6 cele mai bune modele de aur de unghii de aur Stiluri de viață

Distingem aurul și argintul de toate celelalte culori prezente în întregul univers, dar verificând originalitatea, culoarea aurie este de asemenea cunoscută ca parte a grupului de culori galbene, care este de fapt o versiune mult mai lustruită de galben și care are a fost formată prin alierea a numeroase alte culori. Proiecte de aur de unghii de aur sunt arta unghiilor care au vopsea de unghii de culoare aurie sau vopsele de aur sclipici de aur folosite pe ele, pentru efectul de aur.

Ultimele modele de aur de unghii de aur cu imagini:

1. Desene simple de aur de unghii de design:

aur nail art

În imaginea de mai sus, vedem o vopsea simplă de auriu de culoare, folosită pentru colorarea unghiilor, care le conferă un aspect lucios și o atingere de aur. Culorile pe care le folosiți cu vopselele de unghii de aur ar trebui să fie mai întunecate, deoarece fac efectul de aur mult mai proeminent decât cele mai ușoare.

Vezi mai mult: Blipsa si argintii de design de argint de unghii

2. Design de aur roșu și auriu:

6 cele mai bune modele de aur de unghii de aur Stiluri de viață

Aurul și roșul se completează reciproc. Arta de unghii pe care o vezi mai jos este foarte usoara. VopseaŃi toate unghiile, cu excepŃia unuia, care ar trebui păstrat deoparte pentru a aplica în întregime vopseaua de aur, așa cum vedeŃi în imagine. Aplicați roșu pe restul unghiilor, păstrând marginile goale pentru a pune stratul de aur pe ea după ce vopseaua roșie se usucă și ați terminat cu un aspect minunat.

3. Artă de unghii de aur cu vopsea de unghii:

6 cele mai bune modele de aur de unghii de aur Stiluri de viață

Vopsea toate unghiile în vopsea lucioasă și lăsați-o să se usuce. Luați o pensulă elegantă și faceți-o în vopsea aurie și faceți lovituri puțin sub marginea unghiei, sau puteți chiar să băgați bastonul de aur pentru unghii așa cum vedeți în imagine și să o faceți așa. Păstrați un cui numai cu vopsea lucioasă pentru a pune vopsea de aur strălucitoare. Această vopsea de unghii ar trebui să fie maximă pe margini și apoi ar trebui să se estompeze încet de la mijloc până la capăt. Acest lucru vă va face unghiile un aspect curat și sofisticat.

4. Mare de aur de aur Nail Art Design:

6 cele mai bune modele de aur de unghii de aur Stiluri de viață

Aveți nevoie de vopsea de unghii verde mare și, bineînțeles, o vopsea de unghii de aur pentru a face acest tip de unghii. Mai întâi vopsiți toate unghiile cu culoarea verde mare ca bază și lăsați-o să se usuce. Luați pensula de vopsea aurie elegantă din sticlă și faceți forme de fulgere sau formă de stea, așa cum puteți vedea în imagine. Pentru a face acest lucru, vopsiți un colț al cuiului drept în jos, în formă de V cu capul în jos, faceți cu două sau trei mai multe V sus pentru a obține această formă cu precizie.

5. Negru și aur de design de unghii:

6 cele mai bune modele de aur de unghii de aur Stiluri de viață

După cum am menționat mai devreme, modelele de aur de aur ar trebui să fie făcute cu culori închise. Negrul este cel mai întunecat dintre toate și se potrivește cel mai bine cu aurul. Pentru a face ca cei doi sa ajunga impreuna intr-o cununa, vopseaza mai intai toate cele cinci unghii de pe degetul tau cu culoarea aurie. Luați o perie neagră subțire și colorați-o puțin pe o parte cu ea, pe verticală. Fă-o pe două unghii alternative. Apoi, luați o perie mai subțire și faceți două inimi, nu neapărat în același loc. Adăugați lovituri cu peria neagră pentru a le arăta, după cum vedeți în imagine.

Vezi mai mult: Modele de design de unghii Red Color

6. Vopsea de unghii negre și auriu:

6 cele mai bune modele de aur de unghii de aur Stiluri de viață

Nu puteți explica cât de bune negru și de aur se completează reciproc cu un exemplu mai bun și mai simplu decât acesta. Aveți nevoie de vopsea de unghii negre și o vopsea de unghii sclipitoare de aur pentru a face acest lucru. Mai întâi, colorați cuiele cu negru pentru bază și apoi luați vopseaua strălucitoare și colorați marginea unghiilor în cea mai mare parte și o faceți să se estompeze spre mijloc. Dacă nu aveți formele hexelor în vopseaua de unghii sclipitoare, atunci doar le lipiți, înainte ca vopseaua să se usuce.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6