9 cele mai bune & Hilarious Mickey și minnie tatuaje Mouse

Iubitorii de tatuaje iubesc desenele care sunt simbolice și au un mesaj profund de atingere a inimii asociate cu designul descris de ele. Dar există o mică parte a iubitorilor de tatuaje care adora să schițeze designul tatuajului, care aduce instantaneu un zâmbet pe o față. Acest tip de design de tatuaje chiar afișează faptul că persoana iubeste imagini pline de umor și el însuși posedă de asemenea aceste calități inhibate.

Printre aceste modele Mickey și Minnie modele de tatuaje mouse-ul sunt cele care fascina oamenii și chiar arata superb atunci când sunt proiectate de bărbați și femei pe părțile corpului lor. Minnie este prietena starului de la Hollywood, Disney Mascot Mickey și imaginile lor arată diferit de alte modele de tatuaje.

Cel mai bun si stilat Mickey si Minnie Tatuaj Mouse:

Să facem o mică călătorie și să aruncăm o privire la cele 9 tipuri diferite de modele de tatuaje Mickey și Minnie.

1. Puzzle Mickey și Minnie Mouse Tatuaj Design:

Puzzle Mickey and Minnie Tattoo Design

Aceasta este una dintre imaginile surprinzătoare și minunate care apar în zona burții și care descriu dragostea pentru aceste două personaje iubite de desene animate. Imaginea este reprezentată în forma puzzle-ului o singură parte a fiecărei persoane, aceasta poate fi rezolvată sau ușor de înțeles atunci când acestea sunt unite sau plasate una lângă alta.

2. Rainbow Mickey și Minnie Mouse Design tatuaje:

Curcubeu Mickey and Minnie Tattoo Design

Ce ar putea fi mai senzual și mai admirabil decât această imagine sculptată pe mâinile iubitului de tatuaj? În imagine, curcubeul radiant este proiectat și între faimosul personaj Disney, Mickey și capul lui Minnie sunt schițate în negru. Această combinație extraordinară de culori adaugă pentru a adăuga mai multe arată înfățișarea albă, ondulată pe marginile curcubeului și capul arată captivant și adaugă un aspect mai puternic la mâna purtătorului.

3. Imaginative Mickey și Minnie Mouse Tattoo Design:

Imaginativ Mickey and Minnie Tattoo Design

Există unii iubitori de tatuaje care iubesc imagini care sunt exclusive de la cele normale și este proiectat în așa fel încât să pară realist și impresionant de asemenea. Aici, cele două faimoase faimosuri Mickey și Minnie sunt proiectate pe un dovleac de două persoane, unul pe gleznă, pentru a transmite lumii că se iubesc unii pe alții ca ei. Culorile vibrante sporesc aspectul imaginii de multe ori.

4. Infinity Mickey și Minnie Mouse Tatuaj Design:

Infinit Mickey and Minnie Tattoo Design

Când cineva intră într-o relație, doresc să rămână împreună pentru ani infinit și continuă să încerce să-și cultive relația. Tatuajul temporar de pe picior încearcă, de asemenea, să descrie același lucru în cazul în care, împreună cu simbolurile infinit Minnie capul este sculptat arata fantastic și de a împrumuta un aspect minimalist la picioarele purtatorului.

5. Tatuaj senzațional Mickey și Minnie Tatuaj Design:

Senzaţional Mickey and Minnie Tattoo Design

Fiind întotdeauna spus că trebuie să continuați din când în când să vă exprimați dragostea sub orice formă, astfel încât cealaltă persoană să fie conștientă de ea. Ce ar putea fi mai bine și mai uimitor decât să-ți săruți iubitul tău, o modalitate frumoasă de a-ți descrie dragostea și emoțiile. Aici, în imaginea în care Mickey și Minnie se sărută reciproc, se scoate o scânteie, adăugând mai multă privire la design.

6. Simplu Mickey și Minnie Mouse Tatuaje Design:

Simplu Mickey and Minnie Tattoo Design

Unii iubitori de tatuaje apreciază pentru a proiecta o imagine care este de dimensiuni mici și nu pare atât de jazzy și se potrivește bine personalului lor. Ei sunt cei care adoră un design simplu, deoarece ei cred în simplitate și nu vor mult din schiță. Acesta este un design perfect pentru tatuaje pentru copii, în cazul în care în capul lui Mickey și Minnie este doar subliniat pentru a forma siluete. Dansul roșu drăguț și modul în care ambele capete sunt intersectate adaugă un farmec mai mult designului și o modalitate ușoară de a comunica că purtătorul este un mare fan al acestor personaje faimoase.

7. Cerneală neagră Mickey și Minnie Mouse Design tatuaje:

Negru Ink Mickey and Minnie Tattoo Design

Mickey și Minnie sunt faimoasele personaje ale Disney, apreciate și adorate de oameni în mare măsură. Aceste personaje sizzling adăugat scânteie și milioane de oameni au devenit mari fani ai acestor personaje fictive de desene animate și a început să-și tatueze imaginea pe părțile corpului lor. Această imagine este o simplă imagine de tatuaj a lui Mickey și Minnie, înfundată în negru, dar oferă o privire admirabilă la picioarele doamnei. Prin tatuarea acestei imagini, purtătorul afișează că, ca și alții, ea este, de asemenea, membră a fan clubului Mickey și Minnie și comunică la fel prin imaginea tatuajului pe picioare.

8. Mischievous Mickey și Minnie Mouse Tatuaj Design:

Răutăcios Mickey and Minnie Tattoo Design

În timp ce Mickey și Minnie continuă să facă o activitate care îți aduce cu ușurință un zâmbet pe fața ta și în cele din urmă te izbucnești în râs. Dar, înainte de a face astfel de acțiuni, pot fi văzute unele ochi alarmante sau răutăcioase în ochii lor, același lucru este evidențiat în tatuaj. Aici, ambele personaje sunt îmbrăcate în îmbrăcăminte diferită, iar modul în care Mickey se apleacă pe Minnie arată superb. Mâinile ascunse în buzunare reflectă atitudinea rece și atât coada lor reflectă dragostea lor adevărată pentru fiecare.

9. Designul tatuajelor minunate Mickey și Minnie Mouse:

vesel Mickey and Minnie Tattoo Design

Se observă întotdeauna că în cupluri, în general, bărbații din dragoste își fac pe cei dragi așezați în spatele lor, astfel încât să fie descriși că sunt foarte puternici și pot să le poarte. Dar aici Minnie face niște antrenamente și pe spate Mickey este așezat, uitându-se la asta, vă aduce instantaneu un zâmbet larg pe fața ta și încă o dată te îndrăgostești de aceste două personaje senzaționale. Gama de culori adaugă aspectul îmbunătățit imaginii.

Imaginile lui Mickey și Minnie sunt adesea portretizate împreună și arată de asemenea senzaționale și ispititoare. Aceste tatuaje pot fi impregnate pe orice parte a corpului dorite de alegerea utilizatorului. Imaginile tatuajului se găsesc în mai multe stiluri și modele și puteți alege cea care vă apelează cel mai mult și chiar îți îmbunătățește persona, împreună cu ajutorul dvs. pentru a marca o declarație de stil, apar la modă în fața celor dragi.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.