25 modele de tatuaje frumoase în inger cu imagini Stiluri de viață

Modelele îngerilor sunt foarte populare în aceste zile și atunci când doriți să aveți ceva care este ceva de genul gotic sau are o influență a credinței dvs., atunci aveți tendința de a merge pentru aceste tipuri de modele. Acestea vin deseori cu multe umbre și se fac în diferite culori. Acestea sunt, de asemenea, realizate în gri și în cerneală neagră, care oferă, de asemenea, posibilitatea de a face ca acestea să pară mult mai artistice, alături de alte modele asociate, care se livrează cu culori sau pur și simplu în format umbrite. Acestea durează în mare parte o perioadă dureroasă, deoarece acestea sunt, de obicei, destul de mari și largi. Adesea oamenii tind să facă aceste lucruri pe umeri sau pe spate.

Înger Tattoo Designs

Uneori, oamenii care au o dorință de a face ceva pe mâini, se duc la aceste tipuri de desene sau modele deoarece acestea pot arăta modele extinse și de multe ori puteți face extensii care ajung până la toate laturile mâinii și pe tot parcursul acesteia. Deci îți dă ceva ca o formă cilindrică pe care o rotești atunci vezi modelele sau celelalte modele asociate. Acest lucru este adesea considerat a fi cool pentru mulți oameni și puteți încerca să aveți ceva de genul asta. Aceasta este în zilele noastre un mod de a sport aceste femei și de multe ori pentru a merge pentru aceste stiluri.

Este o tendință foarte interesantă și le poți schimba cu ușurință. Cu toate acestea, dacă nu vă place să aveți structuri mari realizate pe corpul dvs., atunci puteți personaliza un design mic, pe care îl puteți potrivi gusturilor dvs. Deci, trebuie să aruncați o privire la diverse desene sau modele înainte de a vă putea decide un lucru potrivit pentru a atrage o inspirație. În acest caz v-am adus câteva dintre cele mai fabuloase stiluri pe care le-ați putea face personalizate pentru dvs..

Cel mai bun modele de tatuaje înger cu imagini:

Mai jos sunt top 25 de stiluri de design de tatuaje înger pentru fete, femei și bărbați, împreună cu imagini pe care le puteți inspira din.

1. Tatuaj artistic Angel Pentru spate:

Artistic Angel for back

Acesta este un design artistic umbros pe care îl puteți avea pentru spate. Acest lucru este foarte artistic și puteți avea acest lucru cu alte modele de tatuaj cool asociate pe care le-ar putea dori pe pielea ta. Acest lucru arată, de asemenea, minunat când faceți acest lucru în culori. Depinde de alegerea dvs. de a face acest lucru. Cu toate acestea, acest lucru va arăta bine în ambele cazuri. Dacă doriți să puteți face aceste lucruri pe mâini care se întind până la capăt sau puteți face acest lucru și pe partea laterală care urmează porțiunea inferioară subarborele spre talie. Aceste tipuri de stiluri complicate detaliate vor avea o mulțime de spațiu și nu puteți face acest tip într-unul mic, deoarece nu va arăta bine.

2. Tatuajele îngerilor mici:

Mic wings

Dacă sunteți în căutarea unor simboluri mici, atunci puteți merge pentru acestea. Acestea arata bine daca se fac mari sau mici si puteti cu siguranta ceva de genul asta. Puteți să le aveți ca o marcă mică pe mâna dvs. ori oriunde doriți și acestea pot arăta mult artistice. Un design lateral și puteți face stiluri similare pe tot corpul sau pe spate. Aceste stiluri sunt pentru părțile laterale și puteți să le aveți în format gri sau colorat, în funcție de gustul dvs. Acestea arata minunate atunci cand se fac in umbrirea corecta. Deoarece acestea sunt mai degrabă stilul de desen creion, este posibil să nu doriți aceste culori. Acestea arata bine fara culori in interiorul acestora. Doar frontiera funcționează mai bine decât culorile. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje înger pentru fete.

Vezi mai mult: Cloud Tattoo Designs

3. Un stil de tatuaje în stil angelic:

A Cross Style

Acesta este un design foarte artistic și încrucișat, detaliat cu culori potrivite și, de asemenea, umbrite într-un mod adecvat pentru a se potrivi cu tenul și pentru a da un efect 3D. Puteți personaliza aceste stiluri pentru a vă potrivi gusturilor. Puteți să le aveți în format gri sau colorat, în funcție de alegerea dvs. Acestea arata minunat atunci cand se face in umbrirea corespunzatoare si veti putea sa aratati asta oamenilor atunci cand purtati rochii inapoi.

4. Postul umbrite cu aripi Angel Tattoo Designs:

nuanțat posture with wings

Căutați ceva care arată foarte realist și aproape ca o pictură în pânză? Încercați apoi aceste lucruri. Acestea sunt mari și vor face multă durere și necesitate pentru a obține acest lucru, dar veți avea efectul unui spectacol 3D pe corpul dvs. Puteți face chiar și acestea în cerneală albă, care poate fi doar pentru spectacolul dvs. și oamenii o vor vedea doar atunci când le indicați acest lucru.

5. Designuri tatuaje cu aripi mari:

mare wings

Dacă nu doriți nici o caracterizare atunci puteți alege să faceți doar stilul de aripi mari de desene sau modele. Acestea arata foarte cool, dar va trebui să vă confruntați cu ace de ceva vreme. Acestea necesită timp pentru a fi terminate și umbrirea corespunzătoare se va face în consecință. Cu condiția ca artistul tău să fie obișnuit să facă aceste stiluri, atunci poți să ai un design bine făcut cu aproximativ câteva ore.

Vezi mai mult: Tatuaj Designs pentru antebrat

6. Demon Styles Angel Tattoos:

Demon styles

Dacă tatuajul de stil normal nu este pentru tine și vrei ceva mai îndrăzneț, atunci acestea sunt minunate pentru a merge pentru. Aici tatuajul este foarte colorat, cu diferite modele. Ingerul este foarte frumos cu aripi, iar combinațiile de culori sunt perfect potrivite pentru tatuaj.

7. Angel pentru fete Art Tattoo:

Înger for sides

Un design lateral și puteți face stiluri similare pe tot corpul sau pe spate. Aceste stiluri sunt pentru părțile laterale și puteți să le aveți în format gri sau colorat, în funcție de gustul dvs. Acestea arata minunat atunci cand sunt facute in umbrirea corecta si veti putea sa aratati acest lucru oamenilor atunci cand veti purta partea superioara a tancurilor.

8. Daring Knight Angel Tattoo pentru bărbați:

cutezător knight design

Designul în formă de capete în formă de cavaler este pentru acei bărbați cărora le place să arate ceva îndrăzneț personalității lor. Puteți încerca aceste tipuri de stiluri gotice umbrite pe întreg corpul sau doar pe mâini. Dacă doriți ca acestea să poată fi făcute pe toată spatele și să vă simțiți simțit în stil gotic.

9. Stil artistic de canvas Angel tatuaje pentru baieti:

Artistic canvas style Angel

Încercați ceva de genul asta sau obțineți ceva asemănător cu acest tatuaj înger, făcut în funcție de gust și alegere. De asemenea, depinde de partea din corp în care doriți să obțineți acest lucru. Vorbiți-l cu artistul dvs. de model și el vă va putea ghida sau crea un nou design de tatuaj numai pentru a vă potrivi tenului pielii și locului în care îl doriți.

Vezi mai mult: Cele mai bune modele de tatuaje pentru bărbați pe arme

10. Scrisoare cu aripi Tattoo Design:

Scrisoare with wings

Acesta este un design orizontal mic și puteți realiza modele similare pe spate sau oriunde pe corp. Aceste tipuri de desene pot fi foarte artistice și reprezintă litere și fonturi. Puteți face aceste cool cu ​​element distractiv sau puteți face aceste alături de alte modele asociate.

11. Fata cu aripi Angel Tattoo pentru fete:

Fată with wings

Acesta este un design de tatuaje înger mijlocii și puteți personaliza aceste stiluri. Acesta este un tatuaj foarte diferit, pe care îl poți lăuda cu ușurință de artist. Cele mai multe dintre fete iubesc să sport aceste tipuri de tatuaje înger.

12. Tatuaje stil simplu feathery:

Simplu feathery style

Acesta este un design simplu stil pene. Acest lucru este pentru cei care nu doresc aripi mari sau desene grele de caractere facut pe pielea lor. Puteți încerca aceste stiluri în cazul în care unele păsări mici și o singură pene pot face întreaga idee într-un mod minunat. Mai târziu, dacă simțiți că aveți nevoie de mai multe caracterizări, atunci puteți întinde întotdeauna modelul în funcție de locul în care ați făcut-o.

13. Model de tatuaje de creatie:

creator heart style

Căutați un design mic? Încearcă ceva de genul acesta pe umăr sau pe spatele mâinii. Pentru cei care nu le plac desenele mari, aceste tipuri pot fi potrivite. Un design lateral și puteți face stiluri similare pe tot corpul sau pe spate. Acestea arata minunat atunci cand este facut in umbrirea corecta si veti putea sa aratati acest lucru oamenilor atunci cand purtati rochii de haltere.

14. Stilul de pictură Angel Tattoo:

pictură style with colors

Încercați aceste tipuri care arată ca desene creion și cu stropi de culori. Acestea arata foarte fabulos daca sunt facute in mod corespunzator. Trebuie să vorbiți un design personalizat pentru dvs., dar dacă artistul dvs. nu este bun cu aceste tipuri de stiluri, atunci este posibil să nu aveți un stil adecvat și să sfârșești cu unele blotches de culori. Asta nu va fi ceva ce vreți. Prin urmare, obțineți stencilul făcut mai întâi pentru a fi sigur.

15. Tatuaje excentrice:

A daring pattern

Acesta este un stil foarte greu și vă va lua întreaga spate pentru a face acest lucru. Acesta va fi un dureroase needling, dar dacă lucrarea este făcută cu culori corecte și dreptul de cantitatea de umbrire, atunci puteți obține o panza fabulos cautati pe spate. Va trebui să aveți o porțiune largă pentru răspândirea aripilor, prin urmare să încercați obiceiul de stencil făcut mai întâi și apoi să-l faceți numai la porțiunile spațioase ale corpului. Aceste stiluri nu arata bine pe alte parti, cum ar fi mainile sau picioarele. Puteți încerca aceste tipuri de modele îndrăznețe. Un design lateral și puteți face stiluri similare pe tot corpul sau pe spate. Aceste stiluri nu sunt, de asemenea, pentru părțile laterale și puteți să le aveți în format gri sau colorat, în funcție de gustul dvs..

16. Devilish Angel Tattoo Design:

Diavolesc angel

O juxtapunere este tot ceea ce avem nevoie pentru a crea un design robust de tatuaje inger, asemanator cu cel care imbraca un inger gratios cu o parte diabolica. În timp ce îngerul tatal înrăutățește dragoni pe corpul ei și își modelează pe față, aura ei grațioasă, panglica de panglică și aripile frumoase spun o altă poveste.

17. Desene animate tatuaje Angel:

Seducător angel

Dacă tatuajul înger este o necesitate primordială și doriți să adăugați o piesă distractivă ciudată în artă, aceasta este piesa de design perfectă pe care o puteți opta. În această artă de tatuaj, un înger frumos, cu aripile ei, înconjura posesiunile ei într-o poză seducătoare, strălucirea ei feministă care ne umple cu uimire.

18. Îngerul grațios:

Graţios angel

Tatuajele în inimă arată prolific dacă putem scoate adevăratul lor sens și înțeles. În această artă de tatuaj căutăm o piesă de artă elegantă, un înger însuși aranjat aripile ei care o adună din spate, în timp ce îngerul portretizează o senzație de seninătate în trăsăturile sale faciale. Fundalul cu arbori și pajiști arătă liniștit pe fundul terenului.

19. Cupidon Angel Love:

Cupidon angel love

Acum, cupașii au început să plece ca dragostea de Dumnezeu și de pasiune, dar care pot privi dincolo de frumusețea inconfundabilă pe care acești îngeri de copii o poartă în ei înșiși. În acest tatuaj, vedem că două Cupidori se îmbracă și se distrează, grațiile lor neatinse și intacte, aripile lor fluturându-se ușor în spatele lor.

20. Butterfly Angel:

Fluture angel

Unul dintre cele mai bune modele de tatuaje înger pentru fete, aici avem o zână morphed swooshing în sus ca fluture ca fluture aripi în aspect luminos roz fierbinte absolut minunat. Îngerul care seamănă cu o zână și un fluture are două antene drăguțe în partea de sus, pe măsură ce silueta ei arată grozav.

21. Guardian Angel:

paznic angel

O reprezentare masculină a frumusețelor înaripate, această artă de tatuaj a îngerului păzitor este nu numai impecabilă, ci și provocatoare și palpitantă. Corpul tăiat și capul rănit adaugă un contrast strălucit cu aripile pline de zel.

22. Preppy Angel Tattoo:

25 modele de tatuaje frumoase în inger cu imagini Stiluri de viață

Umplut în atitudine și plin de înflăcărare în natură, micul înger preppy adaugă o anumită ciudățenie pentru arta tatuajelor. Design-urile florale din spate adaugă o ușoară dispoziție aspectului, în timp ce îngerul stă pe un deget de la picior, încrederea lui ezitantă de la prima vedere.

23. Warrior Angel Tattoo:

Războinic angel Tattoo

Poveștile mitice înainte vă vor spune foarte multe despre îngerii războinici care au luptat alături, ajutându-ne să eliberăm pământul de vibrațiile negative. Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje îngerești pentru bărbați, în care arta tatuajului aduce partea angelică a războinicului cu un aur pe cap și cu aripi maiestuoase răspândite pe ambele părți. Însuși îngerul este construit pentru a învinge oferirea de putere și înțelepciune atunci când ne uităm la el.

24. In Love Angel:

În love angel tattoo

Acum, aici este un cuplu îndrăgostit care strălucește strălucitor și strălucitor, în timp ce îl ține pe iubitul său aproape de inimă. Partea masculină a cuplului este portretizată ca un înger, protagonistul feminin pur și simplu basking în dragostea bărbatului ei de protecție.

25. Daggered Angel:

Daggered angel

Un pumnal puternic acordă o semnificație semnificativă aspectului acestei artă tatuajelor, undeva aripile maiestuoase și căptușeala din aur, adăugând pur și simplu un aspect de regalitate și magnific.

Tatuajele care portretează îngerii în ele nu numai că adaugă un sentiment sporit de eleganță aspectului, dar are, de asemenea, înțelesuri mai profunde mult mai semnificative atașate la acesta, unele simple și poate unele mai puțin complexe.