15 cele mai bune modele Tatuaje Isus cu imagini Stiluri de viață

Tatuajele lui Isus sunt pentru fanatici religioși. Aceste tatuaje îl reprezintă pe Isus în toate fazele vieții sale. puteți alege o imagine a lui Isus care se naște sau a lui Isus ca păstor sau chiar Isus fiind răstignit. Puteți face un tatuaj realist sau păstrați-l într-un simplu simbol negru sau siluetă. Poți să-l faci mare sau mic.

Iisus tattoo

Puteți chiar să primiți cuvântul “tatuat de Isus”, mai degrabă decât întreaga lui imagine. Cu toate acestea, majoritatea tatuajelor lui Isus sport o față care poartă o coroană de spini, sângerând și având ochi agonizați. Cu toate acestea, există mai multe alte modele minunate ale lui Isus Cristos disponibile și ele.

Iisus Hristos modele tatuaj cu fotografii și semnificații:

Diferitele modele de tatuaj ale lui Isus devin astfel populare nu numai în rândul creștinilor, ci și în întreaga lume. Ei nu numai că vă arată dragostea față de Isus, ci și vă oferă o privire spirituală. Aici sunt cele mai bune tatuaje ale lui Iisus Hristos, cu imagini și sensuri pentru bărbați și femei.

1. Isus Tattoo cu inima și numele:

best-jesus-tatuaj-design-cu-pictures12

Acest tatuaje față de Isus este o combinație între chipul, inima și florile lui Isus. Inima este un simbol al dragostei; prin urmare, acest tatuaj indică faptul că iubesc pe Isus. Florile imprimate sunt trandafiri care simbolizează echilibrul, promisiunea și speranța, ceea ce indică faptul că Isus promite să fie cu voi pentru totdeauna. În timp ce mâna comună simbolizează pe cineva care oferă rugăciuni lui Isus. Sloganul scris la sfârșitul tatuajului exprimă modul în care cineva își părăsește viața.

2. Tatuaje de mână Isus cu sloganuri:

best-jesus-tatuaj-design-cu-pictures11

Acest design de tatuaj al lui Isus Hristos arată cele devoțiune față de religie și Isus. Acest tatuaj include pe Isus Hristos în spatele unei raze de soare și cruce. Pentru a adăuga la frumusețea sa, un slogan care spune “În Dumnezeu avem încredere”, pentru a arăta dedicarea față de spiritualitate. Nuanțele gri dăruite tatuajului îi conferă un aspect etern. Acest tatuaj poate fi realizat și în culori diferite, dar atunci când este creat cu negru și gri, acesta oferă aspectul cel mai bun pe mâneci.

Vezi mai mult: Gemeni tatuaje pentru fete

3. Tatuaje mici de cruce lui Isus pe deget:

A simple cross

Uneori, tatuajul lui Isus nu trebuie să-l aibă pe Isus în el. o cruce simplă, mică, simbolizează esența lui Isus la fel de bine ca și fața lui agonizată. Acest tip de tatuaj poate fi purtat oriunde de la degetele tale la degetele de la picioare. Acest simbol simplu vă exprimă dragostea față de Isus. Este larg realizată de adolescenții colegiilor. Acest simbol este realizat pe scară largă în culoarea negru închis deoarece arată mai impresionant în el. Acesta este unul dintre cele mai bune mici tatuaje ale lui Isus pentru fete.

4. Tatal eteric al capului lui Isus cu flori:

best-jesus-tatuaj-design-cu-pictures10

Acest design al tatuajului lui Isus îl arată pe Isus în forma sa veșnică. Tatuajul arată că Isus îi binecuvântează pe oameni de nori. Această formă a lui Isus este cea după ce a fost răstignit. Culoarea neagră neagră, cu nuanțe gri, îi conferă un aspect minunat. Acest tatuaj se desfășoară în principal pe spate și pe umăr. Acesta este unul dintre tatuajele puternice ale lui Isus care devin popularitate în aceste zile.

5. Crucea dedicată cu aripi Isus Tattoo pe piept:

best-jesus-tatuaj-design-cu-pictures15

Acest tatuaj este o capodoperă care combină două tatuaje la un moment dat. Pe de o parte, acest tatuaj include crucea cu aripi care prezintă veșnicia, iar pe de altă parte are o dată și un nume memorabile care indică pierderea unui iubit. Aripile de pe cruce simbolizează faptul că persoana căreia i-a fost dedicat acest tatuaj a fost un înger pentru el. Crucea indică faptul că el locuiește acum în cer prin harul lui Isus, iar data indică ziua în care el a părăsit această lume. Aceste tipuri de tatuaje devin din ce în ce mai populare în întreaga lume, mai ales în rândul familiilor creștine.

Vezi mai mult: Ganesh Tattoo Înțeles

6. Ciobanesc Isus Tattoo pe spate complet:

Iisus as the shepherd

Rolul principal al lui Isus a fost acela de păstor, care avea grijă de turma sa, și anume oamenii. Un tatuaj care îl descrie pe Isus ca pe un păstor reprezintă măreția dată omenirii de către el. Este o amintire a harului lui Dumnezeu. Detaliat și realist caută o imagine magnifică. Tatuajul care este mare este în general imprimat pe spatele larg, mai degrabă decât pe un braț sau pe un picior. Puteți chiar adăuga citate sau linii din Biblie.

7. Sângerarea tatuajului lui Isus pe antebraț:

best-jesus-tatuaj-design-cu-pictures14

Acest tip de design tatuaj Isus devine faimos datorită combinației de culori folosită. Acest sângeros față de tatuajele lui Isus arată durerea pe care a avut-o Isus înainte să fie crucificată. Simbolizează durerea pe care o au oamenii pentru religie și omenire împotriva răului. Acest tatuaj dă și mesajul că, după ce se confruntă cu mai multe probleme, bunul câștigă mereu victoria împotriva răului. Diferitele culori folosite fac acest tatuaj mai viu. Picăturile de sânge impregnate arată în mod eficient durerea pe care a suferit-o Isus.

8. O imagine detaliată a lui Isus răstignit:

A detailed image of Jesus being crucified

O imagine detaliată a lui Isus fiind răstignit este o imagine friguroasă care trebuie privită. Designerii adaugă, în general, unul sau doi plini de bucurie așezați la poalele trupului limpede al lui Isus. Imaginea reprezintă încă o dată tot ceea ce înseamnă Isus. Culoarea întunecată și umbra gri deschis dau un plus frumuseții sale. Acest tip de tatuaj este purtat pe scară largă, deoarece oferă un spațiu larg pentru vizionarea tatuajului în mod corespunzător.

Vezi mai mult: Leu tatuaje pentru bărbați

9. O imagine încoronată a Tatalui lui Isus pe mâini:

A crowned image of Jesus

Isus trebuia să fie fiul lui Dumnezeu, trimis pe pământ pentru a aduce eliberarea omenirii. Astfel, el este adesea portretizat ca rege pe care merita sa fie. Fața lui Isus, încoronată, cu inima sa strălucitoare este, așadar, un design obișnuit, dar excelent, pentru tatuaj. Dacă este tras în mod corespunzător, va arăta uimitor.

10. Inele jumătate Inimă Sacră a lui Isus Tatuaje pentru bărbați:

Iisus with the sacred heart

O imagine detaliată care arată că Isus este posesor al inimii sacre este un alt model comun de tatuaj al lui Isus. Arată excelent și, în general, nu este colorat, deși detaliile reușesc încă să facă să pară extraordinar și atractiv. Acesta include un orb de lumină în spatele capului lui Isus și modele de frunze sau flori în jurul întregii imagini.

11. Tatăl agresat de Isus pe braț:

Realist looking, agonized face of Jesus

În aceste desene, chipul lui Isus este, în general, sângerând și ochii lui reflectă durere profundă. Pe capul lui este cuibită o coroană din spini. Acest tatuaj simbolizează durerea pe care omenirea a făcut-o fiului lui Dumnezeu. Ea servește ca un memento pentru omenire, nu pentru păcat.

12. Un simplu nume de Iisus Tattoo pe încheietura mâinii:

A simple Jesus word tattoo

Un simplu tatuaj cu cuvinte ale lui Isus este doar numele lui Isus într-un stil particular de scriere. Uneori, oamenii adaugă și alte decorațiuni, cum ar fi stelele sau modelele din jur. Dar cei mai mulți oameni aleg să-l păstreze cât mai simplu posibil. Acest tip de tatuaj poate fi realizat cu mai multe fonturi atractive. Curbele și crucea se adaugă frumuseții sale. Acest tatuaj poate fi efectuat pe mâini, gât, spate sau încheietura mâinii. Arată mai frumos atunci când culorile sunt adăugate la ea.

13. Tribul Christ Jesus Tattoo:

best-jesus-tatuaj-design-cu-pictures13

Acest tatuaj tribal Iisus atrage oamenii care doresc mici tatuaje delicate pe corpul lor. Acest tatuaj arată efecte tatuaj tribal. Designul este realizat cu curbe frumoase, ceea ce îl face mai adorabil. Acest tatuaj este o mică bucată de simbol spiritual care poate fi purtată pe încheietura mâinii, pe spate, pe gât sau pe umăr. Acest tatuaj îi atrage mai mult pe fete spre ao avea. Tatuajul arată Isus Chris în formă răstignită, care se bucură de popularitate.

14. Mama Maria și Isus Tattoo Design pentru femei:

Mary and Jesus

Un alt desen comun este cel care arată Mama Maria și Isus pentru copii. Reprezintă dragostea dintre mamă și fiu, precum și sfințenia acestei relații. Maica Maria și tatuajele lui Isus, în general, arată frumos. Nu există alt cuvânt care să o descrie mai bine.

15. Tatuajul răstignit de Isus Hristos Pe spate:

răstignit form of Jesus

O schiță artistică neagră a formei lui Isus răstignit este o altă idee grozavă pentru tatuajul lui Isus. Creativitatea voastră se reflectă în modul în care faceți schița și înțelesul dvs. este evidențiat de imagine. Acest tatuaj Iisus Hristos, deși nu este realist, vă va câștiga multe priviri apreciative.

Planurile de tatuaj ale lui Iisus Hristos sunt acum adesea văzute printre mulți oameni în care casta nu este bar. Numele tatuajului lui Isus, tatuajul lui Isus cu design floral, natura, crucea, etc sunt unele dintre cele mai cunoscute modele de tatuaje. În cazul în care tatuajele mici sunt găsite atractive, oamenii adoptă tatuaje doar cu cruce mici sau nume, în timp ce cei care găsesc tatuaje mari atractiv merge pentru modele mari tatuaj colorat. Sub orice formă, aceste tatuaje poartă întotdeauna simboluri precum dragostea, pacea, umanitatea, sentimentele spirituale etc.