Jenna Dewan Chirurgie plastica

Cu ochii întunecați, Jenna Dewan nu arată ca o femeie care are nevoie de chirurgie plastică. In ciuda frumusetii sale naturale, Dewan a ridicat sprancenele in forumurile fanilor pentru posibile operatii plastice. Spre deosebire de multe vedete de la Hollywood, ea pare să fi trecut prin injecții de Botox de bază și a plecat pentru măsuri chirurgicale majore. Fanii au observat schimbări care cel mai probabil au rezultat din implanturi de sân, un loc de muncă și implanturi de obraz.

Implanturi mamare

Judecând după poze, Jenna Dewan a avut o augmentare a sanilor la un moment dat. Sânii ei par mai mari și mai rotunzi în imaginile recente. Această schimbare a fost surprinzătoare pentru spectatori, deoarece a avut o cifră de clepsidră înainte de procedură. Deși poate încerca să-și sporească atracția sexuală, s-ar putea să fi răsturnat. Corpul ei era perfect înainte și nu avea nevoie de schimbări nenaturale.

jenna2

Rinoplastia pentru un nas mai subțire

În plus față de mărirea sanilor, Jenna Dewan a avut probabil o sarcină în nas. Nasul ei a devenit mai subtire in poze si are o forma usor diferita. Din nefericire, nasul ei era deja frumos înainte de procedură. Este încă în aer care nasul este cel mai atractiv pentru fani.

Implanturile de obraz

Potrivit chirurgilor plasticieni, se pare că Jenna Dewan a decis să obțină implanturi de obraz. Obrajii ei par a fi mai groși și mai înalți pe față. Acest contur sporit este cel mai probabil datorită unei injecții care poate cauza obrajilor să se îngroape.

jenna

A avut Jenna Dewan Chirurgie Plastica?

Imaginile par să indice că Jenna a trecut prin chirurgie plastică. Nasul ei este cu siguranță mai ascuțit decât înainte și vârful este mai puțin rotund. În plus, sânii ei par să fi crescut o întreagă dimensiune a paharului. Deși rămâne mamă pe această temă, există o probabilitate foarte mare ca ea să fi făcut o intervenție chirurgicală plastică în ultimii ani.

Persoanele mai vechi au nevoie, uneori, de o intervenție chirurgicală plastică pentru a concura cu doamnele tinere în departamentul de aspect. În situația lui Jenna, aceste schimbări nu erau necesare. Era deja o frumoasă și superbă stea de la Hollywood. Deși schimbările nu par să-i agraveze aspectul, ele nu au îmbunătățit-o prea mult. Fanii diferiți pot dori sau nu să-și placă noul aspect, dar consensul este variat. În cele din urmă, este vorba de modul în care simte Jenna Dewan. Dacă ea este fericită și mulțumită de modificările corpului ei, procedurile chirurgiei plastice au meritat. În cele din urmă, ceea ce contează cu adevărat este modul în care ea simte cum arată.