Top 9 locuri de lună de miere în Elveția Stiluri de viață

Care ar fi o destinație mai bună decât Alpii acoperite de zăpadă pentru o culme ideală a jurnalelor dvs. de nuntă? Elveția este acea țară ciudată în Europa și este un loc de vis pentru fiecare planificator de luna de miere. Ideal mai ales în timpul iernii, cu ghețari magnifici, vârfuri de munte strălucitoare, lacuri senine, sate și orașe pitorești; există un sortiment de splendide destinații de miere în luna de miere în Elveția.

Locuri frumoase de lună de miere în Elveția:

1. Interlaken:

lună de miere places in switzerland

Situat în Bernese Overland și mărginit de lacuri – Thun și Brienz, munți – Eiger, Monch și Jungfrau, Interlaken este unul dintre locurile cele mai impresionante de vizitat în Elveția pentru luna de miere. Această destinație turistică este centrul pentru numeroase excursii, activități de schi, vedere la peisaj, paddling la lac și parapantă.

2. Zermatt:

lună de miere Places In Switzerland - Zermatt

Zermatt este un alt loc demn de remarcat printre locurile pitorești pentru luna de miere din Elveția. Acest oraș ciudat este situat la poalele Matterhorn și este ideal pentru cupluri care sunt nebun despre alpinism și schi.

3. Lucerna:

lună de miere Places In Switzerland - Lucerne

Acest sat elvețian încântat este împodobit cu lacuri frumoase, biserici spectaculoase și peisaje uluitoare. Puteți să încercați niște ciocolată autentică elvețiană, să mergeți la o croazieră clasică pe Lacul Lucerna sau să călătoriți pe Pilatus într-o gondolă.

Vezi mai mult: Locuri de miere în Bangladesh

4. Ticino:

lună de miere Places In Switzerland - Ticino

Cu un amestec perfect de munți acoperite de zăpadă și lacuri frumoase, Ticino este cel mai bun loc în Elveția pentru călătorii de luna de miere care sunt iubitori de frumusețe rafinată. Această provincie fermecătoare este situată în partea sud-vestică a Văii Elvețiene și vă oferă plimbări cu vaporaș, sporturi nautice, wind surfing, printre diferitele sale activități.

5. Zurich:

lună de miere Places In Switzerland - Zurich

O vizită în această țară este, desigur, fără o bucatica de Zürich – cel mai mare oraș al țării, împodobit cu vârfuri magnifice și văi fermecătoare. Cunoscut pentru patrimoniul său cultural bogat, acesta este încă unul dintre cele mai căutate destinații pentru luna de miere din Elveția. Ventura în mai multe muzee, galerii de artă, biserici și puncte de vânzare. Nu numai acest lucru, indulgeți-vă în diverse sporturi de aventură în timp ce sunteți aici. Câteva dintre acestea includ ciclism, drumeții, schi și alpinism.

6. Geneva:

lună de miere Places In Switzerland - Geneva

Situat ideal pe malul râului Geneva, acesta este încă un loc extraordinar pentru vizitatorii de lună de miere. Puteți alege să se angajeze în sortimentul de activități în interior și în aer liber sau să facă o plimbare seara liniștită de-a lungul țărmului râului Geneva.

Vezi mai mult: Locuri de vizitat în Africa de Sud pentru luna de miere

7. Lausanne:

lună de miere Places In Switzerland - Lausanne

Dacă doriți să vă simțiți fascinat de restaurantele romantice, străzile care se strecoară și de un stil de viață hippy, atunci Lausanne este locul potrivit. Mergeți în jurul orașului și vizitați legendara Rue de Bourg, grădinile de vinuri sau catedrala carismatică.

8. Basel:

lună de miere Places In Switzerland - Basel

Pentru iubitorii de istorie, orașul istoric Basel este o vizită obligatorie. Ventura în piață, sau catedrala gotică. Faceți o plimbare în jurul acestui oraș vechi și bucurați-vă de esența micilor librării, buticuri și numeroasele sale muzee.

9. Davos:

lună de miere Places In Switzerland - Davos

Situat în valea Landwasser, Davos este renumit pentru marea sa varietate de sporturi de iarnă. Puteți merge la o călătorie cu schiurile, o plimbare cu sania sau o schiță de patinaj pe diferitele sale pârtii și piste acoperite de zăpadă.

Vezi mai mult: Cele mai bune destinații pentru luna de miere pentru cuplurile tinere

Pentru luna de miere perfectă, nu veți regreta niciodată alegerea voastră de a călători în Elveția. Acesta este un loc de vacanță rafinat atât în ​​vara, iarna, primăvara și toamna. Indiferent dacă sunteți un iubitor al naturii sau un admirator al unui oraș cosmopolit, această țară mică va îndeplini toate acestea. Patrimoniul cultural bogat vă oferă un alt motiv pentru a vizita această destinație. Fiecare dintre aceste aspecte vă va obliga să vă îndrăgostiți din nou! Nu numai că vă veți bucura de scurta ședere în mijlocul Alpilor pitoresti, dar veți aduce și amintiri care vor fi prețuite pentru o viață!

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.