10 cei mai buni actori irlandezi

Există ceva despre irlandeză care primește cel mai mult pompa de sânge pentru femei. Poate că este accentul? Personajele dragostei care par întotdeauna să le urmeze? Poate sunt acei leprechuni verzi verzi care o fac pentru noi? Un lucru este sigur – cele mai multe fete de acolo au acel irlandez pe care pur și simplu nu l-ar putea așa …

 Doar aruncăm o privire la cele mai bune lucruri pe care le oferă Irlanda la Hollywood. Veți fi bucuroși că ați făcut-o! ��

 1 – Colin Farrell

Ei bine, acest lucru este de la sine înțeles, nu-i așa? Lethario și omul rău, Colin și-a împărțit echitabilitatea cu zvonurile și povestea, luptând cu zvonuri de romantism cu mai multe femei, copii tați și dependenți de droguri și de alcool, dar este încă un poster pe pereții multor fete. Este foarte cald, corect?

10 Hottest Irish Actors_01

El sa născut la Dublin, Irlanda, la 31 mai 1976, făcându-l acum bătrânul vârstă de 38 de ani. Am fost surprinși să aflăm că el nu era departe de 40 și credem că probabil veți fi prea.

Vestea bună este că vom vedea mai multe despre Colin Farrell pentru 2015. Există două filme și o serie de emisiuni TV în care îl puteți vedea. Seria TV este Detectiv adevarat și-l vede jucând rolul Ray Velcro, și cele două filme sunt Consolare cu Anthony Hopkins, și Homarul cu Rachel Weisz.

2 – Liam Neeson

Luat pe vedeta Liam Neeson este un tip pe care probabil că nu ar vrea să-l traversezi, dar cu siguranță nu te-ai întoarce dacă te-a cerut la o întâlnire. S-ar putea să fie la vârsta de 62 de ani (născut la 7 iunie 1952 în County Antrim, Irlanda), dar el este înalt, întunecat, frumos, ar putea să te salveze dacă ai fost răpit și este la fiecare centimetru domn el este portretizat să fie pe ecranul de argint.

10 Hottest Irish Actors_02

Empire a votat de fapt acest tip nu numai unul dintre Top 100 Movie Stars al tuturor timpurilor, ci și printre primele 100 de sexiest stele din istoria filmului. Suntem de acord cu ambele lucruri, nu-i așa?

3 – Cillian Murphy

Ne-am îndrăgostit mai întâi cu acest irlandez superb, cu filmul brit britanic, care a murit pentru ochi 28 de zile mai târziu în care sa trezit într-un spital, ceea ce părea să fie luni după apocalipsa zombie. De asemenea, vă puteți aminti de Cillian Murphy de 38 de ani de la blockbuster-ul din 2005 Batman incepe, sau în 2008 Cavalerul intunecat, sau ar putea fi chiar și în 2010 iniţiere? A făcut niște lovituri destul de mari în timpul său pentru băiatul din orașul mic din County Cork din Irlanda.

10 Hottest Irish Actors_03

El are un film care iese în 2015 până acum și este unul pe care așteptăm cu nerăbdare să îl vedem. În Inima Marii vom vedea că Cillian joacă alături de Chris Hemsworth și Benjamin Walker într-un film bazat pe evenimente reale care s-au întâmplat încă din 1820. Potrivit unor rapoarte, o balenă de spermatozoizi a plictisit într-adevăr o navă de vânătoare a balenelor și a lăsat echipajul complet stângat la mare de peste trei luni. Noi prezicem o mulțime de haine umede pe corpurile fierbinți din acest film!

4 – Jamie Dornan

Jamie Dornan

Bine…. De unde începem cu Jamie Dornan de 32 de ani din County Down în Irlanda de Nord? Născut pe 18 mai 1982, a fost împușcat recent la faimă după ce a fost distribuit într-unul trebuie să vezi filme din 2015 – așteaptă cu nerăbdare Cincizeci de nuanțe de gri care îl va vedea jucându-se la conducere Dle Gray personaj în film. Scriitorul nostru britanic și-a rezervat deja biletele pentru a vedea cât mai repede posibil, după ce a citit cărțile de mai multe ori, și așteaptă (ca și restul populației feminine din lume) o altă lansare a remorcii din romanul rătăcitor -movie, care este obligată să-și înăbușe limba!

5 – Jonathan Rhys Myers

Este inalt, intuneric, frumos si arata prost – Jonathan Rhys Myers, in varsta de 37 de ani, ar putea fi la doar cativa ani de la 40 de ani, dar acest actor de la Dublin a devenit mai bun cu varsta!

10 Hottest Irish Actors_05

Poate că este mai bine cunoscut pentru filmul din 2002 Bend-o ca Beckham, există câteva alte hit-uri sub centură, cum ar fi filmul din 2006 Misiune: Imposibilă III alături de fermecătorul Tom Cruise sau de hitul din 2005 Punct de meci cu tovarășul de la Hollywood hottie Scarlett Johansson.

Băiatul rău vine din păcate cu stilul de viață rău-băiat pentru această bucată irlandeză și el a fost și a ieșit din reabilitare pentru câțiva ani, luptând cu dependențe atât cu droguri cât și cu alcool. Doar câțiva ani în urmă, în 2010, a fost interzis să trăiască zboruri cu United Airlines pentru că a fost beat la aeroportul JFK, deși pare să înceapă să schimbe lucrurile cu un număr de roluri planificate pentru următorii ani.

Există trei filme care ies în 2015 cu actorul irlandez Jonathan Rhys Myers, inclusiv drama Perete de piatra și thriller-ul Coperta Damascului. Lucrurile devin mai ușoare mai târziu în anul cu lansarea comediei Byrd și albine.

6 – Chris O’Dowd

Aici, la Herinterest, iubim un tip care ne face să râdem și nu poți deveni mai amuzant decât comedianul și actorul Chris O’Dowd. Nascut in Roscommon, Irlanda pe 9 octombrie 1979, a aparut intr-un sir de filme de succes, incluzand hitul recent din 2014 Cavalerie. A fost, de asemenea, absolut strălucit 2011 film INCIDENTUL, filmul din 2012 Acesta este 40, hitul din 2010 Calatoriile lui Gulliver si multe altele!

10 Hottest Irish Actors_06

Este, de asemenea, un mare succes în TV, cu strălucirea spectacolului britanic Channel 4 Mulțimea IT, dar în 2015 îl va vedea revenind la ecranul de argint cu filmul Biografic icoană venind după un jurnalist irlandez care acoperă sportul devenind obsedat de ideea că ciclistul Lance Armstrong a câștigat din cauza îmbunătățirii performanței (și a interzicerii) drogurilor. Aceasta promite să fie un ceas foarte bun și foarte controversat, asta este sigur!

7 – Colin O’Donoghue

Născut și crescut în județul Louth, Irlanda, Colin O’Donoghue (născut pe 26 ianuarie 1981) este mai bine cunoscut pentru aparițiile sale de televiziune decât pentru filmul său, deși au fost și câțiva dintre aceștia. A fost spectacolul de televiziune frumos creat A fost odată ca niciodată care l-au văzut împușcat la super-hip-hop în rolul lui Căpitanul Killian “Hook” Jones, dar îl puteți recunoaște și din filmul din 2013 Ritualul și cu Anthony Hopkins.

10 Hottest Irish Actors_07

El are acea privire liniștită, întunecată și uluitoare despre el, care este probabil motivul pentru care femeile se îndrăgostesc de el, dar ochii săi încântați sunt ceea ce ne captivează aici. Din fericire, există un film în 2015, în care îl puteți observa – Furtuna de praf.

8 – Aidan Turner

Veți cunoaște mai bine 31 de ani, Aidan Turner (născut la 19 iunie 1983) de la Hobbit-ul filme în care a jucat rolul lui Kili, dar există și alte câteva lucruri despre care l-ați văzut. A fost emisiunea TV A fi om care a durat doi ani între 2009 și 2011. A fost Mitchell în spectacol. De asemenea, el a jucat într-un episod din Tudorii în 2007, care a luat lumea prin furtună.

Aidan Turner

El este într-o emisiune nouă pentru 2015 numită Poldark și acest lucru va vedea jucătorul din Dublin, născut în Dublin, Aidan Turner Ross Poldark în seria bazată pe Revoluția Americană și imediat după.

9 – Stuart Townsend

Ne-am îndrăgostit mai întâi cu Stuart Townsend, născut în Dublin, în film Regina condamnaților alături de Aaliyah decedat din păcate, dar îl puteți aminti de la filme ca Liga Extraordinarilor Domnilor, Teoria haosului, Inima în nori și câteva altele.

Stuart Townsend

El ar putea avea 42 de ani acum (nascut pe 15 decembrie 1972), dar este inca unul dintre cei mai buni actori irlandezi pe ecranele noastre si, din fericire, pentru 2015 apare intr-o emisiune TV numita Elementar, jucând rolul lui Del Druner. Luarea modernă a lui Sherlock Holmes se desfășoară din 2012 și nu a făcut nimic altceva decât să crească în popularitate, așa că recomandăm cu siguranță să vă țineți ochii pentru asta dacă nu l-ați văzut încă.

10 – Pierce Brosnan

Desigur, nu putem vorbi despre irlandezi fără a vorbi despre legendarul Legătură Pierce Brosnan. Deși probabil că nu v-ați gândit, un tip Bond de 61 de ani sa născut de fapt în același loc cu Colin O’Donoghue – Louth County.

10 Hottest Irish Actors_10

Nu doar un actor în aceste zile, el se clasifică ca fiind un ecologist și producător și de fapt are zece filme sub cureaua de producție. Îți amintești de lovitura din 1999 Afacerea lui Thomas Crown, de exemplu?

Există patru filme cu această piesă în 2015. Ține-ți ochii deschiși Cupa, Supravieţuitor, Luna și Soarele, și îndemn (care este în prezent în proces de filmare).

Deci, acolo le aveți – cei mai buni 10 actori irlandezi pe care lumea le-a văzut vreodată! Cu ochii lor întunecați captivanți și cu personajele înalte, întunecate, frumoase, există ceva puțin ademenitor cu privire la acești bărbați, chiar și cu reputația lor de rău-băiat!

Dacă vă place acest bomboane ochi, ar trebui să verificați ce altceva avem pe site. De ce nu aruncați o privire la unele dintre acestea:

  • 10 cei mai buni actori bătrâni din Hollywood
  • 10 actori de sex masculin canadieni
  • 20 de tineri sub vârsta de 20 de ani pentru 2015