Cum să scap de Peeling vârfurile degetului Stiluri de viață

O problemă foarte frecventă a pielii cu care se confruntă majoritatea oamenilor de pe tot globul este cea a peelingului la vârful degetelor. S-a dovedit că pielea de pe vârful degetelor este destul de sensibilă și dacă nu luăm grija adecvată și o hrănim din când în când, aceasta duce la ceea ce suntem cunoscuți ca uscăciunea și peelingul pielii. Împreună cu aducerea disconfortului, acesta este un semn al modurilor de viață neigienice și poate fi destul de jenant în public. Există o mulțime de cauze care pot duce la problema de peeling vârfurile degetelor, dar apoi concentrarea este pe remedii aici.

Lista de mai jos vă oferă câteva din modalitățile cele mai ideale în care puteți trata problemele de peeling pe piele. Acestea trebuie urmate până când problema este complet vindecată.

Cum to Get Rid of Peeling Fingertips

1. Utilizarea apei calde:

Înmuierea vârfurilor degetelor în apă caldă pentru o vreme este un remediu bun și eficient pentru criză. Aceasta va face pielea suplă, precum și pielea uscată se va desprinde bine și va ajuta celulele pielii noi să se formeze. Miere sau lămâie pot fi adăugate în apă pentru cele mai bune beneficii. Nu uitați să hidritați cu ulei de măsline după acest remediu.

Vezi mai mult: Cum de a reduce întunericul subarborei

2. Aveți apă:

Hidrat

Un motiv pentru îndepărtarea pielii chiar și la vârful degetelor poate fi deshidratarea corpului și a pielii. Cea mai bună idee este să bei aproximativ 10-12 pahare de apă în fiecare zi pentru a hidrata pielea și ao hrăni bine. De asemenea, se vor elimina toxinele și murdăria de pe piele. Este unul dintre cele mai bune remedii pentru a scăpa de această problemă de disconfort.

  Top 10 poze cu smulgatorii Cobie fără machiaj Stiluri de viață

3. Utilizarea castravetelor:

Răciți castraveți proaspeți și aplicați-o bine pe vârful degetelor, masând-o ușor. Acest lucru va păstra pielea proaspătă, hrănită și netedă, împreună cu o libertate de uscare. Acest lucru ar trebui să fie făcut zilnic și veți obține rezultate benefice în numai câteva săptămâni.

4. Beneficii de ovăz:

Pregătiți o înmuiere de apă caldă cu ovăz și înmuiați vârfurile degetelor în ele timp de aproximativ 15 până la 20 de minute. Aceasta trebuie să fie uscată și uscată apoi bine. Urmați acest remediu în fiecare zi și vedeți cât de bine se tratează peelingul în câteva zile. Este una dintre cele mai eficiente idei de urmat.

Vezi mai mult: Tratamentul pentru patch-uri albe pe piele

5. Avantajul uleiului de măsline:

Acizii omega-grași 3 din ulei de măsline ajută la hrănirea profundă a pielii și asigură vindecarea peelingului în câteva zile. Puteți adăuga ulei de măsline în apa folosită pentru spălarea mâinilor sau altfel puteți masca degetele cu ulei de măsline după fiecare spălare. Cu siguranță asta va ajuta.

6. Sucul de mentă:

Proprietățile medicinale și de hidratare ale mentinului sunt ceea ce ajută la tratamentul degetelor de peeling. Trebuie să extrageți sucul din frunze proaspete și să-l aplicați pe vârful degetelor noaptea înainte de a merge la culcare. Spălați-l dimineața cu apă călduță.

7. Aloe Vera Wonders:

Aloe Vera are proprietăți calmante și beneficii hidratante pentru piele. Gelul de aloe vera poate fi aplicat și masat ușor pe vârful degetelor sau altfel sucul de Aloe vera poate fi consumat zilnic. Aceasta va ajuta la atingerea obiectivelor perfect.

  45 Îmbrăcăminte Trendy de logodnă care sunt falduri Stiluri de viață

8. Banana:

Împreună cu consumul de banane în fiecare zi pentru a obține nivelurile de potasiu pentru piele se poate amesteca, de asemenea, o banană cu smântână și se aplică pe vârful degetelor pentru a obține un remediu pentru probleme de peeling și de uscare. Acest lucru ar trebui făcut în fiecare zi.

Vezi mai mult: Locurile de pe piele

9. Reducerea stresului:

Reducerea stresului ajută la buna funcționare a corpului și, de asemenea, îmbunătățește circulația sângelui. De asemenea, echilibrează mintea și corpul bine. Acestea sunt importante pentru a menține pielea și corpul în condiții adecvate, inclusiv un tratament bun pentru îndepărtarea vârfurilor degetelor.

Sursa imaginii: Stocul de obloane.