20 Cele mai bune citate Audrey Hepburn pentru a te inspira

O femeie deosebit de frumoasă - un simbol al sexului. O mamă minunată și iubitoare. O actriță extrem de talentată, cu o inimă de aur. Vorbim despre nimeni altul decât minunata Audrey Hepburn. Steaua "Micul dejun la Tiffany" nu era doar un model uluitor al unei femei cu un talent insurmontabil - ea a fost, de asemenea, o persoană incredibil de îngrijitoare, cu multe cuvinte înțelepte pentru a împărtăși cu alții. Să aruncăm o privire la unele dintre citatele sale cele mai inspirate din toate timpurile - care vor să vă inspire și să vă lumineze.

f8ac40c713f5efd766ae37a3966ab28c

1. "Amintiți-vă, dacă aveți nevoie de o mână de ajutor, este la capătul brațului."

Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_01

Uneori ne simțim ca noi nu se poate face-o singură. Că trebuie să ne bazăm pe ajutorul altora pentru a îndeplini cele mai simple sarcini sau cele mai nebunești vise. Acest lucru nu putea fi mai departe decât adevărul și, sincer, nu mai puteam fi îndrăgostit de acest citat. Este o reamintire că putem face aproape orice pe cont propriu. Trebuie să ne amintim că suntem puternici și suficient de capabili să o facem. Că nu ar trebui să ne subestimăm niciodată propria noastră putere, chiar și atunci când merge greu. Continuă să mergi.

2. "Cel mai important lucru este sa te bucuri de viata ta - sa fii fericit - totul conteaza."

Acest lucru este atât de incredibil de adevărat. În această zi și vârstă, ne punem accent atât de mult lucruri. Avem deprimat dacă nu avem cele mai recente pantofi, suntem trist dacă nu putem merge la un anumit eveniment, suntem nefericiți dacă nu ne putem permite cea mai mare casă. Ceea ce uităm este că fericirea este cheia vieții. Chiar și prin cele mai mari lupte din viață, trebuie să ne amintim să rămânem fericiți. Există anumite lucruri în viață care ar putea să vă dea bucurie pentru o anumită perioadă de timp - cum ar fi un joc video sau pantofi noi - dar nimic nu vă va oferi bucuria nesfârșită cum ar fi fericirea.

3. "Cred că sunt puternic atunci când totul pare să se înșeală. Cred că fetele fericite sunt cele mai frumoase fete. "

Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_02

Dacă asta nu te inspiră, nu știu ce vrea. Acesta este un citat frumos. Acesta este un memento nu numai pentru femei, ci pentru toată lumea, că atunci când merge greu, este încă important să vă țineți un zâmbet pe față. Și pentru a face acest citat chiar mai multă inspirație, mai ales pentru femei, ea continuă să spună că fetele fericite sunt cele mai frumoase fete. Cine nu vrea să arate destul? Lecția de aici este să rămâi tare, să fii fericit și să zâmbești, indiferent de ce.

4. "Îmi plac oamenii care mă fac să râd. Cred sincer că este ceea ce-mi place cel mai mult, să râd. Curăță o multitudine de rele. Probabil este cel mai important lucru dintr-o persoană.

Uneori, când se face greu, uităm să râdem. Uităm importanța râsului. Și Audrey Hepburn nu ar putea fi mai corectă atunci când spune că vindecă o multitudine de rele. Când chiar și cele mai dure părți ale vieții noastre intră în joc, o doză de râs întotdeauna pare să facă lucrurile mai bune. Acest citat ar trebui să te inspire nu numai să râzi și să fii fericit, indiferent de ce, dar întotdeauna să te asiguri că te înconjoară cu oameni care sunt înălțători și fericiți. Oamenii care te vor face să zâmbești și să te facă să râzi în loc să te încurci cu negativitate.

5. "Nimic nu este imposibil, cuvântul însuși spune" Sunt posibil "!"

Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_03

Probabil ați văzut citatul respectiv la un moment dat sau altul. Este, fără îndoială, unul dintre ele pe tine cele mai populare citate Audrey Hepburn a spus vreodata. Dar este atât de incredibil de adevărat și este un altul dintre acele lucruri pe care noi, ca oameni, uităm în mod constant. Credem că atunci când ceva este prea dur sau prea dur, ar trebui să renunțăm. Ei bine, data viitoare când considerați ceva "imposibil", luați o carte din cartea inspirațiilor lui Audrey Hepburn și amintiți-vă că NICIODATEA este posibilă - trebuie doar să vă uitați la cuvânt! Se spune "Sunt posibil"! Și știi ce, este. Așa că continuați să încercați până veți obține.

6. "Alegeți ziua. Bucurați-vă de ea - spre mâner. Ziua în care vine. Oamenii așa cum vin ... Trecutul, cred că, mi-a ajutat să apreciez prezentul și nu vreau să-i stricesc nimic prin fret pentru viitor.

 
Există într-adevăr atât de multe motive pentru a iubi acest citat. Pentru unul, Audrey Hepburn spune să se bucure de ziua "cum vine". De multe ori uităm să facem asta. Suntem prinși în anumite aspecte ale zilelor noastre, uităm doar să ne întoarcem și să fim recunoscători și bucuroși pentru o altă zi să trăim. În al doilea rând, oamenii au tendința de a se simți în legătură cu trecutul lor - regretând lucrurile pe care le-am făcut, dorind ca lucrurile să se fi dovedit diferit. Dar asta e doar o pierdere de timp. Lasă trecutul în spatele tău și așteaptă cu nerăbdare viitorul. Nu vă speriați, luați-o pe măsură ce vine și bucurați-vă de fiecare clipă.
7. Inima ta se rupe, asta-i tot. Dar nu puteți judeca sau degetele. Trebuie să fii suficient de norocos să găsești pe cineva care te apreciază ".
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_04
Wow, asta e puternic. Ai mai trecut vreodată o despărțire? Atunci știi cât de teribil este. Simți că inima ta este zdrobită în bucăți, fără să poată fi fixată din nou. Te simți ca vina ta sau ar fi trebuit să faci altceva, sau ai fi spus ceva diferit pentru a schimba lucrurile. Ideea este că rupturile se întâmplă pentru un motiv. Tu treci de durere. Deci, nu pierdeți timpul îndreptându-vă degetele spre ex, atunci când vă puteți bucura în fiecare zi cu cineva care vă iubește și vă apreciază cu adevărat. Un citat grozav pentru doamnele recent desemnate!
8. "Apelul sexual este mai mult decât măsurarea. Nu am nevoie de un dormitor pentru a-mi dovedi feminitatea. Pot să exprim atâta atracție sexuală, să iau mere de pe un copac sau să stau în ploaie.
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_05
Femeile au tendința, mai ales în această zi și în vârstă, de a simți nevoia de a-și arăta trupurile sau de a lua un bărbat în dormitor pentru a-și arăta femeia. Ei bine, Audrey Hepburn ne amintește că putem reprezenta femeia noastră fără dând totul departe. Putem fi puternici și feminini indiferent de ceea ce facem!
9. "Este prea mult să sperăm că îmi voi menține succesul. Nu cer asta. Tot ce voi face este cel mai bun - și speranța mea ".
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_06
Deoarece chiar Audrey Hepburn nu este perfectă. Tot ce putem face, este să încercăm tot ce putem și să sperăm pentru cele mai bune.
60a314e3eea3f65a7f6e988e17608c22
10. "Oportunitățile nu vin de multe ori. Deci, atunci când o fac, trebuie să le luați. "
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_07
Acest lucru este atât de incredibil de adevărat! Uneori ne este frică să luăm o ocazie în viața noastră, indiferent de motiv, dar trebuie să ne amintim că posibilitățile sunt greu de găsit și ar trebui să luăm plonjorul! Rezultatul ar putea fi ceva mai bun decât v-ați imaginat vreodată.
11. De ce să schimbăm? Toată lumea are propriul stil. Când ați găsit-o, ar trebui să rămânem la ea.
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_15
Atât de mulți oameni sunt îngrijorați de "a se potrivi" că merg la extreme pentru a schimba cine sunt cu adevărat. Dar lumea nu are nevoie de replici, copii sau roboți. Data viitoare când vă simțiți în jos despre dvs., citiți acest citat minunat.
12. "Frumusețea unei femei trebuie privită din ochii ei, pentru că aceasta este ușa spre inima ei, locul în care locuiește iubirea".
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_08
Cum te poți aștepta pe cineva să te iubească dacă nu te iubești?
13. "Dacă lumea mea ar fi să-mi spună mâine, m-aș uita înapoi la toate plăcerile, entuziasmul și valorile pe care le-am avut norocul să le fi avut. Nu tristețea, nu pierderile mele sau tatăl meu plecând acasă, ci bucuria de orice altceva. Va fi de ajuns.
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_14
Pentru că avem tendința de a ne privi trecutul într-un mod negativ - nu-i așa? NU! Fii fericit cu ceea ce ai avut și cu ce ai făcut.
14. "Puteți spune mai multe despre o persoană prin ceea ce el spune despre alții decât puteți, prin ceea ce spun ceilalți despre el". 
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_09
Acest lucru nu poate fi mai adevărat.
15. "Cel mai bun lucru pe care-l poți ține în viață este celălalt".
Ah, asta e doar frumos. Lucrurile materiale vor veni și pleacă, dar oamenii vor fi aici până la sfârșitul zilelor noastre. Stați unul la celălalt - închideți-vă.
0702b5ee717c4d8b6bc000dc0e94e71d
16. Dacă mă căsătoresc, vreau să fiu foarte căsătorită.
Atât de mulți oameni nu mai iau căsătoria în serios. Nu fi persoana aia. Luați sfatul lui Audrey Hepburn și fii "foarte căsătorit"!
17. Când nu ai nimeni, poți să faci o ceașcă de ceai, atunci când nimeni nu are nevoie de tine, atunci cred că viața sa terminat.
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_10
O afirmație foarte tristă, dar foarte adevărată. Nu este aproape nimic mai important decât iubirea, fiind iubit, dăruitor și necesar. Când sa terminat, ce ai mai plecat? O casă goală? Doar un alt citat care reînnoiește faptul că ar trebui să prețuim oamenii și nu lucrurile.
18. "Make-up-ul te poate face să te uiți destul de mult în afară, dar nu te ajută dacă ești urât înăuntru. Doar dacă nu mâncați machiajul. "
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_11
Acesta este un mod inteligent și total amuzant de a spune practic femeilor că trebuie să se oprească să fie urâte în interior, încercând totuși să pună pe picioare o falsă înfățișare. Și nu, mănâncarea machiajului nu vă va face dintr-o dată o persoană mai frumoasă, așa că nu încercați nici măcar.
19. "Este minunata idee de modă veche, că alții vin și că ești al doilea. Aceasta a fost întreaga etică prin care am fost crescut. Alții contează mai mult decât voi, așa că "nu vă faceți griji, dragi; mergi mai departe cu situatia asta'."
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_12
Dacă ar fi învățat doar această lecție de viață valoroasă, s-ar putea să existe o mare schimbare în lume. Poate că poți să urmezi pașii lui Audrey Hepburn și să faci lumea asta un loc mai bun?
20. "Am încercat întotdeauna să fac mai bine: am văzut întotdeauna puțin mai mult. Am încercat să mă întind. 
Cel mai bun Audrey Hepburn Quotes_13
Acest lucru ar trebui să fie întotdeauna citat motivat în partea din spate a capului. Ar trebui să fie citatul care vă împiedică să vă împingeți și mai greu pe tot parcursul zilei. Credeți în acest citat inspirat și aplicați-l în viața voastră: întotdeauna încercați să faceți mai bine și să mergeți mai departe decât v-ați imaginat vreodată!
Care este citatul preferat al dvs. de Audrey Hepburn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =