25 lista India Legnagyobb Jeans nadrág Márkák Nevek Stílusok az életben

A márkás farmerek örökzöld trendje ma is divatos. A piacon napjainkban számos designer márkájú farmer neve van, hogy megkülönböztesse magát a tömegtől. A farmerek soha nem lesznek elavultak a divatvilágból. De a jean márkák sokat jelentenek a farmer kiválasztásakor. A rendelkezésre álló márkák széles választékával nehéz lehet kiválasztani a megfelelőt. A farmerek márkáinak választása, amelyek mind fenntarthatóak, mind etikusak, egyre növekszik, és számos színben, árnyalatban, mintában és formatervezésben érkeznek.

Farmer Brands

Először kategorizálni kell a farmereket egy egyszerű 2 csillagos, 4 csillagos és 6 csillagos értékelésre. A két csillagos minősített farmer minősítése alacsony lesz, míg a négy csillagos és hat minősített farmer magasabb lesz. Továbbá hozzáadható az aranycsillaghoz, amit senki sem engedheti meg magának az egyedi farmereknek. Míg a legnépszerűbb márkájú farmerekhez, például a Diesel farmerekhez, a Lyle farmerekhez és a Scott farmerekhez való online vásárláshoz kötelezően keresse az online portálokkal rendelkező hivatalos márkakereskedőket. Bár a farmer mai státuszúvá vált, a trendi világ alkalmi ruházatának bizonyult. Itt kapja meg a top 25 legjobb és legjobb farmer márkát. Menj a kereséshez!

Híres márkás farmerek mind a férfiak, mind a nők számára:

Sok márkájú farmer áll rendelkezésre, mint a Levi, a Lee, a Movi, a Diesel stb. A dízel farmerek története 1955-ben kezdődött Olaszországban a jövőbeli telepítéssel, de valójában nem lenne helyes megvitatni a Dieselet anélkül, denim farmer. Természetesen a minőségi Diesel jean kényelmesen viselni fogja. Colin’s jean márkái a kezdetektől a megfelelő marketinget választották. A többi török ​​denim gyártótól eltérően ez jó minőségű és olcsó lesz. A Mavi farmerek a vezető és értékesített kereskedelmi központok. A Wrangler egyike a három legnépszerűbb amerikai farmer márkának. Különösen ez jól ismert a cowboy stílusban. Vessen egy pillantást a 25 legjobb márkás farmer nevére, amelyek népszerűek a piacon.

1. “LEVI’S” márkanévű farmer:

Farmer Brand LEVI’S

A Levis a híres ruházati cég, amely farmer farmert visel. Ez egy felső farmer márka férfiak és nők számára, és 1853-ban alapította a Levi Strauss. Ez egyike a vezető farmer márkáknak, amelyek egyike a legismertebb márkáknak, amelyeket sok fiatal vesz figyelembe, mert a Levi’s.

2. “DIESEL” márkajelzés férfiak és nők számára:

Legjobb Jeans Brand In The World DIESEL

A céget a Renzo Rosso találtatta 1978-ban. A dízel a legjobb a divatgyűjtemények egyik osztálytermelőjében. A legjobb osztálytervezők és kreatív rendezők elegáns formatervezést és tökéletes illeszkedést tesznek lehetővé a szolgáltatók követelményeinek megfelelően. Ez még egy népszerű és legkeresettebb farmer márka Indiában.

3. “WRANGLER” márkanév:

Legjobb Jeans Brand WRANGLER

A grófi Greensboro belvárosában található. Ezt először a Blue Bell állította elő, aki Casey Jones-et szerzett az 1940-es években. Jelenleg világszerte elérhetők a legjobb minőségű farmer farmerekkel. Ez a kézművesség a kiváló formatervezőkkel és a szabás szakértőivel testreszabott. Különféle árnyalatokat kínálnak, de különböző árnyalatú kék denim árnyalatúak, amelyek a fénytől a sötétebb árnyalatokig kontrasztosak.

4. “LEE” farmer Márka:

felső Jeans Brand LEE

A lee az a márkázás, amelyet az innováció, a minőség és a vevői elégedettség szentel. Ők a legkiválóbb osztályú farmert nyújtják a legjobb alkalmazottakkal és üzleti munkatársaikkal, valamint a cég barátságos környezetével. Adja meg a legjobb terveket és illeszkedjen a mai trendek szerint. Ez a legjobb farmer márka férfi és női ruházatot biztosít.

5. “SPYKAR” farmer:

Legjobb Mens Jeans Brands SPYKAR

Most érkezik a tél, és ideje eltűnik a szekrény szokásos szövetéből. A kém park jó minőségű, sokoldalú farmert kínál, amely a legjobban megfelel a játékos és alkalmi megjelenésnek. Ők nyújtanak furcsa nyomatok, hogy a napos napok ragyogni. Ha kopott biztosan lenyűgözni fogja a nézők vonzerejét, és megfizethető áron jön.

6. “PEPE JEANS” Márka:

Legjobb Women's Jeans Brands PEPE JEANS

A pepe farmerek a legjobb minőségű női farmer farmereket kínálnak, amelyek végső soron az off-duty stílusnak felelnek meg. Ami kellemesen pihentetni fogja a kopást, és a legjobb farmert szolgálja. Ők is kínálnak széles körű pepe farmer ruha online és offline. Széles körű formális és alkalmi pamut kopott a legmagasabb színvonalon is.

7. “FLYING MACHINE” farmer:

Híres Jeans Brand FLYING MACHINE

A férfi farmer márkák repülőgép egyike a legjobb márkás cég. Továbbá ez lesz az első indiai cég 1980-as években. Ők a legjobb farmer-szolgáltatók, akik hiteles részletekkel és grafikával látják el a legjobb városi öltözéket, valamint az innovatív dizájn és az igazi olasz stílus az indiai cég számára. A férfiak felső farmer márkája alá tartoznak, és az ifjúsági világot a halálos és merész dizájnokkal látják el, amelyek megfelelnek a követelményeknek.

8. “DENIZEN” márkanév:

HONPOLGÁR In Top Ten Jeans Bands

A Denizen biztosítja a legjobb minőségű, stílusos, promóciós és elérhetőséget az előállított termékek számára. Ők prémium minőségű farmerek, amelyek figyelemre méltó értékeket, hogy a felhasználó jobban néz ki, és úgy érzi, fantasztikus. A Levi Strauss & Company lakójának kézműves és autentikus stílusát is ígérik.

9. “NUMERO UNO” női és férfi farmer:

Új Jeans Brand NUMERO UNO

A Numero Uno az egyik első gyártmányú indiai farmer márka, amely 1987-es évével indítja útját, és a legjobb minőségű farmert kínálja, és sok más terméket is kínál. Ezek a termékek széles választékát kínálják a cég legjobb kézművességének köszönhetően, és jobb minőségű szabást kínálnak a termék hosszú élettartamára. Ez a híres jean márka megbízható fiatalok számára.

10. Márkás farmer “BURBERRY”:

Farmer Pant Brand Name BURBERRY

A Burberry farmerek a legmagasabb színvonalú dizájn és kézműves termékek. Több kényelmet és terveket kínálnak, amelyek képesek megfelelni a fiatalok igényeinek. Olyan kialakításúak, hogy simábbak legyenek, és nagyobb mobilitással rendelkezzenek a viselt személy számára. A kék bogyó a jobb farmer lesz a farmerek kiválasztásával.

Többet látni: A legjobb márkás pólók

11. “G-STAR” farmer:

G-STAR In Jeans Brands List

A G-star farmerek széles skáláját kínálják a farmerek gyűjteményének, a kiváló minőségi tervezéssel, ezek a legjobb választás a farmer kiválasztásakor. Ők a farmerek tervezésénél vannak. Ezek a termékek mind az online, mind az offline piacokon elérhetők, és a legjobb kézbesítést biztosítják a következő napi szállítási lehetőséggel is.

12. “TRUE RELIGION” Brand Jeans:

márkás Jeans Name TRUE RELIGION

Ez az igazi vallás az amerikai ruházati cég, ők kínálnak prémium denim ruhákat az ügyfelek és a rendszeres. Az igazi vallási márka farmerek kényelmesebb és luxus viselet. Ezek a márkás farmerek neve elég, hogy elmondják a termék tartósságát másokkal összehasonlítva. Ezeket minőségi kézművesség és merész stílus jellemzi.

13. “KILLER” márkanév:

Férfi Jeans Brand KILLER

A gyilkos a farmer farmerek vezető gyártója, ők készítik, tervezik és értékesítik a piacon a jó minőséget, és jobb öltésminőséget biztosítanak a termék jobb élettartama érdekében, ami több ügyfelet kínál a márkázáshoz a farmerek kiválasztásában. Úgy találják, hogy a legnagyobb értékesített farmer farmer Indiában.

14. “KISS ME” farmer:

Legjobb Jeans Brand KISS ME

A cég által gyártott farmer könnyű és kényelmes illeszkedést biztosít a legjobb design és minőség érdekében. Különféle női kollekciókat kínálnak, különösen a női és a főiskolai lányok számára. A tervekhez és a minőségi követelményekhez is eljutnak, amelyek a mai igényekhez igazodnak, és gazdaságos igényeket kielégítenek a legmagasabb minőségű termékekkel is, csökkentett költségek mellett. A Kiss Me egy híres új farmer márka Indiában, amely a válogatás széles választékával jár.

15. “EDWIN” farmer:

felső Jeans Brand EDWIN

Az Edwin farmer európai alapú vállalat, amely a legkülönbözőbb formatervezési mintákkal rendelkezik. A farmerek jobban érzik magukat, és viselnek a stílust. Jobb jelölt terminológiát követnek, a nevek a design minden szálában a specialitás. A legtöbb olyan formatervezést kínálja, amely esztétikailag vonzó a többiek számára.

Többet látni: Új márkás szandál

16. “AMERICAN EAGLE” Márka:

AMERIKAI EAGLE In Jeans Pant Brands List

Az amerikai sas elkötelezett a farmer farmerek gyártója, és több építettséget is biztosít, valamint széles választékot kínál a farmerek széles választékában. Egyedülálló designjaik jó és nagyszerűvé teszik az illeszkedést. Kézzel készítettek, és több egyedülálló felszereltséggel készültek, amelyek lenyűgöznék a koronát absztrakciót maga felé. Mind a férfiak, mind a nők számára terveket kínálnak.

17. “HUDSON” farmer márka:

Híres Jeans Brand HUDSON

A Hudson Jeans a legjobb jean iparágat a jobb minőségű termékekkel fogja előállítani. A farmerek a dupla öltéssel jönnek létre, jobb életet biztosítva a terméknek. Egyedülálló branding logóval látják el, amely segíti a márkacímke azonosítását. Van egy márka értéke, és valószínűleg egy másik legjobb farmer márka.

18. “GESTURE” márkanév:

Új Jeans Brand GESTURE

A gesztus farmerek kiváló minőségű divatruházatot hoznak létre a konglomeráló, magas szintű kézművességgel. Jobb utcaszintű széltervezést kínálnak, és hangsúlyt kapnak a jobb illeszkedésért és kényelemért a jobb farmert viselőnek. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a farmer tervezésében és a piacon kialakulóban.

19. “SIWY” Jeans:

Siwy In Top Jeans Brands In World

A Siwy farmerek az autentikus lezárásokban elkötelezettek. A legjobb minőséget kínálják a kiváló felszereléssel és a kiváló formatervezéssel, a trendi fellebbezéssel a mai ügyfelek igényeinek kielégítésére. Kiegyensúlyozottak az edginess és az utcai kopás hatásai a core denim tartományban, ami hangsúlyozza a megfelelő arányt és részletességet a designban. Ez a másik legjobb női farmer márka.

20. “LUCKY BRAND” farmer:

Új Jeans Brand LUCKY

A szerencsés márka egész napot és minden alkalmi szükségletet visel, ami divatos vágásokat tesz a luxus anyagú márkázással és a teljes méretű farmer viselésével, ami rendkívül kényelmes viseletben és elegáns formatervezéssel. Illessze be kedvenc téjével! Menj kényelmes!

21. “TRIGGER” farmer:

TRIGGER Best jeans brand In The World

A Trigger jean márka a legjobb választás a férfi ruházat számára. Az online áruházakban számos farmer áll rendelkezésre. Ezzel a cikkével kiválaszthatja saját egyedi, ravasz farmer márkáját. Ez a ravasz farmer stílus és divatos és megbízható a viselő számára. Ezeket a farmereket bárhová viselheti. Ez a ravaszt a legjobban felkészített ruhákkal készült, és gazdag megjelenést biztosít az embereknek. Ez egy ideális férfi farmer márka.

22. “EVISU” farmer:

Új Jeans Brand EVISU

Az Evisu farmerek a legjobb designer ruházati cég, amely a hagyományos és munkaigényes módszerekkel gyártanak farmert. Ezzel az Evisu jean márkanévvel kaphatja meg a farmerek egyedi gyűjteményeit. Ez extra virtuális és lenyűgöző megjelenést jelent a ruháidnak. Az alacsony derék farmer márkájú, széles választékú színeket kínál az Önök gyűjteményéből.

23. “JACK AND JONES” Márka:

felső Jeans Brand For Men JACK AND JONES

A Jack és a john jeans márka egyike a népszerű márkáknak a farmerruházatban. Gyapotszövetekben is kaphatók. Kínálnak 100 százalékos tiszta szövet a farmer márkák. Minden ruhát Kínában gyártanak. Ezeket a ruhákat szilikon mosásra is engedélyezheti. Ezeket a jack és john márkájú farmereket széles körben viselik a tizenévesek, és népszerű választása a farmer márka.

24. “MC” farmer:

Új Jeans Brand MC

Az MC jean márkák a karcsú farmerek; választhatsz ezeknek a farmer márkák bármilyen hivatalos találkozók és irodai pártok számára. Ez biztosan megadja a professzionális megjelenést. Ezek a farmerek bőséges színben kaphatók. Ha Ön az üzleti személy, frissíteni szeretné a megjelenését, ez az MC a legjobb jean márka, valamint a megfelelő márka, hogy fokozza a kinézetét

25. “VINTAGE” farmer Márka:

Legjobb Jeans Brand In The World VINTAGE

A vintage farmer márkát széles körben használják férfiak és nők is. Az ősi napoktól kezdve ezek a szüreti márkás farmerek a legnépszerűbbek. Ez biztosítja a professzionális és tökéletes hivatalos megjelenést az emberek számára. A szüreti márka farmerek tartósabbak és tartósabbak, míg más márkákhoz hasonlítanak. Ez a legnépszerűbb farmer márkákban szerepel.

Többet látni: Legjobb pénztárca márkák

Ma már sok farmer áll rendelkezésre a domináns márkákból, amelyek figyelemre méltó jegyzetet tettek a társadalomban. Mindennapos ruházatunkban, formális kopásunkban, sőt az üzleti környezetben is elismert állapotjelzőként fogadjuk el. De nagyon ajánlott több időt tölteni a legjobb jean márkák beszerzésére. Amire nagyobb figyelmet igényel, amikor kiválasztja a nadrágot, a megfelelő. A farmer márka jól illeszkedik a derekához és megfelel a magasságnak.

“Az online portálok problémája az, hogy a termék megérkezése előtt sem érintené, sem érzi a terméket. Ha Lyle és Scot skót kabátját tervezed, akkor a bölcs lehetőség, hogy szem előtt tartsa a márka által bevezetett új gyűjtemény hangulatát. Ha a legjobb farmer márkát keresi, kiválaszthatja a különböző márkákból elérhetőket, mint a Diesel farmer, Levi farmer, Lee, Sean farmer, Colin farmer, Mavi farmer és a Wrangler farmer.

Az etika és a fenntarthatóság tekintetében az összes jean márka nem azonos módon jön létre. Míg a farmerek vásárlása, a kevés időt töltve, akkor előnyös lesz, ha megkapod a tökéletes farmert, ami nem csak pozitív hatással lesz a körülötted lévő világra, hanem a szükséges kényelmet is biztosítja. A farmer hosszú ideig tart. Töltsön el egy kicsit többet és időt takarít meg később.