Lauren Holly Surgery din plastic!

Ea ar putea fi de 50 de ani acum, dar Lauren Holly este cu siguranta inca una dintre cele mai fierbinti femei in show-business. Născut la 28 octombrie 1963 în Bristol, Pennsylvania. Ea este de clasă ca fiind american-canadian și este o actriță cel mai bine cunoscut pentru roluri în filme, cum ar fi Prost, mai prost și în emisiuni TV, cum ar fi NCIS.

acc5bf5ca4dc05789fd204becfb0dd2f

Ea conduce o viata foarte agitata, avand in spate nu mai putin de trei soti. A fost Danny Quinn din 1991 până în 1993. Apoi a fost și Jim Carrey formidabil din 1996 până în 1997. Ea este căsătorită în prezent cu Franco Greco – de la nunta lor din 2001, au avut și trei copii!

e525e79e7c23f04a3c946de649eaadb3

Din primele zile când a jucat Mary Swanson în Prost, mai prost în 1994 a fost o cutie. Și ea a jucat Gigi în clasicul 2000 Ce vor femeile. Ea are chiar un nou film care iese anul viitor numit Orașul care a venit A-Courtin ‘ în care joacă Abby Houston. Asta e în partea de sus a emisiunii curente de televiziune pe care o cheamă Motiv în care joacă Dr. Betty Rogers. Sigur că și-a păstrat ocupația de-a lungul anilor!

Doreste-i viata agitata si agitata, nu pare sa fi maturit foarte mult. Cu programele aglomerate pe care trebuia să le aibă la traumele personale, cu iubirile găsite și pierdute, ai fi crezut că vârsta ar putea să-și ia rău …

Recent, rapoartele de chirurgie plastică de la Lauren Holly par să tragă în jurul mass-media, mai ales în regiunea pieptului ei. Potrivit rapoartelor și avizelor unora dintre cei mai buni chirurgi plasticieni din SUA, sânii ei au suferit o revizie drastică, ceea ce le-a făcut să creadă că a avut loc o intervenție chirurgicală plastică de celebritate.

fotografie 3

Până în acest moment, Lauren Holly nu a confirmat nici nu a negat zvonurile despre celebritatea chirurgiei plastice, dar are cu siguranță un piept pe care majoritatea femeilor mult mai tineri decât ei ar fi invidios. Când te uiți la fotografiile ei de acum câțiva ani și apoi te uiți la fotografiile ei în ultimele luni, zvonurile despre Lauren Holly din chirurgia plastică ar putea fi adevărate …

Unii oameni pot argumenta că pierderea în greutate ar putea fi cauza schimbării ei în forma sânilor. ea pare să piardă și să pună în greutate destul de mult – evident că sânii ei vor deveni mai mari și mai mici cu pierderea în greutate.

fotografie 2-2

Creșterea sânilor sau “boob-ul” pare a fi o dorință comună cu femeile celebre. Au existat o mulțime de femei care au fost raportate că au avut nip nod și tuck aici și acolo. Kate Hudson, de exemplu, sa lăudat mereu despre cât de fericită a fost cu sânii ei mai mici, dar pentru cea de-a 31-a aniversare, ea a ieșit și și-a cumpărat o pereche nouă. Din fericire, ea a mers doar pentru o schimbare subtilă; mai mult decât atât și ne-ar fi îngrijorat.

fotografie 1-2

Audrina Partridge este o altă celebritate despre care sa raportat că a avut o slujbă. Deși ea neagă zvonurile, înainte și după poze sugerează cu siguranță o mărime mai mare a paharului. Ea spune că totul a fost la o “problemă în piept” … Vă vom lăsa să ajungeți la concluziile voastre despre acest lucru!

Tara Reid a avut o slujbă înfricoșătoare, Mariah Carey a optat pentru una, chiar dacă se crede că Taylor Swift a trecut sub cuțit. S-ar părea că augmentarea sanilor este una dintre formele cele mai de dorit ale chirurgiei plastice celebritate, dar … dimensiunea sânului este foarte mare?

Conform unor studii recente realizate într-un mic experiment, femeile care au suferit o augmentare a sanilor pentru a avea implanturi au înregistrat o creștere a excitării lor sexuale și au experimentat sex mai satisfăcător cu un partener și singur. Desigur, acesta a fost doar un experiment foarte mic și, probabil, nu ar trebui să fie motivul pentru care ați efectuat o intervenție chirurgicală la sân, dar am crezut că vom împărtăși informațiile!

Înapoi la subiectul Lauren Holly chirurgie plastică și vă vom lăsa să vă decideți dacă credeți sau nu că a suferit o chirurgie plastică de celebritate sub formă de extindere a sânilor. Se pare că au crescut mai recent, dar suficient de mari pentru a fi cauzate de o intervenție chirurgicală? Nu suntem siguri!

De ce nu renunți la unele dintre celelalte articole despre Herinterest pe tema chirurgiei plastice celebre? Credem că unele dintre numele de pe listă ar putea doar să te surprindă!

  • Fața lui Joyce Meyer: Rapoartele chirurgiei plastice
  • Frances Bean Cobain – Chirurgie plastica la 21 de ani?!
  • Amanda Bynes – Chirurgia plastica luata prea departe?!