15 locuri turistice cele mai bune din Bengalul de Vest pentru a vizita | Stiluri de viață

Bengalul de Vest este regiunea estică a Indiei, care este al patrulea stat cel mai populat. Kolkata, capitala statului, oferă o mulțime de atracții turistice, iar oamenii care vizitează Bengalul de Vest ar dori în primul rând să vină aici. Acesta a fost capitala britanică a Indiei, iar structurile și monumentele au stiluri europene încorporate în ele.

Bengalul de Vest locuri turistice pentru a vizita:

Aici vom veni cu lista a 15 diferite locuri frumoase, celebre și uimitoare turistice în Bengalul de Vest pentru a vizita pentru toți oamenii de vârstă cu multă bucurie.

1. Kolkata:

kolkata_west-Bengal-turistice-locuri

Kolkata este situat pe partea estică a malului râului Hooghly. Există peste 4,5 milioane de persoane care locuiesc în oraș și sunt o metropolă în țară. Este cunoscut ca fiind “Orașul Bucuriei și” Orașul Luminilor “datorită frumuseții sale și a locuitorilor săi vii. Kolkata are cel mai vechi muzeu din India, memorialul Victoriei, frumoasa priveliște spre râu, temple și biserici pe care trebuie să le viziteze turiștii. Majoritatea oamenilor au spus că este cel mai bun loc turistic din West Bengal, după ce a vizitat acest lucru.

2. Darjeeling:

darjeeling_west-Bengal-turistice-locuri

Darjeeling este o stație strânsă din capitala. Autovehiculele sunt rezervate de la Siliguri și apoi turiștii merg în sus și în timp ce au călătoria lor, ei beneficiază, de asemenea, de vedere frumoasă a zonei de deal. Darjeeling este renumit pentru numeroase flori, cum ar fi magnolii și rododendronii, iar turiștii nu pot lipsi din ceaiuri și brazi de argint. Există un faimos tren de jucării, care ia turiștii prin câteva locuri de vizitat pe deal. Acesta este cel mai bun turist Locuri în Darjeeling.

3. Hazarduari:

hazarduari_west-Bengal-turistice-locuri

Hazarduari este un palat este orașul Murshidabad. Palatul este renumit pentru că are mii de uși și are o istorie îndreptățită. Există 114 camere și 8 galerii construite în stilul european de arhitectură. Se transformă într-un muzeu în prezent și prezintă 2700 de arme și arme, picturi, lucrări din fildeș din China. Există și o bibliotecă, dar nu este deschisă publicului fără permisiune specială. Este una dintre cele mai bune și celebre locuri turistice din vecinătatea bengalului de vest, care poate oferi cu siguranță un timp minunat pentru voi toți.

Vezi mai mult: Locuri de vizitat lângă Dehradun

4. Purulia:

purulia_west-Bengal-turistice-locuri

Purulia îi îndepărtează pe turiști de agitația stradă aglomerată și le aducă în peisajele verzi și în pădurile dense. Aceasta face ca acesta să fie un punct turistic adecvat datorită frumuseții sale naturale și liniștei sale. Există numeroase clădiri vechi, temple și zone excavate arheologic pentru a vizita aici.

5. Sundarbans:

sundarbans_west-Bengal-turistice-locuri

Sundarbans este o zonă a pădurilor de mangrove care au fost transformate acum într-o rezervă de tigru. Această zonă este accesibilă numai cu apă și oamenii care ar dori să aibă o vacanță sălbatică și aventuroasă ar plăcea să vină aici. Este locuită de Tigrul Bengal Regal, Deerul Spotted, Deerul Barking, Pisicile Civet, Șopârlele de Monitor și multe alte animale sălbatice. Sundarbans este unul dintre cele mai bune locuri turistice din vestul bengalului.

6. Diamond Harbor:

Bengal-turistice-locuri de diamant-harbor_west-

Diamond Harbor este cea mai apropiată destinație de vacanță din Kolkata, fiind la doar 48 km distanță. Oamenii vin aici pentru a petrece weekend-uri cu familia și cei dragi. Acest port este punctul de unde râul Hooghly se întoarce spre sud și cade în Golful Bengal.

Vezi mai mult: Wayanad Places de Turism

7. Bakkhali:

bakkhali_west-Bengal-turistice-locuri

Bakkhali este o plajă solitară, la aproximativ 132 km de Kolkata. Oamenii vin la Namkhana și apoi traversează râul Hatania Doania, apoi mai iau o plimbare cu autobuzul spre Bakkhali. Călătoria este organizată de departamentele turistice și oferă turiștilor un turneu interesant și aventuros.

8. Malda:

malda_west-Bengal-turistice-locuri

Malda este un oraș cunoscut pentru a fi Bazarul Englez, datorită unei fabrici englezești formate aici în 1771. Malda este bogată în patrimoniu și istorie, cu multe temple și palate prezente aici. Muzeele Gour, Pandua și Malda trebuie să vizitați pentru a finaliza turneul dvs. fără a fi nemulțumiți.

9. Shantiniketan:

shantiniketan_west-Bengal-turistice-locuri

Shantiniketan este considerat unul dintre locurile cele mai religioase și culturale. Locul a fost dezvoltat de Maharshi Debendranath Tagore, iar mai târziu Rabindranath Tagore a început o școală în aer liber și la numit “Patha Bhavan”. Universitatea din Visva Bharati a fost construită aici în 1921, care este în prezent Universitatea Centrală și este cunoscută pentru educația sa culturală.

Vezi mai mult: Locuri de vizitat în Gangtok

10. Orașul științific din Kolkata:

știință-city-in-kolkata_west-Bengal-turistice-locuri

Kolkata, orașul bucuriei găzduiește unul dintre cele mai bune locuri din Bengalul de Vest, și în țară, de asemenea, orașul științific. Nu numai geekii de știință merg acolo. Există o mulțime de oameni care vin să viziteze acest loc dacă sunt interesați de subiectele care sunt afișate sau predicate acolo. Unul va avea un timp distractiv vizitând acest loc, deoarece există multe lucruri pe care le puteți face aici. Există căi de coarde și multe alte activități pentru adolescenți și copii, de asemenea. O mulțime de oameni din alte state și țări (turiști) vin, de asemenea, să viziteze acest loc. Se poate spune că acesta este unul dintre cele mai frumoase locuri din Bengalul de Vest și este unul dintre cele mai renumite locuri turistice din West Bengal.

11. Muzeul indian:

Bengal-turistice-locuri indian-museum_west-

Unul dintre cele mai bune locuri turistice din Bengalul de Vest este Muzeul Indian. Acesta este un loc destul de interesant și conține unele dintre cele mai frumoase și educative fapte cu care se poate educa singur. Muzeul a fost înființat în secolul al XVIII-lea și de atunci a fost considerat unul dintre cele mai vizitate locuri din Bengalul de Vest vreodată. Nu se poate ignora enorma frumusete si placere a acestui loc. Există o grămadă de replici arhitecturale frumoase și fapte culturale despre indian, care fascinează vizitatorii și le lipesc atât de mult pe loc, încât nu vor să-l lase.

12. Tiger Hill:

Bengal-turistice-locuri de tigru-hill_west-

Aceasta este una dintre cele mai bune stații de deal din West Bengal și este situată în Darjeeling. Locul este plin de zvonuri îngrozitoare, dar asta nu pare să reducă popularitatea acestui loc. Mai degrabă, se poate spune că faptele bântuite despre acest loc atrag mai mulți vizitatori și îl fac unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Bengalul de Vest. În afară de toate acestea, există și o serie de alte caracteristici frumoase despre acest loc, care atrag turiștii, cum ar fi peisajul acestui loc. Din acest deal, o priveliște frumoasă a Kanchenjunga, care este cu adevărat fascinantă și face din acesta un loc popular de drumeții. O mulțime de oameni se urcă în acest loc doar pentru a avea o priveliște frumoasă a munților Kanchenjunga.

13. Eden Gardens:

Bengal-turistice-locuri-Edenul gardens_west-

Un alt loc turistic uimitor din Bengalul de Vest, lângă Kolkata, este Eden Gardens. Acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru a viziona un meci de cricket în India. Deoarece cricketul este unul dintre cele mai populare sporturi printre bongs, nu doriți să pierdeți un meci în Eden Gardens când veniți la Kolkata, Bengalul de Vest. Atmosfera este atât de electrizantă încât doar o privire asupra vârfului stadionului face ca oamenii să fie încântați de acest loc.

14. Memorialul Victoria:

Bengal-turistice-locuri-memorial_west-Victoria

Victoria Memorial este un alt loc frumos în Kolkata. Memorialul Victoria este unul dintre cele mai frumoase locuri aici și poate face pe oameni să se îndrăgostească cu ea. Cunosc străinii să o viziteze, mai ales datorită faptului că acest loc a fost vizitat de sute și sute de oameni din Marea Britanie. Vederea de la Victoria Memorial o face unică.

15. Parcul Eco de la New Town:

nou-oraș-Bengal-turistice-locuri eco-park_west-

Există o serie de locuri minunate de vizitat în West Bengal și cele mai multe dintre frumoasele situri sunt situate numai în Kolkata. Ultimul pe această listă este Eco Park situat în New Town, care este o zonă destul de faimos în acest oraș de Joy. Există o mulțime de lucruri pe care Eco Park le oferă vizitatorilor. Nu vă veți plictisi și veți avea multe distracții atunci când vizitează acest loc.

Această listă conține numai primele 15 locuri turistice din Bengalul de Vest. Cu toate acestea, există și câteva mențiuni onorabile, precum Podul Howrah, Darjeeling Himalayan Railway etc. și multe altele. Asigurați-vă că atunci când vizitați Bengalul de Vest, veniți să vizitați și aceste locuri.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.