9 Noutăți lungi indiene lungi pentru femei Stiluri de viață

Nighties lungi pentru femei sunt disponibile pe piață în diferite soiuri. Este o rochie de lungă durată care acoperă până la gleznă. Poate fi și un flare drept sau puțin. Există atât de multe modele disponibile în ninsoare lungi pentru femei. Femeile îl pot purta zilnic ca îmbrăcăminte de îmbrăcăminte, în care este foarte confortabil Noaptea lungă este concepută astfel încât purtătorul să simtă pacea în ea. Țesătura folosită în ea este, de asemenea, ușoară și delicată pentru piele pentru purtător.

Nighties lungi pentru fete și fete:

Să discutăm mai jos 9 tipuri diferite de ninsoare lungi pentru femei în India.

1. Nighty Simplu:

Simplu Long Nighty

Acest lucru este simplu de noapte lung, care este confortabil pentru femei să poarte în fiecare noapte. Este simplu în design și model. Cu maneci scurte și albastru maro imprimate lungi de noapte, femeile se simt relaxat după o zi lungă agitat. Anterior, a fost cunoscut ca “Maxi”.

2. Long White Cotton Nighty:

Lung White Cotton Nighty

Este de lungă durată în material de bumbac, care este foarte moale pentru a purta noaptea. Modelul manșonului și al gâtului este astfel încât o doamnă nu se va simți deranjată în timpul somnului. Materialul este astfel încât imediat după purtarea purtătorului va simți pacea.

Vezi mai mult: Femeile scurte nighties pentru relaxare

3. Nighties mare nailon pentru femei:

Lung Nylon Nighties

Materialul din nailon se simte ca și mătăsos în timp ce îl atinge. Este cu maneci scurte, iar partea de mijloc este presată cu elastic. Este un model nou în piață. E drept, nu prea mult. Această doamnă a făcut o bună combinație cu încălțăminte drăguță și mătase de perlă în gât.

4. Noutăți lungi pentru fete:

Lung t-shirt Nighties

Acest tricou lung, de noapte, arată minunat fetelor tinere. În acest moment, este maneca lunga si buzunare sunt, de asemenea, dat. Materialul este de calitate la export și gros, care este bun iarna. Puteți purta, de asemenea, Capri cu ea.

5. Nighties cu mâneci lungi:

Lung Sleeveless Nighties

Roz de culoare roz cu mânecă lungă va fi cu siguranță admirat de toți. Are un gât larg, care în același timp captează ochiul. Este bună în timpul verii și se poate folosi și în timpul lunii de miere. Puteți păstra, de asemenea, blana de culoare albă cu ea pentru a fi mai atractivă.

Vezi mai mult: Cele mai noi modele de nopți de păpuși pentru copii

6. Nighty cu Robe:

Lung Nighty with Robe

Câteva nopți lungi vin și cu mantie și asta este. Aici, seara are haina imprimată, iar înăuntru este rochia lungă. Rochia are o imprimare netă la început. Este un material destul de slab și bun de purtat ca îmbrăcăminte de îmbrăcăminte.

7. Nighty transparentă:

Lung Transparent Nighty

Această noapte de noapte este transparentă și oferă un aspect sexy doamnelor. Doamnele aleg special nighties transparente pentru a avea nopți romantice cu soții lor. Și acest lucru poate oferi același lucru. Are design floral în mijlocul nopții și tăiat pe zona piciorului.

8. Nighties lungi pentru femei:  

Lung Nighties for Women 

Femeile au nevoie de o îngrijire adecvată și integrală, acoperită de noapte, pentru uzul zilnic, deoarece pot exista copii cu ei. Aceasta poate fi una dintre ele. Dantela de culoare neagra pe modelul gâtului și mânecii se potrivește bine pe timp de noapte. Este simplu, dar minunat.

Vezi mai mult: Lace Nighties în culori calde

9. Nighties prințesă lungă:  

Lung Princess Nighties

Această noapte este foarte frumoasă și fetele arată ca o frumoasă prințesă. Are o dantela excelenta pe gat si maneca. În plus, un capac de design floral oferă o privire prințesă completă. Îmi place doar noaptea asta.

Noaptea lungă este foarte bună pentru doamne să o folosească pentru a avea un somn bun. Are multe opțiuni cu modele și stiluri. Noaptea lungă arată foarte bine în culorile luminoase. Cu toate că culorile luminoase sunt de asemenea disponibile, dar este o alegere pentru tinerele doamne. Femeile pot purta culoarea luminii în timp de noapte simplu. Noaptea lunga are nevoie de fiecare noapte. Femeile iubesc să aibă o colecție de soiuri diferite în lungul nopții, astfel încât să se poată schimba în fiecare noapte.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Salvați