12 legjobb színezett balzsam a fényes megjelenéshez Stílusok az életben

Ha meg akarsz szabadulni az ajkak szárazságától és sötét színétől? Ez olyan exkluzív ajakbalzsamokkal lehetséges, amelyek védik az ajkakat, és gazdagítják a textúrát és a színt.

Összegyűjtöttük az Indiában elérhető sötétbőrös balzsamok legjobb választékát. Egy friss színárnyalat az ajkánál friss és világos megjelenést kölcsönöz az arcodnak. Most olvassuk el a 12 legjobb választást, amikor a hidratáló ajakbalzsamokról van szó, amelyek színvesztéssel jönnek.

1. Maybelline Baby Lips:

színezett lip balms

A Maybelline ajakbalzsam az SPF védelmet nyújtó legjobb ajakápolás. Azt állítja, hogy az ajkakat jól hidratálja 6 órán keresztül. Egy másik pozitív pont az ajkak színéről, hogy a legmagasabb SPF értéke 20, amely segít megakadályozni a száraz és sötét ajkakat. Ez ára közel 125 indiai dollár, és számos ízben kapható. Színezett és színtelen, mindkét fajta könnyen elérhető a piacon.

2. Nivea Fruity Shine ajakbalzsam:

Színezett lip balms 3

A Nivea ajakbalzsamot szeretik édes és gyümölcsös illatuk, nem ragadós textúrájuk és jó hidratálásuk és hidratáló erejük. A színárnyalatok elsősorban a Pinkish Red árnyalatok és a szín puszta. Ezek az ajakbalzsamok ára kb. 145 körül van és az egyik legjobb védelem az ajkak számára. Összesen 6 változat közül választhat.

3. MAC színezett balzsamok / klímaberendezések:

Színezett lip balms 2

A legjobb megoldás a Mac színezett sávos balzsamokra a Shea vaj, a búzacsíraolaj, a mandulaolaj és az A-vitamin kivonata. A lenyűgöző összetevők listájánál nem szabad azt mondanom, védelem. Ez a kör a lip conditioners a MAC-nek van egy pár szín opció, hogy vegye ki, és szintén SPF értéke 15 érzékeny ajkak.

4. Vaseline ajakápoló ajakbalzsamok:

Színezett lip balms 4

A legjobb, régi vazelin ajakbalzsamra nincs szükség bevezetésre. A sokoldalúság egy dolog, ami valóban a legjobb ajakbalzsamot teszi a száraz és sötét ajkak számára. A vazelin most bevezették a színezett változatot Rosy Lips néven. Ezek a körök az ajakbalzsam állításai, amelyek tartalmazzák a Rózsa csípőolajat, a Mandula olajat és az E-vitamin-vitamint, ami az érzékeny és sötét ajkak számára a legjobbat teszi.

5. A Body Shop született Lippy Lip Balms:

Színezett lip balms 5

A TBS termékekre vonatkozó legjobb elem minden bizonnyal az, ahogy minden testtermünk szépen gyönyörködik a természetes illatanyagokkal. Ez az ajakbalzsam nem kivétel. Néhány gyümölcsös ízvilággal, amellyel kiválaszthatja, ezt biztosan nem szabad kihagyni. Természetesen az ár magasabb, mint a rendszeres ajakbalzsamokhoz képest, de az egyik legjobb ajakbalzsamű márka. Közel 395 dollárért jár.

Többet látni:  Nivea ajakbalzsam

6. Maybelline Color Bloom Lip Balms:

Színezett lip balms 6

Ez a Maybelline-i ajakbalzsam kínál néhány érdekes őszibarackot és rózsaszín árnyalatot, hogy kiválassza a választását. A Jojoba olaj és Pro Vitamin E jóságával gazdagítja és védi az ajkakat SPF 16 védelemmel. Megfizethető ára 125 dollárért, és bőséges nedvességet biztosít, és enyhíti a sötét ajkakat.

7. Lipice Lip Balms:

Színezett lip balms 7

Az ajakrúzs egy másik márkája a színezett zselé balzsamoknak, amelyek könnyen elérhetők a helyi kozmetikai boltokban. Kezeli az egészséges, rózsaszín fényt az ajkához. Könnyű és nem viaszos textúrája fokozza az ajkak természetes szépségét. 180 dollárért kerül sor.

Többet látni:  Lotus ajakbalzsam árnyalatok

8. Elle 18 Juicy Lip Balms:

Színezett lip balms 8

Az ajakbalzsamoknak ez a lédús választéka vastag, folyékony textúrájú csokoládé illatú. E-vitaminnal, olívaolajjal és jojobaolajjal gazdagítva SPF 15 védelemmel. Összesen 6 árnyalatot kínál a puha és sima ajkakra, melyek színes árnyalatúak. Ezek az ajakbalzsamok ára közel 110 dollárért.

9. Lakme Lip Love Balzsamok:

Színezett lip balms 9

A Lakme-ajakbalzsamok könnyen kezelhetők, kanyargós formában és kakaóvajat tartalmaznak. A formula könnyű viselni, és hasznos az érzékeny ajkak számára, és SPF értéke 15. Az ára körülbelül 200 dollár, ez a kör az ajakbalzsamok kínálnak 4 különböző árnyalatú. A különböző ízválasztási lehetőségek: Vanilla, Peach, Strawberry and Cherry.

10. Himalaya természetes intenzív ajakbalzsam:

12 legjobb színezett balzsam a fényes megjelenéshez Stílusok az életben

A Himalaya természetes intenzív ajakbalzsája sötét és repedt ajkakat hevít. A növényi összetevők, mint az Apple Seed Oil, az Olive Oil, a Mandulaolaj és a Winter Cherry kombinálják az ajkakat a szárítás és a sötét ajkak ellen. A méz hidratálja és érzékenyebbé teszi az érzékeny ajkakat. Kb. 130 dollárra számítva

11.Burt’s méh Sötétített ajakbalzsam:

12 legjobb színezett balzsam a fényes megjelenéshez Stílusok az életben

A Burt méhek színezett ajakbalzsamjai 8 órán keresztül hidratálnak. Ezek a balzsamok puszta ajakszínt biztosítanak, és 6 természetesen hízelgő árnyalatból állnak. Sima textúrájú, pórusos, természetes árnyalatot biztosít a száraz és sötét ajkakhoz. Ezek a színezett ajakbalzsamok shea vajjal, növényi viaszokkal és halkan színezett színekkel készülnek, hogy jobban ízesítsék és táplálják az ajkakat. Kedvező árú approxx Rs 435.

12. Burt’s Bee minden időjárás SPF Hidratáló ajakbalzsam:

12 legjobb színezett balzsam a fényes megjelenéshez Stílusok az életben

A Burt méhek hidratálják az összes időjárási ajakbalzsamot SPF15 védi az egyik legjobb ajakbalzsam az ajkak egész évben. Ez a természetes ajakbalzsam SPF 15 védi a napfényt a sötét ajkak nélkül. Ez biztosítja az érzékeny ajkakat elegendő nedvességgel és táplálja őket selymes sima. A kulcsfontosságú összetevõk egyike a citrus aurantium dulcis héj-viasz, a jojoba-észterek, a glicin-szójaolaj, a tokoferol, a citromsav, az ETC. PricedapproxRs 345.

13: Lotus Herbal Lip Lush:

12 legjobb színezett balzsam a fényes megjelenéshez Stílusok az életben

A Lotus Herbals Lip Lush színezett ajakbalzsam számos színes ajakfényben kapható, amely tökéletesen puha és sima ajkakat kínál. Az ajkakat a Shea Butter hidratáló tulajdonságokkal ruházza fel, és az SPF 20 teszi a legjobb ajakbalzsamot a sötét ajkakhoz.

Íme a lehetséges mellékhatások:

  • Az ajakbalzsam megnyugtató lehet a száraz és a sötét ajkakon, de rossz szokássá is válhat, amelyet nehéz megszakítani.
  • Ironikus, hogy bizonyos típusú ajakbalzsam szárazabb ajkakat is szárazabbá tehet. Jó ötlet, hogy ellenőrizze az összetevőket a kedvenc márkájában, és nézze meg, milyen gyakran használja. Ezért vigyázzon arra, hogy kiválassza a legjobb Lip kezelést és a sötét ajkak védelmét.

Többet látni: A legjobb Herbal Lip Balm

Az ajakbalzsamok ma már a szépség dühei. Amikor az ajakfoltokról van szó, elkényeztetjük a választási lehetőségeket, de ez a cikk segít megtalálni a legjobb márkákat a színezett ajakbalzsam számára. A legjobb rész az, hogy ezek az ajakfestékek úgy viselkednek, mint a legjobb kezelés és védelem az érzékeny ajkak számára. Bővebben vegye figyelembe a bőrtípust, és tegye meg a megfelelő választást.