15 gyönyörű alsó háttérkép tetoválási rajzok és nevek

A tetoválás a nők körében dühöngött, a lista tetején az alsó hátsó tetoválás. Nem csak a nő nőiességét testesíti meg, hanem stíluskifejezést is ad. A tetoválással kapcsolatos társadalmi megbélyegzést már nem akadályozta meg, a modern nap nő szereti a testét, és alsó hátsó tetoválással díszíti a csípő finom görbéit.

Alsó back tattoo designs

Alsó hát tetoválás lehet kiterjedt vagy kisebb a design, de nem számít, milyen a minta a nők inkább egy finom és könnyebb színpaletta, hogy a tetoválás a kívánt női fellebbezést.

Képek alsó hátsó tetoválások a lányok és a fiúk:

Így fújtak néhány leginkább követelt alsó hátsó tetováló tervek által végzett férfiak és nők. A különböző színek használata szebbé és divatosabbá teszi a testet és a színt.

1. Pretty Lower Back Heart Tattoo a szárnyakkal:

szív tetoválás

A szárnyas szívű tetoválás az egyik legdivatosabb tetoválás a nemzedék fiataljai körében. A tetoválás fő jelentése a szerelem. A szeretet mellett a felemelkedés, a szabadság és a szellemi természet is jelképez. Sok helyen ezt a tetoválást olyan emberek végzik, akik elvesztették szeretteiket, jelképezve, hogy az angyalok a mennybe szállították őket. A tetoválás széles körben látható a lányok alsó részén, de amikor a szellemi értelemben van, a fiúk ezt a tetoválást is használják.

2. Alsó Vissza Tetoválás Madarak:

birds-tetoválás

Ez a leghíresebb tetoválás a lányok számára. A tervezés a legalkalmasabb a hát alsó részén, mert széles területet biztosít ahhoz, hogy megfelelő kialakítású legyen. Ez szimbolizálja az égbolt szabadságát. A ketrecet körülvevő színes virágos kialakítás növeli szépségét. Ezt a színes tetoválást széles körben hordják a lányok, akik súlyos mentális nyomás vagy kínzások után szabadságot szereztek. Ezt a gyönyörű tetoválást olyan nők is hordozzák, akik magasabb életet kívánnak elérni életcéljaikkal. Ez az egyik legjobb tetoválási forma a lányok a hát alsó részén.

Többet látni: Láb Tattoo Designs Girls

3. Alsó Vissza Angel & Demon Wings Tattoo:

angel-és démon-tattoo

Ez az alsó hátsó tetoválás mind a gonosz, mind az angyal kombinációja. Ezt a tetoválást azok hajtják végre, akiknek puha a sarok a szeretteire, de ugyanakkor gonoszak az ellenségek számára. A tetováláson kívül szavak is szerepelnek a kanyargós betűkészletekkel, hogy hozzáadják a szépségét. A gyönyörű sárga színű gyűrű az angyalszárnyal meghatározza a szeretetet és a szenvedélyt, míg a gonosz szárnyú kis fekete szarv a gyűlöletet és az erős harcot határozza meg. Ezt a tetoválást a lányok széles körben végzik, de a fiúk is látják. Ez egyike a legkívánatosabb alsó háttérképekhez.

4. Nagy alsó Lotus tetoválás:

lótusz-tattoo

A lótuszvirág tetoválás nemcsak virágtervezés. A lótusz a megvilágosodást, a hitet, a tisztaságot, az újra megtestesülést stb. Szimbolizálja. Ez egy tetováló design lányoknak az ázsiai országokban. Ezt a tetoválást széles körben alkalmazzák különböző színű, eltérő jelentéssel. Fehér jelképezi a tisztaságot, a kék az önuralom, a piros a szív és a rózsaszín Buddha szimbóluma. A lila a miszticizmus, míg az arany a megvilágosodást jelenti.

5. Virág Vissza Tattoo for Girls:

Virág Tattoo

A virág tetoválások széles választékát kínálják a tervek és stílusok közül, amelyek közül szinte mindegyik szimbolikus jelentéssel rendelkezik. A legtöbb esetben viszont viselik a szépségüket. A virágok a kegyelem és a szépség halmaza, és a nők között a tetoválással szemben ellenállhatatlan választás. A színek csillogását tervezik és kiemelkednek különösen az alsó hátsó részen, ahol a nagyobb kiterjedésű terület miatt a legteljesebb mértékben nyújthatók.

Többet látni: Samurai Tattoo Képek

6. Kis alsó hátsó pillangó tetoválás:

Pillangó Tattoo

A pillangó a sokféle formában és színes mintákban már régen a nők kedvelt választása volt. A pillangó tetoválás szimbolizálja a kegyelmet és a szépséget, és vonzó megjelenést tesz a hát alsó részén. Ez az első választás a nő számára, ha hajlandó színes tetoválásra. A Butterfly szimbolizálja a különféle dolgokat, mint például a szabadság, a tűz, a szeretet, az áldozatot, az újjászületést stb., A tetoválásban kiválasztott színkombináció szerint. Ez a tetoválás egy kék pillangó, amelyet szőlő ágak vesznek körül.

7. Gyönyörű Peacock Feather Tattoo a lányok Alsó Vissza:

Páva Feather Tattoo

Páva Feather Tetoválás általában a testen motívumként viselt. A páva tollat ​​a királyi királlyal kapcsolatosan kívül büszkeség és arrogancia jellemzi. Míg néhányan páva toll tetoválással viselhetik ezeket a tulajdonságokat, mások egyszerűen vonzónak találják őket, és nem viselik őket különleges ok miatt. Majdnem mindig kék és zöld árnyalatú, a páva toll tetoválásának saját varázsa van.

8. Flying Eagle Tattoo az Alsó Vissza:

Sas Tattoo

A sas, mint ragadozó madár, a félelemtől, a szabadságtól, a magasabban az égbolt felett és a fiatalok védelmében ismert. Sokak számára a sas képviseli az erőt, a hűséget, a bátorságot és még a férfiasságot is. ez egy népszerű tetováló design férfiak és nők körében, a sas tetoválás büszkén viselhető, és a leggyakrabban a nők alsó hátsó részén jelenik meg.

9. Aranyos alsó hattyú tetoválás nőknek:

Hattyú Tattoo

A hattyú, kegyelme és szépsége kedveltje a béke és a nyugalom szimbóluma. A nők minden szépet szeretnek, és amikor a tetoválásról van szó, a hattyú nem kivétel. A hattyúhoz való társulásuk miatt sok ballerinas a hattyú tetoválásnak tekinthető a tánc iránti szeretetüknek.

Többet látni: Libra tetoválások férfiaknak

10. Alsó Vissza Szalag Bow Tattoo Csillagokkal:

Íj with Stars Tattoo

A női tetoválás mindig hajlamos arra, hogy érzékenyen érintse őket, ellentétben azokkal a férfiakkal, akik egyre agresszívabb tetoválásokhoz mennek. Kisebbek és szebbek, és a legtöbb esetben csak divatkifejezés. A nők szeretik a íjakat, és gyakran szeretik tetoválásokba bevonni őket. Itt a csillagokkal ábrázolt és az alsó hátsó szöget bezáró szögben ez egy elbűvölő munka. Ez az egyik legjobb női alsó háttérkép.

11. Flying Bat Tattoo Girls Down Back:

repülő-bat-tattoo

A pipát tartalmazó tetoválás nagyon ritkán található meg. Ez az egyedülálló tetoválás most egyre népszerűbb férfi és nő között. A bat tetoválás pozitív és negatív tulajdonságokat is jelent. Az erény, a szüzesség és az anyaság, míg a negativitás szempontjából halál, koponyák, vampák stb. Ez az alsó hát tetoválás is inspirálta a szuperhős Batman. Kínában a denevérek a szerencse, a szerencse és a boldogság szimbóluma.

12. Big Lily Flower Tattoo az alsó hátsó részén:

Liliom Tattoo

A liliom, bár nem egy mainstream tetoválás még elég népszerű. Gyönyörűnek tűnik, ha egyedül ábrázolja, akárcsak más tervezési szimbólumokkal és elemekkel. A liliom tetoválás általában vörös, narancssárga, rózsaszín és fehér színben készült. A liliom a béke, az áldozat, a szeretet és a szenvedély szimbóluma. A vörös liliom ebben a gyönyörű tetoválásban szeretetet és szenvedélyt jelent. A gyönyörű ágak a virág körül vonzóbbá teszik.

13. Csillag tetoválás az alsó részhez:

Csillag Tattoo

A csillagok évszázadok óta elfoglalják a férfiak és a nők lenyűgözőségét. Tetováló designként alkalmas választás, mert sok gyönyörű színben és formás mintázatban tervezhető. Általában szimbolikus az asztrológiai jelentőségükért, a csillag tetoválás népszerűbb díszítőelemként díszítve. Legyen szó akár egyetlen csillagról vagy sok csillag tetoválásról, bárhol is jól látható a testen, de misztikusabb a hát alsó részén.

14. Alsó hátsó koponya kis tattoo szárnyakkal:

koponya-with-tetoválás

Ez a tetoválás a leginkább követelt az alsó hátsó törzsi tetoválások között. A tetoválás sötét fekete színnel készült, így hatalmas szürkeárnyalatokat ad, hogy élő érzést biztosítson. Ez a koponya a tetoválásban meghatározza a szeretteinek halálát, míg a szárnyak azt jelentik, hogy a tündérek hordozzák őket. Szimbolizálja az ember erejét is, hogy harcoljon minden veszély ellen. Ez egyike a jó törzsi alsó tetoválásoknak a lányoknak.

15. Scorpion Lower Back Tattoo Design:

Skorpió Tattoo

A skorpió nem tetszőleges választás a tetoválások terén, azonban kevesen ismerik őket, főleg azért, mert ez a szimbólum a skorpió állatöv jel. A skorpió általában a nap megjelölése alatt született emberek vonásait és jellemzőit reprezentálja. Általában fekete vagy kék tintával készült, a hozzá tartozó virágplasztika nőies hozzáadással jár.

Az alsó hátsó tetoválás, akár férfi, akár nő, mindig szemet gyönyörködtető. Mivel széles körzetük van, mindig tiszta képet nyújtanak, és nagyon elegánsak és forró témákon alapulnak, amikor lányok vagy nők alkalmazzák őket. Az új trend a trombita bélyeg tetoválás is kialakulóban van, amely láthatatlan a kérelmező.

Képforrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.