9 modele atractive de genți de mână Celine în India Stiluri de viață

Celine Vipiana și-a fondat compania de îmbrăcăminte din piele de îmbrăcăminte din piele de îmbrăcăminte din piele de îmbrăcăminte din piele de îmbrăcăminte, din piele de îmbrăcăminte din piele. motiv foarte bun pentru a te face să te ridici într-o mulțime. Prin urmare, toată lumea, inclusiv celebritățile, dorește să posede pungi Celine.

Celine genți Designs:

Să ne uităm să avem niște cele mai bune colecții de pantofi Celine pentru cumpărături în India.

1. Punga de umar pentru bicicleta neagră cu buzunar de Celine:

celine-bags

Geanta în formă de găleată este suficient de spațioasă pentru a vă purta lucrurile. Această culoare accesorii este în exterior negru și în interiorul soarelui natural. Materialul folosit este pielea de vițel natural și căptușeala interioară a pieii de vițel divizate. Buzunarul cu buzunar cu fermoar și buzunarul exterior cu fermoar din față sunt pentru organizarea lucrurilor.

2. Celine Tote Black Croco Pungi:

Tote Black Croco Bags

Acest accesoriu realizat din piele de crocodil negru, arata scump si elegant. Poate fi folosit pentru mai multe ocazii, cum ar fi participarea la petreceri, cumpărături sau călătorii. Punga este de 30 x 30 x 18cm, deci este spațioasă pentru a transporta ceea ce aveți nevoie. Câteva mânere vă ajută să o purtați.

3. Pungă de umăr Trotteur mică în șopârlă Carmin:

Mic Trotteur shoulder bag in carmin lizard

Această geantă atrăgătoare, de modă Celine, este fabricată din căptușeală de șopârlă și mătase de mătase. Culoarea roșu aprins este gratuită cu orice doamnă îmbrăcată în roșu. Sacul este mic cu 7 “X 7” X 2 “. Cureaua ajustabilă poate fi înlocuită cu lungimi adecvate pentru a fi transportată. Buzunarul extern pe partea din spate și buzunarul interior sunt acolo pentru a vă organiza lucrurile.

4. Pungi Mini Celine:

Celine mini bags

Celine mini saci sunt disponibile în maro închis, bej, bronz și portocaliu și mai multe culori. Puteți păstra întotdeauna unul sau mai multe în garderoba ta. Mișcați și potriviți îmbrăcămintea cu aceste culori și purtați sacul cu stil. Punga este suficient de mare pentru a transporta tot ceea ce aveți nevoie.

Vezi mai mult: Nine West Handbags

5. Geantă de mână pentru micro bagaj de Celine:

Micro Luggage Handbag

Acest articol este foarte mic, realizat din piele de vacă netedă și neagră, cu pipă. Există știfturi la bază pentru protecție. Există două mâini pentru a ține punga. Există o închidere cu fermoar în partea de sus pentru acces ușor. În interiorul buzunarului cu fermoar și buzunarul dublu plat sunt prevăzute pentru organizarea lucrurilor.

6. Dimensiune mare Celine Slouchy Tote Geanta:

Mare Slouchy Tote

Acest articol realizat din piele de vițel natural lucioasă și căptușeală din piele de vițel divizat este negru, astfel încât poate fi potrivită cu părul sau culoarea ochilor, pantofii negri și hainele. Buzunar interior larg este destinat purtării de obiecte și apoi este fixat cu nodul sau cataramele pe șireturile laterale.

Vezi mai mult: Saddlebags pentru biciclete

7. Geantă de mână cu fantoma medie pentru bagaje:

Mediu Luggage Phantom handbag

Celine pungă de copii colorate pudră merge cu orice tinuta. Este realizat cu piele de vițel și căptușeală din piele de vițel divizat. Există știfturi la bază pentru protecție. Punga poate fi fixată prin utilizarea șireturilor din piele pe ambele părți. Buzunarele de pe panoul frontal și buzunarul cu fermoar sunt prezente pentru lucrurile dvs.

8. Micul Cabas Phantom cu ciucuri:

Mic Cabas Phantom with Tassels

Culoarea albastră neobișnuită a acestei pungi se adaugă stilului special. Este confecționat din piele de vițel și mătăsos. Cureaua reglabilă este acolo pentru a vă strânge în jurul sacului. Într-un buzunar cu fermoar și două buzunare plate sunt acolo pentru organizarea lucrurilor.

Vezi mai mult: Jansport Pungi Designs

9. Bagă albă roșie și albă neagră:

Ars red and white smooth calfskin bag

Această pungă de modă Celine are culori roșii și albe arse. Este făcut din piele de vițel netedă. Veți arăta minunat în timp ce purtați sacul și purtați roșu alb sau ars sau ambele. Acest element este la modă și practic pentru a lua o întâlnire formală sau întâlnire informală. Punga are un buzunar cu fermoar și un buzunar interior pentru organizarea și transportul lucrurilor.

Concluzionăm că gențile de mână Celine sunt disponibile în multe nuanțe, forme, materiale și mărimi. În ultimii 71 de ani, Celine a fabricat o varietate variată de genți de mână.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.