9 modele rotunde de tatuaje, idei și imagini pentru bărbați Stiluri de viață

Tatuajul este o expresie creativă a sinelui. Poate fi exprimată în orice formă. Tatuaj rotund este cea mai populară formă de tatuaj în formă. Prin numele său, tatuajul rotund are o formă circulară. Cea mai mare parte a designului se află în interiorul circumferinței. Acele popoare care doresc să proiecteze orice fel de tatuaje într-un mod simplu, atunci acest stil de model rotund de tatuaj se va potrivi pentru ei. Indiferent de design personalizat veți obține în cerc rotund, astfel încât acest tip de stil este total renumit în rândul femeilor. Design pe spate sau pe mâini oferă aspect neobișnuit și regulat.

Cele mai bune idei rotunde de tatuaje, desene și imagini:

Aceste tatuaje rotunde speciale au multe modele. Iată câteva modele de tatuaje rotunde,

1. Tattoo creativ:

creator Round Tattoo

Aceste tatuaje au o regiune circulara pentru a completa, puteti umple zona cu desene precum frunze, copaci sau geometrice. Tatuaj rotund creativ este rotund de tatuaj cu sau fără detalii de desene sau modele. Ele sunt din ideile cutie, puteți personaliza prea.

2. Tatuaj Celtic:

celtic Round Tattoo

Celtic tatuaje rotunde le-au. Arată ca niște curbe țesute ca niște noduri. Ele sunt în cea mai mare parte negru și alb. Desenele sunt mai geometrice. Sunt tatuaje rotunde cu mână ideală. Ele au în majoritate semnificație simbolică.

3. Tattoo simplu:

Simplu Round Tattoo

Tatuajul rotund simplu este un tatuaj simplu proiectat. Desenele sunt simple și ușoare. Ele sunt ideale pentru primii cronometre. Designul din cerc nu este foarte complex, așa că este un tatuaj rotund mic perfect, pe care l-ați dorit mereu. Obțineți o metodă simplă pentru a proiecta tatuajul dvs. preferat.

4. Tatuaj intim:

Intim Round Tattoo

Aceste tatuaje se fac in locuri intime si au sensuri senzuale. Tatuajul rotund intim are modele care vă definesc sexualitatea. Ele sunt simple desene, dar în zone dificile cum ar fi căderi sau scindări.

5. Tatuaj feminin:

Feminin Round Tattoo

Femine tatuaje rotunde sunt mici tatuaje rotunde. Ele sunt desene foarte delicate și caracteristice. Ele pot fi colorate. Aceste tatuaje sunt mai mult ca un tatuaj rotund la umăr și un tatuaj cu braț rotund, deoarece acestea nu sunt foarte dureroase pentru a face.

6. Tattoo de Willow Tree:

Salcie Tree Round Tattoo

Willow tree tatuaj este cea mai obișnuită formă de tatuaj rotund de design. Acesta este un copac uriaș, cu plecarea lui în aer. Aceasta este o formă simplă de design de tatuaj rotund. Se poate face tatuaj rotund de mână.

Vezi mai multe: Tatuaje tribale pentru barbati si femei

7. Tatuaj caligrafie:

Caligrafie Round Tattoo

A fost întotdeauna o parte din tatuaj. Caligrafie tatuaj are anumite scris în formă circulară. Scrierea caligrafiei în această formă este uneori complexă. Caligrafia poate fi în orice limbă. Ele sunt similare cu cele ale tatuajului rotund.

8. Tatuaj Dharma:

Dharma wheel Round Tattoo

Tatuajul rotund Dharma roată este similar cu tatuajele rotunde tribale. Este tradițional și foarte clasic. Acest tatuaj de design este variabil pentru cultura. Este cea mai mare parte plăcută de bărbați și de oameni tradiționali. Puteți apela acest tip de tatuaj ca tatuaj punk.

Vezi mai mult: Tattoo Designs and Meanings

9. Tatuaj simetric:

Celtic-Tattoo

După nume, tatuajul simetric are un design care are o simetrie perfectă. Ele sunt foarte greu de făcut. De asemenea, ele sunt dureroase din cauza detaliilor. Tatuajul simetric este un tatuaj rotund perfect pentru umăr, deoarece are nevoie de mai mult spațiu.

Tatuaj rotund este cea mai simplă formă de tatuaj. Este foarte expresivă și artistică. Puteți face literalmente oriunde, chiar și în locurile voastre intime. Încercați acest tatuaj cu numele dvs. sau în model tribal prea. Forma circulară vă oferă aspectul moale în zona corpului, bucurați-vă de tatuajele rotunde, deoarece vă întăresc pur și simplu corpul pentru totdeauna.

Vezi mai mult: Modele de tatuaje pentru fete

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 77