9 Ultimele modele de Maggam de lucru pentru bluze Pattu Saree

Munca Maggam este mult mai greu de lucru cu margele, broderie, net, etc. Mai devreme, lucrarea maggam a fost făcută numai pe țesătură de mătase. Dar acum, o zi, munca de maggam se face și pe țesături de bumbac. Maggam design de lucru pe Pattu Blouse și Pattu Saree este perfect pentru doamnelor în ziua nunții lor. Dacă există o lucrare de maggam pe bluza de pattu, atunci saree ar trebui să fie simplu pentru a da un echilibru bun. Munca Maggam oferă un aspect bogat și costisitor. În prezent, există atât de multă concurență în desenele de bluză. Chiar devine confuz pentru doamne să-l aleagă pe cel.

Designul Maggam Work pe bluze Pattu:

Iată o listă de 9 cele mai bune bluze patte saree de design cu lucrare de maggam.

1. Maggam lucrează cu margele pe bluză:

Maggam Work with Beads on Blouse 1

Acest lucru este extrem de uimitoare design de lucru maggam pe bluza Pattu. Partea din spate a bluzei are o lucrare superbă cu pietre de culoare roz și albastru deschis. De asemenea, are de lucru zari de aur. Se uită la bluza exclusivă.

2. Design de colier Maggam Negru de lucru pe Bluza:

Colier Design Neck Maggam Work on Blouse-2

Acesta este un design de frontieră pe Bluza Pattu cu atât de multe pietre de diferite culori și perle. Arată ca un colier în sine. Borderul conturului se face cu munca maggam pentru a fi completa. Se uită elegant la bluza galbenă.

3. Design floral Maggam de lucru pe Bluza:

Floral Design Maggam Work on Blouse-3

Partea din spate a bluzei a fost decorată cu pietre albe de diferite forme. Un design frumos de flori a fost făcut cu pietre. Bluza întregi este acoperită cu piatră. Dori este, de asemenea, legat în spatele bluzei pentru a se potrivi strâns.

4. Maggam Lucrați cu motivul Mango pe bluză:

Maggam Work with Mango Motif on Blouse -3

O lucrare de patch-uri de motive de mango se face pe o parte a bluzei. O piatră mare este de asemenea atașată între un plasture motivat. Pe de altă parte, o frontieră a fost dată cu un motiv mic de mango. Părul tău ar trebui să fie ținut în față pentru a arăta această lucrare superbă pe bluză.

Vezi mai multe: Designul gâtului pentru bluze

5. Maggam lucrează pe bluză pentru o mireasă:

Maggam Work on Blouse for a Bride -5

Acest model de bluza este pentru o mireasa. Se uită la bluza de culoare roșie uimitoare, cu imprimare florală din pietre și perle la sfârșit. Chiar și pe mâneci și gât, se face o muncă grea. Se caută unic.

6. Maggam Lucrați cu Zardosi pe bluză:

Maggam Work with Zardosi on Blouse -6

Acesta este un design captivant de lucru maggam făcut pe partea din spate a bluzei. O lucrare atractivă de zardosi se face cu fire de culoare argintie. Unul va rămâne sprinten în vizionarea designului. Ne va fura inima.

Vedeți mai multe: Modele de bluză din India de Sud

7. Lucru pe Maggam Negru Lucru pe Bluza:

Barcă Neck Maggam Work on Blouse -7

Această bluză de culoare roșie are o lucrare de maggam în mai multe straturi cu diferite forme de design. Este modelul gâtului cu manșon. Puteți să o asociați cu aceeași saree de culoare sau în contrast. Se uită plin de farmec.

8. Lucrare elegantă Maggam pe bluza Pattu Saree:

Elegant Maggam Work on Blouse -8

Are un design plăcut înapoi cu pietre mici. Are un aspect greu cu 6 linii tăiate. Este foarte complicat de a lucra maggam. Este nevoie de răbdare și de experiență de mulți ani. Granița este acoperită de diverse forme.

Vezi mai multe: Maggam Designs de lucru pentru bluze

9. Design Peacock Maggam de lucru pe Pattu Bluză:

Păun Maggam Work on Blouse -9

Această bluză acoperă o parte cu lucrarea de maggam de păun. O lucrare multicolora se face pe aceasta pentru a face o mare. Acest design va atrage atenția oamenilor asupra muncii sale magnifice. O margine acoperă restul gâtului și manșonul.

Munca Maggam pe bluză o face diferită de cea obișnuită a firului și a broderiei. Se uită scump și elegant la doamnelor. Când este purtat cu un saree greu, te va face să te simți ca o regină. Oamenii vor rămâne în picioare, văzând acest design plăcut de lucru de maggam pe bluza și saree Pattu.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.