15 Designuri și semnificații tradiționale de tatuaje Maori

Tatuajul este o formă de artă corporală care a fost practicată de diferite culturi de-a lungul vremurilor. Se face prin perforarea pielii cu un obiect ascuțit care a fost înmuiat în cerneală sau vopsea. Arta tatuajelor Maori a aparut in Noua Zeelanda.

maori tattoo designs

A fost cumpărat de tribul maori, locuitori ai Polineziei de Est. În anul 1769, căpitanul James Cook împreună cu naturalistul au văzut mai întâi tatuajele Maori în timp ce se aflau într-un voiaj în Pacificul de Sud. Ei au fost cu adevărat fascinați de desenele complicate și au fost destul de intrigați de ea. Fascinația continuă, deoarece oamenii din epoca modernă continuă să le poarte.

Cele mai bune simboluri tatuaje Maori impreuna cu semnificatii si imagini:

Unele dintre cele mai bune modele de tatuaje Maori cu imagini au fost enumerate în următoarele paragrafe, împreună cu semnificațiile lor.

1. piept de arma Maori Tattoo Design:

Cufăr Maori tattoos

Tatuajele Maori sunt foarte inteligente să se uite și arată chiar mai deștept atunci când este făcut pentru a acoperi o porțiune din piept. Acesta este unul dintre tatuajele Maori pentru bărbați și este o combinație variată de numeroase simboluri maori și semne precum semnele și nodurile celtice, simbolul uman, părți ale săgeților și multe altele elaborate într-un mod atât de minunat. Tatuajul are, de asemenea, atingeri de roșu, împreună cu negrul normal, ceea ce face să pară foarte strălucitoare, iar altul este că acest tatuaj nu acoperă întregul piept, ci doar linia superioară a acestuia.

2. Marquesas Cross Maori Design Tattoo pe picioare:

Marquesan Cross Maori Tattoo

Crucea Marquesas este un simbol popular Maori. Are o mare importanță și încearcă să identifice echilibrul dintre elemente și armonie. Unele studii arheologice spun, de asemenea, că crucea este conectată la cochilie de broască țestoasă. Cu toate acestea, nu trebuie să trecem cu vederea frumusețea acestui tatuaj. Este cu adevărat uimitor pe piele și vă oferă un aspect etnic și tradițional.

3. Legi Maori Tattoo Designs Pentru baieti:

Picior Maori tattoos

Tatuajele Maori sunt cea mai bună formă de desene tribale și cele mai bune modele de tatuaje Maori nu necesită un spațiu special pentru a fi inscripționate. Picioarele sunt, de asemenea, opțiuni grozave de a arăta astfel de tatuaje, dar asigurați-vă că nu exagerați design-ul pentru că va arăta foarte rău în acest fel.

Dacă vreți cu adevărat să arătați oamenilor o formă de artă tribală, atunci este de sute de ori mai bine să obțineți un obișnuit făcut indiferent de dimensiunea tatuajului este aici. Acest tatuaj Maori se face pe partea inferioară a piciorului și se extinde până la picior și arată foarte trendy și elegant.

4. Design de tatuaje Maori:

Mid length Maori tattoos

Când vorbim de tatuajele tribale și mai ales de tatuajele Maori, este foarte sigur că semnificațiile tatuajelor Maori nu sunt cunoscute de toți. Așa cum veți găsi în acest tatuaj special, există o mulțime de simboluri mici, care sunt îngroșate și acestea sunt în special cele care au înțelesuri diferite și foarte semnificative.

Doar că rămânem în zonele urbane, majoritatea dintre noi doar mergem după aspectul tatuajului și nu ne deranjează prea multe despre semnificațiile interioare. Cu toate acestea, pentru persoanele tipice tribale, arta corporală și tatuajele permanente fac parte din tradiția lor și nu există nici una singură care nu are semnificații și valori specifice.

5. Simbol uman Tatuaj Maori:

Uman Symbol Maori Tattoo

“Enata” este un cuvânt polinezian care înseamnă oameni sau Dumnezeu. Reprezintă viața, nașterea și experiențele. Uneori este folosit și pentru a exprima relații precum căsătoria, prietenii și rudele. Cu toate acestea, un enata inversat ar putea simboliza prezența unui inamic. Sunt disponibile diferite modele și opțiuni pentru cei care ar dori un design specific pentru tatuaj.

Vezi mai mult: Samoan Design Tatuaje pentru bărbați

6. Girls Maori Tattoo Designs pe coapsă:

Coapsă tattoos

Nu este deloc adevărat că modelele tribale și Maori sunt destinate bărbaților, deoarece femeile o fac în stil grozav și îi iubesc absolut pe miez. Să presupunem că vorbim despre astfel de modele de tatuaje Maori, vom putea vedea cum o femeie își aruncă tatuajul coapselor în stil.

Este o combinație de roșu și negru, iar modelele celtice, împreună cu atingeri ușoare florale, o fac să pară atât de frumoasă și atrăgătoare. Deci fetele și doamnele de acolo ieșesc din cutie și încearcă ceva nou. Încearcă una dintre aceste modele foarte elegante Maori data viitoare!

7. Soparla Maori Tatuaje modele pe spate și piept:

Şopârlă Maori Tattoo

În cultura polineziană, șopârle sau geci reprezintă o figură asemănătoare cu Dumnezeu. Este o parte foarte importantă a credințelor și idealurilor polineziene. Ei sunt cunoscuți pentru a proteja tot felul de boli și nenorociri și pentru a aduce oameni de la dușmani. Tatuajul șopârlelor este într-adevăr foarte unic și creativ în aparență.

8. Tatuaj Maori tradiționale Maori:

20 Jul 2005, Moorea, French Polynesia --- Roonui, famous Polynesian tattoo artist, stands near his studio in Hauru Point showing off his tattoos. --- Image by © Bob Krist/Corbis

Dacă vorbim despre tatuajele extrem de tradiționale Maori, atunci desenele întregului corp sună foarte frecvente. Acest lucru se datorează faptului că, pentru oamenii tribali, arta corporală este o modalitate foarte bună de a-și arăta cultura și este foarte surprinzător dacă vedeți sentimentul de artă pe care îl posedă în ciuda faptului că rămâneți în astfel de regiuni sălbatice unde nimic și aproape nici un singur semn civilizația a ajuns până acum. Acest tatuaj este un bun exemplu de artă fantastică a corpului, unde este ca o întreagă poveste pe care oamenii o văd pe corpul dvs. și este cu siguranță o provocare pentru artiștii de tatuaj pentru a obține acest lucru în locul potrivit.

9. Floare Maori Tattoo pe șold:

Floare Maori Tattoo

Tatuajul florilor Maori este foarte frumos să te uiți. Conține imaginea unei frumoase flori înconjurate de modele tribale. Este un aspect superb și este cel mai potrivit pentru femei. Este purtat mai ales pe șold. Este unul dintre cele mai bune tatuaje Maori pentru fete, care este atât de frumos și atrage și ceilalți cu ușurință.

10. Turtle Shell Maori tatuaj pe umăr:

Coajă Maori Tattoo

În modelele de tatuaje Maori, unele dintre cele mai comune simboluri folosite sunt cochilii, în special coaja de țestoase. Țestoasa este o creatură mare importantă și are o mare importanță printre maori. Are mult mai mult înțeles în comparație cu alte simboluri și este o idee grozavă pentru un design de tatuaj.

Vezi mai mult: Mermaid Tattoo Înțeles

11. Sun Maori Tattoo Design pentru fete:

Soare Maori Tattoo

Tatuajul Sun Maori reprezintă bogăția, conducerea și strălucirea. Se consideră a fi o sursă de strălucire, bogăție și hrană naturală. Tatuajul soarelui este foarte dinamic de privit. Vă oferă o aparență foarte îndrăzneață și puternică. Poate fi purtat pe orice parte a corpului.

12. Tatuaje Maori Tatuaje Maori:

Rechin Teeth Maori Tattoo

Shark Teeth este un simbol important de pește printre tatuajele polineziene. Ele reprezintă o reprezentare a îndrumării, curajului, puterii și puterii și arată elegant și trendy pe piele.

13. Capul de varf Tatuajele Maori pe brat:

Suliţă Head Maori Tattoo1

Tatuajul cu capul de tatuaje Maori reprezintă un simbol al curajului, înțelepciunii și tăriei. Încearcă să-și exprime imaginea unui războinic și a aptitudinilor sale mari. Tatuajul are desene foarte complicate și fiecare linie poate fi un simbol pentru ceva. Este foarte inovatoare și unică în aspect. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje Maori pentru barbati si femei.

14. Tatuaj mic Maori Design:

Mic Maori tattoos

De obicei, aflăm că majoritatea tatuajelor Maori sunt cu adevărat bogate și cu alungire, care acoperă porțiuni importante ale corpului. Cu toate acestea, nu este nevoie să fie tot timpul. Pentru a fi foarte clar nu este cu adevărat necesar să urmați ce fac ceilalți oameni.

Dacă doriți un tatuaj Maori pentru bărbații care sunt mai exigenți atunci puteți merge pentru unul din astfel de modele mici și pentru a le improșate pe piept, ca în cazul în care se face aici sau în spatele gâtului sau oriunde altundeva, deoarece tatuajele mai mici sunt mai ușor de flamat decât ceilalti.

15. Design de tatuaje Ocean Maori pentru barbati:

Ocean Maori Tattoo

Tatuajele Ocean Maori sunt foarte frecvente. Unii înțeleg oceanele ca pe un simbol al morții sau în lumea dincolo de ea. Există diferite modele și modele disponibile pentru a alege de la și oamenii au placut cu adevărat ideea, deoarece face tatuaj dvs. arata uimitor de uimitor.

Astfel, este un fapt dovedit și sigilat că tatuajele tribale sunt o lovitură constantă în topurile celor mai bune modele de tatuaje și tatuajele Maori pur și simplu nu reușesc să impresioneze oamenii cu versiunile mai noi și modele mai creative și mai frumoase.

Vezi mai mult: Kanji Tattoo Designs