Broccoli Beneficii și utilizări pentru păr, piele și sănătate Stiluri de viață

Broccoli sunt legume verzi și frunze. Acestea aparțin familiei de varză, spanac și varză de Bruxelles. Acestea sunt comestibile, gustoase și o modalitate excelentă de a vă stimula sănătatea. Este foarte popular în țări precum SUA și Europa, deși le veți găsi în Asia. Acestea sunt disponibile în orice moment al anului și au fost evaluate ca fiind unele dintre cele mai bune legume pe care ar trebui să le consumați în fiecare zi pentru a preveni bolile majore cum ar fi cancerul de piele. Îți vor îmbunătăți oasele, pielea și părul și ai atât de mult din ea. De asemenea, puteți citi acest lucru pentru a afla mai multe.

broccoli-beneficii

Broccoli Beneficii și avantaje:

Există beneficii infinite pentru sănătatea broccoli. Dar cele menționate în acest articol sunt unele dintre cele unice alese din literatura antică.

Broccoli Beneficii pentru piele:

1. Îți oferă o piele bună:

Deoarece broccoli este excelent pentru sanatatea pielii, se asigura ca aveti sanatate buna si piele buna. Este bogat în antioxidanți cum ar fi vitamina A și vitamina C, care este foarte necesar pentru sănătate. Acestea vă protejează membranele celulare și vă protejează de razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui. Dacă încorporați câteva broccoli în dieta dvs., veți obține multe beneficii din ea. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care medicii ne-au sfatuit sa mancam cateva broccoli in fiecare zi.

2. Regenerates Skin:

Dacă doriți să vă regenerați și să vă reparați pielea, trebuie să folosiți broccoli. Acestea conțin o substanță numită glucoraphanin care vă va repara pielea de la orice fel de deteriorare și vă va asigura că vă rămâneți luminos, tânăr și frumos tot timpul anului. De asemenea, sa spus că broccoli vă reînnoiește tenul și vă oferă o strălucire sănătoasă și frumoasă. Deci, dacă doriți să arătați frumos, faceți uz de broccoli sănătoși.

3. Beneficii anti-îmbătrânire:

O mulțime de femei s-au plâns că pe pielea lor apar de la o vârstă fragedă linii fine de îmbătrânire și de riduri. Cele mai multe dintre ele sunt doar la vârsta de 20 de ani când apar astfel de probleme. Aceasta este cu adevărat una dintre cele mai mari probleme cu care s-au confruntat vreodată femeile. Dar numai dacă știți că problema dvs. nu este suficientă, trebuie să găsiți o soluție pentru aceasta și pentru a face acest lucru; ar trebui să adăugați câteva broccoli la obiceiurile alimentare. Are vitamina E care ține pielea ta tânără și, de asemenea, vitamina C, care împiedică semnele de îmbătrânire.

4. Previne cancerul de piele:

Broccoli este excelent pentru prevenirea cancerului de piele. Deoarece razele dure ale soarelui tind să strică calitatea pielii și să provoace multe daune, trebuie să fii atent și foarte atent. Dacă aveți un sistem puternic și imun, veți putea să vă protejați pielea de deteriorările necesare. Are vitamina A, vitamina K și, de asemenea, acizii grași omega-3 care vor reduce semnificativ riscul de apariție a cancerului de piele.

5. Cel mai bun ecran de protecție solară:

Există beneficii uriașe de broccoli pentru piele pentru tratamentul anumitor probleme legate de piele. Una dintre astfel de probleme este arsurile solare. Acest aliment alimentar protejează pielea de radiațiile UV. Sulforaphane în broccoli reduce iritarea și roșeața pielii, a apărut din cauza prezentării la soare. Dacă se aplică local, se dovedește a fi preferat protecția solară caracteristică preferată a acestor produse de protecție solară încărcate.

Broccoli Beneficii pentru păr:

6. Combate caderea parului:

Cu broccoli, nu numai că veți elimina problemele de piele, dar și problemele de păr. Da, acest veggie este un multi tasker. Dacă sunteți unul dintre acei oameni care s-au săturat să-și piardă părul, ați putea dori să folosiți niște legume cu frunze verzi. Și când vorbim despre legume, cum nu putem vorbi despre broccoli. Îmbunătățește sănătatea fizică și susține întregul dvs. sistem. Veți scăpa de probleme precum subțierea părului și de a promova creșterea părului.

Vezi mai mult: Avantajele afinelor

7. Vă oferă păr strălucitor:

Broccoli este cunoscut pentru a conferi cresterea parului. Ele sunt pline de vitamina B și C, care sunt responsabile pentru a da parului tău strălucire și frumusețe. Uneori, părul nostru se deteriorează datorită substanțelor chimice nocive pe care le găsim în șampoane și balsamuri. Broccoli este atât de sănătos și eficient, încât vă va ajuta să vă recuperați o astfel de pierdere majoră și să vă perfecționați complet părul. Dacă doriți păr grozav, nu puteți rata această legumă.

Broccoli Sănătate Beneficii și Avantaje:

8. Face sistemul nervos sanatos:

Broccoli nu este grozav pentru pielea și părul dvs., ci și pentru sistemul nervos. Vitaminele și beneficiile pentru sănătate conținute în acest lucru vă vor menține calm și sedați tot timpul. De asemenea, conține potasiu, care este foarte important pentru bunăstarea generală, precum și pentru sistemul nervos. Creierul dvs. va funcționa, de asemenea, în mod corespunzător din cauza a ceea ce vă poate face broccoli.

9. Oase sănătoase:

Pentru a vă îmbunătăți sănătatea, nu vă puteți permite să ratați broccoli. Ei vor da cu siguranta oase puternice si sanatoase. Aceasta va preveni, de asemenea, boli periculoase, cum ar fi osteoporoza. Acum, osteoporoza este foarte frecventă în rândul femeilor în timpul sarcinii și se întâmplă din cauza lipsei de calciu. Pentru a preveni o astfel de problemă, ar trebui să consumați calciu și alte suplimente sănătoase. Cea mai bună modalitate de a găsi astfel de suplimente este pur și simplu având unele broccoli. Veți putea preveni deficiența de calciu și veți avea oase puternice și sănătoase tot timpul.

10. Sursa de fibre:

Broccoli este o sursă excelentă de fibre. Ei au beneficii nutriționale și acest lucru este ceva ce ar trebui să utilizați în mod sigur în timp ce sunteți pe o dietă. Sunt foarte scăzute în calorii și sunt legume excelente pentru scăderea în greutate. De asemenea, previne constipația și scade tensiunea arterială dacă este foarte mare. O lovitură de broccoli este plină de proteine ​​care vă vor ajuta să mențineți o dietă sănătoasă și sănătoasă.

Vezi mai mult: Boysenberry Fruit

11. Reglează tensiunea arterială:

Pentru a regla și a îmbunătăți nivelul tensiunii arteriale, vă sugerăm să aveți niște broccoli. Acestea sunt cele mai bune legume de care aveți nevoie. Acesta permite fluxul sanguin să fie neted și regulat. Chiar și probleme precum coagularea sângelui sunt reduse semnificativ. În acest fel, veți putea scădea tensiunea arterială ridicată și vă veți asigura că aveți o stare bună de sănătate pe tot parcursul anului. Persoanele care suferă de astfel de probleme legate de sănătate ar trebui să adauge cu siguranță unele broccoli la dieta ta.

12. Detoxifierea:

Datorită diferitelor cauze, toxinele se acumulează în organism, ceea ce ar putea cauza unele efecte moderate până la severe. Simptomele de toxicitate includ episoade de anorexie și unele alte afecțiuni gastro-intestinale, umflături în unele părți ale corpului și erupții cutanate. Prin urmare, este esențial ca organismul să scape de aceste substanțe chimice toxice printr-o băutură naturală de detoxifiere. Aici se remarcă beneficiile semnificative de sănătate ale broccoliilor în procesul de detoxifiere. Broccoli va fi de asemenea valoroasă ca detoxifiere, care va ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Broccoli este cunoscută ca fiind bogată în cele mai importante trei substanțe fitochimice care servește drept cheie primară în procesul de dezintoxicare. Potrivit cercetărilor, se constată că mai multe cantități de toxine se găsesc în probele de urină ale indivizilor care se află într-o dietă bogată în broccoli, comparativ cu cei care nu iau broccoli.

13. Preveniți ALS (scleroza laterală amiotrofică):  

ALS este o tulburare îngrozitoare a neuronilor care degenerează celulele nervoase care duc la pierderea parțială sau completă a mișcărilor corporale care duc la paralizie. Potrivit unor studii, sa demonstrat că omega 3 joacă un rol crucial în ALS, iar persoanele cu niveluri scăzute de astfel de acizi grași din sânge sunt mai predispuse la aceste boli îngrozitoare. Broccoli conține o mulțime de acizi omega 3 care ajută la prevenirea bolii la acei indivizi care prezintă un risc mai mare de a dezvolta această boală.

14. Sarcina:  

Există beneficii uriașe pentru sănătatea broccoli pentru femeile însărcinate. Deoarece are o mulțime de alimentație în ea și este plină de suplimente imperioase pentru femeile însărcinate, de exemplu, proteine, agenți de prevenire a cancerului, detoxifieri, fier, fosfor și alții, este un segment perfect al oricărei mâncări rutine pentru ei. Fiind bogat în fibre, acest lucru va împiedica, de asemenea, anumite episoade de constipație, care este extrem de de bază în timpul sarcinii. Mai mult decât atât, folatul din broccoli garantează că nu există imperfecțiuni ale nașterii, de exemplu, deformările tubului neural, care sunt o problemă demnă de remarcat pentru mamele gravide care au insuficiență de folat în regimul lor alimentar.

Vezi mai mult: Beneficii de tărtăcuță

15. Hipertensiune arterială:

Un mineral critic, crom, descoperit copios în broccoli, ajută la o funcționare optimă a insulinei și controlează glucoza, controlând în acest fel și tulpina circulatorie. Vitaminele care fac ca fiecare dintre cadrele noastre să funcționeze adecvat și să se găsească în bogăție în broccoli, alături de fibrele și grăsimile nesaturate cu omega-3, tulpina circulatorie directă, cu atât mai mult cu atât mai multe broccoli în regimul dvs. alimentant pentru o bună stare de inimă Securitate.

16. Oferă imunitate:

Substanțele care se ocupă de umbra verde și violetă a broccoli sunt vitamina C, beta-caroten și diferite vitamine și minerale, în special seleniu, cupru, zinc, fosfor. Acolo sunt disponibile amestecuri în broccoli și sunt cu adevărat incredibil de rezistente la întărirea cadrului care vă pot proteja de diferite boli. Imunitatea mai mare poate reduce riscurile anumitor afecțiuni cum ar fi atacul sezonier al gripei, anumite infecții ale gâtului în special în rândul copiilor sau a celor cu sistem imunitar slab. Prin urmare, ar trebui să încorporați acest superstar printre toate legumele din dieta dvs. fie sub formă de salate sau supă, fie din orice altceva preferați.

În ciuda faptului că broccoli are, fără îndoială, o abundență de avantaje medicale și utilizări legate de aceasta, există un spațiu de încredere pentru alertă. La câțiva oameni, contactul cu broccoli poate provoca o erupție cutanată care nu este sensibilă, deoarece o parte din amestecurile capabile de legume pot provoca alergii la nivelul pielii. În afară de asta, mâncați broccoli cu o anumită reținere, după cum indică regulile legale de deservire și puteți începe imediat să vă acuzați de avantajele medicale!