15 ősi és legfrissebb szanszkrit tetoválási rajzok és jelentések

A szanszkrit az egyik legeredetibb nyelv. India nyelvének szinte mindegyikét e tekintélyes nyelvből származtatták, és vannak olyanok is, amelyek a benne keletkező szavakat tartalmazzák. A Devanagari szkript, amelyben a szanszkrit íródott, szép kalligrafikus áramlással rendelkezik. Mint a kínai vagy japán nyelven írt szövegek tetoválása szép és rejtélyes, szanszkrit tetoválással is jár! Számos hindi szó van, mint az Om, a Shanti, a Moksha, a Nirvana és így tovább, amelyek népszerűek a nyugati országokban is. Ezek a szavak szinte tisztaságot keltenek, kiváló tetoválást tesznek lehetővé! A szavak mellett más tetszőleges minták és díszítések is szerepelhetnek a tetoválásodban.

szanszkrit tattoo designs

Különböző stílusok értelmes szanszkrit tetoválás képek:

A szanszkrit tetoválás nem csak Indiában ismert, hanem a világ minden táján, különösen az amerikai országokban. Különböző hajlított betűkészletek vonzóbbá teszik a gyönyörű jelentést. Itt találod a 15 legjobb szanszkrit tetoválási mintát, amellyel képeket és jelentéseket találhat a férfiak és a nők számára.

1. szanszkrit Tattoo Anya Design:

szanszkrit-anya-tetoválás-design

Egy tetoválás egyetlen szóval hindi nyelven és egy mögötte álló kép egy közös, mégis kiváló szanszkrit tetoválás. A kép segít a laikusoknak, akik nem ismerik a szanszkrit nyelvét, könnyebben értik a jelentésüket. Ez a tetoválás vonzóbbá és vonzóbbá teszi.

2. Béke a szanszkrit tetoválása a nyakon:

15 ősi és legfrissebb szanszkrit tetoválási rajzok és jelentések

A szanszkrit béke “shanti”. Ez elég gyakori szó, hogy a legtöbb ember tudja a jelentését. Még akkor is a Devanagari szkript sikerül a tetoválás kinézetét finomabbá tenni. Egyszerûen egyszerûen írhatod a shanti szót, vagy egyszerûen megismételheted háromszor, ahogy ez a legtöbb szanszkrit himnuszban és shlokában történik. Ha így kívánja, még békés üzenetet is hozzáadhat a szanszkrithoz. A tetoválás átfogóbbá válik.

Többet látni: Törzsi tetováló képek

3. Remény a szanszkritban Tattoo design csuklóján:

15 ősi és legfrissebb szanszkrit tetoválási rajzok és jelentések

A szanszkrit reménye “asha”. A Devanagari szkriptben írt, ez is kiváló tetoválást tesz lehetővé. A legjobb az, hogy nem csak jól néz ki, hanem erényes erkölcsöt is jelöl! Ez az egyszerű tetoválás nagyon jól elvégezhető a csuklón vagy a nyakon. Ez a tetoválás is inspiráló üzenetet közvetít, amely szerint az embernek nem szabad elveszíteni az élet reményét, vagy elvesztenie kell az Istent. Ez nagyon szépen tetovált a csuklóján, melyet leginkább fiatal lányok szeretnek.

4. Szanszkrit Nirvana Tattoo On Ribs:

15 ősi és legfrissebb szanszkrit tetoválási rajzok és jelentések

A nirvana a szanszkrit nyelven egy szó, ami a mennyet jelenti. Az a hely, ahol a lélek megy halála után, és elérte a “moksha” -t, így már nem kell visszatérnie az emberi síkra. Magának a szónak nagyon szép érzése van, mint az Éden vagy éteri szavak. Ezeket a szanszkrit tetoválásokat egyszerűen megtarthatod, vagy hozzáadhatsz díszítményeket.

5. Circular Om Tattoo Design feliratok:

15 ősi és legfrissebb szanszkrit tetoválási rajzok és jelentések

Om az összes szanszkrit szó leghíresebbje. a meditátorok használják világszerte, hogy nyugtassák az idegeit, és lelküket könnyebbé tegyék. Ez valójában az Úr Shiva harci kiáltására utal. A szó békét hozott a férfiak és a nők számára a világ minden részében. Sok szanszkrit himnusz kezdődik ezzel a szóval, és így sok tetováló tervező ezeket a sorokat veszi, és kreatívan írja körkörösen, jön létre a kiváló tetoválás minták. Ez egy ilyen példa.

Többet látni: Temporary Tattoo Designs

6. Egyszerű Om Sanskrit Tattoo Design:

15 ősi és legfrissebb szanszkrit tetoválási rajzok és jelentések

Az “Om” szó is sok energiával rendelkezik. Nem kell hozzá más himnusz vonalat, vagy bármilyen más díszítést. Csak az a szó, amely csak a devanagari szkript egyik levele, kiváló tetoválást tesz lehetővé. Az Om a béke jelképe. Ebben a tetoválási Om szimbólumot a Gayatri Mantra veszi körül. A szimbólumból kiáramló lángok a napot képviselik, amely a hinduizmus kegyes isteneinek egyike.

7. Név Sanskrit Tattoo Designs:

15 ősi és legfrissebb szanszkrit tetoválási rajzok és jelentések

Egy másik tipikus terv az lenne, hogy a saját vagy valaki közeledjen a neved tetovált szanszkrit. A forgatókönyv szépségének köszönhetően kiválónak tűnne, és nem kell megfélemlíteni másokkal a súlyos és túlságosan mély következményeit.

8. A szanszkrit karakter Buddha-arccal:

15 ősi és legfrissebb szanszkrit tetoválási rajzok és jelentések

A szanszkrit tetoválásokat több szerzetes is választja. Kiváló tervük van egy olyan képnek, amely egy szanszkrit karakter mögé bujkál. A Buddha a béke, a szerelem és az áldozat szimbóluma, így ez a tetoválás is szimbolizálja. A szanszkrit szimbólum maga a béke jelképe. A szimbólum szép formája vonzóbbá teszi. Ez az egyik legnépszerűbb buddhista szanszkrit tetoválás terv a szerzetesek és a többiek számára, akik szeretik az Úr Buddhát.

9. Népszerű Gayatri Mantra szanszkrit szó A tetoválás a vállon:

15 ősi és legfrissebb szanszkrit tetoválási rajzok és jelentések

A Gayatri mantra az egyik legősibb és leggyakrabban ismert szanszkrit himnusz. Ismét megismétlem sok imaházban Indiában. Ennek jelentése, mint minden más himnusz id isteni is. Különböző művészi formákban lehet megírni, hogy az értelmes tetoválásod jól nézzen ki. Ez egyszerű, de a legújabb szanszkrit tetováló dizájn kreativitással.

10. Szanszkrit Tattoo Idézet az életről:

szanszkrit Tattoo Designs 10

Ez a fajta szanszkrit kifejezés tetoválás ad egy szép idézet az élet. A tetoválás jelentése: “Az élet gyönyörű küzdelem”. Ez a kifejezés gyönyörű görbékkel és néhány henna tervrajzokkal díszített. A sötét fekete tinta merész megjelenést kölcsönöz. Ez a tetoválás a háton, a vállakon vagy a nyakán is elvégezhető. A lányok azonban általában a derekukon hordják, hogy csodálatos megjelenést adjanak a kanyargós designnek.

Többet látni: Tattoo Designs Letters

11. Szanszkrit Tattoo With Slokas A nők:

szanszkrit Tattoo Designs 11

Ez a fajta szanszkrit tetoválás jelentése kapcsolódik az emberi kapcsolatokhoz. A fenti tetoválás jelentése “az ösztöndíj vagy halál lesz a menedékem”. akkor a kifejezéseket egy hélixhez és lángokhoz kapcsolhatja. Ez üzenetet ad, hogy bármi legyen is a helyzet, az ember mindig isten védi.

Ez a fajta tetoválás általában a karokon, a háton vagy a vállakon történik. Ez a tetoválás, ha különböző színekkel festett, szintén szépnek tűnik. Ez a tetoválás kegyes és gondos kapcsolatot mutat a testvérek között.

12. Szentelt szanszkrit tattoo Ajánlat férfiaknak:

szanszkrit Tattoo Designs 12

Ezek a szanszkrit tetováló ötletek egyre népszerűbbek a fiatalok körében. Ez egy nagy spirituális kollázs tetoválás, amely különböző vallási jelképek és szanszkrit betűk kombinációjából áll. Ez a tetoválás szimbolizálja a békét, szeretetet, áldozatot, odaadást, hatalmat stb.

Ez a mestermű csak hátul lehet, hogy teljes körű pillantást nyújtson minden olyan tervre, amelyik olyan jámbor szimbólumokat tartalmaz, mint a Swastik, a Yantra, az Omkar, a szanszkrit ábécék stb. A sötét fekete és szürke árnyalat színei vonzóbbá teszik. Segít vallásos kinézetet nyújtani.

13. Trishul with szanszkrit Shloka Tetoválás a kezében:

szanszkrit Tattoo Designs 13

Ez a fajta szanszkrit shloka tetoválás ma is híressé vált. Ez a tetoválás magában foglalja az Úr Shiva arcképe arcát a harmadik szemével, a Trishul, amely az ő isteni fegyvere és a Mrityunjay Shloka alatta. Az Úr Shiva a végső romboló; ez a tetoválás szimbolizálja a pusztítás erejét.

A gyönyörű sötét és világos színárnyalatok vonzóbbá teszik. Ez a tetoválás nagyon jól viselhető a háton és a vállakon. Az ilyen típusú szanszkrit tetoválások széles körben láthatóak az Aghorison, mivel Lord Shiva ihletett. A gyönyörű betűkkel írt Mrityunjay Shloka a szépségéhez ad hozzá.

14. Szanszkrit zenei tetoválás fiúknak:

szanszkrit Tattoo Designs 14

Ez a fajta szanszkrit script tetoválás nagyon trendi. Ez a tetoválás a szanszkrit forgatókönyv, zenei jegyzetek és gitár kombinációja. Ezt a tetoválást széles körben végzi az emberek, akik zenei szerelmesei, és szenvedélyesek a gitáron. A szanszkrit forgatókönyv ugyanazt jelenti. A zenei jegyzetek és a shloka írása gyönyörűen ívelt sötét fekete tintával, ami szemet gyönyörködtetővé teszi. Ezt a tetoválást mind a férfiak, mind a nők viselhetik, főleg a csuklón vagy a karokon. Ez a tetoválás azt is üzenete, hogy a zenét korábban bemutatták a bhajákról és a shlokákról.

15. Szanszkrit Tattoo Lotus Flower On Arm:

szanszkrit Tattoo Designs 15

Ez a lótusz szanszkrit tetoválás mintákat széles körben végzi a szentek kapcsolatban az Iscon templom világszerte. A lótusz egy jámbor virág, melyet mind Shri Krishna, mind Shri Radha kezében az Iscon templomokban tartanak. A szanszkrit Shloka elbűvöli a “Hare Rama Hare Krishna” jámbor mantráját, amelyet moksha mantrának is neveznek. Ez a szanszkrit shloka és a hindu szimbólum gyönyörű kombinációja. Ezért ez a tetoválás szimbolizálja a békét, az örökkévalóságot és a szeretetet. Ez a tetoválás azt is motiválja, hogy elhagyja a világot, és megbocsássa magát Shri Krishna isteni világában.

A szanszkrit tetoválás bármilyen formában szimbolizálja a tisztaságot, a szeretetet, a békét, az áldozatot, stb. Gyönyörű jelentést adnak, amikor különböző jámbor szimbólumokkal kombinálják, mint például a Swastik, a Trishul, a Shiv Ling, a virágok stb. egy nagyon vonzó és vallásos megjelenés. Tele vannak inspiráló himnuszokkal, szavakkal, versekkel és szimbólumokkal. Ezért pozitív energiát adnak a viselőnek.