Top 9 coafuri Spikey pentru bărbați Stiluri de viață

spikey hairstyles for men

Spițele coafuri pot varia de la o persoană la alta. Ele sunt destul de personalizabile și se pot face astfel pe baza ocaziei. Pentru a vă potrivi cu orice ocazie și nevoie, iată o listă cu cele mai mari 9 coafuri pentru bărbați.

Cele mai populare coafuri Spikey pentru bărbați:

1. Spiruri medii:

Mediu spikes

Spikes ca acest aspect mare pe păr de lungime medie. Tot ce trebuie să faceți este să vă părăsiți părul pe ambele părți, lăsând un volum semnificativ de păr în mijloc. Acum, uscați suflarea părului în mijloc și aplicați o cremă de păr la el. Dupa ce ati facut acest lucru, spalati-le in sus si modelati-le in spicuri si pentru a seta spicurile in stil, aplicati un gel de mentinere de mediu. Pentru a termina cu stilul, puteți aplica câteva sprayuri de păr în cele din urmă.

2. Spițe tăiate laterale:

Latură trimmed spikes

Parul din mijloc este înțepenit, așa cum se face în coafura menționată mai sus. Singura diferență este că părul de pe ambele părți, în loc să fie doar periat în jos, este tăiat. Parul tăiat face o treabă excelentă de accentuare a vârfurilor și mai mult, dând astfel o iluzie chiar și pentru o cotație și un volum mai mare.

Vezi mai mult: Cele mai bune coafuri subcutanate Men

3. Spikes tousled:

Ciufulit spikes

Aplicați o cantitate minimă de gel de păr la părul tău și stilul tău de mână cu părul în acest mod pentru acel simt murdar. Această coafură este nu numai nuci rece, de asemenea, reflectă funkiness și este foarte carismatic. Cu această coafură, ești sigur că vei întoarce câteva capete printre mulțimea.

4. Spițe CR7:

CR7 spikes

Am văzut CR7 îmbrăcat pe multe coafuri diferite pe și pe teren. Această coafură particulară este renumită din vremurile când a jucat pentru Manchester United. Acest spikey up-do este construit în întregime din părul scurt. Parul de pe părțile laterale este în continuare tăiat în timp ce auzul din partea posterioară este ținut mult timp până la gât. Acesta este un exemplu ideal de sport, se răcește, funky și sexy toate combinate și servit într-o singură placă!

5. Spikes Side Swept:

Latură swept spikes

Picurile din această coafură prezintă volumul și grosimea părului. Cu toate acestea, vârfurile sunt diferite; spre deosebire de alte coafuri spike, părul din această coafură este înțepenit cu lovituri de perie care sunt mai degrabă unghiulare decât drepte în sus. Acest lucru oferă, de asemenea, un fel de simțire ondulată a părului și adaugă clasicitatea aspectului.

Vezi mai mult: Bărbați coafuri lungi

6. Spikes Extreme Funk:

Extrem funk spikes

Pentru bărbații care relatează funk cu nimic altceva decât spikes, această coafură este în totalitate de acord cu tine. Deși părul spinoasă se poate dovedi a fi absolut profesional, acest spikey up-do este cel care este pur funk și strigă PARTY! Pirozele extreme în acest caz pot fi destul de greu de gestionat, deoarece acestea sunt mai lungi decât de obicei și, prin urmare, au nevoie de o cantitate semnificativă de gel de styling pentru ca aceștia să rămână înființați în locul lor și să se comporte corect.

7. Spike-urile lui David Beckham:

Top 9 coafuri Spikey pentru bărbați Stiluri de viață

În contradicție cu coafura de mai sus, această coafură descrie profesionalismul care poate fi atins prin coafuri spinoase. Complet stiluri cu parul scurt și un pic de cremă de păr și gel standard de menținere, această coafură este perfectă pentru viitoarea întâlnire profesională.

Vezi mai mult: Coafuri japoneze pentru bărbați

8. Spike-uri mediane dintr-o parte:

O parte trimmed parted medium spikes

Parul este tuns doar pe o parte, mai degrabă decât pe ambele părți în această coafură uber rece. Despărțirea părului este făcută foarte proeminentă, iar vârfurile sunt înfășurate cu unghiuri de perie și cu un butuc. Se recomandă să vă apropiați de un coafur pentru acest aspect.

9. Spițe Mohawk:

Mohawk spikes

Deși această tunsoare nu este un Mohawk, modelul vârfurilor seamănă cu un Mohawk. Părul de pe ambele părți este menținut scurt (nu este tăiat foarte scurt), în timp ce părul din mijloc este păstrat la înălțime medie și este înțepenit de-a lungul timpului pentru a da acestui Mohawk-y simt acestei bucăți unice de coafură.

Sursa imaginii: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.