15 gyönyörű fecske tetoválás design jelentése jelentéssel Stílusok az életben

A fecskék az egyik legkisebb és legszebb madár a világon. Méretük azt jelképezi, hogy még a legnagyobb dolgok megtalálhatók a legkisebb csomagokban is. A fecske tetoválás megmutatja, hogy szeretné megérteni, milyen különleges vagy. Ha egy fecske keresztezi napi életét, akkor észre fogja venni, hogy a madár nagyon édes és nyugodt, és nem fog habozni, hogy barátkozzon veled. Ez a fő része a fecske tetoválásnak. Azt mutatja, hogy ennek a csodálatos madárnak a tulajdonságai vannak, szeretetteljes, gondoskodó és barátságos.

fecske tattoo designs

Legjobb fecske tetoválás képekkel:

Manapság a fecske tetoválás egy újabb népszerű design lett a férfiak és a nők számára ezekben a modern időkben. Az alábbiakban felsorolunk néhányat a leghíresebb fecske tetoválási mintákról, képekkel és jelentésekkel, amiket önmagadból kiválaszthatsz, a tetoválás állandó, ezért bölcsen.

1. Lenyelni pitypangokkal:

gyönyörű Swallow Tattoo Designs12

A fecske tetoválást olyan nőknek tervezték, amelyek gazdag jelentést adnak. A lányok szeretik a fecske tetoválásokat, mivel mind hagyományos, mind pedig aranyos rajzuk lehet. Ebben a konstrukcióban a pitypang és a fecske madarak általában egymáshoz kapcsolódnak, mivel a változást és a szabadságot jelképezik. A pitypangvirágból kifutó fecskefajták jelzik a szabadságot, és azok, akik tetoválják ezt a képet, inspirációt fognak kapni a problémáikkal szemben, ami békét ad nekik. Feketével színezve lehet, és a pitypang szirmok, amelyek szétszóródnak és a fecskékkel repülnek. Ez az egyik a fecske tetoválás minták a nők számára.

2. Koponya fecske tetoválás:

gyönyörű Swallow Tattoo Designs14

Ebben a foltos tetoválású koponya azt jelenti, hogy az embernek semmi köze sincs attól. A fecskefúvónak nincs süllyesztett felülete és tollja. Készítsen tetoválást egyedivé a másoktól a tetoválás kiválasztásával. A fecske tetoválások tulajdoníthatók a minőségi tulajdonságokkal és a koponya-designhoz kapcsolódóan finom és elegáns módon. Ez bizonyítja az embert, mint kemény harcos. Ez a fajta mellkas fecske tetoválás minták jelentését eredetileg a brit származású legkorábbi szakaszában a vitorlázás. A fecskefajták egyike volt a népszerű madaraknak, hogy megmutassák vitorlázó élményüket, és kifejezzék reményüket, hogy hazatérnek. Ez az egyik népszerű fecske tetoválás a férfiak számára.

3. Légy idézettel:

gyönyörű Swallow Tattoo Designs11

Ebben a tetoválásban két fecske madár repül, és az idézőjelek, amelyek sötét fekete színűek lehetnek. Így választhat bármilyen idézetet és tetoválhat a testén. Ez a nyelési tetoválás az ember mellkasán inspiráló érzést jelent a népek számára. A foltos tetoválási minták különböző fajtákban kaphatók. Kiválaszthatja a saját designját és tetoválhatja azokat az elképesztő képeket, amelyek fecske madárból készültek. A férfiak tetoválási tervei tetoválhatják a mellüket, de most a fül mögött tetszőleges tetoválásokat helyeznek hátra, nyakra, a fül mögött. az ember ereje és hatalmas.

Többet látni: Tattoo Designs Peacock Feather

4. Kék fecske a lábakon:

gyönyörű Swallow Tattoo Designs15

Ebben a tetováló designban a fecske madár sötétkék és égszínkék tintával volt színezve, és szép szárnyakkal lett tervezve, hogy az a személy számára ravaszabb legyen. A kék nyelés jelzi, hogy a pozitív dolgok az életünkben a legjobbak lesznek. Tehát továbbra is remény van arra, hogy azok, akik tetováltak ezzel, pozitív gondolkodókká válnak. Emiatt csak sok ember választhat ilyen fecske tetoválást, hogy életképét szimbolizálja.

5. Lenyelni a horgonyokkal:

gyönyörű Swallow Tattoo Designs13

Ebben a tetoválásban a tengerészek a horgonyzó lenyomatot szerencsés bájjal viselik, mivel úgy vélik, hogy hazavigye őket. A horgony szimbolizálja a tengert, a kötél és a virágok pedig reményt adnak a tengerészeknek. Ez a színes tetováló horgony kötve a kötelet, ahol a kötél lesz kiválasztva a lenyelni, jelezve, ha a tengerészek érinti befolyásolja bármilyen konfliktus, akkor lehet menteni a lenyelni. Ha a tengerész belefulmadt a tengerbe, a fecske lenne szállítani a távozott lelket a mennybe. Ily módon a fecske tetoválás nagy és szimbolikus jelentőséggel bír a tengerészek számára.

Többet látni: Bird Tattoo Designok Lányoknak

6. Kék és nyálkás fecske a nyakon:

Kék and chirpy

Ez a tetoválás szimbolizálja a mulatságot és a boldogságot. Éppen ezért a név kék és csípős. Ez a fecske tetoválás design az egyik leghíresebb tetoválás tervek ma elérhető, és lehet készíteni szinte minden tetováló művész, de vigyázzon, mert ez a tetoválás színes tetoválás, és előírja, tisztességes és mérsékelten tisztességes bőr. A sötét bőr megnehezíti a színek támogatását, és a tónust halványítja. De a tetováló művész tudja ezt, ezért szükség lesz a módosításokra.

7. Komikus fecske tetoválás:

komikus swallow

A komikus fecske egy újabb iskolai tetoválás, és a bonyolult színek és a mély design miatt hosszú ülést igényel. A tetováló művésznek meg kell ismernie a munkáját. Ez egy kényes darab, és rengeteg figyelmet igényel.

Többet látni: Dove Tattoo Designs Jelentése

8. Dream Catcher Nyelés Tattoo:

álom catcher swallow

Ez a tetoválás az, hogy sok szerencsét kapsz az életed hátralevő részében. Olyan, mint egy jó szerencse varázsa. Világhírű és mi jobb, ha két fecske tartja a boldogságot. Tartsa a lelküket felemelve mindenkor, hogy megoldja a problémáit erős akaratával.

9. Angel Swallow Tattoo:

angyal swallow

Az angyalnyelv is világhírű, mert a fecskefej körüli különálló halo. Ez ártatlanságot és felvilágosodást mutat, és elég műalkotás. Ez a fajta tetoválás többnyire a tizenéves lányok és a középkorú nők számára előnyösebb.

10. Lovelorn fecske:

reménytelen szerelmes swallow

Ez a tetoválás két különböző jelentéssel bír. Az egyik jelentés lehet egy fecske, aki szereti a múltbéli gyötrelmet, és olyan ember készíthet, aki épp most találkozott életük szerelmével, vagy a másik jelentése egy olyan érzelmi fecske, akiet megsértettek, és amelyet egy olyan személy, aki bármilyen érzelmi sérülést szenvedett. Önön áll, hogy saját módján megismerje. Ez a fecske tetoválás a művészet szépsége. Thi a lányok jó fecske tetoválása.

11. Leg Swallow Rose Tattoo Lányoknak:

fecske rose

A fecske és a rózsa egy unexx tetoválás, és híres a nagy műalkotásról. A fecske és a rózsa az 1980-as évek végén jött létre, jóllehet a tetoválásokat abban az időben nem tekintették nagyon szociálisnak. Ez a béke és a felvilágosodás jele, és egy látványos műalkotás. Ez nagyon szép fecske tetoválás design a lábakon.

12. Vállfordulat:

Fecske tattoo designs

Az ókori időszak óta a fecske tetoválásokat hagyományos formatervezésnek tekintik, és szép és unisex választék marad. Az ilyen típusú tetoválás várhatóan fontos stílust fog megérteni a jelentés és a történelem mögött. Szerezd meg ezeket a puszta divat-és szépség aspektus lenyelni tetoválások mélyebb, mint alább. Ebben a képen az aranyos fecske madár tökéletesen tetoválódott.

13. Fecskefolt:

csipkés up swallow

Még több törzsi tetoválás, ez a műalkotás tetszőlegesen tetováló művészek által ésszerű mértékben elérhetõ, így ha nincs egy csomó készpénz, hogy felfröcsköljen a fecske formájára, de mégis szeretne egyet, akkor ez a tetoválás. Érdemes megvárni. Ez a legjobb fecske tetoválás a srácoknak.

14. Lenyelni a szerelemben:

fecske in love

A fecske a szerelmes tetoválásban mutatja vagy szimbolizálja az újonnan szerzett szeretetet, vagy a mély szeretetet az Ön társa számára. Az alapszín rózsaszín, de ha szeretné, megkérheti a tetováló művészt, hogy kísérelje meg egy kicsit a színeket. Ez fokozza a design szépségét.

15. A Dual Swallows Tetoválás:

a duet

Az újszülött menyasszony számára ez tökéletes tetoválás, hogy megmutassa a férjednek, mennyit jelent az Önök számára a szakszervezet. Ennek az ötletnek az eredete ismeretlen, bár még mindig világhírű. A két fecske megmutatja a két szerelmes kötődését, valamint a zárat és a kulcsot, amely megköti őket ebben a kötésben. A szerelmi párok legtöbbje ilyen típusú fecske tetoválásokkal foglalkozott.

A fecske tetoválás hihetetlenül népszerű választás a testművészet rajongóinak, mivel természetesen felkéri a kérdést, hogy a fecske tetoválás jelentése hogyan alkalmazhatja Önt. Kiválaszthatja a legjobbat ezer madárfajból, és mielőtt megkapja, győződjön meg róla, hogy a megfelelő tetoválást kapta, néha a fecske madár téved a kéktyúk számára. Mindig, mielőtt tetoválással tennéd, hogy te vagy a tetováló művészek ismerhessék a megfelelő színeket és mintákat, amelyek szükségesek a tinta pontos és vonzó fecske tetoválásának tervéhez.