Top 9 tatuaje patologice afective pentru bărbați Stiluri de viață

Un design de tatuaje care este foarte iubit de soldații din orice țară este tatuajul patriotic. În afară de aceasta, oricine este dedicat țării lor, place să cernească această categorie de tatuaj.

Design-urile tatuajelor sunt pe scară largă însoțite de alte tatuaje, care își poartă simbolismul propriu, având capacitatea de a-și demonstra mândria, precum și sprijinul pentru țara dumneavoastră fiind văzută ca fiind entuziastă. Această configurație a tatuajelor arată măsura afecțiunii pe care o aveți într-o anumită regiune.

Drăguț și elegant tatuaje patriotice pentru bărbați:

Iată o colecție de cele mai bune tatuaje patriotice care te-ar putea ajuta să te selectezi.

1. Craniul patriotic și tatuajul steagului:

Patriotic skull and flag tattoo

Tatuajele patriotice din antebraț pot primi o atingere periculoasă prin adăugarea unui craniu la tatuaj. Tatuajul este realizat cu un design de pavilion cu un craniu pe el și câteva scrieri pe el, care poartă și un mesaj.

2. Tatuajele cu steaguri americane:

american flag tattoo

Tatuajul american patriot poate fi dat o notă completă când este combinată cu fața unui vultur, alături de cuvinte care reprezintă dragostea față de țară. Tatuajul transmite un mesaj de a fi mândru de american. Puțini ofițeri de armată doresc să încerce acest tip de tatuaj pe brațele lor, unii iubitori de fitness fac și acest tatuaj să-și arate dragostea față de țara lor.

3. Tatuaj militar plat:

Militar flat tattoo

Unele modele emergente din tatuajele patriotice alb-negru oferă un design extrem de interesant pentru bărbații militari. Steagul este însoțit de un schelet care poartă uniforma militarilor.

4. Tatuaj Flag de Maple:

arțar leaf flag tattoo

Micile tatuaje patriotice sunt pe scară largă ca tineretul să-și dezvăluie dragostea față de națiune. O frunză de arțar deține o valoare importantă în drapelul canadian, care este redactată ca un tatuaj pe talie cu o inimă în ea.

5. Tattoo Tribal Tribal:

Tribal flag tattoo

Patru tatuaje tribale dau antebrațului un aspect minunat. Barbatii care au un corp perfect tonifiat atunci cand sunt incrustati cu cerneala neagra inchisa cu un design plat in stil tribal cresc aspectul uimitor al purtatorului.

6. Tatuaje 3D de steag:

3D flag tattoo

Desenele 3D de tatuaj, atunci când li se dă o atingere patriotică, ar arăta sentimentele față de națiune într-un mod perfect. Tatuajul patriotic cu maneci în 3D este proiectat ca și cum pielea este ruptă pentru a arăta pavilionul oferind un aspect realist.

7. Tatuajele leului și patriotismului:

Leu and patriotic tattoo

Designul tatuaj patriotism oferă o amprentă puternică atunci când este imprimată cu o combinație de leu. Leul din acest tatuaj poartă un simbol al pavilionului Angliei împreună cu o panglică de mai jos cu numele țării.

8. Tatuaj cu zbor de vultur:

Zbor eagle flag tattoo

Un design de tatuaje patriotice temporare cu vultur care zboară oferă o privire atât la un drapel, cât și la un vultur cu aspect artistic. Tatuajul este realizat folosind culorile de apă cu mai multe blitz-uri și picături de apă în roșu, alb, albastru și negru.

9. Tatuaj Pat Patric:

Arc patriotic tattoo

Un tatuaj drăguț girly, care vine cu un sentiment patriotic, este gravat sub forma unui design de arc. Tatuajul este destul de popular printre adolescenții din colegiu, care se asamblează și cu amintirile din copilarie legate de școli.

Cele mai bune tatuaje patriotice sunt adesea combinate cu păsările naționale, florile sau animalele naționale ale țării, împreună cu steagul său. Tatuajul militar de pavilion are o arie largă atunci când este impregnată pe spate care înclină scenariul câmpului. Prin urmare, tatuajele patriotice reprezintă cea mai bună modalitate de a divulga sensibilitatea țării noastre.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 64