat pe spate sau pe braț. Acest tip de tatuaje de chitara pentru baieti a devenit mai trendy printre stelele rock. Un schelet simbolizează persoana moartă. Și chitara reprezintă muzică și dragoste. Deci, acest tatuaj poate fi purtat ca un omagiu pentru cineva care a iubit muzica, mai ales chitara. Acest tip de tatuaj arată, de asemenea, iubirea profundă a purtătorului față de muzică. Acest tatuaj își arată propria afecțiune față de muzică sau chitară.

Vezi mai mult: Joker Tattoo Designs

11. Tatuaj chitara tribal pe spate pentru barbati:

15 cele mai bune modele de tatuaje de chitară cu semnificații pentru fete și băieți

Chitarile tatuaje sunt adesea optime și de vedetele rock. pentru ei simbolizează dragostea lor pentru muzică, dar este și o adăugare la aspectul lor rock. Tatuajelor de chitară tribal sunt alegeri excelente pentru ei. Acest tip de tatuaje de chitara sunt realizate din forme geometrice care le confera o nota unica. Combinația albastru și negru îi conferă un efect minunat.

12. Celtic Guitar Tattoo Design:

chitara-tatuaj-design-cu-sensuri-12

Desenele de tatuaje de chitara sunt inspirate din designul tatuajelor de chitara tribale. Acest tatuaj este format din diferite forme de tatuaje celtice. Curvele de design cinci este un aspect minunat. Acest tip de tatuaje dau un efect minunat daca sunt atrase cu cerneala colorata, dar sunt foarte incrustate in culoarea negru inchis. Ele sunt în general imprimate pe încheietura mâinii, pe umăr și pe picior. Fetele poartă un astfel de tatuaj pe talie pentru a le oferi un aspect romantic.

  25 Coafuri uimitoare cu imagini Stiluri de viață

13. Un arbore de chitară a tatuajelor de viață:

Cel mai bun Guitar Tattoo Designs with Meanings 5

Un arbore de chitară este o idee unică! Simbolizează cât de înrădăcinat este sufletul unei persoane în muzica sa. Arata ca odata ce muzica incepe sa creasca pe tine, nu se scapa de ea si mai mult decat atat, arata foarte cool! Acest tatuaj este, de asemenea, realizat de cântăreți ale căror familii au dat mai mult cântăreți publicului din fiecare generație.

14. O simplă tatuaj negru de chitară silueta pe gleznă:

Cel mai bun Guitar Tattoo Designs with Meanings 4

Uneori oamenii optează pentru tatuaje de chitară, chiar dacă nu se joacă. Acești oameni aleg tatuajul chitării pentru a simboliza dragostea lor pentru a asculta muzică de chitară. O siluetă simplă de chitară neagră este perfectă pentru ei. Ele pot face mici sau mari. Fetele primesc adesea aceste în interiorul încheieturii sau pe glezna lor. Nu pare întunecată, dar surprinzător de drăguță.

15. Design colorat de tatuaje de chitară:

chitara-tatuaj-design-cu-sensuri-15

Acesta este unul dintre cele mai frumoase tatuaje care dau efect vechii picturi colorate poștale pe care le-am făcut în școli. Chitara în tatuaj este pur și simplu impregnată cu o margine neagră, în timp ce vopseaua colorată este imprimată ca și cum ar fi folosite culori poștale pentru ao colora. Sub chitara este un mic mesaj care poate fi norma purtatorului pentru viata lui. Astfel de tatuaje pot fi imprimate pe arme, zona din spate și talie pentru a da o nouă atingere. Cuvintele scrise într-un mod cursiv adaugă frumusețea tatuajului.

Designul de tatuaje de chitara nu este doar renumit printre iubitorii de muzica, ci si cei care doresc tatuaje mici si simple sa-l ingrasam pe gat, in spatele urechilor, pe degete, incheieturi sau glezne. Puteți obține cele mai bune modele de tatuaje de chitară odată ce ați făcut o alegere unde și cât de mare doriți să o faceți. Tatuajul tribal de chitară a devenit atracția cheie pentru iubitorii de tatuaje. Când li se dă o formă geometrică, ei dau un efect minunat spectatorului. Deci, mergeți mai departe și arătați-vă iubirea față de muzică prin obținerea unui astfel de tatuaj frumos.