55+ apartman erkély díszítő ötletek

Lakás Balcony Decorating ideas-10

Adj otthonos hangulatot és karját az erkélyedre, hozzátéve a kanapék, egy kis dohányzóasztal és egy fából készült témájú fal. Próbálj meg olyan színeket választani, amelyek nem túl csillogóak, de hűvösek a szemükben. Ezeket a színsémákat könnyebben meg lehet nézni, és könnyebben keverhetők össze, mint együtt.

Lenyűgöző megjelenésű erkély, amennyit csak lehet!

Közvetlenül az érettségi után az egyik legfontosabb dolog, amit szeretne tenni, hogy munkát szerezzen, és természetesen bérelheti saját lakását. Ha megvan a saját tartózkodási helyed, fontos lépés a felnőttkorban. Bár ha nem vagy friss diplomás és egy másik lakásba költözött, a legtöbb aggodalom alapvetően ugyanaz; hogyan tudja megtakarítani a helyet és hogyan tudja hatékonyan megtervezni a lakását. A legtöbb apartman erkéllyel rendelkezik, és sok ember nem fordít nagy figyelmet az erkélyük tervezésénél. Amit figyelembe kell venned, hogy az erkélyedet úgy alakíthatja ki, hogy anélkül, hogy sokkal többet kellene költenie, mint amennyit már. Nem is olyan erőfeszítést tesz, hogy az erkélyed jól nézzen ki. Ha a képeket online megtekintheti referenciaként, úgy érezheti magát, hogy veszteségesnek érzi magát, mivel úgy gondolja, hogy nem lesz képes a modell reprodukálására; ne add fel most. Meg fogsz lepődni, hogy rengeteg hack van, amikor otthonod belső és külső dekorációjára gondolsz.

Egyszerű díszítő ötletek

Tehát mi az első dolog, amit figyelembe kell venni, amikor díszítik az erkélyedet? Miért nem kezded a csupasz falat? Lehetősége van arra, hogy ne hagyja abba és unalmasnak; keress olyan érdekes műveket, amelyeket a falnak lehet elhelyezni. Ha aggódsz, hogy a művészeti darabok túl drágák, ne aggódj többé. Van egy csomó webhely, amely viszonylag kedvező árú műveket árul. Találhat olyan weboldalakat is, amelyek az olcsó falfestészet létrehozásával foglalkoznak.

Készítsen nyilatkozatot erkélyéről valami antik vagy régi hozzáadással. Sok antik bútor érzést ad az eredetiségnek a helynek, ahol megjeleníti őket. Keresse meg a megfelelő antikumot a vásárlási üzletekben, és biztosan megtalálja a stílusát. Ne feledje, hogy a díszítéseid nem mindig drágák, néha attól is függ, hogy melyik bútorok illik a formatervezéshez.

Ha megvan a maga művészi vezetése, próbálj meg saját kézműveket készíteni. Nincs több költségmegtakarítás, mint a DIY. Vegyél fel egy egyszerű DIY projektet, amit tehetsz, és apránként elkezdheted dolgozni. Még akkor is elviszed az idejét, ha nem sietsz. A DIY kézművesség jó dolog, hogy személyre szabhatja őket, és használhat emléktárgyakat, hogy értékesebbé tegye a rajzokat. Hozzáadhatja Önnek és szeretteinek nevét a DIY dohányzóasztalhoz vagy erkélyes székhez, amivel együtt jár. Különböző üzletrészeket vásárolhat a közelben lévő üzletektől, nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem egyedi bútorcsomagokat és dekorációkat is kaphat.

Az erkélyrajzok összeállításakor mindig fontolja meg újrafelhasználható dekorációk készítését. Mivel a jövőben előreláthatólag elmozdulhatsz, vásárolhatsz vagy hozhatsz létre olyan dekorokat, amelyeket könnyedén hozhatsz magaddal. Gondolj bele a hosszú távra vagy a dekoritra, amely hosszabb ideig tarthat. Ezzel időt és energiát takaríthat meg, hogy újabbat készítsen, és pénzt takarít meg, hogy ne vásároljon másikat a következő helyen, ahol tartózkodik. Hozza ki a legtöbbet a költségvetéséből, és fektessen olyan díszítésekbe, amelyeket értékelhet, függetlenül attól, hogy mennyi ideig tartott nekik.

Kipróbálhatja a spray festékkel való kísérletezést is, amelyet az erkélyfalakon lehet alkalmazni. A spray festék viszonylag megfizethető, és könnyen megtalálhatja őket a közeli bolhapiacokon. Egyszerű, friss spray-festékréteg megváltoztathatja erkélye aurájának egészét. A színek segítenek abban, hogy a tér nagyobb legyen, és tisztábbá tegye a környezetet.

Válasszon kettős célra szolgáló bútorokat, annál többet használja a bútorokat, annál több helyet takarít meg, mint a bútorok megvásárlásához képest, amelyek könnyen elvégezhetők egy darabból. Nem csak tágasnak tűnhet az erkélyeden, de nagyon kreatív lesz. Van rengeteg push-in bútor, amit álcázni padok, de a valóságban is szolgálni, mint egy kihúzható ágy vagy asztal.

Ha költségeket szeretne megtakarítani, a legjobb módja annak, hogy régi elemeket keressen a garázsban. Van egy padlás a régi otthonában? Lehet, hogy sok érdekes dolog található, hogy újratervezhessék és díszítsék. Lehet, hogy meglepte, hogy mennyi darab van a raktárban, és hogyan illeszkednek tökéletesen a lakás erkélyéhez.

És végül, de nem utolsó sorban, ha tényleg meg kell vásárolnod a díszítéshez szükséges alapanyagokat a nem túl költségesekhez. Számos olcsóbb darabot találsz online, ha keresel őket. Ne féljen, hiszen vannak olyan online darabok is, amelyek megvásárolhatók, és amelyek még mindig jó minőségűek. Mindenekelőtt, élvezze a kis díszítő projektet, ami fontos, hogy szereted azt, amit csinálsz, mert ez a legjobb eredményeket adhatja.

díszítő Balcony , Balcony Design-52

Minden természetes fából készült téma mindig csodálatosnak tűnik. Add hozzá a függő növények, valamint a fából készült székek és a strand sziklák, és lehet főzni egy nagy hangulatot az erkélyen.

Lakás Balcony Decorating ideas-22

Adjon hozzá több fűszert az erkélyednek, átalakítva az unalmas erkélyszéket szórakoztató és elegáns énekléssel. Díszítse be az erkély szélét színes cserepes növények, hogy adjon ki egy levegőt coziness.

Lakás Balcony Decorating ideas-44

Ha véletlenül nagy mennyiségű illatos gyertya van, érdemes megmutatnia őket az erkélyén. Helyezzen fel egy mini polcot felette helyezze az összes olyan gyertyát, amely nem csak ott van a világításhoz, hanem vonzó díszítőelemként is szolgálhat.

Lakás Balcony Decorating ideas-12

Az erkély tökéletes hely a könyvbarátok számára, hogy visszavágjanak és merüljenek bele a képzelet világába. Díszítsd az erkélyedet apró könyvespolcokkal, és világos színekkel festd el, hogy a természetes nappali világosabban beléphessen és megvilágítsa a helyet.

Lakás Balcony Decorating ideas-20

Ha a mosdószobádban az erkélyedet használod, nincs mentség a díszítéshez. Adjon különleges darabokat a cserepes növényekbe, amelyek segíthetnek a levegő cirkulációjában és a kiszolgáló tervezésében is. A mosogatót testreszabhatja a fából készült témájú környezetben.

erkély-mellé-üveg ajtók-58

Ki mondta, hogy a színkódos kavicsok csak az elülső és a hátsó udvarra vonatkoztak? Ha úgy érzed, hogy szeretné, hogy erkélye természetesbbnek tűnjön, ne habozzon olyan finom kavicsokat felhalmozni, amelyek külső erkélyként is szolgálhatnak az erkélyen.

erkély-dísz-terasz-35

A fülke nem csak a strandon van; az erkélyedhez is hozzájuthat. Adja meg a strand érzését az erkélyednek, és egy színes strand függőágyat köt össze natív dekoratív bútorokkal, hogy vele mehet.

Erkély-mázolás-Ideas-59

Ha egy tágas erkélyt szeretne, akkor a különböző cserepes növények hozzáadásával segíthet ebben a problémában. Válassza ki a zöld növényeket, amelyek ki tudják adni egy megfelelő mennyiségű oxigént, és egyúttal kis méretűek és szépek lesznek az erkélyfalainál.

Lakás Balcony Decorating ideas-13

Az erkélyes konyha nem úgy néz ki, mint egy barna. Adjon hozzá egy kicsit a békés hangulatot héj-témájú mini csillárokkal vagy akár mini lámpákkal az akcentus növeléséhez.

Lakás Balcony Decorating ideas-14

Használd ki ezt az extra teret az erkélyeden az illatos gyertyák, cserepes növények és virágok elhelyezésekor. Ezáltal az erkélye jól néz ki, és ugyanakkor otthonos hangulatot kölcsönöz a lakásnak.

Lakás Balcony Decorating ideas-15

Adjon egy közeli országot az erkélyednek. Ehhez autentikus fából készült kerítést kell hozzáadni, és szép cserepes növényekbe kell beilleszteni. A dekoráció befejezése nagyon kényelmes székkel és szőnyeggel a közepén.

Lakás Balcony Decorating ideas-16

A hely nem akadályozhatja meg az erkély kényelmét. Dobjon egy kényelmes kanapéra, és dobja párnát az otthonos megjelenésért. Az illatos gyertyákat üvegekbe is adagolhatja gyenge fényviszonyok mellett, és otthonos édes otthoni aromává.

Lakás Balcony Decorating ideas-17

A szimmetria nagyszerű lehetőség a játékhoz. Az erkélye egy sheik szimmetrikus kialakítású, beépített polccal, és mindegyik polcon hasonló alakú bútorokat adjon hozzá. Ez erkölcsi rendezett és tiszta megjelenést kölcsönöz.

Lakás Balcony Decorating ideas-18

A szélcsengő tökéletes kiegészítő az Ön erkélyéhez. Egy vagy több szélcsengő ütemét az Ön preferenciáitól függően, valamint akkor is, ha a helyet szélcsengéssel szeretné kitölteni, vagy egyéb kiegészítőket, például lógó növényeket és lámpákat.

Lakás Balcony Decorating ideas-19

A fülke nagyon jó bútor, különösen akkor, ha szűk helyeken dolgozik. Létrehozhatod őket mindenütt, és még több dolgot is hozzáadhatsz a térben, például kanapék és székek.

Lakás Balcony Decorating ideas-21

Talán azt gondolhatja, hogy egy kopár fal és néhány virág és növény nem eléggé elegendő az erkélyen. tévedsz. Még mindig remekül nézhetsz úgy, hogy kiválasztod a megfelelő típusú cserepes növényeket és virágokat, és kihasználod a rusztikus csupasz falat. Válasszon ki témájú bútorokat a falhoz.

Lakás Balcony Decorating ideas-30

Ha igazán akarsz, akkor sokat tehetsz az erkélyeden; még növekvő fa is. Adja meg tágas megjelenését az erkélyén, egyszerűbb bútorokkal és elkerülve a tervezett polcokon és székeken. Az egyszerűbbek a tisztább hangulatnak tűnnek.

Lakás Balcony Decorating ideas-31

Ha a cserepes virágok és az asztalra átalakított padok nem elégek neked, itt az ideje játszani a színekkel együtt. Azt is hozhatjuk bambusz kerítések, amelyek természetes tan színárnyalatok, amelyek hozzáadhatják a színek listáját a nagyon egyszerű, mégis kiemelkedő megjelenésű erkélyen.

Lakás Balcony Decorating ideas-32

Az erkélybútor nem mindig jelenti azt, hogy kisebb méretű fényeket vagy lámpákat kell kapnod; még mindig nagyobb méretű csillárokkal dolgozhatsz, és egyszerűen egyszerűen beállíthatod a többieket. Tartsa a bútorokat alacsony és kicsi, hogy helyet adjon a nagyobb daraboknak a térben.

Lakás Balcony Decorating ideas-35

A bambusz ihletett falak nem csak nagyszerűen nézhetők ki, hanem segítenek abban is, hogy a környezete friss és hűvös legyen. Add hozzá a sima fehér kavicsokat, mint a szőnyeg és a cserepes növények, és akkor érezni fogja a hideg friss levegőt fúj közvetlenül az erkélyről.

Lakás Balcony Decorating ideas-36

Ez nagyszerű helyhasználat, különösen akkor, ha a dolgokat ugyanabban a gazdaságban kívánja elhelyezni. Az oldalsó szekrények nemcsak helyet biztosítanak edények tartásához, hanem faliszekrényként is szolgálnak, egy mini táblával a tetején, ahol bármit is tud írni.

Lakás Balcony Decorating ideas-37

Hozza ki a legtöbbet az erkélyéből egyszerű, mégis működőképes bútorokkal. Győződjön meg róla, hogy a padlót jól tervezték, mivel ez nagy hatással lesz az erkély általános témájára.

Lakás Balcony Decorating ideas-38

Használja ki az erkélyen lévő összes teret azzal, hogy lógó díszeket, például virágokat, polcos polcokat és még a kettős célra szolgáló függesztőket is biztosít. Bizonyos színtémák megadása segít mindent szinkronban és koordinálva.

Lakás Balcony Decorating ideas-39

Az erkélyek nem feltétlenül tartalmazzák a legkisebb bútorokat. Még mindig kísérletezhet további bútorok, például kis asztal, kis székek, lógó lámpa és függő szekrények hozzáadására a cserepes növényekhez.

Lakás Balcony Decorating ideas-40

Átalakítsa erkélyedet egy mini kertbe. Ezt megteheti egy csomó növények, fából készült székek és bambusz falak segítségével. Válassza ki a különböző trópusi növények, virágok és kaktuszok, hogy befejezze a kinézetet.

Lakás Balcony Decorating ideas-41

Sok erkély díszíti a modern stílust, de a régi viktoriánus hangulatot még mindig a megfelelő bútorokkal is beadhatja. Játsszon festékkel és fával, és ötvözze a kedvenc színeidet, hogy egy bizonyos hangulatot adjon a légkörben. Adj hozzá megfelelő acél dekorációkat polcához, lámpádhoz és bútorodhoz, és készen állsz.

Lakás Balcony Decorating ideas-42

Ki mondja, hogy nem tudsz a koronáddal lógni az erkélyen? Ez a design lehetővé teszi, hogy egy kis embercsoport illeszkedjen az erkélyedbe. A széles pihenő és párnázott párnák mindenki olyan kényelmesnek tűnnek, hogy ülni lehessen, és a gyertyák meleg és meghívó hangulatot kölcsönöznek.

Lakás Balcony Decorating ideas-43

Tartsa egyszerűen és tágasul az erkélyes dekorációját. Lehet, hogy meglepte, hogy mennyi hely az erkély, amikor csak a megfelelő többcélú bútorok és a helyes elhelyezése dekor és fal tervez.

Lakás Balcony Decorating ideas-45

A fazekas polcok és nyitott szekrények nagyszerűen kiegészítik az erkély már természetbarát környezetét. A széles üvegablak lehetővé teszi a természetes fény belépését az erkélyre, és a szerény bútorok segítik a házimédiát.

Lakás Balcony Decorating ideas-47

Fektessen be a jó minőségű fából készült falburkolatokra, amelyek átadják az otthonos hangulatot. Jó bútorokat kap, ami helytakarékos és több célt szolgálhat. Cserepes növények is nagyon szép mellett a dekoráció.

Lakás Balcony Decorating ideas-48

Érdekes fa-témájú apartman erkély dekorációval. Láthatja, hogy a terek tele vannak bútorokkal, de nem tűnnek túlságosan zsúfoltnak. A fából készült falak és a padló üdvözli a téma, valamint a szerves témájú székek és illatos gyertyák.

Lakás Balcony Decorating ideas-50

Adja a lakás erkélyének néhány él a fehér és szürke színséma. A szürke téglafalak érintése a fehér falakkal ellentétben jó karizmát is ad. A cserepes növények és a fehér virágok szintén nagyszerűek a teljes témához.

Lakás Balcony Decorating ideas-54

Fűszerezze fel az erkélyét újrafestéssel, fehér színnel és zöld színnel egészül ki. Színét is kódolhatja a bútorok, és illeszkedhet az újonnan festett falakhoz.

Balcony_Design_Ideas-26

Egy furcsa megjelenésű lakás erkélye. A bútorszerkezet minimalista megközelítése szépen néz ki, és sok extra helyet biztosít az erkélyen. A pad vízszintes csíkok is segítenek abban, hogy illúziót adjon, hogy a tér szélesebb, mint eredetileg.

Balcony_Design_Ideas-28

Díszítse a lakás erkélyét elegáns rózsaszínű. A fehér és szürke téglaszekrények nagy ellentétben állnak az éles színű bútorokkal és a polcok tökéletesen illeszkednek a könyvek és képkeretek falaihoz.

Balcony_Design_Ideas-33

A saját erkélyes kertjét saját erkélyes lakosztályában lehet felújítani. Játssz körül lógó és cserepes növények, valamint kavicsok a padlóra. Add hozzá a középkori téma egyik kiemelését néhány fali lámpával.

Erkély-mázolás-34

Amikor a lakás erkélyének megtervezéséről van szó, nem szabad visszatenni, különösen a szőnyegre, válasszon egy nagyszerű szőnyeget, amely jól illik a bútorokhoz és a cserepes növényekbe.

erkély-minták-sun-szoba-mázolás-ötletek-3

Hozza létre a lakást az erkélyen a pihentető munkaterületet a megfelelő bútorokkal. Hozzon létre egy asztal-perempolcot az erkélye falán, és egyszerűen csak a képkeretével tervezze meg. Úgy néz ki, tiszta és ugyanakkor a munka konjugatív.

erkély-minták-sun-szoba-mázolás-ötletek-6

Átalakítsa erkélyedet egy fából készült játszóházba. Építsd be a falakat és a padlókat fával, és készítsd el a fából készült polc perjel táblát, hogy illeszkedjen az általános témához. Az ablakok oldalán további táblák is használhatók a tér kihasználásához.

erkély-minták-sun-szoba-mázolás-ötletek-7

Ez egy csodálatos, elvont és modern lakás erkélyes kialakítású. A polcok egyenletesen oszlanak el, ugyanakkor sok helyet adnak a bennük elhelyezett bútoroknak vagy könyveknek. Az erkély belseje tágasabb, köszönhetően az asztalnak, amely oldalra van felfüggesztve.

bslcony-design-49

Légy kreatív, hogyan helyezi a virágokat és cserepes növényeket az erkélyedre. Használja ki a falakat, nem csak a kereteket, hanem a tényleges virágcserépeket is. Rengeteg helyet takaríthatnak meg, és nagyon művészi megjelenést biztosítanak.

cool-erkély kerti dekor-51

Csinálj egy mini vízesés pongot fa és bambusz bútorok segítségével. Ez a nagyon művészi és nagyon jól kivitelezhető erkélyes design magában foglalja a díszítés minden orientális érzését. Ezenkívül a lakás teljesen eltérő megjelenést kölcsönöz.

Díszítő-Idea-for-small-erkély-53

A fapadlók és a falak a lehető legjobban illeszkednek a cserepes növényekhez és virágokhoz. Rendszeresen és művészileg felkészítse a teljesen berendezett fából készült falat. Ez jó hozzáférést biztosít minden virágához, és csodálatos fali díszítéssel is szolgál.

elbűvölő ideas for balcony decoration fo -your consideration landscaping decorating your balcony-55

Egyszerűség a szépség. Használja ki a minimalista kialakításokat, hogy az erkély tágasabb legyen, de ugyanakkor kényelmes és modern. A fekete kanapé és az alázatos párnák tökéletesítik az erkély átfogó nyugtató hangulatát.

ikea balcony-46

Kaktuszos rajongó vagy? Tegyen helyet a kaktusz növényeknek az erkélyén úgy, hogy olyan egyedi polcokat készít, amelyek illeszkednek a falhoz és az ablakhoz. Csodálatos faldíszekként szolgálhatnak, és már nem kell több díszítőelemet vásárolni.

szép Apartment Balcony Decorating ideas-1

Gyönyörködhet az erkélyeden növények és fű hozzáadásával. Könnyedén kicsi kavicsokkal és fából készült deszkákkal gyönyörködhet, mint a sétány. Megtervezheti a saját táját néhány egyedi beépített bútor segítségével.

régi pallet deck furniture-56

Nincs semmi, mint egy pihentető erkély növényekkel. Keressen olyan újrahasznosítható tárolóedényeket, amelyeket az Ön üzemi edényeihez használhat, hogy pénzt takarítson meg. A régi dolgokat újrahasznosíthatja, mint például a madárkamrák.

elegáns blue balcony design-57

Hűvös és határozottan szemet gyönyörködtető lakás erkélyes dekorációval. A csodálatos kék színek olyan jól keverednek, és jól működnek a fából készült bútorokkal. A cserepes növények ugyanúgy jól néznek ki a DIY tárolókkal, mint személyre szabott edények.

elegáns-2

Menj ki mindent a modern apartman erkély design. Ez a fényes dekoráció citromsárga színű téma, fehér ékezetekkel párosul. A művészi alakú padszegélyléc nagyszerűen kiegészíti a már lenyűgöző belső terasz dekorációt.

fehér brick design-5

Átalakítsd át erkélyedet egy kis munkaterületre, amely esztétikailag kellemes és nem feltétlenül szűk. Hozzon létre falat átölelő polcokat a könyvekhez, egy kis asztalhoz és székhez, és minden egyszerűen tökéletesen néz ki és érez.

csodálatos combination-58

A bútorozott fából falazott, cserepes növényekre díszíti erkélyét. Hozzáadhat egy kis ágyat, amely szintén az Önök székhelye lehet. Élvezze a kilátást erkélyéről és a friss levegőt a növényekről.

Amazing-mázolás-Ideas-for-Kis-Erkély-24

Érintse meg belső strandját a tengerparti búvároknak a tengerparti erkélyes bútorokkal. Ezek a kókusz bútorok nagyszerű munkát végeznek, ha fa bútorokkal és növényekkel társulnak. Adja az erkélyednek a nyári strand érzését.

Amazing-mázolás-Ideas-for-Kis-Erkély-25

Kényelmes kis szobát készítsen az apartman erkélyéről párnák és párnák hozzáadásával, valamint kis dohányzóasztalok hozzáadásával. Töltse ki a készletet szép virágokkal és cserepes növényekkel, és van egy mini hely egy gyors menekülés a belső házban.

Bámulatosan-Pretty-Díszítő-Ideas-for-Apró-erkély-Spaces_23

A lógó növények csodálatos kombinációja a kis asztallal és székkel az erkélyen. Adjon hozzá egy színsémát, hogy minden jól nézzen ki a szemmel. A szőnyegen lévő csíkok szintén hozzátesszük az illúziót, hogy kiterjeszti a padlót.

Lakás Balcony Decorating ideas-4

Ki mondja, hogy az erkélyek csak kávézó asztalokra vonatkoznak? A fürdőkádat az erkélyen át tudja vinni, hogy hosszabb fürdőt vegyen igénybe. Add függő lámpákat és növényeket a jobb hangulathoz és persze függönyökhöz.

Lakás Balcony Decorating ideas-7

Egy színes, erkélyes hangulatos hely, amely korlátozott helyet foglal el. Az egyasztal és a szék jó helyet biztosít a tér számára, míg az ablakpárkányokat asztali kiterjesztésekként is használják. Adj hozzá egy kis polcot a cserepes növényekhez, és jó vagy.

Lakás Balcony Decorating ideas-8

Ez egy meglehetősen elfoglalt látszó, de hangulatos erkély. Töltsön be erkélyes fadobozokat és asztalokat, hogy olyan helyek legyenek, ahol elhelyezheti cserepes növényeit. Könnyebb elérni és megitatni a növényeket, és jó dekorációnak tűnnek.

Lakás Balcony Decorating ideas-9

Ez a tökéletes erkély, amelyet akkor kell megtervezni, ha helyet szeretne megtakarítani, de ugyanakkor több polcot is felvehet a könyvekbe és a cserepes növényekbe, nagyon minimalistanak és tisztanak tűnik, tökéletes a könyv szeretője számára, mint te.

Lakás Balcony Decorating ideas-11

Helyezzen egy kényelmes ágyat erkélyére, mert miért ne? Adjon hozzá zöldséget a falon lévő lógó növények segítségével. Add hozzá további széket a maradék helyet a dekor befejezéséhez.