30 Citate cele mai bune de la Marilyn Monroe pentru a te inspira

Marilyn Monroe a fost, fără îndoială, una dintre cele mai mari stele ale tuturor timpurilor. Blonda blondă frumoasă nu a fost doar cel mai tare simbol al sexului pentru a stânca lumea din Hollywood - ea a fost, de asemenea, o persoană fragilă, delicată și plăcută care voia să iubească și să fie iubită. Ea rămâne una dintre cele mai inspirate persoane din toate timpurile și puteți vedea de ce prin aceste citate frumoase, inspirate și uneori prostești.

8bf720bc32a9c8aa01f91cba19fbaea9 1. "Sunt egoist, nerăbdător și puțin nesigur. Fac greșeli, nu mai am control și uneori greu de manevrat. Dar dacă nu mă poți ocupa de cel mai rău lucru, atunci ești sigur că nu mă meritați la binele meu.

Marilyn Monroe Quotes_01

Mulți oameni au crezut - și încă mai cred că - că Marilyn Monroe a fost perfectă. De ce nu? Părea că arata absolut perfectă 24/7. Dar chiar și Marilyn Monroe putea recunoaște că are defecte. Ea recunoaște, de asemenea, că cineva care nu o poate accepta la ea cel mai rău, nu ar trebui să o aibă la ea cel mai bine. Acesta este un memento minunat că nu ar trebui să ne stabilim vreodată mai puțin. Numai să țineți oamenii în jurul nostru, care, cu excepția noastră, pentru cine suntem - cei buni și răi!

2. "Imperfecțiunea este frumusețea, nebunia este geniu și e mai bine să fii absolut ridicol decât absolut plictisitor".

Marilyn Monroe Quotes_02

Acesta este un minunat memento că este bine să fim noi înșine. Este bine să fii un pic nebun și un pic prostească și este absolut bine să ne arătăm partea noastră sălbatică și să ne distrăm bine. Uitați ce cred ceilalți - fiți voi înșivă; fiul tău sălbatic, oh-așa-nebun!

3. "Dă-i o fetiță pantofii potriviți și ea poate cuceri lumea".

Marilyn Monroe Quotes_03

Acest lucru este oarecum un citat stupid - dar, hei, este adevărat! Amintiți-vă că în fiecare dimineață trebuie să îți puneți pantofii preferați și să cuceriți lumea și tot ce trebuie să faceți în fața dvs. Și dacă nu ai pantofii potriviți, este o scuză mare să mergi la cumpărături!

4. "Sunt bun, dar nu un înger. Eu fac păcatul, dar nu sunt diavolul. Sunt doar o mică fată într-o lume mare încercând să găsesc pe cineva care să iubească. "

Da este adevarat. Marilyn Monroe nu a fost perfectă. Avea multe defecte și tot ceea ce dorea într-adevăr, era cineva care să iubească. Trebuie să ne amintim că nici nu suntem perfecți, dar nu ar trebui să încetăm să căutăm pe cineva care să aibă grijă și să iubească.

5. "Este mai bine să fii nefericit singur decât să fii nefericit cu cineva - până acum."

Marilyn Monroe Quotes_04

Uneori rămânem în relații doar pentru că ne temem să fim singuri. Aceasta este o amintire solidă că nu trebuie să ne fie frică să fim singuri. Este o risipă de timp și de energie pentru a rămâne în ceva care ne face nefericiți, când ar trebui să petrecem acel timp găsirea fericirii în noi și în altcineva.

6. "Succesul face ca atat de multi oameni sa te urasca. Aș vrea să nu fie așa. Ar fi minunat să te bucuri de succes fără să vezi invidia în ochii celor din jurul tău ".

Acest citat special ar trebui să vă inspire să tratați mai bine oamenii. În loc să fii invidios de ceea ce au alții, concentrează-te asupra lucrurilor pe care le ai succesele pe care le ai. Dacă toată lumea ar vedea succesul în alții în acest fel, lumea ar fi un loc mult mai bun. De ce să nu facem lumea să devină mai strălucitoare și să facă o schimbare pozitivă pentru lumea noastră?

7. "Încerc să mă găsesc. Uneori nu e ușor.

Wow, acest lucru nu poate fi mai adevărat. Și auzind de la o femeie pe care cu toții am crezut-o că are totul, este și mai puternică. Marilyn Monroe poate părea că are tot ceea ce dorea întotdeauna - și a obținut-o și cu ușurință. Dar chiar și ea a trecut prin luptele celorlalte persoane de pe această planetă. Se străduia să se găsească și știa că viața era grea. Dar a continuat să meargă - și asta ar trebui să facem și noi.

8. "Suntem noi toți stele și merităm să strălucească".

Marilyn Monroe Quotes_05

Data viitoare când vă simțiți puțin și jos în jurul dvs., amintiți-vă acest citat frumos. Amintiți-vă că sunteți un STAR și vă DESERVEȚI să clipească - doar pentru că sunteți TU.

9. "O fată inteligentă pleacă înainte de a fi lăsată".

Marilyn Monroe Quotes_06

Acesta este un alt citat minunat pentru doamne într-o relație. Dacă rămâneți în așteptare ca lucrurile să se schimbe sau să se îmbunătățească, știind foarte bine că în cele din urmă nu va funcționa, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să plecați. Nu fi fata care a rămas - fiii care era suficient de inteligentă pentru a-și lăsa nefericirea în urma ei.

10. "Frica e proastă. Deci sunt regrete. "

Ar putea părea un citat foarte scurt, dar uneori acestea sunt cele mai bune. Vreau să spun, la urma urmei, recitesc citatul. Ar putea fi mai adevărat? Ar putea să existe mai multă adâncime în aceste 6 cuvinte mici? Acest citat este o amintire minunată că nu ar trebui să trăim în teamă și nu ar trebui să avem regrete. Da, ar trebui să învățăm din greșelile noastre. Dar privirea înapoi și regretul trecutului nostru este doar o pierdere de timp. Uită-te spre viitor!

c7f11681fa4c9f71508f1d4b6c6fc5c911. "Noi ar trebui să începem să trăim înainte să devenim prea bătrâni".

Pentru că uneori ne ocupăm de lucru, de a face bani și de a cumpăra lucruri, uităm complet să ne întoarcem, să ne relaxăm și să ne distrăm. Amintiți-vă să faceți lucrurile ușor și să aveți timpul vieții înainte de a ajunge mai în vârstă, privind înapoi și dorindu-vă că ați fi făcut anumite lucruri!

12. "O femeie știe prin intuiție sau instinct ce este mai bun pentru ea."

Marilyn Monroe Quotes_07

Un citat grozav pentru doamne. Nu uitați niciodată că sunteți o femeie și știți exact ce vreți și ce simțiți. Nu permiteți altora să se blocheze sau să încerce să vă schimbe. Nu te îndoi de tine.

13. "Un om puternic nu trebuie să fie dominant față de o femeie. El nu se potrivește cu puterea lui împotriva unei femei slabe cu dragoste pentru el. El se potrivește cu lumea. "

Marilyn Monroe Quotes_08

Marilyn Monroe avea cu siguranță multe lucruri înțelepte de spus despre relații, nu-i așa? Și aceasta este cu siguranță una dintre ele, în special pentru femeia care este prinsă într-o relație abuzivă. Amintiți-vă, el ar trebui să fie blând și dulce pentru tine, și voi doi ar trebui să luptați împreună cu lumea!

14. Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat vreodată este că sunt o femeie. Acesta este modul în care trebuie să se simtă toate femeile. "

N-aș fi putut spune eu mai bine. Femeie, ține minte asta. Mereu.

15. "O carieră este minunată, dar nu poți să-l înfrunzi într-o noapte rece".

Uneori suntem prinși într-o carieră, uităm să găsim dragoste sau uităm să ne cultivăm relațiile. Chiar și Marilyn Monroe, cu tot succesul ei, știa importanța iubirii - și nici nu ar trebui să uităm nici asta. La urma urmei, are dreptate. Este cariera ta să se strângă cu tine când te întorci acasă noaptea? Nu.

16. "Pentru toata fata care crede ca esti grasa pentru ca nu esti o dimensiune zero, esti cea frumoasa, societatea e urata".

Marilyn Monroe Quotes_09

Este o rușine, dar este adevărul: societatea se concentrează atât de mult asupra dimensiunilor, și se pare că mai mici, cu atât mai bine. Dar acest lucru nu poate fi mai departe de adevăr. Fiecare este frumos și trebuie să ne amintim de asta. Data viitoare când vă simțiți în jur despre tine, amintiți-vă acest minunat citat de la Marilyn.

17. "Respectul este una dintre cele mai mari comori ale vieții. Vreau să spun, la ce se adaugă dacă nu ai așa ceva?

Marilyn Monroe Quotes_10

Absolut corect!

18. "Cineva mi-a spus:" Dacă cincizeci la sută dintre experții de la Hollywood au spus că nu ai talent și ar trebui să renunți, ce-ai face? "Răspunsul meu a fost atunci și este:" Dacă o sută la sută mi- toate sută la sută ar fi greșit ".

Marilyn Monroe Quotes_11

Asta e doar o cotație minunată. Categoric inspirational. Chiar dacă VOI vă spune că nu sunteți destul de bun, dacă credeți în voi înșivă, puteți realiza NICIODATEA.

19. "M-am gândit când m-am uitat în noaptea de la Hollywood," Trebuie să existe mii de fete care stau singure ca mine, visând la o stea de cinema ". Dar nu o să mă îngrijorez. Visez cel mai tare.

Pentru că la sfârșitul zilei, dacă vrei ceva, trebuie să te duci să-l iei. Chiar dacă faci totul pe cont propriu.

20. "Uneori simt că întreaga mea viață a fost o mare respingere".

Cred că am simțit toate astea într-un moment sau altul - chiar și Marilyn Monroe a avut aceste gânduri. Dar a continuat să meargă - și exact asta trebuie să facem.

5a3ac42087a6b69fbbc83082b75ee96621. "Femeile care caută să fie egale cu bărbații nu au ambiție".

Nu mă înțelegeți rău, femeile ar trebui să fie egale cu bărbații. Dar tu stii ce? Îmi place ceea ce spune Marilyn Monroe. De ce să ne hotărâm să fim egali, când putem fi chiar mai buni decât asta? Acest lucru este puternic!

22. "Dacă aș fi respectat toate regulile, n-aș fi ajuns niciodată".

Marilyn Monroe Quotes_12

Nu spun să ieși și să rup TOATE regulile. Dar, uneori, regulile trebuie să fie sparte pentru a ne urma visele.

23. "Sunt unul dintre cei mai conștienți oameni din lume. Chiar trebuie să mă lupt ".

Probabil că niciodată, într-un milion de ani, nu ai visat-o pe Marilyn Monroe să aibă probleme cu ea însăși. Știind că chiar și cea mai frumoasă femeie de pe pământ avea probleme conștiente de sine ar trebui să vă dea ceva confort și ușurință!

24. "Mă refac singur când sunt singur. O carieră se naște în public - talent în intimitate. " 

Un mic memento că trebuie să luăm mereu timp din viața noastră agitată pentru noi înșine. Pentru a lucra la talentele noastre și pentru a deveni cele mai bune, putem fi la tot ce ne interesează!

25. "Cât de greșit este ca o femeie să se aștepte ca omul să construiască lumea pe care o dorește, mai degrabă decât să o creeze singură".

Marilyn Monroe Quotes_13

Aceasta este o amintire minunată, dar subtilă, că nu aveți nevoie de nimeni - nici măcar un om - pentru a vă construi și a deveni ceea ce doriți să fie. Amintiți-vă că puteți atinge chiar și visele voastre cele mai sălbatice. Trebuie să continuați și să nu renunțați niciodată, la fel ca Marilyn Monroe.

26. Știam cum era a treia rată. Am simțit de fapt lipsa mea de talent, ca și cum ar fi fost haine ieftine pe care le purtam înăuntru. Dar, Dumnezeule, cum am vrut să învăț, să schimb, să îmbunătățesc! Nu am vrut nimic altceva, nu oameni, nu bani, nu iubire, ci abilitatea de a acționa ".

Marilyn Monroe Quotes_14

Ah, citatul ăsta nu ar putea fi mai adevărat. Apreciez absolut acest citat. Este o amintire perfectă că ar trebui întotdeauna să încercăm pe noi foarte greu să obținem ceea ce vrem. Trebuie să ne străduim mereu să îmbunătățim ceea ce facem și ar trebui să fim mereu dispuși să învățăm. Munca grea este KEY!

"Am fost întrebat:" Te supui să trăiești într-o lume a unui bărbat? "Întotdeauna răspund" Nu atât timp cât pot fi o femeie în ea ".

Așa-i ar trebui să fim întotdeauna mândri de a fi o femeie, chiar dacă este o "lume a omului".

28. "Faima va merge și, de atâta timp, ți-am făcut faima. Dacă merge mai departe, am știut mereu că era nevralgică. Deci, cel puțin este ceva ce am experiență, dar nu este locul în care trăiesc.

Chiar dacă ajungeți acolo unde vreți să mergeți - fie că este vorba de o stea de cinema, de un medic, de un avocat sau de un brutar - amintiți-vă mereu de unde ați venit. Amintiți-vă de lucrurile importante în viață, cum ar fi iubirea, familia și prietenii. Nu vă pierdeți în succesul dvs.!

29. Ce vreau cu adevărat să spun: Că ceea ce lumea are nevoie într-adevăr este un sentiment real de rudenie ... Suntem toți frați ".

Acest lucru este frumos, și un astfel de memento mare că toată lumea este egală și ar trebui să ne tratăm reciproc ca atare.

30. "Vreau sa imbatranesc fara facelift. Vreau să am curajul de a fi loial față de fața pe care am făcut-o.

Marilyn Monroe Quotes_15

Practic, Marilyn Monroe spune că ar trebui să fim fericiți cu noi înșine. Ar trebui să fim capabili să devenim bătrâni și să privim trecutul nostru fără regrete. În final, ar trebui să fim mulțumiți de cine suntem și de ceea ce devenim astfel încât să putem deveni bătrâni fără facelift - în interior sau în exterior.

Care este citatul tău preferat de Marilyn Monroe??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =