15 Designuri și semnificații de tatuaj cu sunete drăguțe Stiluri de viață

Tatuajul bufniței înseamnă înțelepciune și inteligență. În multe culturi, aceasta înseamnă și bogăție și statut. Owl tattoos sunt o mare opțiune, dacă doriți să vă exprimați și dragostea ta pentru cunoaștere.

bufniţă tattoo designs

Articolul cuprinde o întreagă gamă de tatuaje moderne de bufniță, în care fiecare tatuaj se conformează altui sens, bufnițele din tatuaj care apar în diferite fundaluri, situații și chiar forme. În timp ce unii descriu frica, unii sunt simpli și drăguți, făcând inimile noastre bine.

Cele mai bune tatuaje Owl pentru bărbați și femei cu imagini:

Iată o mulțime de modele de tatuaj bufnițe pentru bărbați și femei cu semnificații și imagini care ar putea să vă intereseze.

1. Rezumatul lucrării de artă:

Abstract work of art

Există unele arte de design tatuaj owl care sunt destul de greu de înțeles. Acestea sunt abstracte în natura lor și adesea ar avea o semnificație mult mai profundă. Acest tatuaj are vulturul ca protagonist și pe fundul terenului putem vedea diferite personaje și cifre numerice, asemănătoare cu roțile și altele asemenea. Bufna are un profil lateral în care doar fața lui este vizibilă și clară în tatuaj, detaliile grele care adaugă aroma și carisma la aspectul tatuajului.

2. Tatuaj frumos Wings Owl pentru fete:

Frumoasa wings owl

Owl tatuaj desene sau modele pot veni în diferite forme și modele și aici este unul clasic, care ar face de fapt, un cap de viraj. Acest tatuaj bufniță este destul de diferit față de celelalte, ceea ce îl diferențiază ca un design unic, în timp ce caracteristicile moi în bej sau maro adaugă un aspect subtil sobru bufniței. Aici vedem bufnita care zbura trecut, un profil lateral al bufnitei cu aripile sale maiestuoase in zbor.

3. Lock and Key Owl:

Blocare and key owl

O bufniță de grăsime stă liniștit, o încuietoare gravată pe inima ei, pe măsură ce fața ei scrâșnită vorbeste despre o poveste foarte importantă. Blocarea conține diferite secrete, poate o poveste semnificativă, în timp ce cheia pentru această încuietoare este strânsă în ghearele bufniței însuși. Tatuajul, într-un sens comic, arată într-adevăr destul de frumos, pe măsură ce designul ornamental moale de-a lungul tatuajului cu pietre înlocuind pupila bufniței. Chiar dacă acest tatuaj este făcut în nuanțe gri, un pic de stropire de culoare aici și nu poate niciodată să dăuneze tatuajului.

  Top 9 șampone Neutrogena Stiluri de viață

4. Tatuaje corporale grele pentru bărbați:

bufniţă tattoo designs 4

Este tipic și unic! Acest tatuaj este o abatere strălucită de tatuajele obișnuite și este umplut cu detalii minuțioase. Deși acest lucru este puțin pe partea mai grea, cei care doresc pot lucra cu asta prin imprimarea pe spate (cel mai preferabil) sau pe partea laterală a coastelor dvs., deplasându-vă spre abdomen. Acesta este unul dintre modelele de tatuaj perfect pentru bărbați.

Vezi mai mult: Ladybug Tattoo Designs

5. Tatuaje pentru owl leg:

15 Designuri și semnificații de tatuaj cu sunete drăguțe Stiluri de viață

Dacă preferați ceva mic, drăguț și ușor, acesta este doar pentru voi. Puteți folosi culorile sau puteți folosi tonuri duale, dar acest design de tatuaj arată cel mai bine dacă este păstrat mic și proeminent. Utilizați o nuanță de contrast dacă doriți să faceți ca aspectul să fie luminos.

6. Arta Tatuaje superioare înapoi:

bufniţă tattoo designs 6

Iată ceva din cutie din nou. Tatuajul rece este obligat să atragă atenția și a fost reprezentat într-un mod funky, astfel încât să puteți imprima pe spatele dvs. superior și inferior (acestea fiind locațiile ideale). Puteți să-l umpleți cu desene sau mai multe linii înguste pentru a umple tatuajul și se potrivește cel mai bine unei persoane cu un spate larg.

Vezi mai mult: Birds Tattoo Designs pentru femei

7. Tatuaje cu buzunar abstract:

bufniţă tattoo designs 7

Dacă doriți să aveți un tatuaj complet abstract, atunci acesta este ceva ce trebuie să păstrați în mână. Caracterele și culorile îndrăznețe sunt tot ce aveți nevoie pentru a scoate acest lucru. Modul creativ neconvențional de prezentare a acestuia este foarte atractiv. Dacă doriți, puteți adăuga mai multe culori și modele la aripile bufniței. Avantajul acestui lucru este că, deși abstract, este compact și se va potrivi oriunde doriți să imprimați. Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaj pentru owl pentru femei.

  9 Idei de tatuaje uimitoare, modele și semnificații Stiluri de viață

8. Tatuaje frumoase de owl:

bufniţă tattoo designs 8

Aceasta este o imagine absolut frumoasă. Acest tatuaj este, de asemenea, flexibil în ceea ce privește imprimarea pe diferite părți și folosind culoarea. Intensitatea acestui tatuaj poate fi cel mai bine întreținută folosind linii îndrăznețe și umplutură de negru, dar dacă doriți să faceți ca acesta să pară creativ, puteți adăuga mai multă culoare la acesta. Modele vor face, de asemenea.

Vezi mai mult: Hummingbird Tatuaj Desene

9. Tatuaj India Style Of Owl:

bufniţă tattoo designs 9

Acest tatuaj de arta in stilul indian este o alegere uimitoare. Culorile și modelele folosite sunt cele mai strălucitoare opțiuni pe care le aveți la îndemână. Dacă vă place culoarea, atunci aceasta este cea pentru dvs. Designul simplu, dar modelat și compatibil va fi așezat, de asemenea, cu mare ușurință atunci când este imprimat pe corpul dumneavoastră.

10. Designuri tatuaje periculoase Owl:

Periculos owl tattoo

Tatuajul are un aer de ceață și pericol pentru el ca personajul inițial pentru arta tatuajului începe cu un craniu feroce care predomină pe terenul cel mai mare bufnita nocturnă care fură spectacolul imediat. Acesta este un bun exemplu de tatuaje de bufniță pentru bărbați, unde mediul palpitant al tatuajului aduce frica în inimile noastre. Bufna în sine arată destul de amenințătoare pe măsură ce se întinde aripile largi și se pare că zboară cu viteză maximă către tine.

11. Tatuaj Big Eyed Owl:

Mare eyed owl tattoo

Bufnițele au ochi frumoși și deosebit de frumoși și subliniază faptul că, în această imagine, aici avem unul dintre modelele drăguț de tatuaj bufniță care arată exemplar și dulce în context. Tatuajul anterior scoate la iveală versiunea puternică a bufnișului, în timp ce aici vedem o bufnită mică bufnită, cu o lună semilună pe spate, răspândindu-și ochii largi luciosi, așa cum este așezată pe ramură. Acest lucru se poate face și într-o manieră comică, iar o bordură de culoare la tatuaj va lumina pur și simplu situația.

  9 poze cu Amir Khan cu și fără machiaj Stiluri de viață

12. Owl Graffiti Tattoo Design:

bufniţă tattoo designs 1

Tatuajul clasic matur, vechi de owl graffiti este ideal dacă intenționați să mergeți la școală veche. Tatuajul poate fi făcut în diferite culori și tonuri. Undertones funcționează bine cu negru, mai ales dacă utilizați alb sau albastru în acest caz.

13. Tatuaj cu bufnita de umar:

bufniţă tattoo designs 3

Iată un alt mod de a lucra cu ochii unei bufnițe. Designul detaliat adaugă o mulțime de materie și adâncime tatuajului și modelele folosite îl fac destul de funky pentru a da tatuajului un afișaj de tot timpul pe corpul tău. Acest lucru ar arăta bine pe lamele și antebrațele umărului. Este unul dintre modelele drăguț de tatuaj bufniță pentru fete.

14. Tatuaje atractive:

bufniţă tattoo designs 2

Cel mai atractiv lucru despre o bufniță este ochii ei. Dacă nu doriți ca o pasăre întreagă să fie imprimată, aceasta este, de asemenea, o opțiune bună. Maro este, de asemenea, un rând diferit de la utilizarea de negru sau orice alte culori comune. Liniile plate și grase dau un efect că cele mai multe tatuaje nu reușesc și acest tatuaj ar arăta cel mai bine dacă este menținut mic. Mărirea ar avea efectul dorit.

15. Închis în interiorul unei inimi:

Blocat within a heart tattoo

Acest lucru este apt pentru tatuaje mici bufniță în cazul în care tatuajul este blocat într-o frumoasă piesă ornamentală de artă. Închis între celelalte ornamente este o bufniță frumoasă care acoperă o parte a inimii. Acest lucru este destul de frumos, deoarece fundalul oferă un caleidoscop de modele magnifice.

Dacă doriți să vă râdeți cu tatuaje diferite de owls pe corpul dvs., acest articol vă va ghida după dorința dumneavoastră. Alegeți unul dintre cele mai bune tatuaje de bufniță și sortați în orice parte a corpului și rotiți petrecerea.