9 tatuaje glorioase cu țestoase care sunt cele mai bune în designul de tatuaje Stiluri La LIFe

Țestoasele sunt creaturile drăguțe ale oceanului. Cu filme făcute pe ele, nu este de mirare că oamenii le place să le aibă ca un tatuaj. Acest tip de design de tatuaje este mai mult semnificativ, broasca testoasa pare sa traiasca o viata linistita, tinandu-se in permanenta in grija lor. Uneori, un singur tip de tatuaj de țestoase este mai puțin distinctiv în natură. Tatuajul broasca testoasa este cel mai bine realizat cu linii simple si se poate face, de asemenea, complicat.

Cele mai bune tatuaje cu țestoase pentru bărbați și femei 2017:

Să vedem topul celor 9 modele de tatuaje cu cele mai bune galerii care dau o idee în timp ce obținem tatuaje.

1. Tatuaj magnific de țestoase:

Magnific Turtle Tattoo

Aici este un tatuaj magnific care are toate detaliile de broasca testoasa facut frumos. Tatuajul negru și gri face un tatuaj minunat. Alegeți cu atenție locația tatuajului astfel încât să poată fi afișată lucrarea artiștilor.

2. Tatuaj cu broască țestoasă:

Tribal Turtle Tattoo

Aici este un tatuaj superb tribal pe care îl puteți adăuga la colecția dvs. de tatuaj. Tatuajul se face cu zone groase care au designul tribal în ele. Imaginea broaștei este tăiată în secțiuni diferite pentru a vă da efectul tribal. Aceasta va fi potrivita si pentru mana sau piept, incercati cu cerneluri intunecate sau intr-un mod simplu.

3. Tatuaj cu broasca testoasa:

Copil Turtle Tattoo

Obțineți inscripția cu această broască țestoasă drăguță, care este ca un copil. Acest lucru este minunat pentru generația tânără și arată ca un personaj de desene animate. Culorile folosite în acest tatuaj sunt strălucitoare și frumoase. Tatuajul vă va face mereu să zâmbiți.

4. Tatuaj Heart Turtle Pe picior:

inimă Turtle Tattoo On Foot

Aici este un tatuaj de broasca testoasa, care este atat de incantator si adorabil incat v-ar placea sa o faceti pe ambele picioare. Designul broaștelor de broască țestoasă are o inimă mică în centru, ceea ce face ca aceasta să fie plăcută. Selectează acest lucru dacă ești un tip ciudat și iubiți lucruri romantice.

5. Tatuaj cu broască țestoasă Maori:

maori Half Sleeve Turtle Tattoo

Acest tatuaj malefic este doar o capodoperă superbă. Aceasta se bazează pe desenele Maori. Tatuajul Maori are broasca țestoasă și undele de mare sunt inscripționate cu linii îndrăznețe și curbe. Designul bărbătesc se poate face pe umăr sau pe spate.

Vezi mai mult: Animal Tattoo Designs

6. Tatuaj curvă cu țestoase:

curb Turtle Tattoo

Acesta este un alt hawaiian ia pe tatuaj broasca testoasa. Acest tatuaj drăguț de țestoase este proiectat cu curbe care sunt realizate cu linii subțiri și groase. Punctele din design adaugă un caracter la tatuaj.

7. Tatuaj celular cu nod de țânțari:

celtic Knot Turtle Tattoo

Aici este un tatuaj unic de broască țestoasă, care este realizat cu metoda de lucru cu tatuaje dot. Designul nodului celtic este unic și acest lucru adaugă caracterul tatuajului. Faceți acest lucru cu linii întunecate și groase și puteți fi uimiți de rezultate.

8. Tatuaj japonez de țestoase:

japonez Turtle Tattoo

Acesta este un design de tatuaje pentru bărbați care vine din setul japonez de tatuaje. Tatuajul japonez este un alt design uluitor. Tatuajul are o broască țestoasă care înotă în ape și minunatele flori japoneze din jurul ei.

Vezi mai mult: Populare Tatuaj Desene și semnificații

9. Tatuaj de țestoasă:

Broasca testoasa Line Tattoo

Aici este un simplu tatuaj de broasca testoasa, care se face cu metoda de tatuaj de linie. Designul tradițional de tatuaj de broască țestoasă folosit aici face foarte atractiv. Acest lucru este perfect pentru cei care se aventurează în lumea tatuajelor pentru prima dată. Obțineți acest design impregnat pe mâna dvs. pentru efectul maxim.

Turtle tatuaje au fost facute de mult timp acum. Simplitatea design-ului îl face foarte atractivă și mulți oameni se bucură să se joace cu diverse stiluri posibile. Puteți avea stilul hawaian sau japonez. Puteți încerca chiar stilul Maori sau, totuși, păstrați-l simplu și drăguț.

Vezi mai mult: Ghidul începătorului pentru obținerea unui tatuaj

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 27