50 egyedi és romantikus becenevek fiúk és lányok számára Stílusok az életben

A név az első és a folyamatosan tartós áldás, amelyet gyermekének adhat. Az áldás megvásárlásakor komoly kísérleteket teszel arra, hogy valami különlegeset és jelentőset mutasson be. Ugyanez tart nagy a neve. Megvizsgálja minden lehetőséget, hogy kiválassza a legjobb nevet neki, egy nevet, amellyel elégedett lehet.

romantikus nicknames

A szeretteidnek megfelelő név kiválasztása időnként megrémítő lehet. Ellenkező esetben a leggyakrabban a megjelenése vagy incidensek sorában követi a nevét, ami káprázatosnak bizonyult. Ettől kezdve a személy kap egy nevet. Találjon meg egy romantikus nevek listáját, amely az alábbiakban lefedi a romantikus baba neveket, és nézd meg, hogy tudsz-e választani.

romantikus names for boys and girls

A név identitást ad. Bár ezt mondják, győződjön meg róla, hogy valóban személyre szabta, hogy különleges érzést adjon a szeretett személynek, minden alkalommal, amikor felhívja őt. Vessen egy pillantást az alábbi romantikus becenevekre.

Gyönyörű romantikus nevek fiúk és lányok számára:

Top 25 romantikus neve lányoknak:

Itt van egy lista a 25 romantikus becenevek felesége vagy barátnője a következők.

romantikus girl names

1. Darling:

Ez egy kivételesen romantikus lánynév, amelyet számos ember használ a hölgy barátainak. Mindenesetre a nők reakciója ebbe a névbe hihetetlen, mivel jobban érzik magukat a megjelenésükön, ha ezt a nevet hívják. Lehet ez a romantikus becenevet a barátnődnek??

2. Elkötelezett:

Ez a név egyedülálló romantikus nevek a barátnőnek, és régóta vették. Nagyon régimódi, és a régmúlt időkben élő egyének általában a házastársával hívják házastársukat. Érdekes romantikus környezetet is tehetsz, ha jobban megcsókolod a jobb feleidet, ha ezt a kisállatnevet hívod.

3. Királynőm:

Ez a romantikus lány neve meg fogja érezni a kedvesét, mintha megnézné őt és imádná őt, aki ő.

4. Sweetie:

Ez a kisállat neve kivételesen szabályos a kedves és a bájos, valamint a házas párok között. Használhatja ezt a nevet a fiatal hölgynek, anélkül, hogy megbánná őt. Ez lehet egy romantikus név a párok számára.

5. Blossom:

Ez egy csúnya epitét a jobb felére. Ez egy romantikus név, ami inkább egy titkos név.

6. Cutie Pie:

Cutie pite egy újabb imádnivaló nevek, hogy hívja feleségét. Még mindig biztonságos helyen állunk. Mondja meg egy fiatal hölgynek, hogy ő egy cutie pite, úgy néz ki, vonzó, az első dolog, reggel. Ez még egy népszerű romantikus kisállatnév.

7. Pillangó:

Ezzel általában nem fordulhat rosszul, annak ellenére, hogy kissé magasnak és elavultnak hangzik. Ez az egyik játékos és romantikus becenevet hívni a barátnődnek.

8. Köszöntő hiba:

Újra hangzik? Valószínűleg nem! Ez az aktuális azoknak a bájos perceknek, amikor mindössze annyit kell tenned, hogy a TV előtt és egy meleg tüzelés előtt állsz. Fontolja meg ezt romantikus névként, hogy felhívja barátnőjét, különösen akkor, ha lusta.

9. Lover Girl:

Hívja fel a barátnője szerető lányát, amely az egyik legromantikusabb beceneve a barátnőnek az eseményen, amikor szerető fiúnak hívja. Ez egy népszerű romantikus női név.

  Top 9 függönytervezés rajzszobához | Stílusok az életben

10. Angel Eyes:

Nem lehet más út körül, hogy elmondja a jobb fele milyen furcsa, mint hogy szembenézzen egy gyönyörű szeretetteljes szent közvetítővel azzal, hogy foglalkozik vele a romantikus nevekkel a lányok számára. A szeme elé állította a győzelmet.

11. Édes kis gombóc:

Óvatosnak kell lenned ezzel. A jobb fele jól illeszkedik a félelmetes figurájához, mégis az a beszédmód és a beállítást használja, amelyet ezzel a névvel használ. Használható egy kifejezés részeként: “te vagy az én aranyos kicsi gombóc”, vagy azt mondhatod, hogy “csak egy gigantikus gombóc vagy!” Ha ezt a romantikus nevet választottad, kétszer biztos!

12. Cica:

A kis macska egy másik édes és imádnivaló név, amely felhívja kedvesét. Mindent figyelembe véve, a kis macskák imádnivalóak, élettelenek és élénkek, tehát ha ez a jobb feleit ábrázolja, akkor ez az a név,.

13. Doll Face:

Ez egy öregember, és közvetlen kapcsolatban áll a “csecsemő baba” vagy csak a “baba”. Azt mondhatnád, hogy csodálatos arca van, de hasonlóan javasolhatja, hogy vegyen egy kis kozmetikai órát.

14. Háziállat:

Ez egy újabb romantikus női név, ami kissé furcsa következményekkel jár, azon az esélyen, hogy ténylegesen bevetted a szót. Az, hogy ő bájos és buzgó vagy, hogy ő tartja a kötélen?

15. Baba:

Ez egy olyan név, amelyet a legalkalmasabb a magáncélú felhasználásra, tekintettel arra a tényre, hogy abban az esetben, ha fiatal nőt hívsz, ha nem ismered jól a “csecsemőt”, akkor elutasíthatja.

16. Életem:

Egy másik félelmetes és elbűvölő név, amely felhívja barátnőjét, és azt jelenti, hogy ő az életed. Abban az esetben, ha minden kockázatot el kell kerülnie, akkor ez az Ön számára. Nincsenek rejtett következmények, elképzelhetetlen téves feltevések, egyszerűen nem használják fel azt a fiatal hölgyet, akivel éppen találkoztál, vagy nem tűnik pontosnak.

17. Édesem:

Édesem ismét a barátnők egyik legjobb beceneve, ami szó szerint azt jelenti, hogy a legdrágább ember a legértékesebb arany szívvel. A klasszikus nevek csak a legjobbak és a kedvese csak az ifjúsági imádatról szól; feddhetetlen és közvetlen. Ez a klassz romantikus név.

18. Kis anya:

Érzékeny, védő jellegű fiatal hölgy, aki nagyon szeretettel veszi kedvesét.

19. Kind Witch:

Az esélye, hogy ő elcsábít, ha minden alkalommal, amikor szétzúzza őt. Nem sok ember (fiatal hölgy vagy fickó) képzett, hogy hívják ezt a romantikus nevet lányoknak. Szóval, átgondoljon, mielőtt romantikus nevet adna neki.

20. Lucky Charm:

Egyes barátok úgy vélik, hogy valóban nagyon szerencsések számukra, mivel ő teljesen megváltoztatta az életét, és valószínűleg azt mondják, hogy minden ember sikere mögött van erőfeszítése és motivációja a lányának. Tehát a barátnõket joggal nevezhetjük a szerencsés varázslatnak. Ez egy ideális romantikus név a feleségnek.

21. Mindent:

Egy fiatal hölgy, aki örömmel ápolt és tiszteletre méltó, és aki a világot a barátjának mondja.

22. Pikachu:

Ha a drága egy Pokemon rajongója, biztosan szeretett Pikachu-nak nevezni, mivel ez az ideális romantikus becenevet a barátnőknek, akik a híres Pokémon rajongói. Ez nem aranyos?

  Top 9 Vicces és Rough Look Sertés tetoválás Képekkel

23. Minden bánya:

Lehet, hogy nem vagy a birtokos, de ez rendben van. Ha ezt a vonalat hívja, boldog lesz.

Hummingbird:

Olyan fiatal hölgy számára, aki idioszinkratikus, korlátlan és gyors. Figyelmeztetni kell. Ez a szó más ellenséges következményekkel is jár. Ez egy másik kockázatos a romantikus névlistán.

25. Szuper lány:

Ez egyike a tökéletes romantikus neveknek a lányoknak abban az esetben, ha úgy gondolja, hogy a fiatal hölgy soha nem látott, és szuperhatalmak vannak.

Többet látni: Vicces lánynevek

Top 25 romantikus neve a fiúknak:

Itt van a 25 legromantikusabb férfinak nevek listája. Mi is gyűjtöttünk néhány romantikus nevet a barátja. Nézd meg.

romantikus boy names

1. Herceg:

Annyira, ahogy a kedvesem hívhatja a hercegnőjét vagy uralkodóját, akkor hívhatja őt a hercegnek vagy a királynak. Ez a leggyakoribb romantikus név a fiúknak.

2. Hunk:

Ez a romantikus becenév a barátja számára vonzó, valamint férfias. Ez a kisállat neve jól érezni fogja magát, és büszke lesz férfias testére. Ez egy nehéz romantikus név a fiúknak.

3. Studly:

Vajon az ember boldogan fékezi az izmait egy nap után a rec központban? A személy önbizalma a tetején? Mindenképpen ápolja őt? Ezen a ponton, ez a romantikus név a fiúk számára a kedvenc neve tökéletes az Ön számára.

4. Bájos herceg:

Valamikor a távoli múltban a rajongók biztosan szeretik ezt a fajta kisállat nevet. Nem csak a “lovag csillogó védő rétegben” érzi őt, de ez is a legfontosabb, többek között. Tehát ez nem minősül a férje legjobb romantikus nevének?

5. Champ:

Ha úgy gondolja, hogy a barátod valódi győztes, mint a fiúk romantikus neve, a bajnok, ideális neki. Elnyerte a szívét úgy, hogy “Champ vagy Chief” -nek hívja, kifogástalanul illeszkedik hozzá.

Többet látni: Vicces fiú nevek

6. Nagy Guy:

Ez a romantikus nevek egyike a barátjának hívja, amely kiegészíti őt, függetlenül attól, hogy utal-e az emelkedésre, a súlyra vagy más anatómiai komponensre.

7. Superman:

Batman, ugyanúgy, mint a Superman, az a keresztes keresztes, aki az akkori égbolton lengett, hogy helyrehozza a rosszat, és jó úton elhagyta a ravaszokat. Ráadásul egy tompa oldal is van, így különösebben sok emberrel fog foglalkozni. Úgy hangzik, mint egy romantikus név a férjednek?

8. Mr Cool:

A következő férfinak vagy barátjának egy hűvös és romantikus neve Mr Cool. Abban az esetben, ha az embered elég érett ahhoz, hogy emlékezzen a “Vidám napok” tévéműsorra, majd ő fogja ápolni ezt. A Fonz volt Mr Cool, teljes árnyalattal, borjúbőr kabáttal és egy motorkerékpárral. Ugyanúgy megmutatta legalább egy kicsit az arany kedvességét, úgyhogy ez a mostani ember tényleg egy alfaja.

9. Soul Mate:

A szimpatikus és imádnivaló nevek egyike a Soulmate-nek hívja kedvesét. Mi lehetne jobb az embernél, aki a legközelebbi társa, és a társa is? Valaki, akivel megoszthatja minden egyes rejtélyedet és elmélkedést.

10. Gyümölcsös hurkok:

Egy másik szórakoztató és romantikus név a fickóknak a Fruit Loops. Abban az esetben, ha valaha is észlelted a Big Bang hipotézisét a tévében, akkor ezt nem fogja használni. Ez volt egy Howard Wollwitz, egy ijesztő, furcsa ember epithetje, akinek a csülök!

  Hogyan növelheti a magasságot 1 hét alatt természetesen? | Stílusok az életben

11. Heart Breaker:

Abban az esélyben, hogy az Ön embere a “leginkább keresett” a hölgyek között, mivel elképesztően kedves. Szóval, ez egy romantikus becenév a barátnak!

12. Mr. Wikipedia:

Rendkívül zseniális, ez a fickó eléggé el akarja mondani valamit, és azonnal válaszokat kap a kérdéseitől. Nem neveznéd őt Mr. Wikipedia-nak??

13. Playboy:

Az esély, hogy a személy nem tudja ellenőrizni (csak) a nőket körül. Ez a playboy megállna egy könyörtelenül és egy következő lépés nélkül.

14. Póker arc:

Ez a személy nem mutat semmilyen érzést az egész világon, ritkán vigyorog, és ha igen, akkor bárki is engedheti meg neki. Ez egy romantikus férfi név?

15. Papa:

Az apa mindig a lány első szuperhős. Ha a fickó ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az apja és a szerelme, és megvédi őt, mint az apja, mint ez a romantikus becenév a srácoknak, ideális az ilyen férjek számára.

16. Forró csokoládé:

Egy másik rendkívüli és imádnivaló nevek, amik a büszkeségét hívják, a Forró csokoládé. Ez a személy gazdag, sima és mennyei, vagy olyan személy, aki gyorsan aludni fog.

17. Szabályozó:

Ha a fickó tökéletes mentor szolgál Önnek és útmutatást nyújt az életed minden egyes lépésénél, mint ez a romantikus férfinak a legjobb választás az Ön számára.

18. Jóképű:

A csinos egy másik példás bájos beau handle, amelyet a legtöbb ember még mindig értékelni fog. Feltéve, hogy az lehet, hogy a büdke egy szembeszállt dweeb, aki azt hinné, hogy szórakoztatja az esélyt arra, hogy használja ezt a nevet.

19. Lifeline:

Olyan személy számára, aki élet támogató rendszerként szolgál Önnek. Egyszerűen támaszkodhat rá az életed minden helyzetére. Ez valószínűleg egy szép romantikus név a fiúknak.

20. Picasso:

Ha a barátod Picasso rajongója, biztosan szeretne Picassót hívni.

21. Sparky:

Amikor a fickád felemeli az energiaszintedet ezerszerre, amikor kimerültél, a sparky az ő neve!

22. Teddy:

Ha a barátod olyan aranyos, mint a mackó, akkor jogosan hívhatja a fickót. A fiúknak ez a romantikus neve mindent megtesz.

23. Rock Star:

Abban az esetben, ha a fickónak igazi híressége van, és a lányok legnépszerűbb arca, a rocksztár lehet az ő neve.

24. Gyémánt:

Ha a barátod értéke megfizethetetlen számodra, akkor a gyémánt romantikus kisállatnév a férjednek.

25. Firefly:

Ha ő az egyetlen fényforrás a sötétség és a csalódás idején az életében, a szentjánosbogár ideális név.

Többet látni: Bébi nevek, amelyek közé tartozik a szeretet

Abban az esetben, ha te és a kedvesed olyan pár, akik szeretnek minden egyes elbűvölő nevet hívni, nehéz lehet új és egyedi romantikus neveket gondolni a szerelmeseinek. Jobban szeretné, ha nem ragadna bele egy kedvenc nevedbe, ezért olyan okos gondolat, hogy sokszor újakat lerázzál, vagy letelepedsz a szerelmeseinek egy tisztességtelen romantikus nevére. Fuss le ezt a listát gyakran, hogy kiválassza a megfelelő romantikus nevet, hogy felhívja a barátját.