15 Egyszerű és hagyományos ló tetováló minták jelentéssel

Az ősidőtől kezdve a lovat a kedvenc állatok közé sorolják. Ez szimbolizálja az erőt és az útmutatást. Néha szenvedélyt és szabad szellemet is képviselnek. Máskor kiváló megjelenésüket választják. Hasonlóképpen a ló tetoválás világszerte népszerűvé vált a különböző formatervezési minták miatt. A ló tetoválás csodálatosnak tűnik, és bárhová is lehet a testén. Semleges a nemek esetében, és így mind a férfiak, mind a nők választhatók.

Különböző típusú ló tetoválás minták a képek:

ló tattoo designs

Lehet, hogy a ló törzsi, művészi vagy reális. Hozzáadhat színes és egyéb díszítőelemeket, vagy egyszerűen és feketén tarthatja őket. Íme néhány ló tetoválómintázat, amelyek megkönnyítik döntéshozatalukat.

1. ló cipő tetoválás a láb:

ló-with-patkó-tattoo-14

Az ilyen lovak tetoválások a férfiak körében divatosak Amerikában és Európában. Azt mondják, hogy ilyen ló cipő tetoválásokat hordoznak, mint jó szerencsét az emberek. Ez is a jólét szimbóluma. De a különböző országok másképp kapják meg. Egyesek esetében a Fortune kopogtat az ajtón, ha a lócipő vége felfelé halad, míg a déli részeken élők úgy vélik, hogy le kell maradniuk. De a végső jelentése az, hogy jólétet, jó szerencsét és gazdagságot hoz magával.

2. Tűz és ló tetoválás férfiaknak:

tűz-és lovas-tattoo-15

Ez a fajta ló tetoválás minták saját jelentőséggel bír. Ez a fajta tetoválás egy pillantást vet a vadon élő lovakra is, amelyeket nem tartanak háziállatoknak. A lángoló ló olyan erőt jelent, amely túl van a kontrollon és az erõn. A fenti kép világos képet ad Önről. A piros és sárga lángok a tetoválást másképp látják. Hozzáadja szépségét. Az ilyen tetoválásokat széles körben hordják a háton, a derékon, a bordákon vagy a mellkasán. Minden vallásért a tűz a kegyes dolog. Úgy kezelik, mint az Isten egyikét. Hasonlóképpen a ló is tiszta, és a bölcsesség jele, különösen a fehér. Ez az egyik legjobb ló tetováló dizájn a férfiak számára.

Többet látni: Oroszlán tetoválások férfiak számára

3. A ló csontváz tetoválása a háton:

15 Egyszerű és hagyományos ló tetováló minták jelentéssel

Az ilyen ló tetoválás mintákat széles körben végzi a tinédzser a kollégium. Nemcsak a srácok, hanem a lányok is nagyon vonzódik az ilyen tetoválás. Ez a fajta tetováló formatervezésnek nincs jelentős jelentése. Ők csak a divat céljára készültek. Ez a fajta tetoválás a tetováló készítő kiválóságát mutatja. A Sötét Fekete árnyalatok csodálatosan szép megjelenést kölcsönöznek. A tetoválás elvégzéséhez szükséges kiskorú gondoskodás kreatívvá teszi.

4. A fekete részletes Dark Horse Tattoo a nők számára:

A black detailed horse

Kaphat egy részletes, reális képet egy fekete lovon, amely tetoválásként keresztezkedik felé. Megmutathatsz néhány porral repülni a távolban, hogy nyilvánvalóbbá tegye a sebességét. Ha a tetováló készen áll a részletek szegecselésére, akkor csodálatosan túl fog tűnni! Az ilyen tetoválásról azt mondják, hogy a gyártó a 3. effektust kapta. A lovat nagy sebességgel utazva mutattam be, amit én visel, hogy a viselő is készen áll. B hosszú távú utazásra bizonyítani valamit.

5. A ló arc a virágokkal Tetoválás a combon:

A horse face with flowers and other embellishments

Mint már korábban említettük, akkor a lótott tetoválásával élénk színeket kell választania. Képes rajzfilmnek adni, hogy inkább funkier-e, mint súlyos. Virágok a leggyakrabban használt kiegészítő ló tetoválás. Gyakran az emberek stabil ajtókat és standokat adnak hozzá. Ha szeretne tiszteletet adni egy adott kedvencének, akkor még hozzá is adhatja a nevét.

Többet látni: Delfin tetoválás jelentése

6. Kis ló Törzsi tetoválás a boka:

egyszerű törzsi-tatto-12

A kis törzsi tetoválás nagyon különböző és elegáns. Az egyszerű megjelenés csodálatos képet nyújt. Az ilyen ló tetoválás szimbolizálja az erőt, az erőt, a bátorságot és a bölcsességet. Mivel kicsiak, a csuklón, a fül mögött, a bokán, ujjakon stb. Lehetnek tinták. Az ilyen lovas tetoválási minták a nők számára is egyre trendieresebbek. Az amerikai és dél-amerikai bennszülöttek ilyen tetoválásokat visznek vallási célra.

7. Lovas név tetoválás fiúknak:

ló-tattoo-with-nevek-11

Az ilyen ló tetováló képeket többnyire a jockeyek írták meg, hogy megmutassák szerelmüket kedvenc lójuknak, akiket esetleg elvesztettek. Ezt a fajta tetoválást a kedvtelésből tartott szerelmesek is felhívják. Egy egyszerű fekete ló, amelyet csodálatos kurzív betűk követnek, egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz. Szintén a kedvtelésből tartott szerelmesek ilyen tetoválást kapnak, és írják a furcsa neveket a ló, amellyel hívják őket. Az ilyen ló tetoválásokat ismert faj lovat tetoválás, mivel ezeket széles körben végzi a jockeys.

8. Ló a szárnyakkal Tattoo Design:

ló-with-szárnyak-tattoo-13

Ez a fajta ló tetoválás csodálatos és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. Az ilyen ló tetoválás jelentése az istenség, a szeretet, a termékenység, a kegyelem és az újjászületés. A görög mitológia szerint ez a fajta Pegázus neve. Azt mondják, hogy amikor Medusa-t öltek meg, ez a ló kijött a testéből, és így az angyal ló vagy Isten lova. Az ilyen lovakkal kapcsolatban még kevés olyan történet létezik, amelyek különböző vallások szerint vannak.

Többet látni: Tigris Tattoo Designs

9. Patkó tetoválás tollal:

A horse shoe with two feathers

Ha azt szeretné, hogy a tetoválás képviselje mindazt, amit egy ló állít, vagy ha kifejezni szeretné az állat iránti szeretetét, akkor nem szükséges a tetoválás tervezéséhez, hogy ló van benne. Ahelyett, hogy tetoválhatna egy ló cipő körül. Ez ismét egy másik elképzelés, amely tükrözi az egyéniségét, így elkülönülve a tömegben. A toll hozzáadásával egy újabb tapintás érhető el. Hozzáadhat más díszítőelemeket, amelyek valami mást jelenthetnek Önnek.

10. Művészi lovas toll Tetoválás a combon:

15 Egyszerű és hagyományos ló tetováló minták jelentéssel

A forradalmi formatervezés ló tetováláshoz egy ló a tollban. Furcsán hangzik, de hidd el nekem, amikor azt mondom, hogy csodálatosnak tűnik! Van egy toll a ló arcával és a test hajtotta a haját. Ez egy másik koncepció, amely tükrözi a tervező kreativitását.

11. Ló Tribal Tattoo Design:

15 Egyszerű és hagyományos ló tetováló minták jelentéssel

A törzsi lótervezés, bár tipikusan lélegzetelállítónak tűnhet! Csak a megfelelő típusú görbéket és fürtöket kell használni a ló elkészítéséhez. A törzsi minták mindig fekete színűek, bár nincs más korlát. De a fekete a legkedvezőbb választás.

12. Az oldalnézet a Galloping Horse tetoválás férfiak számára:

Oldal view of a galloping horse

Egy egyszerű vázlat egy lófészek ló is lenyűgöző. Bár ez nem új vagy más, még mindig sikerül jól néz ki. Van valami mondanivaló a klasszikusokról, soha nem sikerülnek. Az ilyen ló tetoválás írja le a viselőjének szenvedélyét, hogy különböző szép helyeket utazjon szerte a világon. A szürke és a fekete színárnyalatok csodálatos látványt nyújtanak.

13. A színes ló tetoválás a nyakon Vázlat:

A coloured horse outline

Választhatsz egy törzsi ló vázlatot, majd válaszd ki egy élénk színű, piros vagy narancssárga színt, és vedd fel a vonalakat ebben a színben. Úgy néz ki, elegáns és mégis élénk. Ezek a minták tipikusan a hátukra vannak. Ez a fajta kis tetoválási forma tökéletesen illeszkedik a nyakra. A vörös és egy dc sárga törzsi árnyékos szőlő ágak egyedi megjelenést kölcsönöznek.

14. Fekete és színes ló arc tetoválás lányoknak:

A black horse face with coloured mane

A lányok gyakran csinálják lótikus tetoválásukat nõiesebbek hozzáadásával, fényes színek hozzáadásával és ló nemük nyilvánvalóbbá tétele révén. Választhat, hogy csak egy lófejet kapsz, mint a tetoválásod, a fejét feketén tartva, de a sörény színűvé válik. A tetoválás legjobb helyzete a hátán. Ez a lányok egyik nagyszerű lótervezete.

15. Szív és szerelem Ló Tetoválás a vállon:

A heart, love, horse tattoo

Vannak, akik úgy döntenek, hogy lova tetoválással fejezték ki hatalmas szeretetüket a lovaknak. Ez a design tökéletes nekik! Ez magában foglalja a ló arcát, intelligensen szőtt szívében a szó szerelem valahol között. Jó látni és kifejezni a jelentését. Ez az egyik legnépszerűbb ló tetováló dizájn a nők számára.

A ló tetováló képeinek más jelentése van a kiválasztott design és szín szerint. A különböző vallásoknak is különböző jelentősége van a ló tetoválásának. Általában a ló tetoválás azt jelenti, hatalom, bölcsesség, kegyelem, termékenység, újjászületés, intelligencia, stb A fekete színű lova tetoválás is jelzi a halált. Ezért számos lót tetoválást kapsz, amint kiválasztod, miután megerősítette, hogy ez a ló az Ön számára.

Image Source: 2.