Top 9 coafuri indiene de sud pentru fete Stiluri de viață

Există mai multe tipuri de aspect tradițional și ușor de păr care pot fi încercate pe fetele din sudul Indiei. Diferite tipuri de accesorii de piatră pot fi folosite și multe accesorii artificiale Maangtika

sud indian hairstyles

Frumoase Coafuri de Sud Indian pentru fete cu imagini:

Mai jos sunt primele 9 coafuri indiene sudice pentru fete pe care o persoană ar trebui cu siguranță să le încerce.

1. Glamorous Low Bun:

sud indian hairstyles for girls1

Acesta este un aspect tradițional al funcției. Unele bucăți de gât grele și alte accesorii florale sau flori proaspete pot fi folosite pentru părul din spate. Acestea pot fi purtate pentru petreceri.

2. Braidul tradițional:

sud indian hairstyles for girls2

Acest lucru se poate face cu extensii dacă o persoană nu are suficiente secțiuni. Acestea se pot face și cu flori.

Vezi mai mult: Coafuri de vară pentru fete

3. Fata de partid:

sud indian hairstyles for girls3

Acestea sunt destul de ușor de creat prin utilizarea unor role și a unei căldări. Acestea pot fi slăbite în lateral, iar restul pot fi tăiate în spate. Acestea pot fi purtate cu aproape orice tip de îmbrăcăminte. Acestea sunt, de asemenea, bune pentru petreceri de pisici, colegiu sau ocazional. Acestea pot fi echipate cu Maangtika sau un accesoriu de moda pentru a face acest lucru mai plin de farmec. Acestea se pot face și prin tăierea florilor proaspete în spate.

4. Ușă de înaltă căptușeală:

sud indian hairstyles for girls4

Acest lucru este pentru cei care doresc să inserați inserția pentru a crea aspectul greu. Acestea sunt, de asemenea, ușor sported pentru cei care nu doresc să păstreze secțiunile deschise. Acestea pot fi echipate cu Maangtika grele. Acestea sunt destul de la modă. Acestea și alte accesorii pot fi cumpărate din magazinele care le vând.

5. Coafura medie redusa:

sud indian hairstyles for girls5

Acesta este un aspect ușor și poate fi sport de multe femei și de orice vârstă. Acestea sunt bune atunci când o persoană nu dorește creme excesive sau alte echipamente să fie folosite în fața unei petreceri și dorește să păstreze întreaga îmbrăcăminte tradițională și ușor de purtat.

Vezi mai mult: Coafuri indiene pentru fete

6. Privirea voluminoasă:

sud indian hairstyles for girls6

Acesta este un stil simplu de funcționare care se poate face cu secțiunile din spate. Această coafură poate fi ușor sported de fete tinere. Dacă o persoană dorește atunci poate să facă sport cu elastice de modă care pot face acest lucru și mai plin de farmec. O persoană poate, de asemenea, să fixeze un Maangtika în partea frontală a cărei coadă poate fi ascunsă sub secțiuni.

7. Coafura Accesorizata Full Length:

sud indian hairstyles for girls7

Aceasta este o îmbrăcăminte foarte tradițională pe care o persoană o poate purta pentru funcții. Acestea pot fi purtate de orice membru al familiei care vrea sa obtina o petrecere sau vrea sa foloseasca flori proaspete pe sectiuni. Acestea se pot face, de asemenea, pe extensii false. Dacă o persoană dorește atunci acea persoană poate purta aceste accesorii doar cu accesorii artificiale sau cu petale de flori proaspete. Acest lucru depinde de disponibilitatea florilor și, de asemenea, ocazia sau funcția aspectul este făcut pentru purtarea cu saraje banarasi.

8. Poziția centralizată Maangtika:

sud indian hairstyles for girls8

Aceasta este îmbrăcămintea accesorizată în cazul în care femeia poartă o grele Maangtika care poate fi văzut din imagine. Acestea se pot face atunci când o persoană nu dorește să folosească excesul de produse pentru a aplica în partea de sus și, de asemenea, atunci când o persoană nu vrea să cheltuiască banii la un salon. Acestea sunt bune pentru funcții și adunări pentru a fi purtate cu saraje banarasi.

Vezi mai mult: Imagini de Coafuri Curly cu Bangs

9. Bunul accesorizat:

sud indian hairstyles for girls9

Accesorii florale sunt destul de comune atunci când vine vorba de funcțiile de sud. Acestea pot fi purtate cu diferite tipuri de aspect. Machiajul se poate face în consecință. Acestea sunt bune pentru petreceri și diferite cercei lungi pot fi purtate cu coliere kundan pentru a face aceste mai plin de farmec.

Imagini sursă: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.