15 idei de design elegant și cu cele mai bune tatuaje rege cu imagini

King tattoos sunt modele moderne si stilate de tatuaj. Acesta include o coroană sau cuvintele "rege". Regele își menționează atitudinea prin coroana sa; Designul mic al coroanei este renumit printre tineri sau adulți. Inspirația vine de la simbol. În prezent, acest stil de coroană regală ajunge în formă de tatuaj, tatuajele sunt cerute zilnic și artiștii profesioniști de tatuaj pe care îi luăm oriunde. Barbatii prefera sa incerce acest stil de tatuaje diferite; ei simt ca ei primesc puterea interioara din cauza acestui tatuaj. Regele tatuaj este un design mic, dar se concentrează semnificativ asupra atitudinii tale. Alegeți din această listă largă de tatuaje și faceți un tatuaj personal și impresionant.

Ultimele și frumoase modele de tatuaje rege pentru bărbați și femei în tendință:

Să vedem primele 15 modele de tatuaje rege.

1. Tatuajul coroanei și al cuvântului:

coroană and Word Tattoo

Acesta este un tatuaj rege comun care are imaginea unei coroane și cuvântul "King" tatuat pe. Coroana este făcută cu pietre simple și cuvântul este în font italic. Alegeți acest lucru pentru o capricioasă prelevare de drepturi de autor.

2. Regele tatuajei Spades:

rege of Spades Tattoo

Acesta este un alt tatuaj rege care are nu numai coroana și litera "K", ci și imaginea unei tobe. Regele tatuajelor este un joc de cărți. Alege aceasta cu o combinație de tatuaj reginei pentru femeia din viața ta. Acesta este cel mai bun design pentru regele regina tatuaj pentru cupluri.

3. Tatuaj King Crown:

rege Crown Tattoo

Tatuajul regal al coroanei este un alt tatuaj plin de farmec care are imaginea unei coroane de tatuaje tatuate. Coroana este detaliată și cu capacul de catifea roșie. Bijuteriile și perlele din coroană sunt evidențiate bine.

4. Tattoo memorial rege:

Memorial King Tattoo

Acesta este un design tatuaj rege care are data memorială pe care ați dori să o adăugați la tatuaj. Data este înscrisă pe un banner sub coroană. Alegeți data care simbolizează ceva în viața voastră.

5. Tatuaj Regele Lionului:

Disney Lion King Tattoo

Perfect pentru femeie este acest minunat tatuaj rege inspirat de Leu. Aceasta are imaginea de leu, precum și cuvintele inspirate "Amintiți-vă cine sunteți" tatuat pe. Alegeți acest lucru pentru a reprezenta o zi specială din viața dvs. Cand acest film a lansat acel moment, acest film a dat ganduri bune inspiratie tuturor, incercati acest simbol al designului de regele leului.

6. Tatuaj cu coroana neagra:

Negru King Crown Tattoo

Aici este un tatuaj cu coroana regele negru, care arată uimitor pe pielea palidă. Coroana a fost umbroasă și umplută cu cerneală neagră albă. Centrul are și un design frumos. Dacă sunteți bine în ceea ce privește designul normal, dar dacă aveți nevoie de ceva diferit, atunci mergeți cu acest model de model simplu sau elegant de coroană.

Tatuaje pentru leu:

Leu Tattoo

Leul este regele junglei. Acest lucru poate fi reprezentat în tatuaj. Acest tatuaj cu regele leului are un leu cu o coroană pe cap. Imaginea este foarte uimitoare și impresionantă. Ochii leilor dau puterea si atunci cand proiectati acest tip de tatuaj atunci cu siguranta puteti simti forta in corpul vostru.

8. Tatal ei de rege:

A ei King Tattoo

Impresionați-vă pe cel iubit cu acest tatuaj rege. Această imagine a tatuajului regal are o coroană maiestuoasă cu cuvintele "Împăratul ei". Dvs. iubit este sigur de a fi încântat cu acest tatuaj personalizat. Încercați acest lucru și prindeți atenția celui iubit.

9. Designul inițial de tatuaje rege:

Iniţială King Tattoo

Alegeți un tatuaj colorat care are tatuajul inițial. Coroana este tatuată cu strălucire cu culoarea albastră adăugată pentru bijuterii. Umbrirea făcută este, de asemenea, foarte impresionantă. Puteți să vă adăugați inițial numele sau prenumele cu design.

10. Tatuaj latin:

latin King Tattoo

Iată un tatuaj foarte mare, care acoperă partea din spate a unei persoane. Aici aveți un tatuaj real cu aspect de leu, cu o coroană pe cap. Leul de aici este înspăimântător și supărat. Acest stil are nevoie de o atenție adecvată de către designerul de tatuaj, lucru greu de parcurs în timpul proiectării, dar oferă o atitudine corectă.

11. Royal King și Joker Tattoo:

Regal King and Joker Tattoo

Acest joc de cărți este foarte apt pentru cei cărora le place să joace. Acest tatuaj are regele cardului de inimă și jokerul unul lângă celălalt. Alegeți această opțiune pentru o zonă mai mare care trebuie acoperită.

12. Tatuaj cu rege și ancora:

rege and Anchor Tattoo

Acest tatuaj superb are o coroană și o ancoră împreună. Cuvintele "regele meu" și "ancora mea" sunt inscripționate frumos aici. Selectați acest tatuaj pentru o atingere personală. Este puțin diferit, astfel încât să puteți amesteca atât regele cât și ancora în acest design conform alegerii dvs..

13. Scriptul tatuajei regelui:

scenariu of King Tattoo

Aici este un tatuaj de rege uimitor, care are scenariul sub el. Tatuajul coroanei este umplut minunat și complicat. Fiecare dintre bijuteriile coroanei este perfect adăugată aici. Puține cuvinte definesc această poziție a coroanei, puteți personaliza și ea.

14. Tatuaj simplu de rege:

Simplu King Tattoo

Dacă vă plac lucrurile delicate, atunci acest tatuaj rege este exact ceea ce aveți nevoie. Tatuaj simplu rege include doar o coroană mică, care este făcut elegant. Alegeți această opțiune pentru zona de mână. Acest tatuaj a fost deosebit de plăcut și de fete, acele fete care îi plac iubitul ei ca rege.

15. Tatuajul regal al școlii vechi:

Vechi School King Tattoo

Aici este un tatuaj vechi de școală care are imaginea unui rege cu o coroană pe cap. Emblema regelui este, de asemenea, tatuată în design. Alegeți această opțiune pentru a lua un tip tradițional de tatuaj. Dacă vă place să încercați modelul școlar vechi pentru aspectul dvs. unic, atunci mergeți cu tipul de stil.

Regele tatuaj poate fi dramatic sau simplu. Ele pot include doar o coroană sau cuvintele precum "regele", "regele meu" etc. Alegeți ceva care înseamnă pentru tine și poate fi făcut personal. Încercați un mesaj unic de inspirație cu acest stil de tatuaj, tatuajele regale sunt cele mai bune printre toate modelele de tatuaje. Obțineți un design casual și unic în colecția largă de tatuaje. Încercați și alte nuanțe pentru acest design.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 17