Top 9 tatuaje de papadie curios cu imagini Stiluri de viață

Amintiți-vă acele flori asociate cu conceptul de zbor! Da, vorbim despre desenele de tatuaj de păpădie, care sunt destul de standard în zilele noastre printre tineri. Ele sunt folosite pentru a exprima dragostea, libertatea și dorințele vieții care strălucesc într-un mod pozitiv. Un astfel de tatuaj se exprimă ca și cum ar avea ceva de spus. Arată frumos atunci când designul suflă departe, nu există nici o astfel de semnificație fixă ​​despre acest tatuaj, dar popoarele le place să-și exprime sentimentele lor. Aceasta indică sentimentele dvs. din copilărie, este simplu și ocazional destul de prea.

Elegant și drăguț tatuaj de păpădie pentru femei și bărbați:

Iată câteva modele de păpădie tatuaj pe care le puteți trece prin gândirea la cerneală unul pe corpul vostru.

1. Papadie cu tatuaje pentru păsări:

păpădie-tatuaje

Tatuaj de dandelion cu păsări simbolizează moartea unor dragi. Tatuajul poartă o singură floare mare care dă mai multe florale mici, împreună cu păsările care zboară în direcția cerului. Tatuajul este purtat popular pe spate de către femei pentru un aspect senzual.

2. Timp și păpădie tatuaj pe picioare:

Timp and dandelion tattoo

Tatuajul cu ceas de papadie a dat un nou aspect atunci când este asociat cu un slogan "timpul zboară". Păpădie minunată albastră este oferită florale de zbor cu alfabete curbate proiectate pe picioare. Umbra albastră și neagră adaugă frumusețea florii.

3. Tatuaj întunecat și ușor păpădie:

Întuneric and light dandelion tattoo

Efectele întunecate și luminoase oferă un aspect unic tatuajului de semințe de păpădie. Floarea principală este proiectată cu cerneală neagră întunecată, în timp ce petalele de flori cu cerneală deschisă de culoare gri. Tatuajul este o figură perfectă pentru brațele sau talia unui bărbat sau femeie.

4. Tatuaj cu papadie multi-color:

Multicolor dandelion tattoo

Căutați un tatuaj de papadie acuarelă! Aici este un design spectaculos, care vine cu efecte multi-color. Cu diferite culori întunecate și luminoase, tatuajul lasă un efect remarcabil asupra umărului sau spatelui.

5. Patru tatuaje de flori de papadie:

patru dandelion flower tattoos

Tatuajele mici păpădie, cu patru corpuri zburatoare păpădie, fac o privire minunată asupra purtătorului. Oferă un aspect simplu și sofisticat care poate fi purtat pe încheietura mâinii, la gât, în spatele urechii etc..

6. Fluture cu tatuaje păpădie:

Fluture with dandelion tattoos

Dandelion încheietura mâinii tatuaj atunci când dat atingere de fluturi oferă un aspect lavish la purtător. Tatuajului i se conferă cerneală albastră și purpurie, care reprezintă spiritualitatea, libertatea, senzația, nevinovăția etc. de partea celui care o încrustă.

7. Unghi cu tatuaj păpădie:

Unghi with dandelion tattoo

Vrei să-ți dedici un tatuaj mamei tale sau unei femei care a fost unghiul vieții tale! Un unghi cu o floare de păpădie în mână îi dă un aspect deliberat. Unghiul este făcut cu nuanțe gri, împreună cu păpădia, în timp ce celticul are cerneală neagră întunecată.

8. Tatuaj sălbatic păpădie:

Sălbatic dandelion tattoo

Un tatuaj popular de păpădie pe încheieturile luptătorilor, soldaților, bărbaților din armată etc. este tatuajul sălbatic de păpădie. Tatuajul este făcut cu frunze verzi și sălbatice, cu flori păpădii albe care dau un design ciudat.

9. Tatuaj muzical păpădie:

Muzical dandelion tattoo

Papadia muzicală este fantezia unor oameni care sunt pasionați de muzică. Designul este o combinație de tatuaj de păpădie, care este asociat și cu note muzicale. Designul artistic este realizat în cerneală neagră cu nuanțe purpuriu curbate pentru ao face mai eficientă.

Tatuajele păpădie sunt în general asociate cu libertatea, zborul și aventura care dau un aspect delicat, dar realist. Floarea este asociată cu dorințele și, prin urmare, este alegerea cea mai potrivită pentru cei care cred în soartă.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 11