30 Stílusos és modern konyha design ötletek Stílusok az életben

A ház szíve, amely határozottan a konyhában van, melynek szüksége van egy szép formatervezésre, egyedi design tárgyakkal, amelyek egyes gyönyörű festményekkel vagy fali dekorációval vannak kiegészítve. Az ok, amiért a konyha nevezik a ház szíve, önmagát magyarázza, mivel segít abban, hogy ízletes ételeket készítsen, amit jó hangulattal táplálunk. A jó hangulatot a tökéletes dekoráció és színkombináció ötvözésével hozták létre.

Legújabb és egyedi konyha tervezési ötletek:

Ahhoz, hogy egy rövid ötlet, hogyan kell tervezni az új konyha vagy konyha, amely szüksége van néhány átalakítás ez a cikk Top 30 Konyha tervezési ötletek segítenek megállapításával kevesebb szóváltás és a feszültség.

1. Egyszerű miniatűr konyha design műalkotással:

Egyszerű Miniature Kitchen Design with Artwork

Egy egyszerű stúdióapartman egyszerû konyharendszerrel korszerûsíthetõ, amelyhez tartozik egy gáztöltõ és egy beépített szekrényekkel ellátott sütõ, az oldalfal színesebb lehet a fal festésével vagy egyes modern művészeti festményekkel. Egy kis konyharendszer jól illik egy stúdióapartmanhoz, ahol a nyitott konyha lehet az egyetlen lehetőség egy konyhában.

2. Holland stílusú konyha:

holland Style Kitchen

A holland Deco tételek világszerte híresek, az alapvető háztartási edényeket használják, amelyekben gáztűzhely vagy elektromos kerámia tetejű tűzhely található, a sütőhöz rögzítve, az oldalsó szekrény egymással párhuzamos, így mindent el lehet tárolni egy kis, zárt térben. A hollandok régóta ismert hagyományos díszítőelemeket mutatnak be, amelyek között csillárok, fából készült tervezőáruk szerepelnek.

3. Pendant világít Counter Top:

Függő lighted Countertop

Ez az új konyharendszer az izzók átlátszó üveg fedőlapján való feltárásával vált ismertté, és könnyen megvalósítható. A vezetőlámpák különböző formájúak és méretűek lehetnek, amelyek egyszerre választhatók ki, a régimódi mennyezeti lámpák használata helyett ez a típusú függesztett világítási rendszer a pulttal.

4. Háromszög alakú konyha:

háromszögletű shaped kitchen

A háromszög alakú konyha a legmodernebb konyhatechnika a modern konyha kialakításában, ez a háromszög alakú konyhát úgy tervezték, hogy könnyedén dolgokat vegyen a hűtőből a háromszög egyik pontjáról, és a háromszög másik oldalára vágja őket, ezután a mosdóhoz vezet, amely a csatlakozási pont a háromszög alakjának kialakításához. Az ilyen típusú konyha jól illeszkedik a moduláris konyhai tervezéshez.

5. Vidéki táj Belső kialakítás Konyha:

Vidéki táj interior designed Kitchen

A vidéki konyha design nyugodt és természetes designt hoz a konyhába, amely eredeti bambusz botokból és fából készült zsetonból készül. A belső terek egyszerűek és elegánsak, az alsó szekrényeket lefedő függönyöket, a konyha falai pedig a fa kosárral vagy bambusz kosarakkal, tálakkal vagy kalapokkal díszítettek.

6. Luxus Designer Konyha:

Luxus designer Kitchen

A luxus konyha tervezése jó kutatást igényel a helyes bútorok és belső díszítő tárgyak elhelyezésekor. A legfontosabb bútorok a székek és a világítási rendszer. Két elegáns és gazdag megjelenésű fény az oldalán, egy képernyővel, amely lefedi a pult alsó részét és az oldalsó szekrényeket, amelyek színházi érzést adnak

7. Vintage Inspired Kitchen Design:

Szüret Inspired Kitchen Design

A vintage design az egyik legkedveltebb design az elmúlt évek trendi konyhájának kialakításában, a fiatalabb generáció szerint ez a vintage design saját szépségével rendelkezik, amely nem illeszkedik semmilyen új, moduláris konyharendszerhez. A hagyományos szüreti tervek a konyhabe helyezett fából készült étkező asztal, amely kerekekkel van felszerelve egy asztalhoz. A konyha falai vörös téglából készülnek, és rajta semmilyen festmény nélkül maradnak.

8. Színes konyha tervezési ötletek:

Színes kitchen design ideas

A fa és a fehér festett falakkal ellentétben ez a fajta színes konyharendszer érdekesebbé teszi nemcsak a szakács számára, hanem olyan gyerekeknek is, akik segítik a szüleiket az ételek tisztításában és rendezésében. A színes téma kite színes szőnyegpadlóval, világos színű szekrényekkel érhető el.

9. British Style Konyha Design:

angol style Kitchen Design

A brit ház egyedülálló és stílusos dizájntermeiből ismert, amelyhez tartozik a konyha is. A konyhai szekrények fehér, fém fogantyúval festett, visszanyert fából készülnek. A pultot szintén az asztal mindkét oldalán nyitott polcrendszerű fából készítik.

10. Fehér téma Klasszikus design Konyha:

fehér theme classic design kitchen

A fehér egy királyi szín, amely ismert tény, ez a gazdag szín a konyhák belső kialakításánál fogható fel. A kályha felső része fehér is festett. A kicsi sziget az étkezéshez magas székletű, amely kontraszt színű.

11. Zen Design Konyha:

zen Design Kitchen

A Zen design egy tipikus japán tervezőcsarnok, amely márványpultokból és kézzel készített fából készült csúszó szekrényekből áll, amelyekben acéllemez és fa vágódeszka csúsznak át a pult körül lévő mosdó fölött. A fából készült asztalok legfontosabb elemei a fából készült pillangócsuklók. Ez a fajta design tipikusan csak a japán formatervezésben látható.

12. Kültéri Konyha Design:

Szabadtéri Kitchen Design

Azok számára, akiknek van egy tengerparti üdülőhelyük, vagy olyan emberek, akik nagy falakkal rendelkeznek, gondolkodhatnak az innovatív ötletektől azáltal, hogy az erkélyen lévő konyhát minimális kütyükkel felszerelik. A pult tetők betonból vagy téglafalból készülhetnek beépített kályhával, mosogatógéppel és mosdóval.

13. Rustic Look Konyha Design:

Falusias look Kitchen Design

Rusztikus megjelenésű, tiszta fából készült konyhakészítmény, amely pontos munkát igényel ahhoz, hogy egy fényes fát átalakítson a rusztikus régi megjelenésbe. Ez a fajta formatervezés luxus konyhai tervezés alá tartozik. A szekrények, a pult, a kémény és az étkezőasztal tiszta teak vagy rózsafa készült.

14. Mozgatható számláló Top Konyha Design:

Mozgatható counter top kitchen design

Ez a fajta kivitel illeszkedik a konyhába, amely felújításra szorul, minimális változtatásokkal a meglévő bútorok és formatervezés tekintetében. Ez a fajta feltörekvő kialakítás lehet fa vagy fa láb az acél tetején. Az asztal alsó része fűszereket és más romlandó tárgyakat tároló állványokkal rendelkezik. A polc nélküli polcokon leválasztható kosarak elhelyezhetők az asztal alsó részén.

15. Félköríves moduláris konyha Tervezés:

Félkör alakú Modular kitchen design

Ez a könnyűszerû konstrukció, amit a moduláris konyhaként neveznek, több mint egy évtized alatt szerezte meg fontosságát, és mégis, ez a konyha megtartotta értékét frissített formatervezésével és kivitelezésével. Ez a félkör alakú konyharész kontrasztos színes szekrényekkel, kör alakú pulttal és kihúzható, magas székkel ellátott asztallal rendelkezik.

16. Fényes belső moduláris konyha:

Fényes Interior Modular kitchen

A moduláris konyha nem fényes és fényes is lehet, de feltétlenül egy fényes kész konyhai design szerezte meg a jelentőségét. A szekrények színe olyan élénk színek lehet, mint a sárga, vörös vagy finom színű, mint az égszínkék. Ez a fényes konyha egy L alakú, széles munkaterületen. A fényes szekrények jó karbantartást igényelnek, amelyet rendszeres tisztítással folyékony üvegtisztítóval végzik.

17. Marokkói nyitott szekrény Konyha Design:

marokkói Open Cabinet Kitchen Design

A marokkói konyha kialakítása nyitott tágas konyhatechnikáról ismert, amely tágasabb kilátást nyújt. A szekrényajtók kinyitásának és zárásának munkája kevesebb lesz. A nyitott szekrény fa vagy acél polcokból készül. A szekrények alatti falak színesebbek a tapéták vagy a tervezőlapok ragasztásával.

18. Kék strand téma Konyha design:

Kék Beach Theme Kitchen Design

A tó téma fényes kilátást nyújt a konyhába apró apró alkotások és kék nevek mellett, amelyek a falak oldalához csatlakoznak. A pult teteje fehér festett tetejű, kékre festett lábakkal készült. Az ablakfüggönyök kék színűek is, kézzel készített rajzokkal. A falak díszítéséhez használt burkolólapok csillogóak, a burkolat alsó részén héjszerkezet-burkolattal vannak ellátva.

19. Apothecary Designed Kitchen szekrények:

Patikus Designed kitchen cabinets

Apothecary tervezett szekrények kis aranyos keres polcok az ajtó csatolását. Ez a típusú szekrények látható a pult mögött. Ezek a kis szekrények segítenek a kis hajók és fűszerek tárolásában. Ezek a fiókok olyan replikációkat mutatnak be, mint a gyógyszertári tabletták tárolására tervezett fiókok.

20. Vintage mosogató és csaptelep tervezett konyha:

Szüret Sink and tap Designed Kitchen

A konyhában díszített díszítés koncepciója a konyha díszítésének egyik legismertebb ötlete lett. A szüreti mosogató fából készült réz vagy acél csapból készült, egyedülálló kialakítású.

21. Fából készült mennyezet tervezett konyha:

Fa Ceiling Designed Kitchen

A mennyezeti mennyezet normál kivitelű volt minden európai háztartásban, amely napjainkban Indiában figyelmet kapott. A fa sávokból készült mennyezet meglehetősen stabil és merev. Ezek a fadarabok LED-es fényekkel vannak kiemelve.

22. Francia ablak Konyha Design:

Francia Window kitchen design

A francia ablakkoncepció meglehetősen híres ablaktervezés, amelyet a terem tervezésekor használnak. Ez a hosszú ablak meglehetősen kényelmes a nyitás és a zárás során, ami segít a jó levegő cirkulációjában és csökkenti a füstöt a konyhában.

23. Jet Black tervezett konyha:

30 Stílusos és modern konyha design ötletek Stílusok az életben

A Jet fekete konyhai tervezés ideális szín az indiai konyha számára, mivel az indiai étel sok színes fűszert tartalmaz, a legjobb, ha a fekete színű pultot és a kályhával összekötött pultot az oldalsó szekrénnyel együtt használják. Ez a fekete színű konyha jól illik egy fából készült félköríves reggelizőasztalhoz.

24. Hajóstílus Konyha tervezése:

Jacht style designed Kitchen

A jacht kialakításának fő koncepciója a konyha kialakításában, amely különböző szintű építészeti tervezést nyújt egy egyedi konyhai koncepció kialakításában, fából készült mennyezetkel és kék padlóval ívelt megjelenéssel.

25. French Style Designer Konyha:

Francia Style designer kitchen

Ez egy modern dizájner francia konyha gránit pulttal. A francia stílusú konyha nyugodt és egyszerű konyhatechnikájáról ismert. A francia emberek inkább a krémet választják fő színüknek a konyhafalak és a szekrények díszítésében.

26. Nordic Style Konyha Design:

északi style Kitchen deisgn

A világ északi részéről tudjuk, hogy a dolgok nagyon tiszta és pontosak. Ez magában foglalja a konyhák tervezését és karbantartását is. Mivel a karbantartás nem jelent problémát, a szekrényeket fehér színben tervezték, egy hatalmas mészhomoktestlemezből, amely fából készült.

27. Környezetbarát konyhai kialakítás:

Környezetbarát Kitchen design

A zöld a béke színe, valamint a szimbólum, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy tudják, hogy szeretjük környezetbarátnak lenni. A növekvő kis növények koncepcióját a megfelelő környezet megteremtésével ösztönzi, amelyet a zöld fal festése és a fehérre festett étkezőasztal ötvözésével zöld festett acélszékekkel.

28. Nagy fényű üveg számláló:

Magas shine glass counter top

Ez a korszerűsített konyharendszer nyílt vagy zárt konyhai koncepcióban használható. Az üveg lehet egyszerű sima üvegű pult vagy tervező üvegpohár, amely gazdag kinézetet kölcsönöz a konyhába. Ez az üvegpult tetején más megjelenés található, mint más kőből készült pult.

29. Bárszék tervezett konyha:

Bár stool designed kitchen

A konyhát napjainkban oldalsó reggeli asztalhoz tervezték, amelyhez a mellékelt asztalhoz mellékelt jó székek szükségesek. Mivel a reggeli L-alakú vagy háromszög alakú konyhához van csatlakoztatva, az asztal magassága nagyobb, mint a szokásos, így a szék magasabban.

30. Rejtett Konyha Design:

Rejtett Kitchen Design

A rejtett konyhák a legmegfelelőbb konyhakertek egy egyszobás lakáshoz, melynek hatalmas előszobája és hálószobája van. Az ilyen típusú konyha nyitott konyha kategóriába tartozik. Ezt a konyhát a fa keret felfelé tolóajtójának megnyomásával lehet felhúzni, majd ez a keret visszahúzható, és keretként vagy hamis falként alakul ki.

A konyha tervezése jó kutatásra és a termékek ismeretére és tartósságára van szüksége. Nem minden fent említett típus használható konyhai tervezésre. Minden design saját egyedi identitással rendelkezik, de a díszítő konyhában az egyik gyakran használt formatervezés a konyhai kis növények termesztésével szolgál, amelyeket fel lehet használni főzésre is. Válassza bölcsen, és hajtson végre őket a konyhában!

Képek Forrás: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., , 25, 26, 27, 28, 29, 30.