17 Olcsó pattanások / pattanások krémek Indiában Stílusok az életben

A pattanások vagy az aknás hegek egyike azoknak a csúnya igazságoknak az életében, amelyeket szintén nehéz elkerülni vagy figyelmen kívül hagyni. Tizenéves korában meglátogatnak, majd utána folytatják az életüket. A pattanások legfőbb okai a hormonális egyenlőtlenségek, és miközben nehéz elkerülni őket, mindig bánni velük.

Akne vagy pattanások kitörnek, amikor egy zsíros anyag, amit sebum zárolja a pórusokat. A pattanás pontos oka nem ismert, de az androgén nevű hormon szerepet játszik. Az androgén növekedése mind fiúkban, mind lányokban a pubertás alatt. Az androgén a bőr mirigyeit jobban megszabadítja. A terhességben bekövetkező testi változások miatt nőhet. A születésszabályozó tabletták fogyasztásának hirtelen megállása egy másik oka lehet. A genetika is számít. A vízalapú termékek kevésbé valószínű, hogy pattanást okoznak, mint az olaj alapú kozmetikumok. A pattanások kitörése súlyosbíthatja a durva súrolást, a foltok szedését vagy megszüntetését, a hormonok megváltoztatását és a stresszt.

legjobb cream for pimples

A pattanások hajlamosak a rémisztő hegek mögé hagyni. Most azonban különböző jogorvoslatokon keresztül kezelheti őket. Ön választhat ayurveda vagy otthoni jogorvoslat, vagy talán néhány jó minőségű krémek, amelyek a piacon elérhetők. Itt van egy lista a néhány legjobb pattanáskrémekről / pattanásokról, amelyek segítenek a pattanások kezelésében. A pattanások / aknekrémekről ismert, hogy meggyógyítják őket a bőrbe való megfelelő behatolással.

A legjobb pattanás / aknekrémek:

Itt találhatók a 17 legjobb anti-pattanás és pattanásjelző krémek.

1. Aktuális antibiotikus krémek:

klindamicin and erythromycin

A Clindamycin és az eritromicin két helyi antibiotikum, amelyek a legjobb pattanáspont-eltávolító krémek azáltal, hogy teljesen csökkentik vagy gátolják az akne okozta baktériumok növekedését és fertőzését. Az antibiotikumokkal alkotott krémek összetevői közé tartoznak az eritop, az eryacne, a faceclin, az A clindac és néhány más. Ezek a krémek az elején hatékony védekezésnek bizonyulnak. Azonban ezeknek a krémeknek a ismételt alkalmazása a baktériumokat immunis módon befolyásolja, és lehetővé teheti az akne visszatérését.

Retinoid krémek:

krém acne3

A Retino egy anti-akne krém. A retinoid aknekrémek, mint a retino-A 0,025% vagy 0,05%, az A-vitamin származékát tartalmazzák. Nagyon hasznosnak bizonyul a cisztás akne kezelésében. Elnyomja a napokig fennmaradt dudorokat a ciszta okozta csökkentésével. Így kezeli a pattanásodat, mielőtt túl csúnya lesz, és megakadályozza az esetleges hegesedést, amire a pattanás.

Az Avenediacneal Treatment Care a retino-A helyettesítője. Bár rendkívül hatékony, ez a krém ára magasabb szinten. Ez Indiában sem könnyű.

3. Szalicilsavas aknekrém:

szalicilsav Acid Acne Cream

A salicil sav a legjobb gyógymód a tinédzser pattanások és a mostohaanyák és jelek mögött hagyva. A Garnier tiszta, aktív pattanáscsökkentő tekercs és a Clearasil rendkívül gyors akciós cukormennyező krém két krém, amelyek kihasználják ezt a vegyszert. Bár a szalicilsav segít csökkenteni a pattanásokat, túl sok baj nagyon káros lehet. Sötét foltokat jelenít meg, amelyek hónapokig fennmaradhatnak.

4. Benzoil-peroxid krémek:

krém acne5

Benzac-AC gél vagy Galderma, a legjobb benzoil-peroxid krém Indiában. A benzoil-peroxid a leghatékonyabb gyógymód a pattanás számára. Gyógyászati ​​eszköz, amely gyorsan dolgozik és határozott eredményeket produkál. Ugyanúgy, mint minden más vegyszer esetében, a benzoil-peroxid mellékhatásai is vannak. Ez a viszketést okozza, hogy a bőr túl száraz. A Periac, a Persol, a Persol Forte, az Abenz, a Brevoxyl és az Actiben néhány egyéb krém, amelyek a benzoil-peroxidot.

5. Glikolsav-krémek:

krém acne6

A Golic, a Decroma-6, a Glyco-6, a Glyco-A és a Glyaka krémek mindegyike a glikolsav kulcsfontosságú összetevője. A pattanások egyik fő oka a pórusok eltömődése az elhalt hámsejtek által, amelyek össze vannak ragasztva. A glikolsav segít csökkenteni a pattanásokat azáltal, hogy hámlasztja az elhalt sejteket a bőrében. Így nem csak a pattanások eltávolítását segíti elő, hanem kiváló hámlasztó anyagként is működik, így a bőr tisztább és kevésbé száraz!

6. Azelaic acid bonyolult krémek:

azelaín Acid Pimple Creams

A rosacea olyan betegség, amely a bőre bőrpírját, öblítését és pattanásokat okozza az arcon. Az azelainsav rügyező krém segít eltávolítani a sérüléseket és a betegség által okozott duzzanatot. A pattanások kezelésére is használják. Azélainsav egy dikarbonsav, és a pattanások megfertőzésére szolgáló baktériumok elpusztításával foglalkozik az akne kezelésével. Csökkenti a keratin termelését, amely olyan anyag, amely az akne kifejlődéséhez vezethet. Néhány könnyen hozzáférhető termék az Azelex krém és a Finacea gél, amely az akne kezelését az azáleinsav.

Többet látni: Ayurvédikus kezelés akne és pattanások

7. Izotretinoin aknekrémek:

izotretinoin Acne Creams

A szisztémás izotretinoin az egyik leghatékonyabb pattanáskezelő krém. Ezt a pattanásos hegek eltávolító krémet kell alkalmazni az akne érintett bőrre. Ez feloldja a pórusokat és kezeli a mitesszereket vagy a fehér fejeket. Csökkenti a gyulladást is. Ha a foltok gyulladnak ki, az Isotrexin nevű márka segít a legjobban, mivel a gél eritromicint, antibakteriális szert tartalmaz. Súlyos akne esetén a gyógyszer kapszulák formájában is kapható. A krémet az akne érintett területeire kell alkalmazni, elkerülve az esetleges égési sérüléseket vagy sérüléseket. Javasoljuk, hogy enyhe szappant és langyos vizet használjunk, hogy később mossa le, mert nagyon meleg vagy hideg víz is ronthatja a pattanást. Az Isotrex egy olyan krém, amely izotretinont használ az akne kezelésére.

8. Biotique Chlorophyll olajmentes Anti Acne gél:

krémek for Pimples - Biotique Chlorophyll Oil Free Anti Acne Gel

A Biotique gél egy antibakteriális termék, és az egyik legjobb akne kezelés krém Indiában. Hidratálja a bőrt, mivel a hínár és tengeri algák kivonata. Az összetevők közé tartozik az aloe vera, amely segíti a pórusokat. Segít továbbá a bőr egészséges és tápláló megőrzésében. A klorofill egy másik hatóanyag, amely segíti a nap sugarainak felszívódását és hasznosítását. Nagy fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek pattanásproblémákkal foglalkoznak. Emellett a termék klorofillje kiváló hűtési hatást fejt ki a bőrön.

9. Avene Diacneal kezelés ápolás akne hajlamos bőrre:

krémek for Pimples - Avene Diacneal Treatment Care For Acne Prone Skin

Ez egy hatékony pattanás elleni krém, olyan összetevőkkel, mint a diacneal, a glikolsav és a retinaldehid, amelyek hatóanyagok. Ezek az összetevők klinikailag bizonyítottan olyan mágiaként működnek, amelyek minimalizálják a pattanások megjelenését és más bőrproblémákat. Ez a krém szintén glikolsavat tartalmaz, ami nagyon hatásos és hatékony. Segít a mitesszerek eltávolításában, ami láthatóvá teszi a bőrt tiszta, tiszta és sima. Nem zsíros anti-akne gél, amely segít csökkenteni az akne és a foltok, így a bőr sima és rugalmas.

10. Clearasil Ultra Rapid Action pattanáscsillapító krém:

krémek for Pimples - Clearasil Ultra Rapid Action Pimple Clearing Cream

Ez a legjobb pattanásgátló krém mindössze négy órán belül láthatóan tiszta és pattanásos szabad bőrt biztosít Önnek. Bár napi vagy két napig tart, nagyon hatásos a pattanások eltávolítására. Megcélozza a pattanót a helyszínen, és eltávolítja az ultra-gyors fellépésével. Megfizethető, és mivel csak egy kis mennyiségre van szükség egyszerre, legfeljebb 6 hónapig tarthat. A termék mellékhatásai a foltok, amelyek Biotique festékkel eltávolíthatók.

11. Vicco Kurkuma bőr krém Wso krém:

Vicco Turmeric Skin Cream Wso Cream

A Vicco kurkuma egy régi és megbízható termék, amely hosszú ideig használatban van, mint egy arcpép a pattanások számára. A gyógyító ereje és a kurkuma megfelelő tulajdonságai. Tartalmazza az antibakteriális tulajdonságokat, és megakadályozza a pattanások és akne kitörését. Ez a krém segít a bőr tónusának javításában, valamint javítja a bőr szerkezetét és a pattanások és a pattanások hegését. Ez is a legjobb arckrémként működik a pattanások hegek számára.

12. Biotique Wintergreen olaj téli zöld krém:

krémek for Pimples - Biotique Wintergreen Oil Of Winter Green Cream

Ez a legjobb aknekrém, amely nyugtató és könnyű pattanásgátló krém. Segít a pattanások tisztázásában és a pórusok eltávolításában, hogy hibátlan pattanásmentes bőrt biztosítson. Fő összetevőjeként a krém téli zöldekkel rendelkezik, amelyek gyulladásos és hűtési tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez összekeveredik a neem olajjal, a medúza és az euphorbia kombinációjával, amely hatékonyan szabályozza az aknét és más bőrproblémákat.

Többet látni: Otthoni jogorvoslatok a hátsó akne

13. Benzac AC gél:

Crames For Pimples - Benzac AC Gel

Ez egy gyógyszeresített gél, amely gyógyítja a pattanások és a pattanások bőrét. A benzoil egy olyan anyag, amely általában krémekben vagy gélekben van jelen. Bőrirritációt és bőrszárazságot okozhat. A Benzac AC gél csak 7% benzoil-tartalmat tartalmaz, ami tökéletes a pattanás elleni krémekhez. Enyhe vagy mérsékelt pattanások gyógyítására használják. Ez a gél alapú termék felszívja a felesleges olajat, és hatékonyan megöli a baktériumokat a bőrben anélkül, hogy túlságosan kiszáradná.

14. Garnier Men akno Fight:

krémek for Pimples - Garnier Men Acno Fight

Ez a legjobb pattanás krém a férfiak számára. Ez a legjobb akne eltávolító harci krém természetes összetevőket tartalmaz, amelyek a nagyobb akne problémák ellen harcolnak. A mikrogyöngyök tisztítják és eltávolítják a pórusokat, hogy eltávolítsák a mitesszereket. A bőr megújulása, javítása és átalakítása révén egészséges megjelenést kölcsönöz. A termékben jelenlévő szalicilsav, antimikrobiális összetevő segít csökkenteni a pattanásokat. Ez tovább csökkenti az olajszekréciót, ezáltal a bőr túlzott faggyúmentes marad.

15. Herbal Pimple krémek:

Herbal Pimple Creams

Ha nem vagy nagy rajongója a vegyi anyagoknak, és túl lusta, hogy otthoni gyógynövényeket készítsen, számos gyógynövény és arcmosó is rendelkezésre áll a piacon is! Bár ezek a krémek hatékonyak, nem teljesen kémiaiak.

Ha természetes gyógynövények gyógyító erejét keresi, mindig a legjobb, ha frisset vásárol, és pattanja el magát. Himalája arc krém pattanások, lótusz gyógynövény pattanáskrém stb egy része a gyógynövény krémek, amelyek közül választhat, ha keres gyógynövényeket.

16. Tiszta és átlátszó pattanás krém:

Tiszta and Clear Pimple Cream

A tiszta és tiszta pattanásos krém számos pattanások és mitesszerek arc krémjeinek áll rendelkezésre. Kiválaszthatja azokat, amelyek a leginkább alkalmasak a bőrére, legyen az olajos, száraz vagy normális. Miután ezt megtette, válassza ki azokat, amelyekre a bőrének szüksége van. Akne tekercset keres a zsíros bőrért? Vagy a rágójeleket az arc eltávolító krémmel? Nekik van minden!

17. No Marks Acne Pimple Cream:

Nem Marks Acne Pimple Cream

Kétségtelen, hogy a bőrünk környezeti tényezők miatt hajlamos a túlzott olajszekrécióra vagy szárazságra. Ez nem jelzi pattanás pattanás krémet a legjobb akne heg eltávolító krém, amely ismert, hogy hatékonyan harcolni a kóros ügynökök így az Ön hibátlan bőr. A lányok és a fiúk, akik megpróbálják eltávolítani a pattanásjelzőiket, teljesen megpróbálhatják ezt.

A fent említettek voltak a legjobb pattanás eltávolító krémek. Ezek a krém és a gél alapú anti-acne termékek mélytisztítást végeznek a pattanások eredetének megőrzésére. Ők kezelik a pop out, és dolgozik eltávolítása jelek és hibák. Ha azonban ezek a pattanások ápoló krémek úgy tűnik, hogy irritációt okoznak a bőrén, ne felejtse el orvoshoz fordulni. Távolítsa el bőrét a pattanások, pattanások és más bőrproblémák, hogy egy világos és hibátlan bőr.

Többet látni: Termékek eltávolítása Akne hegek / Pimple Marks