15 csodálatos delfin tetováló dizájn és jelentés

A delfinek a legszebbek az összes halból. Nem lehet megfigyelni őket nagy ideig, és nem szeretik őket. A legtöbb kultúra közül a halak királyának számítanak, és ezért gyakran társulnak a királyi tulajdonságokkal. De leginkább a delfinek a pozitivitás jelzője, és olyan elemeket képviselnek, mint a szelídség, a harmónia, a barátság, a transzcendencia, az intelligencia, a közösség és így tovább.

delfin tattoo designs

A delfinek a filmekben is láthatók, mint a szelíd és kedvelt lények. Nagylelkű szellemek, amelyek úgy tűnik, hogy áthatják az éteri tisztaságot. A delfin tetoválás tehát kiváló választás azoknak, akik valami pozitív jelzést akarnak magukévá tenni. A dezinok a legélesebb halak közé tartoznak. Mindig jó szerencsét hordanak velük, és szórakoztatóak lehetnek vele. Tehát ebben a szezonban kapja meg az egyik a delfint, és a szerencsésnek érzi magát. A delfin tetoválás ötletei soha nem mentek el a trendtől.

Valódi delfin tetoválás képekkel:

A következőkben a legkedvezőbb és igényelt delfin tetoválás minták és azok jelentése mind a férfiak, mind a nők számára az ünnepekért.

1. A kelta delfin tetoválás a hátán:

legjobb delfin tetoválás-minták-with-jelentések-for-men-women11

A kelta delfin tetoválás hasonlít a törzsi delfin tetoválásokhoz. Általában a törzsi kasztok formatervezésével készültek, amelyek a formatervezést szolgálják. Ez a delfin egy gyönyörű design, két delfinnel a szív, a kelta tekercsekkel. Az esti naplemente háttér szépséget nyújt. A félelmetes színkombináció vonzóbbá teszi. Ez a tetoválás egy rossz nap végét jelzi, és egy új nap új reményekkel és új álmokkal. Ezt a tetoválást széles körben hajtják végre a háton és a mellkason. De a legtöbb lány is hordozza a derekát.

2. Unicorn Dolphin Tattoo a combon:

legjobb delfin tetoválás-minták-with-jelentések-for-men-women14

Ez a delfin tetoválás férfiak számára valójában egy Narwhal nevű emlős. Ez a delfin tetoválásnak egy legendás története van. A vikingek a történelemben úgy gondolták, hogy az unikornak szarvai annyira különlegesek voltak, hogy bármilyen méreg kezelésére képesek voltak. Ezért ez a kép alakult ki a hableány helyett az egyszarvú. Ez a tetoválás is hatalmat és erőt jelent a gonosz legyőzésére. Ez a fajta tetoválás széles körben a csuklón vagy a háton található.

Többet látni: Ló tetoválás jelentése

3. A Lunar Dolphin Tattoo Design Arm:

A lunar dolphin tattoo design

A delfin lunar szimbolikája olyan elemeket tartalmaz, mint az intuíció, a rejtett erők, az álmok, a koncepció és így tovább. Ez általában a női hatalom ábrázolása, ezért a nők inkább választanak. Hozzáadhat egy félholdat vagy egy teljes holdet. Ez a fajta választás személyenként változik. De egyáltalán a holdi delfin design általában gyönyörűnek tűnik. Ez egy csinos kinézetet nyújt, nem pedig egy olyan merész perem, amelyet a tetoválás általában biztosít. Ez az egyik legnépszerűbb és legszebb delfin tetoválás lányoknak.

4. Delfin törzsi tetoválás lányoknak:

legjobb delfin tetoválás-minták-with-jelentések-for-men-women12

Ez a törzsi delfin tetoválás geometriai formákból áll, ami az amerikai törzsi kaszt alapgondolata. Ez a fajta delfin tetoválás jólétet és újratenyésztést jelent. Ez a tetoválás mutatja az újjászületés ciklusát, azaz a halált és az életet. Ez azt jelenti, hogy ha meg akarsz változtatni az életedben, vagy találsz egy esélyt arra, hogy újból létrehozd magad, ez a tetoválás a legjobb az Ön számára. Ez a tetoválás színekkel is kivitelezhető, de fekete sötét tintával, ez a legjobb hatás. Széles körben létrejött a vállon, a nyakon és a háton. A lányok is hordják a bokájukat.

Többet látni: Tigris tattoo dizájn férfiaknak

5. Dolphin Anchor Tattoo a vállon:

Delfin with an anchor

A delfin egyike azoknak a tengeri élőlényeknek, amelyekkel a kék vizek vágyakoznak oly módon, hogy egyetlen bálna sem tud. Kedvesek és a filmek hűséges barátokat ábrázolnak az embereknek. A delfin egy hajóhorgonyhoz kiváló választás, ha a tetoválásodra emlékeztetni szeretné az idejét a tengeren. A horgony és a delfin keverése a delfin tetoválás ötlete.

6. Delfin tetoválás Yin Yang-szal:

Ting and yang style dolphin tattoo

A delfinek gyakran párokban készülnek egymás köré, mintha a többi farok után futnak. Ez egy yin és yang megjelenést kölcsönöz nekik. Most, ha hozzáadja azt a kört mögöttük, a jelentés még nyilvánvalóbbá válik. A delfinek mindig kétféle módon vannak képviselve a nap és a hold között. A Hold hold, amint azt korábban említettük, a nõiesség jele, és szemben a szoláris delfinnel gyakran a férfi hatalom szimbóluma. Ez a fajta delfin tetoválás finom a nők számára a lábukon.

7. Tengeri delfinek Tattoo Design with Turtle:

A dolphin within the sea tattoo

A delfin tetoválásának nemcsak a delfineknek kell lennie. A saját otthoni környezetükben rengeteg más tengeri növénnyel és az őket körülvevő állatokkal ábrázolhatja őket. Lehet, hogy ez a fajta tetoválás fényes és élénk, tele sok szín. Ez a tetoválás pillantást vet a tenger alatti látványra. Ez a színes tetoválás különféle színek miatt szemet gyönyörködtető. Főleg derékban, hátul és hátul fekszik.

Többet látni: Lion Tattoo Designs

8. Egyszerű Blue Dolphin tetoválás a derékon:

Egyszerű blue dolphins

A design két egyszerű delfinből is állhat. A delfinek tetszőleges színt hozhatnak, bár a kék a legjobb fogadás. Az emberek gyakran kapnak ilyen kis tetoválást, hogy észrevegyék őket. Ez a legegyszerűbb delfin tetoválás. Ez a fajta tetoválás szimbolizálja a szeretetet, az egyszerűséget és a szenvedélyt. ez a tetoválás széles körben történik a derék, a csukló és a nyak a férfiak és a nők.

Többet látni: Állat tetoválás jelentések

9. Dolphin Lánc Kapcsolódó Tattoo a csuklóján:

A dolphin with chain links

Ez egy másfajta tetováló design. Ez egy olyan delfinből áll, amely láncszemekből épül fel. A delfin a harmónia és az egység egységét jelképezi. A delfin jobban bonyolult és hűvös. Ezt a tetoválást széles körben végzi a hazafias emberek, valamint az emberek, akik nagyon elkötelezett a családjuk. A tinédzser lányok és fiúk széles körben írták a kezét és a nyakát.

10. Dolphin Tattoo Design a boka:

legjobb delfin tetoválás-minták-with-jelentések-for-men-women10

Ez a delfin tetoválás a boka szimbolizálja a jó egészséget, energiát és intelligenciát. Azonban ez a fajta delfinek kétféle spirituális képességet képviselnek. A nap delfin képviseli az életminőséget és a megújulás aktusát, míg a hold delfin jelenti a női hatalom, az álmok és a jó intuíció. Mindkettő rejtett hatásokat is képvisel. Ez a sötét fekete festett delfin tetoválás vonzónak tűnik a szőlő ágak körül.

11. Dolphin tetoválás Sunset Design:

Delfin with a sun

A delfin tetoválás napszimbolizmusa olyan elemeket foglal magában, mint az aktív élet, az exuberance, az egészség és a megújulás. A delfin egy napdal mindezeket ábrázolja. Szép és gyönyörű is, ha hozzáadja a színeket. Lehet, hogy a nap felemelkedik vagy beállít.

12. Dolphin Music Tetoválás:

Delfin with a music symbol

Ez egy egyedülálló és nagyon különböző design. Ez az egyik legjobb delfin tetoválási rajzolat a mai napig! A zenéknek meg kell fiatalulniuk, és az egyetlen dolog, ami lehet a társ minden hangulatban, akár boldog vagy szomorú. A delfinek állatok, amelyek mindenféle pozitívumot képviselnek. Ha összeilleszted őket, kapsz egy epikus tetoválást. Ez tökéletesen alkalmas zenés delfin tetoválás a boka.

13. Fun Delfin tetoválás nőknek:

legjobb delfin tetoválás-minták-with-jelentések-for-men-women13

Ezt a delfin tetoválást a nők divatos lányai nagy mértékben használják. A lányok a hát alsó, hátsó vagy hasnyomó gombján vannak. Ez a tetoválás virágos minták és misztikus hangulat keveréke. A tetoválás pillantást vet a delfinekre, amelyek élvezik a víz partjait. Ezért ezt a tetoválást olyan nők ízták meg, akik teljes életet élveznek, és élvezik a kemény helyzetet szórakozással.

14. Maori Dolphin tetoválás férfiaknak:

A tribal dolphin tattoo design

A törzsi Maori delfin tetoválási rajzok nagyszámú fekete görbét és vonalat tartalmaznak, amelyek gyönyörűen csavarják össze a delfint. Ön csak egy delfint tartalmazhat a tervezésében, vagy hozzá más törzsi díszítéseket hozzá. Hozzáadhat virágmintákat, hullámokat vagy akár más tengeri lényeket. Ez egyike a tökéletes delfin tetováló dizájnoknak a férfiak számára.

15. Dolphin Kanji tetoválás:

legjobb delfin tetoválás-minták-with-jelentések-for-men-women15

Ez a tetoválás a delfinek és kanji szimbólumok kombinációja. Ez a delfin tetoválás jelentése szépség és ambíció. Ezeket a delfin tetoválásokat az ambiciózus emberek végzik. Ez a tetoválás a természet szépségét is jelenti. Ezt a tetoválást széles körben hajtják végre a láb és a csukló. Ezt széles körben a nők végzik. Divatos a kollégákban.