15 tatuaje înrudite pentru frate și soră pentru a-și exprima dragostea unul pe altul

Frații au cea mai importantă relație. Ei pot fi cel mai bun prieten, ghid și protector unul pentru celălalt. Planificăm tatuajul, dar tatuajul pentru frați, atunci vine pentru înțeles, tatuajul semnificativ dă legătura dintre frate și sora. Când aveți frate, nu aveți nevoie de nici un prieten. Stă alături de noi ori de câte ori avem nevoie de ele. Pentru a exprima astfel de sentimente pentru fratele tău, oamenii chiar scot pe tatuaje pe pielea lor.

Tatuajele fraților și sora pentru frați:

Puteți găsi diferite tipuri de desene sau modele în tatuajul fratelui. Să elaborăm fiecare dintre ele.

1. Matching Tattoos Sibling:

potrivire Sibling Tattoos

Se potrivește tatuajul fratelui efectuat pe jos unde este scos un pene și este scrisă sora mică și mare. Acesta arată dragostea și legătura dintre două surori. Acest tatuaj al fratilor va fi permanent si astfel dragostea lor va fi. Asemenea design puteți încerca și pe mâna ta.

2. Tatuaj Brother și Sora:

Frate And Sister Tattoos

Acest tatuaje fratele surorilor frate sunt sculptate pe partea laterală a ultimului deget. Un design asemănător armei este redat de culoare roșie și albastră pe fiecare deget. Tatuajul pe deget reflectă relația dintre frate și sora. Ea dă o puternică comandă asupra sentimentelor lor.

3. Tatuaj Brother Citat:

Frate Quote Tattoos

Acest tatuaj special al mesajului este desenat pe antebrațul unui om. Acest tatuaj frate descrie imaginea de strângere de mână între doi frați și chiar și literele se fac cu tatuajul. Arată că fratele tău este întotdeauna cu tine. Vei avea încredere că fratele tău te va proteja mereu.

4. Tatuaj dulce înrudit:

Dulce Sibling Tattoos

Este pur și simplu un tatuaj uimitor și drăguț. Două ursuleți de pluș sunt desenate și au culori diferite. Se pare că ambii se văd unul pe celălalt și zâmbesc. Acestea pot fi frații, dându-le un zâmbet unul altuia. Încearcă acest design dacă vrei să încerci diferite tatuaj de tip desen animat.

5. Tatuajele zombie si fratele tatalui:

zombie Sister And Brother Tattoos

Este sora personajului zombie și tatuajul fratelui în care sora mai mică își ține fratele mai mare cu o frânghie. Arată că sora nu dorește să-i dea drumul fratelui ei, așa că-l strânge cu frânghie. Așa sunt dragi toate surorile mici. Fratele și sora pot încerca un astfel de design dacă vor să șocheze părinții lor.

6. Puzzle Piece Sibling Tatuaje:

Puzzle Piece Sibling Tattoos

O imagine de joc de puzzle este desenată aici, care se potrivesc unul cu celălalt. Acestea sunt patru bucăți de tatuaje pentru surorile care se leagă de inimă. Această piesă îndeplinește partea goală a tuturor. Aceasta este legătura dintre surori; sora este întotdeauna ca un prieten. Fata împărtășește toate momentele fericite și triste cu sora ei, iar acest design merită o indicație mai bună.

7. Tattoo Sibling pe încheietura mâinii:

sibling Tattoo on Wrist

Acest tatuaje frate și sora se efectuează deasupra încheieturii mâinii. Ea arată că ele sunt una și una una pentru cealaltă. Legătura puternică dintre frate și sora îi ajută să încurajeze și să inspire în multe feluri. Dacă doriți o modalitate simplă de a vă actualiza fratele, încercați acest design pentru a vă arăta legătura cu fratele și sora dvs..

8. Tatuaj cu sânge:

Jumătate Butterfly Sibling Tattoos

Acest tatuaj sora se completează reciproc. Pe ambele mâini jumătate de design fluture este desenat care, atunci când păstrat împreună arată unul complet. În acest fel, o soră este incompletă fără o altă soră. Acest design puteți încerca și cu fratele dvs., dar trebuie să îl întrebați înainte de a planifica acest stil. Dar arata bine, incercati asta.

9. Tatuaje Sibling:

Hohotitor Sibling Tattoos:

Acesta este tatuajul frate care arată că frații pot împărți totul între ei. Fie iubire, mânie și chiar lupta. Uneori, frații pot face chiar și lupte destul de drăgălașe, iar ei vorba ca acest tatuaj. Acest design este cel mai potrivit pentru antebrațele.

10. Ancora Tatuaje Sibling:

Ancoră Sibling Tattoos

Acest tatuaj pentru sora are un design ancorat legat cu o frânghie și un arc este legat de ancora. Acest arc peste ancora este punctul culminant al acestui tatuaj. Este rar găsită o ancoră cu arcul și este un design distinct de tatuaj.

Vezi mai mult: Potrivirea tatuaje

11. Tatuaj fără sfârșit:

Fără sfârşit Knot Sibling Tattoos

Acesta este tatuajul fratelui surorii, realizat cu o cerneală neagră. În acest tatuaj toate nodurile sunt conectate una cu alta, ceea ce arată că frații sunt conectați unul cu altul pentru viață. Există un nod nesfârșit care are dragoste pentru totdeauna. Obțineți acest design pe spate sau pe mâini, acesta este aspectul casual dar tatuajul semnificativ.

12. Tatuaje Twin Sibling:

geamăn Sibling Tattoos

Acest tatuaj reflectă dragostea surorii gemene. Acestea sunt tatuajele surori în care dragostea dintre surori se face în dușuri unii pentru alții. Aici o fată se bucură de Jhulla și se bucură de independență. Aici ambele tatuaje sunt aceleași, astfel încât ambele surori pot proiecta același tatuaj pe mâna lor, acordă o atenție corespunzătoare față de sora ta.

Vezi mai mult: Familie Tattoo Designs

13. Tatuaj de lipire:

sibling Bonding Tattoos

Este tatuaj frate și sora pe ambele picior. Aici, un frate și o soră deține un singur șir și atașat unul cu altul. Acest șir se leagă pe frați împreună și în viața reală este legătura lor care le leagă. Acesta este cel mai amuzant, dar cel mai nebun mod de a crea un model unic de tatuaj frate.

14. Tatuaj de familie:

sibling Family Tattoos

Este un tatuaj de familie plin de familie, unde imaginea celor trei surori este desenată. Toate cele trei surori se țin de o parte și se bucură de compania lor. Trei surori împreună fac o familie fericită. Când stai departe de casa ta, atunci acest design îți va reaminti că familia ta și familia sunt întotdeauna cu tine. Încercați acest lucru și obțineți acest mod.

Vezi mai mult: Mamei și fiicele tatuaje

15. Tatuaje dragoste sora:

Surori Love Tattoos

Acesta este un tatuaj pentru surorile în care trei surori au făcut un tatuaj unul cu celălalt. Tatuajul este sculptat în mod alfabetic și, la sfârșit, este tras inima mică. Sora dragoste se reflectă în acest tatuaj.

Frații rămân conectați între ei pe tot parcursul vieții, indiferent de ce. Este dragostea care le leagă inima unii cu alții. Oamenii sunt norocoși dacă au frate cu care pot crea o mulțime de amintiri bune.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 22