9 cele mai bune modele de tatuaje de prietenie și imagini pentru BFFs Stiluri de viață

Aceste zile tatuajele de prietenie câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Puteți vedea oameni care obțin desene sau modele asemănătoare prietenilor lor pentru a-și arăta prietenia. Acestea se fac în diferite formate, cum ar fi flori, flori disociate, stele separate sau inimi, sau chiar scrieri. Diferitele poziții în care se efectuează de obicei sunt încheieturile, brațele, picioarele sau gleznele sau chiar degetele.

prietenie tattoos

Design-uri unice de tatuaje de prietenie și imagini pentru BFFs:

Mai jos sunt primele 9 tipuri de modele de tatuaje de prietenie și Imagini pe care ar trebui să le încercați cu siguranță.

1. Matching Hearts Prietenie Simbol Tatuaj Design:

prietenie tattoos1

Puteți face inimile similare într-un format de tatuaj la modă. Acestea sunt inimi care au fost realizate într-un mod foarte elegant într-un format geometric disociat. Puteți face aceste lucruri în dimensiuni foarte mici și, prin urmare, acestea pot fi ușor ascunse și le puteți arăta atunci când doriți să le arătați. Prin urmare, acestea sunt, de asemenea, ușor de acoperit cu un pic de machiaj sau fundație. Puteți face aceste lucruri pe marginea încheieturilor sau pe partea interioară a antebrațelor. Acestea nu sunt, prin urmare, mult vizibile. Puteți să le faceți și în alte culori. De obicei, oamenii preferă să facă aceste lucruri în cerneală neagră, dar acest lucru depinde de capacitatea de confort a persoanei de a obține acest lucru. De asemenea, puteți utiliza cerneluri roșii sau verzi pentru aceste efecte sau orice alte efecte de umbrire sau alte efecte asupra acestora.

2. Inimile mici simboluri de prietenie Tatuaj Design:

prietenie tattoos2

Dacă doriți modele asemănătoare, cum ar fi prietenul dvs., puteți obține inimi mici, fără format disjoined ca în proiectarea înainte de acest lucru și acestea sunt realizate în dimensiuni foarte mici. Acestea sunt, de asemenea, pe partea interioară a degetului, astfel ușor ascunse. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje de prietenie pentru fete.

3. Scrisoare de prietenie scrisă de tatuaje Design:

prietenie tattoos3

Aceste tipuri de desene scrise pot fi realizate într-un format separat. Acestea sunt, de asemenea, modele foarte populare în aceste zile pentru a obține o porțiune de design pe mâna unei persoane, iar restul pe mâna celeilalte persoane. Acestea arată și prietenia.

4. Inimi de prietenie Tatuaj de potrivire Design pe încheietura mâinii:

prietenie tattoos4

Acestea sunt inimile tatuaj prietenie încheietura mâinii. Puteți obține aceste tipuri de desene mici realizate pe mâna dvs. și pe mâinile prietenului dvs. Dacă există un grup de prieteni, atunci toți aceștia pot obține inimile similare pe încheieturile lor ca o marcă a grupului lor.

Vezi mai mult: Mamei și tatuajele tatuaje

5. Tatuaj de prietenie cu stea:

prietenie tattoos5

Acestea sunt modele similare tatuaj stele care au fost făcute pe picioare, în același format ca toate picioarele celor trei oameni. Dumneavoastră și prietenii dvs. puteți obține, de asemenea, tipuri similare de desene sau modele realizate. Acestea se pot face și în orice tip de culori. Acesta este unul dintre cele mai populare modele de tatuaje de prietenie pentru femei.

6. Dinozaur negru de cerneală de design prietenie tatuaj:

prietenie tattoos6

Acestea sunt modele de dinozauri de cerneală neagră care au fost realizate în același format pentru ambii prieteni. Dacă tu și prietenul tău doriți să obțineți astfel de desene sau modele, atunci puteți consulta un artist bun care poate face aceste tipuri de desene sau modele. De asemenea, trebuie să alegeți culoarea pentru design. Acestea sunt tatuajele bune de prietenie pentru bărbați și băieți.

Vezi mai mult: Tatuaj Designs pentru tata

7. Tatuaje de prietenie DD Design:

-dd-cara hip-tatuaj

Acestea sunt tatuajele prieteniei corpului lateral. Acestea sunt câteva săgeți care au fost făcute în stil antic. De asemenea, puteți obține cu ușurință aceste tipuri de modele elegante. Acestea pot avea și alte culori sau alte modele asociate.

8. Sister Font Prietenie Tattoo Design:

prietenie tattoos8

Acestea sunt design-uri de fonturi sister. Cuvântul Sorell înseamnă sora în italiană. De asemenea, puteți obține desene similare cu surorile dvs. dacă vă plac aceste formate. Este unul dintre cele mai populare modele de tatuaje de prietenie pentru surori.

Vezi mai mult: Tatuaj de familie pentru femei

9. Cute Best Friend Tattoo Design:

prietenie tattoos9

Acestea sunt tatuajele florale de prietenie tradiționale disociate. Acestea se fac într-un format care arata destul de elegant. Puteți obține, de asemenea, formate similare disjuncte făcute cu prietenul tău. Acestea pot fi realizate în culori. Puteți obține, de asemenea, alte proiecte realizate cu acestea. Acestea sunt la modă.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 46 =