Top 9 Malaika Arora fără machiaj Stiluri de viață

Malaika Arora este o femeie multi-talentată. Ea este VJ, dansatoare, model, actrita, prezentatoare de televiziune si mama. Într-o înălțime decentă și o minte suflătoare, este una dintre cele mai frumoase femei din industria cinematografică indiană. Când vine vorba de fete, nu se poate neglija numele lui Malaika Arora. Fiind născută la Chembur, India, și-a început cariera de modelare mai devreme și a intrat în filme ca o fată elementară și a făcut și o serie de filme care i-au obținut o recunoaștere socială substanțială.

Fiind parte a familiei lui Salman Khan, îi place să se mențină în formă și îi place să rămână în formă. Pentru aceasta, ea trebuie să treacă printr-o serie de tratamente de frumusețe, care ar putea fi sufocante uneori. Dar doamna Khan este mult mai mult decât o păpușă de plastic, înconjurată de produse de frumusețe. Următoarele sunt unele dintre cele mai bune imagini fără machiaj ale Malaika Arora, care vă vor face să vă dați seama cât de frumoasă este această femeie în realitate.

1. Îi iubește pe copiii ei:

Malaika Arora Without Makeup 1

Acesta este un colaj de Malaika și fiul ei. În trei din imagine, elementul fată sport un aspect fără machiaj. Fizica ei orbitoare și fața naturală frumoasă sunt suficiente pentru a impresiona spectatorii. Ori de câte ori își ia o pauză de la moda și filmele ei, îi place să se dedice bucuriei și petrecerii timpului cu familia. Această natură umilitoare a ei arată cât de frumoasă este de fapt din interior.

2. Distracție pentru toți!

Malaika Arora Without Makeup 2

Aceste imagini arată că Malaika se bucură de un eveniment de familie. Fără să vă îngrijorați puțin de machiaj, se simte indragită de faptul că se distrează și se înnebunește cu familia ei în legătură cu evenimentul respectiv.

3. Regina frumuseții:

Malaika Arora Without Makeup 3

Asociat cu o serie de mărci de produse cosmetice și de modă, Malaika are cunoștințe și creativitate masive când vine vorba de îmbrăcăminte. Aici, are o cămașă casuală albă, fundul verde și o pungă portocalie, dar împreună cu ea își arată frumusețea naturală, purtând machiaj zero.

4. Fata în costumele:

Malaika Arora Without Makeup 4

Malaika are un fizic minunat și îi place să poarte haine potrivite. Ea a fost văzută pe aeroport după ce a purtat un vârf cenușiu gri, cu care și-a aruncat corpul magnific. În acea zi nu a purtat nici un machiaj, dar a părut suficient pentru a impresiona tot personalul din aeroport și însoțitorii de zbor.

5. Fata de Gimnastică:

Malaika Arora Without Makeup 5

Aici, Malaika este văzut făcând unele antrenamente de bază hardcore cu utilizarea cablurilor. Stilul său de viață potrivit și relația îndepărtată dintre mascara este unul dintre motivele principale pentru admirația fanilor față de ea. O astfel de frumusețe naturală talentată nu poate fi niciodată măsurată prin măsurarea produselor cosmetice.

Vezi mai mult:   Sunny Leone fără machiaj

6. Cu Fiul ei:

Malaika Arora Without Makeup 6

Aceasta este o imagine adorabilă a lui Malaika împreună cu fiul ei. Malaika, de asemenea, arată ca un copil în această imagine, care, de asemenea, fără ajutorul oricărui machiaj. Fața ei frumoasă face ca toate produsele de frumusețe să arate fără valoare în fața ei.

7. Fără machiaj:

Malaika Arora Without Makeup 7

Această femeie este o sursă de inspirație pentru o serie de femei din toată India și din întreaga lume. Fiind o mamă, ea a reușit să se mențină în formă și să se facă frumoasă în orice moment.

Vezi mai mult:  Tabu fără machiaj

8. Poziția undeva:

Malaika Arora Without Makeup 8

Malaika a fost văzută lăsându-i pe unii fără a face sport. Cum poate un simplu top negru fără mâneci și o pereche de blugi să facă o fată atât de divină? Ar trebui să învățăm toate sfaturile de frumusețe și sănătate din Malaika.

9. Cu fratele în drept:

Malaika Arora Without Makeup 9

Malaika Arora a fost văzută fotografiat cu propria soră și cumnată la o petrecere de familie unde și-a arătat frumusețea naturală.

Vezi mai mult: Urvashi Rautela fără machiaj

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.