Top 9 Amla Șampoane în India cu Preturi Stiluri de viață

Mulți oameni cred că Amla are efecte importante în ceea ce privește tratamentele naturale. Fructul Amla vine din copacul Malacca este unul dintre cele mai consumabile fructe din India. A folosit în medicină, în scopuri culinare și în multe alte scopuri. Beneficiile acestui fruct pot fi subestimate, deoarece oamenii de știință îl apreciază ca fiind unul dintre fructele cele mai comestibile din lume. Amla este, de asemenea, o componentă obișnuită este șampoanele și uleiurile de păr în India. Unele dintre cele mai bune șampoane amla de pe piața indiană în acest moment sunt enumerate mai jos, împreună cu avantajele caracteristicilor lor și a prețurilor.

Cele mai bune șampoane Amla în India cu prețuri:

1. Șampon Khadi Herbal Amla și Bhringraj:

amla shampoos

Dacă sunteți în căutarea de produse pe bază de plante, atunci trebuie să verificați acest șampon. Împreună cu amla, acest produs conține o serie de alte elemente sănătoase naturale, care sunt bune pentru scalp. Ea va eradica poluanții de pe scalp. Acest șampon amla și bhringraj conține fragmente neem care vă vor face părul puternic din rădăcini și îl vor face să crească mai repede.

Pret: 210 ml pentru INR 110

2. Șampon Shampakai de la Vaadi Amla pentru căderea părului și deteriorarea părului:

Amla Shampoo2

Acest șampon este un expert pentru fixarea problemelor de cădere a părului. Se va repara părul de la rădăcini și va scădea rata de cadere a părului și vă va face infecția scalpului liberă. Acest șampon vine cu balsamuri naturale care vă vor face părul moale, neted și bouncy.

Pret: 110 ml pentru INR 124

3. Lotus Herbals Kera-Veda Shikakai și Amla Șampon:

Amla Shampoo3

Nu puteți ignora acest produs de către Lotus Herbals, deoarece este unul dintre cele mai bune șampoane naturale, care vă va oferi părul cu beneficii amla 100%. Acest produs este de înaltă calitate și este demn de prețul pe care sunteți pe punctul de a plăti pentru el.

Pret: 200 ml pentru INR 168

4. Șampon Dabur Amla Keratin:

Amla Shampoo4

Acest șampon este alcătuit din Keratin hidrolizat, care este una dintre cele mai bune soluții pentru tratarea căderii părului. Dacă aveți probleme cu părul gros, atunci acesta este samponul potrivit pentru dvs. Acesta va hrăni părul tău gros de la rădăcină până la sfaturi, făcându-l voluminos și bouncy.

Preț: 100 ml pentru 192 INR

Vezi mai mult: Cel mai bun șampon pentru mătreață

5. Șampon pentru deteriorarea Garnier Fructis Goodbye Damage:

Amla Shampoo5

Produsul va lupta împotriva deteriorării părului și va reduce la maximum. Acesta vine cu amla nutrienti care ajuta la recuperarea daunelor cauzate scalpului de praf, poluare si raze solare.

Preț: 175 ml pentru INR 93

6. Himalaya Herbal Herbal Proteine ​​Șampon:

Amla Shampoo6

Când vine vorba de Himalaya, puteți consuma produsele lor cu ochii închiși. Acestea sunt una dintre cele mai importante branduri de pe piață oferind produse îmbogățite cu substanțe nutritive pe bază de plante. Șamponul cu proteine ​​din plante nu este altceva. Acesta vă unește părul cu principala sursă de proteină naturală care vine de la amla și myrobalan negru, care este un tonic excelent pentru păr.

Pret: 400 ml pentru INR 207

Vezi mai mult: Șampon pentru șef și umăr

7. Șampon Vatika Black Olive & Amla:

Amla Shampoo7

Acest produs special vă va oferi acces liber pentru a beneficia de bogăția de măsline negre și amla. Acesta vă va ajuta să vă mențineți culoarea neagră a părului și să îi oferiți o strălucire extraordinară. Fără chimicale dăunătoare, vă va proteja părul de aproape toate tipurile de daune externe.

Preț: 200 ml pentru INR 112

8. Sunsilk Șampon Stunning Black Shine:

Amla Shampoo8

Șamponul Sunsilk Stunning Black Shine vine cu un complex alma-perla care acționează ca un scut și protejează părul de deteriorarea soarelui. Menține culoarea naturală neagră a părului și nu lasă să se estompeze.

Pret: 80ml pentru INR 47

Vezi mai mult: Cel mai bun șampon Loreal

9. Ayur Herbal Amla Șampon:

Amla Shampoo9

Unul dintre cele mai eficiente șampoane amla de pe piață în acest moment este Șamponul Herbal Amla de la Ayur. Veți experimenta un efect profund de curățare a spumei în timpul utilizării acestui produs. Spre deosebire de alte produse, aceasta are un miros moderat pe bază de plante, care vă va face conștienți de puritatea sa.

Pret: 200 ml pentru INR 260

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.