Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

O modalitate foarte bună de a pierde în greutate este urmând o anumită diagramă de dietă. Cu toate acestea, înainte de a alege unul pentru tine, nu uitați să fiți foarte atent. Cele mai multe planuri de dieta care vin în aceste zile vă pot ajuta cu siguranță să vărsați o mulțime de greutate într-o perioadă scurtă de timp. Dar au atât de multe consecințe negative. Și cel mai rău este că veți pune înapoi toată greutatea pe care ați pierdut-o.

Cel mai bun Diet Plans To Reduce Belly Fat

Deci, de ce ați dori să urmați o diagramă de planuri de dietă care s-ar dovedi defectă pe termen lung? E timpul să faceți alegerile potrivite. Am venit cu unele dintre cele mai bune diete alimentare pe care le puteți încorpora în dieta dvs. pentru a spune la revedere de grăsime burta și de a trăi o viață care este activ, se potrivesc și plin de distracție. Alegeți pe cel pe care credeți că îl puteți utiliza cel mai bine și îl puteți folosi pe deplin. Toate cele bune!

Dieta pentru a reduce greutatea buricului:

Având în vedere cele mai bune produse alimentare care sunt foarte utile pentru planul dvs. de dieta pentru reducerea grăsimii abdomenului.

1. Migdale:

Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

O modalitate foarte bună de a vă arunca grăsimea de pe burtă este adăugarea de migdale la planul dumneavoastră de alimentație. Acest lucru vă va ajuta cu siguranță să vă loviți stomacul. Este bogat în fibre, care vă ajută să rămâneți pe deplin o perioadă mai lungă de timp. Îmbunătățește calitatea pielii și este plină de vitamina E și proteine. Deci, data viitoare vă simțiți foame, în ciuda faptului că nu este timpul dvs. de masă, luați o mână de migdale și le mâncați. Făcând acest lucru vă va ajuta nu numai să vedeți o schimbare semnificativă în corpul dumneavoastră, dar, de asemenea, arde burta grăsime.

2. Mere:

Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

Cel de-al doilea cel mai bun element pe care îl puteți adăuga planului dvs. de dietă pentru reducerea grăsimii abdominale sunt merele. Sunt plini de bunătate sănătoasă. Acestea vă umple stomacul și sunt foarte puțin în calorii. Are o mulțime de nutrienți și a fost cunoscut printre mai mulți experți și consilieri. De fapt, dacă vorbiți cu un expert de fitness, ei vă vor spune mereu despre beneficiile pentru sănătate pe care merele le conțin. Acestea ar arde burta grăsime și să dea burta plate și nu va face să vă simțiți balonat sau letargic după consum.

Vezi mai mult: Ce este Trans Fat

3.Avocados:

Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

Avocado sunt fructe cu adevărat magice. Ele sunt pline de bogăție și de alți nutrienți vitali. Ele sunt foarte bogate în fibre și vă mențin foamea în gol. Conține acizi grași monosaturați care vă vor ajuta să ardeți ușor grăsimea abdominală. Fructele sunt absolut uimitoare și pot fi consumate la micul dejun sau ca o gustare de seară. Puteți, de asemenea, să-l adăugați pentru dieta dvs. de burtă plat într-o salată de fructe pentru desert. Acest lucru va adăuga un gust bun și la palatul dumneavoastră.

4. Zilnic de dieta cu grasime de 7 zile Plun:

Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

Acest plan de dieta se referă la tăierea cofeinei, a zahărului și a alcoolului. Trebuie să folosiți ulei de pește în locul uleiurilor sale nesănătoase în timpul gătitului. Ar trebui să aveți un mic dejun adecvat și sănătos și constă din fructe, ovăz, ouă sau fulgi de porumb. Luați și câteva nuci. Sunt foarte umplut. Nu ar trebui să mănânci după ora 20. Acest lucru se datorează faptului că mâncarea târziu în noapte provoacă încetinirea sistemului digestiv al organismului. Cu toate acestea, puteți avea o masă ieftin pe săptămână. Aceasta este atunci când aveți posibilitatea de înghețată preferată sau tort de ciocolată. Asigurați-vă că nu vă supărați. Aceasta este una dintre cele mai bune sfaturi de dieta pentru a reduce burta.

Vezi mai mult: Belly Fat Burning Foods

5. Planul dieta indian:

Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

Pentru a topi grăsime de burtă, puteți încerca acest plan simplu de dieta care a fost urmat de câțiva indieni. Pentru aceasta, trebuie să scapi de toate obiceiurile proaste cum ar fi fumatul sau alcoolul. Ar trebui să aveți ovăz sau fulgi de porumb la micul dejun. Dacă vă place rotis sau chapattis, puteți mânca două rotis cu unele legume. După două ore, aveți două biscuiți de cremă de cremă și un pahar plin de leșie fără zahăr. Pentru masa de prânz, puteți să vă bucurați de două capră cu niște curry de pește, un spanac și un castron plin de dal. Puteți avea din nou cacao cu lapte și smântână pentru gustări și sfârșitul zilei cu orez brun și pui. Acesta este unul dintre planurile eficiente de dieta pentru a reduce grăsimea abdomenului.

6. Dieta militară:

Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

Pentru a arunca niște grăsimi în jurul burții, încercați dieta militară. Aceasta este o dieta eficienta pentru a pierde grasimea buricului. Începeți ziua cu o pâine prăjită brună, cu ceai negru și grapefruit. Pentru masa de prânz puteți servi cafea sau ceai împreună cu o jumătate de cană de ton. Adăugați și un pâine prăjită. În continuare va trebui să mănânci cină drept. Este vorba despre consumul unui măr, trei uncii de carne, o banană și o jumătate de ceasca de fasole verde. Acest plan va dura trei zile pe săptămână, iar restul zilelor puteți urma o dietă sănătoasă de 1500 de calorii.

7. Planul de alimentatie de cinci zile:

indian diet chart

Planul de mâncare de cinci zile este excelent pentru reducerea grăsimii abdominale și scăderea în greutate. Este sănătoasă și vă ajută să pierdeți o cantitate substanțială de greutate în decurs de trei luni. Poti servi tortilla de legume pentru micul dejun, doua cani de fasole verde si o supa. În după-amiaza de după-amiaza puteți să vă faceți niște fructe de pădure, iar la cină să aveți salată cu somon copt.

8. Planul mesei sanatoase:

Sănătos Meal Plan

Planul de masă sănătos este ceva pe care îl puteți încerca cu siguranță pentru a vedea schimbări semnificative. Pentru micul dejun, aveți un burrito picant. Terminați-l cu un pahar plin cu lapte fără grăsimi. Pentru masa de prânz puteți avea un sandwich de pâine maro. Adăugați pene de cartofi. Pentru cină aveți o ceașcă plină de broccoli, un somon prăjit și lapte fără grăsimi. Trebuie să urmați acest plan de șase până la șapte zile pe săptămână. Aceasta este dieta perfectă și ideală pentru reducerea grăsimii abdominale.

Vezi mai mult: Cum de a reduce greutatea stomacului de burtă

9. Dieta mediteraneană:

Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

Pentru a urma dieta mediteraneană, trebuie să consumați o grămadă de cereale integrale, proteine ​​slabe, pești, fructe, legume și paste făinoase. Aceasta a fost inspirată de obiceiurile alimentare care au fost urmate în țări precum Spania și Grecia. Nu numai că este eficientă, ci și super-sănătoasă.

10. Dieta Vegană:

Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

Dieta Vegană durează aproximativ două săptămâni și vă ajută să vă pierdeți greutatea într-o mică perioadă de timp. Asta e grozav pentru burtă. Pentru micul dejun au ouă, salată de spanac pentru prânz și lasagne de spanac pentru cină.

11. Dieta cu 4 alimente proaste:

Cura de slabire Plans To Reduce Belly Fat - The 4 Bad Food-Free Diet

Puteți mânca aproape orice pentru menținerea unui corp adecvat. Ei bine, nu literalmente. Orice nu vă va permite să vă mențineți o burtă plată. Există în principal 4 alimente proaste pe care trebuie să le evitați. Unele dintre acestea sunt prezente și în multe alte alimente. Aceste patru alimente proaste sunt: ​​alcool, alimente procesate, zahăr artificial și alimente prelucrate. Evitarea acestor 4 alimente în dieta dvs. vă va permite să vă formați și să vă aranjați propriul plan alimentar plin cu alimente bune care conțin calorii minime.

12. Alimente cu ulei de pește:

Cura de slabire Plans To Reduce Belly Fat - Foods With Fish Oil

Alimentele care conțin ulei de pește permit procesului de ardere a grăsimilor să funcționeze mai rapid. Există un alt mod de a face acest lucru. Aceasta este prin consumul de suplimente de ulei de pește după fiecare masă mare. Aceasta va permite grăsimii să ardă mai repede.

13. Dieta pește pentru a reduce greutatea buricului:

Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

Mențineți o dietă cu cantități adecvate de pește, cum ar fi mesele care conțin somon sau alt conținut de pește. Sa dovedit că peștele poate arde eficient grăsimea și acesta este unul dintre motivele pentru care astfel de planuri de dietă sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai bune planuri de dietă pentru reducerea burtei.

14. Dieta cu nuci:

Cura de slabire Plans To Reduce Belly Fat - The Nut Diet

Dietele cu cantități bune de nuci sunt întotdeauna benefice pentru pierderea în greutate. Dacă sunteți în căutarea unui plan de dietă pentru a reduce grăsimea, atunci începeți să adăugați niște fructe cu coajă lemnoasă (cele potrivite) la dvs. obișnuit și de zi cu zi. În acest fel, nu va trebui să aranjați o nouă dietă, dar veți putea mânca mâncărurile de zi cu zi (care sunt restricționate cu calorii) împreună cu niște fructe cu coajă lemnoasă care pot face mesele și mai delicioase.

15. Dieta cu lapte:

Cura de slabire Plans To Reduce Belly Fat - Diets With Milk

Acest punct accentuează în special laptele. Se poate spune că este una dintre acele băuturi care vă pot face ziua mai bună. Să rămâi sănătos este tot ceea ce este necesar. La sfârșitul zilei, tot ceea ce aveți este corpul și sănătatea este bogăția. Deci, începeți ziua cu un pahar de lapte sau puteți avea și în orele intermediare. Acest lucru vă va permite să vă mențineți sănătoși pe tot parcursul zilei și, de asemenea, să pierdeți kilograme substanțiale de grăsime.

16. Cireșe de tartă:

Cura de slabire Plans To Reduce Belly Fat - Tart Cherries

Dietele cu cireșe sunt întotdeauna minunate. Au gust minunat, arata grozav, iar cand le vei manca, te vei simti minunat. Acestea sunt una dintre cele mai bune modalități de a pierde grăsimea excesivă de burtă și de aceea dietele cu cireș de tartă vor fi dieta ideală pentru a reduce grăsimile.

17. Diete cu băuturi nealcoolice:

Cel mai bun plan de dieta pentru a reduce grasimea buricului Stiluri de viață

Aici băuturi includ cele cu zahăr, care ar putea fi motivul din spatele obezității. Astfel de băuturi sunt interzise în multe județe datorită conținutului lor excesiv de zahăr și trebuie evitată și consumarea acestora. Zaharul poate fi foarte rau pentru tine, atunci cand esti pe o dieta pentru reducerea grasimilor. O astfel de dietă va fi una dintre cele mai bune modalități de a reduce greutatea excesivă.

18. Consumul unor cantități bune de proteine:

Cura de slabire Plans To Reduce Belly Fat - Eating Good Amounts of Protein

Dietele cu cantități bune de proteine ​​vor păstra în mod evident plin pentru o perioadă lungă de timp și vor acționa ca fibre care vor ajuta la reducerea greutății. Ca și atunci când mâncați mai puțină mâncare, șansele de a câștiga greutate sunt de asemenea reduse.

19. Dieta cu carbohidrați mai puțin:

Cura de slabire Plans To Reduce Belly Fat - Less Carb Diet

Carb înseamnă carbohidrați. Reduceți consumul de cartofi și alimente cu cantități mari de carbohidrați. Astfel de diete sunt cele mai bune pentru a reduce grăsimea abdominală în mod eficient.

20. Dieta cu fibre:

Cura de slabire Plans To Reduce Belly Fat - The Fiber Diet

Persoanele cu probleme de greutate ar trebui să mănânce alimente cu mai multe fibre, deoarece acesta este probabil singurul și cel mai eficient mod de a reduce greutatea și nu a opri consumul. O astfel de restricție a alimentelor va duce în mod evident la pierderea în greutate și este unul dintre cele mai bune planuri de dietă pentru a reduce grăsimea.

În acest articol, vă sunt furnizate unele dintre cele mai bune diete pentru reducerea grăsime burtă și excesul de grăsime. Cu ajutorul planurilor de dietă discutate aici, veți putea să vă faceți propria diagramă de dietă și să o urmați. Educând-te despre valorile alimentației și conținutul dietei va face ca dieta ta să fie mai eficientă.

Imagini Sursa: Shutterstock, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11.