15 Aranyos bagoly tetoválás tervek és jelentések Stílusok az életben

A bagoly tetoválás bölcsességet és intelligenciát jelent. Sok kultúrában ez is jólétet és státuszt jelent. Az owl tetoválás nagyszerű lehetőség, ha kifejezni kívánja magát és a tudás iránti szeretetedet.

bagoly tattoo designs

A cikk a modern napi bagoly tetoválások egész sorát vonja be, ahol minden tetoválásnak más jelentése van, a tetoválás bagolyai különböző háttérben, helyzetekben és egyenletes formákban jelennek meg. Míg egyesek a félelmet ábrázolják, néhányan egyszerűek és aranyosak, és a szívünket is felemelik.

A legjobb owl tetoválás férfiak és nők számára Képek:

Itt van egy csomó bagoly tetoválási terv a férfiak és a nők számára jelentésekkel és képekkel, amelyek érdeklődnének.

1. Abstract Art Work:

Absztrakt work of art

Vannak olyan bagoly tetoválási rajzok, amelyek nagyon nehéz megérteni. Ez természetüknél fogva elvont, és gyakran sokkal mélyebb jelentéssel bír. Ez a tetoválás a sas, mint a főhős, és a hátsó földön láthatjuk a különböző karaktereket és numerikus, hasonlító kerekek és hasonlók. A bagolynak van egy oldalsó profilja, ahol csak az arca látható és tiszta a tetoválásban, a nehéz részletezés íz és karizmát ad hozzá a tetováláshoz.

2. Gyönyörű szárnyak Owl tetoválás lányoknak:

gyönyörű wings owl

Owl tetoválás minták jöhetnek különböző formák és minták, és itt van egy klasszikus, amely valóban a fejét. Ez a bagoly tetoválás egészen más, mint a többi, amely egyedivé teszi, míg a lágy vonások bézs vagy barna finom, finom megjelenést kölcsönöznek a bagolynak. Itt láthatjuk, hogy a bagoly repült a múltjáról, a bagoly oldalprofilával, szárnyával mesterműve repülés közben.

3. Lock and Key Owl:

Zár and key owl

A kövér bagoly csendben ül, egy zárat szívta be a szíve, mivel a sűrű arcáról beszél egy nagyon fontos történet. A zár különböző titkot tart, talán egy jelentős történet, míg a zár kulcsát a bagoly karmai közé szorítják. A tetoválás komikus értelemben valóban nagyon szépnek tűnik, mint a puha díszítő kialakítás a tetoválás során, ahol drágaköveket cserélnek a bagoly tanítványa. Annak ellenére, hogy ez a tetoválás szürke árnyalatokban készült, egy kis színes szórás itt és ott soha nem sértheti a tetoválást.

4. Heavy Body Owl tetoválás férfiaknak:

bagoly tattoo designs 4

Tipikus és egyedi! Ez a tetoválás briliáns eltérés a szokásos tetoválásoktól, és tele van apró részletekkel. Bár ez egy kicsit a nehezebb oldalon, azok számára, akik szeretnék dolgozni ezzel a beírása a hátán (legelőnyösebb), vagy a bordák oldalán, mozog a has felé. Ez egyike a tökéletes bagoly tetováló dizájnoknak a férfiak számára.

Többet látni: Kacabó Tattoo Designs

5. Owl láb tetoválás:

15 Aranyos bagoly tetoválás tervek és jelentések Stílusok az életben

Ha valami kicsi, aranyos és könnyű dolgot szeretsz, ez csak az Ön számára. Használhatsz színeket, vagy használhatsz kettős hangokat, de ez a tetoválási forma jobban néz ki, ha kicsi és kiemelkedő. Használjon kontrasztos árnyalatot, ha azt szeretné, hogy világos legyen.

6. Felső Vissza Owl Tattoo Art:

bagoly tattoo designs 6

Itt van valami a dobozból. A hűvös tetoválásnak meg kell ragadnia a figyelmet, és funky módon képviseltette magát, így beillesztheti a felső és az alsó részébe (ezek az ideális helyek). A tetoválás kitöltésével vagy szűkebb vonalakkal kitöltheti, és a legjobban illeszkedik egy széles hátul rendelkező személyhez.

Többet látni: Madarak Tattoo Designs for Women

7. Absztrakt Hand Owl tetoválás:

bagoly tattoo designs 7

Ha teljesen elvont tetoválásra van szükséged, akkor ezt tartsa kézben. A boldog vonalak és a szín mindössze annyit kell tennie, hogy ezt kiállja. A kreatív, nem szokványos megjelenítési mód igen vonzó. Ha szeretné, akkor még több színt és mintát adhat hozzá a bagoly szárnyához. Ennek az előnynek az az előnye, hogy bár absztrakt, kompakt és bárhová illeszkedik, ha be akar nyomtatni. Ez az egyik legjobb owl tetováló dizájn a nők számára.

8. Gyönyörű bagoly tetoválás:

bagoly tattoo designs 8

Ez egy teljesen szép kép. Ez a tetoválás rugalmas is a különböző részeken történő nyomathoz és a színezéshez. A tetoválás intenzitása leginkább a merész vonalak és a fekete betöltés mellett érhető el, de ha kreatívnak szeretné tenni, akkor még több színt adhat hozzá. A minták is megtesznek.

Többet látni: Hummingbird tetoválás tervek

9. India stílusa tetoválás bagoly:

bagoly tattoo designs 9

Ez az indiai stílusú tetoválás fantasztikus választás. A felhasznált színek és minták a legfényesebb opciók. Ha szereted a színeket, akkor ez az Ön számára. Az egyszerű, mégis mintázott és kompatibilis design nagyszerűen ül, amikor a testére nyomódik.

10. Veszélyes bagoly tattoo design:

Veszélyes owl tattoo

A tetoválás légkört és veszélyt jelent, mivel a tetoválási művészet kezdeti karaktere a vadon élő koponyával kezdődik, amelyen a fenséges éjszakai bagoly azonnal elrejti a művet. Ez egy jó példa a bagoly tetoválásokra a férfiak számára, ahol a tetoválás izgalmas környezetét félelem okozza a szívünkben. A bagoly önmagában fenyegetőnek tűnik, ahogy széles szárnyú szétterül, és látszólag úgy tűnik, hogy teljes sebességgel repül felfelé.

11. Big Eyed Owl Tattoo:

Nagy eyed owl tattoo

A baglyok nagyon megkülönböztető szép szemeik vannak, és kiemelik, hogy ebben a képben itt van az egyik aranyos bagoly tetoválási mintázat, amely példaképes és édes a kontextusban. A korábbi tetoválás kihasználja a bagoly erős közepes változatát, miközben itt egy szép kis bagoly látható, a hátsó félholdon pedig széles fényes szemét szétszórva, ahogy az az ágon ül. Ezt komikus módon is megtehetjük, és egy köteg színe a tetoválásnak egyszerűen fel fogja világítani a helyzetet.

12. Old Owl Graffiti Tattoo Design:

bagoly tattoo designs 1

A klasszikus érett, öreg bagoly graffiti tetoválás ideális, ha a régi iskolába jár. A tetoválás különböző színekben és tónusokban készülhet. Az alsó részek jól működnek a feketével, különösen akkor, ha ebben az esetben fehér vagy kék színűek.

13. Válltörő tetoválás:

bagoly tattoo designs 3

Itt van egy másik módja, hogy csak egy bagoly szemével dolgozzon. A részletes tervezés sok tételt és mélységet kölcsönöz a tetoválásnak, és a felhasznált minták elég funky ahhoz, hogy a tetoválás mindig megjelenjen a testén. Ez jól néz ki a vállpengénél és az alkarján. Ez az egyik aranyos bagoly tetoválás a lányok számára.

14. Vonzó bagoly tetoválás:

bagoly tattoo designs 2

A bagoly legvonzóbb dolog a szeme. Ha nem szeretne egy egész madárt kinyomtatni, ez egy jó lehetőség. A barna más is a fekete vagy bármely más közös szín használata miatt. A lapos és zsíros vonalak hatással vannak arra, hogy a legtöbb tetoválás nem sikerül, és ez a tetoválás a legjobbnak tűnik, ha kicsi. A megnövekedés a kívánt hatást el fogja távolítani.

15. Egy szívben lezárva:

Zárt within a heart tattoo

Ez alkalmas kis bagoly tetoválásra, ahol a tetoválás egy gyönyörű díszművön belül van. A többi díszítés között egy gyönyörű bagoly, amely lefedi a szív egyik oldalát. Ez nagyon szép, hiszen a háttérben csodálatos minták kaleidoszkópját kínálják.

Ha valami különböző bagly tetoválásokat akarsz feltenni a testedre, ez a cikk vezetni fogja a vágyat. Válasszon bárkit a legjobb bagoly tetoválásból, és rendezze be a holttestet, és szaladgáljon a párton.